Kiz tuana Allah iyiligini versin dedektif gibi pesime takilmis o topicteki hatunla ayni gun kontrolumuz var ve buyuk ihtimalle transferimiz ayni gun cift emriyo olarak yapilacak bi cevap yazayim dedim K her zaman ki gibi yazana kadar ekran sayfa bi kackez karisti arada ancak ayzdim ki ne goreyim tuana pesimden gelmis hehehehh
selam kızlarr,
nasılsınızzz? ben iyiyim çok şükür işe başladım artık :) sosyal hayatı unutmuşum açıkcasııı ve en kotusu de kıyafett yaa hiç bişe olmuyo aslında oluyo ama sıkıyo sıksın işstemiyorumm kıyafet sorununu acil çözmek gerekecek :)) herkesii öpüyorummm
slmmmmmm
ooo burdada benim gibi bahceciye giden cok varrrrr
benimde ilk tup bebek deneme aralikta oldu ama tutmadi sindi tekrar basladik bu ay tekrar transferim olacakkkk
keseyi görmüştü kalp atışını duymak için doktora giitiğinde kesenin boş olduğunu ve şeklinin bozulduğunu gördüler sonrasında da kürtaj olmak durumunda kaldı...
hayırlı olsun inşallah bu kez son olur bebeğine kavuşursun...
evet bahçeciye giden çok var.
selam kızlarr,
nasılsınızzz? ben iyiyim çok şükür işe başladım artık :) sosyal hayatı unutmuşum açıkcasııı ve en kotusu de kıyafett yaa hiç bişe olmuyo aslında oluyo ama sıkıyo sıksın işstemiyorumm kıyafet sorununu acil çözmek gerekecek :)) herkesii öpüyorummm
slmmmmmm
ooo burdada benim gibi bahceciye giden cok varrrrr
benimde ilk tup bebek deneme aralikta oldu ama tutmadi sindi tekrar basladik bu ay tekrar transferim olacakkkk
Merhaba arkadaslar ben sabah kontol gittim e2 gec cikacak dye eve dnuyorum simdi..
Sagda 2 soldo 2 tane 8-9 cmlik olmus kucuk olarak gelenekrde var dedi
sasirdim bnede ilacin dozu yuksek ama daha erken diyemi azlar acaba 5. Gunum bugun daha 225 menoPur oldum 4 gun
Ne dersiniz normalmi
nasılsın tatlımmm
Canim biz 19 mayista bebegimizin kalp atislarini duyduk.listedede gormek istiyorum)
Günaydın herkese, hayırlı sabahlar olsun herkese inşallah...m
Egunaal ya göremiyorum hala, ama merakda ediyorum cevabını
ıns e2 ın guzel cıkar canım yaaaaaa
kotuyum ama cok sukru halıme canım beterın beterı var dıyorum yanı
bu yorgunlugu ne zaman atlatırım bılmıyorum
ama en cokta kopegımız annemler tasınınca alamadık bırkaktık ona uzuluyorum yaaacok agladı dun gozlerından yaş geldı hepppp
mrb ben ilk defa mesaj yazıyorum. daha önce sadece okuyordum. haziran adetimle tedaviya başlayacağım bende. şu an sadece folik asit kullanıyorum. sabırsızlıkla bekliyorum adetimi.
kız neler oldu ben bılmıorum kı:26: kaçırıdmm sanırımm yaaaaaa neden kötüsünn?????
Merhaba arkadaslar ben sabah kontol gittim e2 gec cikacak dye eve dnuyorum simdi..
Sagda 2 soldo 2 tane 8-9 cmlik olmus kucuk olarak gelenekrde var dedi
sasirdim bnede ilacin dozu yuksek ama daha erken diyemi azlar acaba 5. Gunum bugun daha 225 menoPur oldum 4 gun
Ne dersiniz normalmi
mrb ben ilk defa mesaj yazıyorum. daha önce sadece okuyordum. haziran adetimle tedaviya başlayacağım bende. şu an sadece folik asit kullanıyorum. sabırsızlıkla bekliyorum adetimi.
ne güzel bir sorunla karşı karşıyasın
hiç üzülemicem bende istiyorum hiç bir kıyafetimin olmamasını
kolay gelsin şekerim çok yorulma ilk günden...
Amiinnn inşallahhh...
en yakın zamanda reyonları alt ust etmen dılegıyle kuzummmmmmmm
bol bol alkı sıkmasın dımı canımmmmm
hayırlısı olsun canım tedavın bu sefer son olsun ınssssss
sağolun canlarııım inşallahh hepimiz koca göbüşlere elbise alacagızz :) sizi çok seviyorum yaaa ben 8 sene sonra yaşadım bi sürü sıkıntının üzerine Rabbim hepinize verecek inşallah eminimm o yüzden hiç üzülüp kaygılanmayınnn canlarım boşa gecen zaman olmasıınn tadını çıkarınn annişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?