Tüp Bebek Günlüğümüz !

en iyisini yaparsın canım olan sana oluyor yazık yanii...

Çok teşekkür ederim destekleriniz için, o kadar bekledim sakin sakin bugün dayanamadım 3 saat falan ağladım galiba neye ağladığmı bilmeden:) ama şimdi daha iyiyim.Umarım hepimizin dilekleri en güzel şekilde olur.Şimdilik hoşçakalın.

herşey gelip geçer belki o densiz görümcenle ve babasıylada sorunlarınız çözülebilir zamanla ama bu günler geri gelmez...
benim söylemek istediğim bu şu an ne eşine ne ailesine kimseye üzülümem şu an önemli olan sen ve karnındaki belkide tutunmaya çalışan bebeğin benim için önemlisiniz ve senin içinde öyle olmalı...şimdilik ertele zamanı gelince hepsinin hakkından gelirsin...daha test gününde olabileceklerin hesabındasın onu bile düşünmemelisin şu an..millet sadece test gününe odaklanır sonuç pozitif olsun diye bizim kız bi de o gün mevlüt ne yapacam ben diye dertleniyooo...hiç bişey olmayacak..heleki pozitifi görürsen herkes gözüne melek gibi görünür o gün..hadi düşünme artık bunları...

sana taze bir örnek bugün hamiş haberi aldık ve arkadaşımız hiç belirtim yok deyip dertleniyoduu ama pozitif gördü..
darısı yarın sana olsun inşallah...

bu arada survivorda koalisyon kuruldu..çok sinirlendim çooook..hele o gönüllülere..anıl yazıldı yaa..

arkadaslar ya benim bi sorunum var,durum soyle: benim son 2 aydir falan araliklarla ve son 2 haftadir gunde 5-6 defa vaginada agrim var,yani bi anda saniyelik bi batma gibi bisey,sanki asagidan yukari bicak saplaniyor gibi bi his,aniden olunca resmen bagirtiyor beni...artik dayanamiyorum egerki 1 dakika falan surse canimi cikaracak gibi bisey
yarin doktora gidecegimde nasil anlacam derdimi bilmem elin gavuruna..))

seni seviyorumm..bitanesin sen biiiiirrrrrr
takmamaya çalışacağım cnm söz..ne şimdi nede sonra..ama arada size yazar rahatlarsam tabikidee

canım bende biara yaaşdım bunu çok kokrtum neyim var diye..kaıdn doğumcuya gititm smearda aldılar bişeyd eçıkmadı bende canım..
hatta adetimden önce yine yaşadım böyle çok canın yanıyor değilmi ani batma ama bağırcak gibi oluyosun

geçmiş olsun minecimm..
bende geçen yaz olmuştu bu tarz birşey..hemen gittim doktora ve bnm hafif kanamada olmuştu hatta..vajinadaki kaslar kasılmış dedi ve vajinitte var demişti..enfeksiyon kapmıştım üzerine..
belki sendede kasılma olmuş olabilir cnm..

ama ben onların hiçirini görmedim.
yaş 35 deneme ilk (bu kadar heyecan bundan olsa gerek) kent hastanesi sebep bilinmiyor. gonal f ile merional birlikte

evet ya aynen oyle canim, ozelikle son zamanlarda dik oturamiyorum sandelyede resmen batiyor ve bagirtiyor,totomu yan tutuyorum biraz rahat oluyor,
cok tuhaf bisey anlatmasi bile zor bi durum,resmen icerisini yirtiyorlar gibi,ben bagiriyorum veya nefesimi tutunca ihinir gibi yapinca geciyor...
bakalim ne diyecek burdaki relax doktorlar,kesin stresten derler herseye..))

Ya bende pek kimseye söylemedim, zaten daha bir sene olmadı durumu bileli ama ben okuyordum, ve bunun altına hep saklandım. Herkes o yüzden cocuk istemediğimi düşünüyordu oysa biz istiyorduk. Şimdi bu hafta Allah'a şükür okulda bitti, sevinemiyorum bile, millet cocuk bekliyor. Herkes soracak şimdi diye bekliyorum. Onlarda kötü niyetle sormuyorlar belki ama insan kaldıramıyor. Haykirasim geliyor, olmuyor iste diye...

Aynen anlattığın gibi, bende kendimi tanımıyorum artık, her bı anne cocuk göreyim gözlerim dolar. Bende her sabah üst komşumun bebeğinin sesiyle uyanırım, duygularını çok iyi anlayabiliyorum.. Bu bizim imtihanımız, inşallah başarıyla geçeceğiz, sonunda da Rabbim bize bir evlat verir inşallah..

saol canim ya,hic sorunum olmamisti bu zamana kadar neyse bakalim doktor ne diyecek
senin sorunlarini okudumda guldenin dedigi gibi bosver,ben 15 yili devirdim hala kimseyi degistiremedim,kuste kaldik,iyide olduk ama sonucta huylu huyundan gecmiyor,sadece senin hastalik sahibi olmana sebeb olur
bak guzelim bu stresler ileriki yaslarda allah gostermesin sana hastalik olarak geri doner,tum samimiyetimle diyorum duyma,gorme,salla gitsin zor olsada....

canim sen hamissin ha,ayyy cok sevindim canim ya,allahim saglikla dogurmayi,buyutmeyi nasip etsin,tekrar ailecek gozunuz aydin hayirli olsun

Egunalcim ana bişey sorcaktim. Sende de Pko vardı sanırsam. Sen adet oluyormusun ilacsiz? Yani ben sınır oluyorum ya doktorlara, durumum hakkında Cokda bilgi vermedi, ilerlemiş PKO mu değilmi diye. Ne gibi belirtilerin var yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…