ecrınn tatlım smdı okudum yaa cok gecmıs olsun bıtanemm..ayy fecı yağmur vardı evett..umarımm sen hasta olmazsın bu kadar yağmuru yemıssınndoktor gıtme dedıysee bence bır bıldığı vardırr canımm vala hakkında hayırlısı olsun..kendıne cok cok dıkkat ett
ikramaya kızzzz valla gormedımm yaaa yazdığını kusura bakmaa kardeşşcanımcımmm gelıcem tabı pesındenn aaa sen bızım topiktensinn baskası kapmasınn senii diee geldim..sahipsiz sanmasınlarrr
Selam kızlar nasılsınız..
Ya ben perşembe günü transfer oldum. Sizin dediğiniz belirtiler kaçıncı gün çıkıyo ortaya
valla bende biraz şişlik ve karında gerginlik var. çok ok az da solda azıcık batma oluyo .başka bisey yok
an meselesi bebeğim her an olabilir, müjdelerleeee gel tez zamandaaa.. :))
yok gülüm töbe de inşallah bekleme benim kadar ama beklesen de oluyo ya insan unutuyo beklediklerini hele bi de inşallah kucagıma almayı nasip edeerse Rabbimm o zaman hiiiiç hatırlamam inşalahh hem ben biraz sallandım oyalandım sen vakitli hallettt :)
belırtı herkeste farklı oluyor dıyorlar o yuzden cok dusunme bence pozutuf dusunup sabırla sonucu bekle ...
Rabbım hayırlı haberler almayı vermeyı nasıb etsın
ben yemeğe gidiorum canıkolarımm gorusuruzz
geçmiş olsun kuzum hasta olma aman dikkat et
sayfaları oku oku bitmek bilmedi
atlaya atlaya okudum artık
nasılsınız?herkez iyidir inşallah
evde canım sıkıldı yaaa
evde olan arkadaslar nasıl zaman geciriyorsunuz neler yapıyorsunuz?
yemek programlarını izliyorum canım istiyor daha fazla yemekde istemiyorum zaten kilolarla basım dertte
sıkılllddımmmm
sagol canım benım dosyaya baktı ılgısızlık var dedı bence gıtem dedı hakan bey arkadasıymıs aradı sekreterıyle konstuk bakalım baslamayız belkı ama fıyat fln alıcaz bakalımmmm
canım gelmedın merak ettım senı ben hadı pozıtıf haber ver bıze canımmm
belırtı aramıyoruz kuzum sıslık fln opudan sonrada oluyor aman dıkakt et kuzummmm
bende cumartesı gunu randevu aldım senın doktorundan gorusmeye gıdecez
saol cnaım.. ınşallah pozitif sonuç alırım bekliyorumBugün işe de gitmedim otobüs çok sallıyo diye..
Hangi doktora gidiceksin bu tedavi olduguma mıııı....?????
Slm canm arkadslarimm nasilsinz bugun gune erkn basladik uykum var burazdn uykuya kaldugim yerden devam edicem
Gecmis olsun bacim zor zamanlar gecirmissin. Allah yardimcin olsun. Insaallah tedavin bebisli olur...süpersiniz sizz... şimdi ben hikayemi uzun uzun anlatayım 29 yaşındayım yıllardır erken menopoz denen illetle uğraşıyorum evleneli 3 yıl oldu herkes bana çocuğun olmaz donör diyordu muayene etmiyolardı fsh değerlerimi görünce 30larda. ancak mardinde bir doktorum alttan yapılan muayenede ama sende yumoşlar var rahminde çok iyi bu menopoz gibi değil dedi..umutlarımı yeşertti. o yaz adanada turan çetin beyfendi tarafından resmen kullanıldım(( umutlarımı 1 ayda söndürdü..muayenede herşey çok iyiydi ama öncelikli amaç para sömürme olunca hayallerin zaman kıstlılığı onların umurunda bile olmuyordu ve olmadı şimdi hayatımın 2. anlamı dediğim hakan beyle (ankara HŞ KLİNİK) beraber uğraşıyoruz 6 ay boyunca fsh düşsün diye ilaçlar denedi düşmedi şimdi iğnelere başladık gonal f günde 75 eşim yapıyo öle mutlu oluyorumki iğne olunca Allah'ım neden bu su bukadar az diyorum kendi kendime... biraz daha olsa ya boşa giderse diye izliyorum iğnenin deliğini geri çıkar falan die tırsıyorum.. ben kendimi avutmayı denedim çocuk istemeyen insanlarda var buda bir sınav die ama yok olmadı şu çaba bile sevincim oldu şimdi düşünün öyle heyecanlıyımki.. istiyorum bir yavru istiyorumki yüreğimdeki sevgiyi doyasıya vereyim ona... Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun yarın kontrolüm var ankarada olucam her hafta ankaraya git gel İnşallah değecek ve yavyucum gelecek.... dualarınızdan benide eksik etmeyin.. yarın yumoşlarım koccaman olsunlar İnşallah....
Kiz ben sana daha ne diyeyim sahipsiz kopek yavrusu muyum ben yolumu kybedecem. Beni kaciracaklar hahahhah bir de topicten fidye istiyorlar mis aAyayayyAaecrınn tatlım smdı okudum yaa cok gecmıs olsun bıtanemm..ayy fecı yağmur vardı evett..umarımm sen hasta olmazsın bu kadar yağmuru yemıssınndoktor gıtme dedıysee bence bır bıldığı vardırr canımm vala hakkında hayırlısı olsun..kendıne cok cok dıkkat ett
ikramaya kızzzz valla gormedımm yaaa yazdığını kusura bakmaa kardeşşcanımcımmm gelıcem tabı pesındenn aaa sen bızım topiktensinn baskası kapmasınn senii diee geldim..sahipsiz sanmasınlarrr
sayfaları oku oku bitmek bilmedi
atlaa atlaya okudum artık
nasılsınız?herkez iyidir inşallah
evde canım sıkıldı yaaa
evde olan arkadaslar nasıl zaman geciriyorsunuz neler yapıyorsunuz?
yemek programlarını izliyorum canım istiyor daha fazla yemekde istemiyorum zaten kilolarla basım dertte
sıkılllddımmmm
benımde çok uykum sabahın 6sında ayaktayım ben gece 11 de yataktayım uyuyana kadar saat 1 oluyor 2-3 defa kalkınca uykuya hasret kaldım
kaldığın yerden uyumayı nsıl beceriyon ya banada anlat sırrını
tünaydın............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?