ahh kuzum bünyemi boşuna meşgül ettim ben bunlarla biliyorum ama..sen bilmiyorsun bunlarıı..gidip gidip çomak sokuyorlar, bakışları yetiyor ortam içinde..
çok şükür bitti geçti gitti arkadaşım..oluruna bıraktım bundan sonrasını
Bu bekleyiş insanı daha da geriyor ama verilen 12 günü beklemek zorundayız işte...
Lütfen rahatla biraz...Biz ne yaparsak yapalım sonuç elimizde değil...
Sen elinden geleni yaptın gerisi Allahın takdiri...
Kendini yıpratma canım...
Hiç bişey hissetmeden pozitifi gören arkadaşlarımız oldu...
Daha birşey belli değil...
canım lütfen sakin ol belkid etutunan bebişini strese sokuyosun şimdiden..
bak burda bisrürü bu aşamaya gelemeyenler var ne güzel almışın bebişi göbüşe bekle bakalım..
sana bunun bi faydası yok cnım aksıne zararı var değilmi
çoğumuzun tek şansı tüp bebek ve rabbimin ol demesi..belirtinde çok olsaydı yine aynı düşünecektin adetmi oluyorum diye..
canımsınız..sağolun kızlar..
k.validem şehir dışındaydı..ve hiç düşünmedim onları aşılama öncesi..olaylar olmuştuda yani..kafama takmayışımın meyvesini 11. gün aşılama olarak aldım..halbuki önceki aşılama 21. gün olmuştu..psikoloji gerçekten çok önemli..
doktorumlada paylaştık durumu eşimle..doktorum lütfen en azından k.valideni getir ben onunla görüşmek istiyorum..o da kızıyla konuşsun..bu dönemde siizn yanınızda olmaları gerekirken, neden böyle yapıyorlar dedi?? birdahaki sefere onuda götüreceğim yanımda..ben destek olmalarını beklerdim..ki zor süreçlerden geçiyoruz..
ben baba lafını 12 yıl ağzıma almadım..şimdi bu adama baba dediğime neredeyse pişmanım..babama hakaret sayıyorum..
kızının kıskançlığı zaten malum..annesi gelip bana baktı diye huzursuz oldu tavırları ve söylemleriyle bunu alalen belli etti.
eşimle onu zaten en azından evlat sahibi olana kadar hayatımızdan çıkarttık..
ama babayı ne yapacağız inanın bilemiyorum..perşembe hem kan vereceğim hemde kandil..o anki ruh halime bırakayım diyorum..
ama egunalım haklısın bunlar zaten ben negatif olaym diye yapılan hareketler..bilinçli yapıyorlar ve sağolsunlar başarılı oluyorlar..eşim dahada üzülüyor işin kötüsü..çünkü onun ailesi
hoşgeldiinnnnnn..................iyi geceler kizlar
nasilsiniz?
bir ara gelirim kutlama yaparız inşaallah....
Çok teşekkür ederim destekleriniz için, o kadar bekledim sakin sakin bugün dayanamadım 3 saat falan ağladım galiba neye ağladığmı bilmeden:) ama şimdi daha iyiyim.Umarım hepimizin dilekleri en güzel şekilde olur.Şimdilik hoşçakalın.
hoşgeldiinnnnnn..................
ben kalabilirmiyim bu gece bilmiyom kuzu.............
herşey gelip geçer belki o densiz görümcenle ve babasıylada sorunlarınız çözülebilir zamanla ama bu günler geri gelmez...
benim söylemek istediğim bu şu an ne eşine ne ailesine kimseye üzülümem şu an önemli olan sen ve karnındaki belkide tutunmaya çalışan bebeğin benim için önemlisiniz ve senin içinde öyle olmalı...şimdilik ertele zamanı gelince hepsinin hakkından gelirsin...daha test gününde olabileceklerin hesabındasın onu bile düşünmemelisin şu an..millet sadece test gününe odaklanır sonuç pozitif olsun diye bizim kız bi de o gün mevlüt ne yapacam ben diye dertleniyooo...hiç bişey olmayacak..heleki pozitifi görürsen herkes gözüne melek gibi görünür o gün..hadi düşünme artık bunları...
arkadaslar ya benim bi sorunum var,durum soyle: benim son 2 aydir falan araliklarla ve son 2 haftadir gunde 5-6 defa vaginada agrim var,yani bi anda saniyelik bi batma gibi bisey,sanki asagidan yukari bicak saplaniyor gibi bi his,aniden olunca resmen bagirtiyor beni...artik dayanamiyorum egerki 1 dakika falan surse canimi cikaracak gibi bisey
yarin doktora gidecegimde nasil anlacam derdimi bilmem elin gavuruna..))
arkadaslar ya benim bi sorunum var,durum soyle: benim son 2 aydir falan araliklarla ve son 2 haftadir gunde 5-6 defa vaginada agrim var,yani bi anda saniyelik bi batma gibi bisey,sanki asagidan yukari bicak saplaniyor gibi bi his,aniden olunca resmen bagirtiyor beni...artik dayanamiyorum egerki 1 dakika falan surse canimi cikaracak gibi bisey
yarin doktora gidecegimde nasil anlacam derdimi bilmem elin gavuruna..))
e ben sana daha çok küserim o zaman yazdım ben sana hatta daha öncede çok yazdım ama sen beni ısrarla görmüyorsun..
bir ara listeye ekleyin beni demişsin...
bende sana ilk sayfadaki link ten liste topiğine gir bilgilerini mesaj olarak yaz ben eklerim dedim ama senden ses yok bari buraya yaz bilgilerini..
YAŞ,DENEME SAYISI,HANGİ MERKEZ,SEBEP ve HANGİ İĞNEYİ VURUYORSUN...
evet ya aynen oyle canim, ozelikle son zamanlarda dik oturamiyorum sandelyede resmen batiyor ve bagirtiyor,totomu yan tutuyorum biraz rahat oluyor,canım bende biara yaaşdım bunu çok kokrtum neyim var diye..kaıdn doğumcuya gititm smearda aldılar bişeyd eçıkmadı bende canım..
hatta adetimden önce yine yaşadım böyle çok canın yanıyor değilmi ani batma ama bağırcak gibi oluyosun
çok şükür çok sevindim canım buna halay bile çekerim senle bizde üzüldük yanii
öyle canım doğru yazmışım hepimiz aynı yaşıyoruzda ondan..bana ilk yıllar soran olurdu ama artık soran çokta olmuyor eskisi kadar..umutsuz vaka görmüşlerdir
yada nasılsın derken acıyan gözlerle bakıyorlar...rabbim hepimizi sevindirsin..
buakşam oturuyodum yalnızdım ev sessiz..altta ikizler üstte iki çocuk nasıl ses geliyor kendi evime baktım dayanamadım..
hem ağlaıdm hem arkdaşalırmın ismini saydım hepimize anneliği tattır rabbim,evimizde sağğlıklı bebek seslerimiz neşemiz olsun diyee
buda bir sebep işte kalbim rikkate geldi rabbim kabul etsin...
saol canim ya,hic sorunum olmamisti bu zamana kadar neyse bakalim doktor ne diyecekgeçmiş olsun minecimm..
bende geçen yaz olmuştu bu tarz birşey..hemen gittim doktora ve bnm hafif kanamada olmuştu hatta..vajinadaki kaslar kasılmış dedi ve vajinitte var demişti..enfeksiyon kapmıştım üzerine..
belki sendede kasılma olmuş olabilir cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?