tab,k, tutunma akusu transferden önce başla ve de sonrasında bi iki kez daha sonra yatış.inan çoook işe yarıyo.hem de rahatlatıcı etkisi var denemeye değer.
çok şükür canımrabbim devamını getirsin ....
egunall bence de git akunun kesinlikle faydası var bende gitmiştimm...........
dr. olumlu konuşmuş canım inşallah o zamana kadar meleğin gelirde ona da kontrole gidersinnn...
gece dua fikri güzel elimden geldiğince bende katılırım....
Alah razı olsun cnm bnm zoru gitti ins ilk tup bebek sonucu da beşlerime kavuşurum ama olurda başarısı olursada üzülmem çünkü sperminiz var bidaha denerim bidaha denerim:)Canım benim gözünüz aydın,çok sevindim,maşallah
Allah sevincinizi bebişlerle arttırsın inşallah.
Hayırlı haberlerini almak dileğiyle
Allah razı olsun cnm bnmmm:)çok şükür canımrabbim devamını getirsin ....
egunall bence de git akunun kesinlikle faydası var bende gitmiştimm...........
dr. olumlu konuşmuş canım inşallah o zamana kadar meleğin gelirde ona da kontrole gidersinnn...
gece dua fikri güzel elimden geldiğince bende katılırım....
Ağlamaktan nefes alamadım inan hemşireler bile ağladı arkadaslarım la telde konuşamadım onlar ağladı ben ağladım Rabb'ime na şükretsem az..beni tanıyan tanımayan herkes dua etti bu forumda okdr cok dua aldimki beni ayakta tutanlar onlar oldu allahım herkesten razı olsuncanım hayırlı olsun inşallahhh çok sevindim benimde gözlerim dolu dolu oldu kıyamam rabbim daha çok sevindirsin inşallahhh..
cnm bnmmm nsl üzüldüm demi son iki gündür ama elimdeki bsy degildiçok şükür o kadar gergin bekleyişe değdi..
bi de yumurtalar boşuna toplanaca yok para için yapıyorlar diye dertleniyordun..
bende sana nerden biliyorsun sperm çıkmayacağını demiştim ve çok şükür çıktı işte..
Maşallah 3 gün sonunda 3 tüp bebeğe yetecek embriyon kalacak elinde..
inşallah 1.kalite embriyoo olurlar...
çok geçmiş olsun canım...
bi güzel haber dahaaa...
demek başladın artık...
hayırlı olsun canım...
allahım razı olsun ikişer ikişer evlat nasip etsin hepimize cok Zor günler geçirdim suanda hepsini unuttum:)canımmm yazdıklarını okurken tutamadım kendimi kuzuuuum.hayırlı olsun Allahım devamını getirsin inşallahhhh.
burdanda tebrık edım kuzummm
cok şükür canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sevındım balımmmmm
Alah razı olsun cnm bnm zoru gitti ins ilk tup bebek sonucu da beşlerime kavuşurum ama olurda başarısı olursada üzülmem çünkü sperminiz var bidaha denerim bidaha denerim:)
Allah razı olsun cnm bnmmm:)
Ağlamaktan nefes alamadım inan hemşireler bile ağladı arkadaslarım la telde konuşamadım onlar ağladı ben ağladım Rabb'ime na şükretsem az..beni tanıyan tanımayan herkes dua etti bu forumda okdr cok dua aldimki beni ayakta tutanlar onlar oldu allahım herkesten razı olsun
cnm bnmmm nsl üzüldüm demi son iki gündür ama elimdeki bsy degildiherseyi olumsuz düşünüyordum ama cok şükür gel beni Dov ablacim cok destek oldun sende Allah razı olsun senden
allahım razı olsun ikişer ikişer evlat nasip etsin hepimize cok Zor günler geçirdim suanda hepsini unuttum:)
Allah razı olsun cnm bnm,mm bugün benim dogum gunum 21 Mayıs 2012 de doğdum ben:)
herkese iyi akşamlar.Ben bugün doktora gittim.Tedavide 4. günüm e2 434 çıktı. 11 yumurta varmış normalmi
Alah razı olsun cnm bnm zoru gitti ins ilk tup bebek sonucu da beşlerime kavuşurum ama olurda başarısı olursada üzülmem çünkü sperminiz var bidaha denerim bidaha denerim:)
Ağlamaktan nefes alamadım inan hemşireler bile ağladı arkadaslarım la telde konuşamadım onlar ağladı ben ağladım Rabb'ime na şükretsem az..beni tanıyan tanımayan herkes dua etti bu forumda okdr cok dua aldimki beni ayakta tutanlar onlar oldu allahım herkesten razı olsun
cnm bnmmm nsl üzüldüm demi son iki gündür ama elimdeki bsy degildiherseyi olumsuz düşünüyordum ama cok şükür gel beni Dov ablacim cok destek oldun sende Allah razı olsun senden
allahım razı olsun ikişer ikişer evlat nasip etsin hepimize cok Zor günler geçirdim suanda hepsini unuttum:)
Allah razı olsun cnm bnm,mm bugün benim dogum gunum 21 Mayıs 2012 de doğdum ben:)
akuyu nerelerde yapıyorlar canım ismide vardıur demi tüp tedvisi akuus falanmı:26:
benimde rahatlamaya çok ihtiyaıcm varda
herkese iyi akşamlar.Ben bugün doktora gittim.Tedavide 4. günüm e2 434 çıktı. 11 yumurta varmış normalmi
kesin bişey demek için yumurtaların büyüklüklerini bilmem gerekiyor..
kaç mm en büyüğü biliyormusun...
bu verilere göre iyi ama net bişi diyemiyorum
7 mm ile 10 mm arasında
bizim elifle şöyle bir fikrimiz var...
ama kandil için düşünmedik..
haftada bir gün gece duasına aynı anda hepbirlikte kalkalım diyoruz..
herkes birbirini uyandırcak...
neler okuyacaz sonra karar verelim..
bakalım kaç kişi olacaz ona göre..
canim benim dualara bende katilmak isterim insallah ... birde ben 12+4 listede farkli olmus uygun zamanninda degirstirirsen cok sevinirim tesekkürler..
Canim, kendini fazla uzmemene sevindim, insallah senin de bebisin fazla bekletmeden sana gelir..Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Bu süreçlerin bizleri daha güçlü yaptığı gerçek , bu kez çok çok kötü olmadım 4 yıl oldu çeşitli tedaviler geçirdim ama olmayacksa olmuyor işte.Sevgiler...
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
İns cnm bnm insss Rabbim herkese nasip etsin bu dünyada bı kadnin isteyeceği ve tadacagi en buZel duygu sanırımCanım yaa inşallah hep böyle güzel gitsin hep güzel haberler ver çok sevindim senin adına hayırlı olur inşallah...
Yaaaaaaa halay çekesin var valla :) allahım allahım ne yapsam az iyi kul olmaya daha cok çalıscam ins:)her şlehirde vardır canım tıp fakültesi mezunu bu konuda eğitim almış dr. olması önemli evet tüp için aku tedavisi var stresi azaltıyormuş ve rahmin kanlanmasını sağlıyor. 4-6 seans yeterli .
canım sen bu kadar mutlu iken ben buna sarı kafalara halay çektirir kutlama yaparım
Cnmmmm doktor bana ya 3 gun sonra yada 5 gun sonra transfer olur dediNe guzel gelismeler olmusama sen yine bu ay ev tipi bebek dene , sogandan da vazgecme cok faydasini goren var.
Canim, kendini fazla uzmemene sevindim, insallah senin de bebisin fazla bekletmeden sana gelir..
Ay ne guzel haber, gozlerim doldu inanki, sperm kaliteleri de guzelse bu sayiyla 5.gune de gidersin canim
yok cnm bilmiyorum suanda turp gibiyim sadece vajinamda yanma var normalmi o..bende 6-7 ay once idrar yolu iltihabı çıktı ilac kullandım 1 ay gecti sanki onun gibi yanıyor monurol sase aldım onu icecek yatarken bsy olmaz deilmicanım benim bu sevincin daim olsun inşallah...
gün doğmadan neler doğar...
sonuda güzel olsun anne baba olarak çıkın bu zor süreçten...
bu arada kendine dikkat et çok yumoş toplanmış ohss için kendini kontrol et..
en son e2 değerini biliyormusun..
Ben ibadete çekiliyorum...
ilk fırsatta gelirim arkadaşlarım...
Ne guzel gelismeler olmusama sen yine bu ay ev tipi bebek dene , sogandan da vazgecme cok faydasini goren var.
Canim, kendini fazla uzmemene sevindim, insallah senin de bebisin fazla bekletmeden sana gelir..
Ay ne guzel haber, gozlerim doldu inanki, sperm kaliteleri de guzelse bu sayiyla 5.gune de gidersin canim
yok cnm bilmiyorum suanda turp gibiyim sadece vajinamda yanma var normalmi o..bende 6-7 ay once idrar yolu iltihabı çıktı ilac kullandım 1 ay gecti sanki onun gibi yanıyor monurol sase aldım onu icecek yatarken bsy olmaz deilmi
Tup bebekte kisa protokolde sansin daha yuksek oldugu soyleniyor ve biliniyor. Nicin kisa protokol icin doktorunla gorusmuyorsun.senin durumunda hep kisayi uygulayan tanidiklarim var. Lutfen bi arastir gorus doktorlarlada.sormak danismak parayla degilya.canim uzun protokolu duyunca icim Ciz etti.lutfen canim kisayi bir arastir.
evet canım en az 2 ay ev tipi denemeyi ve bebeğimi soğan kokuları içinde yapmayı planlıyorum
şaka bi yana soğan kokacam sandım ama ilk bardaktan sonra üzerine bişeyler yersen geçiyooo..
henüz kokmadım bakalım akşamkini yapcam birazdan bu kez kokcammı
ohss farklı bişey şişmeye başlarsan nefes almakta güçlük çekmeye başlarsan doktorunla görüş mutlaka..
ben hep kısa istedim ama farklı 2 doktorda kısa olmaz riskli uzun olacak dediler...
şimdide uzunmu olacak bilmiyorum ben kısada ısrarcı olcam ama doktor ne derse onu yapacam yine..
çünkü benim e2 hormonum iğnelere başlar başlamaz aşırı yükseliyooo tedavinin iptal olması durumuna geliyorum..
düşük doz da olsa bunu yaşıyorum..
bu durumu kontrol altında tutmak için uzun protokol uygulanıyor hep bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?