Tüp Bebek Günlüğümüz !

tab,k, tutunma akusu transferden önce başla ve de sonrasında bi iki kez daha sonra yatış.inan çoook işe yarıyo.hem de rahatlatıcı etkisi var denemeye değer.

tamam canım bi bakınayım nerde iyi akucu var..
bi kaç delik daha açtırayım

evet hatırlıyorum sende akucuydun...
bakıyım bi iyi akucu bulmam lazım şimdi ...
sanırım hastanede böyle bişey olsa duyardım...
inşallah zuzucum bebişim kendiliğinden gelirde gerek kalmaz bunlara..
dua içinde haberin olur zatiiiii...

Son düzenleme:
Canım benim gözünüz aydın,çok sevindim,maşallah

Allah sevincinizi bebişlerle arttırsın inşallah.

Hayırlı haberlerini almak dileğiyle
Alah razı olsun cnm bnm zoru gitti ins ilk tup bebek sonucu da beşlerime kavuşurum ama olurda başarısı olursada üzülmem çünkü sperminiz var bidaha denerim bidaha denerim:)
Allah razı olsun cnm bnmmm:)
canım hayırlı olsun inşallahhh çok sevindim benimde gözlerim dolu dolu oldu kıyamam rabbim daha çok sevindirsin inşallahhh..
Ağlamaktan nefes alamadım inan hemşireler bile ağladı arkadaslarım la telde konuşamadım onlar ağladı ben ağladım Rabb'ime na şükretsem az..beni tanıyan tanımayan herkes dua etti bu forumda okdr cok dua aldimki beni ayakta tutanlar onlar oldu allahım herkesten razı olsun
cnm bnmmm nsl üzüldüm demi son iki gündür ama elimdeki bsy degildi herseyi olumsuz düşünüyordum ama cok şükür gel beni Dov ablacim cok destek oldun sende Allah razı olsun senden
canımmm yazdıklarını okurken tutamadım kendimi kuzuuuum.hayırlı olsun Allahım devamını getirsin inşallahhhh.
allahım razı olsun ikişer ikişer evlat nasip etsin hepimize cok Zor günler geçirdim suanda hepsini unuttum:)
burdanda tebrık edım kuzummm

cok şükür canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sevındım balımmmmm

Allah razı olsun cnm bnm,mm bugün benim dogum gunum 21 Mayıs 2012 de doğdum ben:)

canım benim bu sevincin daim olsun inşallah...
gün doğmadan neler doğar...
sonuda güzel olsun anne baba olarak çıkın bu zor süreçten...
bu arada kendine dikkat et çok yumoş toplanmış ohss için kendini kontrol et..
en son e2 değerini biliyormusun..

Canım yaa inşallah hep böyle güzel gitsin hep güzel haberler ver çok sevindim senin adına hayırlı olur inşallah...

akuyu nerelerde yapıyorlar canım ismide vardıur demi tüp tedvisi akuus falanmı:26:
benimde rahatlamaya çok ihtiyaıcm varda

her şlehirde vardır canım tıp fakültesi mezunu bu konuda eğitim almış dr. olması önemli evet tüp için aku tedavisi var stresi azaltıyormuş ve rahmin kanlanmasını sağlıyor. 4-6 seans yeterli .

canım sen bu kadar mutlu iken ben buna sarı kafalara halay çektirir kutlama yaparım

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar.Ben bugün doktora gittim.Tedavide 4. günüm e2 434 çıktı. 11 yumurta varmış normalmi

kesin bişey demek için yumurtaların büyüklüklerini bilmem gerekiyor..
kaç mm en büyüğü biliyormusun...
bu verilere göre iyi ama net bişi diyemiyorum

Son düzenleme:
7 mm ile 10 mm arasında

gayet iyi o zaman bu demek oluyoki en az 4 gün daha iğne vurursun...
e2 değerinide günlük iyi diyebiliyoruz maalesef anında çıkabilen bir değer olduğundan bugünlük çok iyi bakalım bi dahakine nasıl olacak..

canim benim dualara bende katilmak isterim insallah ... birde ben 12+4 listede farkli olmus uygun zamanninda degirstirirsen cok sevinirim tesekkürler..

Ne guzel gelismeler olmus ama sen yine bu ay ev tipi bebek dene , sogandan da vazgecme cok faydasini goren var.

Canim, kendini fazla uzmemene sevindim, insallah senin de bebisin fazla bekletmeden sana gelir..

Ay ne guzel haber, gozlerim doldu inanki, sperm kaliteleri de guzelse bu sayiyla 5.gune de gidersin canim

Canım yaa inşallah hep böyle güzel gitsin hep güzel haberler ver çok sevindim senin adına hayırlı olur inşallah...
İns cnm bnm insss Rabbim herkese nasip etsin bu dünyada bı kadnin isteyeceği ve tadacagi en buZel duygu sanırım
Yaaaaaaa halay çekesin var valla :) allahım allahım ne yapsam az iyi kul olmaya daha cok çalıscam ins:)
Cnmmmm doktor bana ya 3 gun sonra yada 5 gun sonra transfer olur dedi
Bn heyecandan sormadım 3 ile 5 gun. Farklimi..5. Gun transfer dahamı iyi anlatırmışım bana bende onu düşünüyordum
yok cnm bilmiyorum suanda turp gibiyim sadece vajinamda yanma var normalmi o..bende 6-7 ay once idrar yolu iltihabı çıktı ilac kullandım 1 ay gecti sanki onun gibi yanıyor monurol sase aldım onu icecek yatarken bsy olmaz deilmi
[QUOTE

Ben ibadete çekiliyorum...
ilk fırsatta gelirim arkadaşlarım...

Tup bebekte kisa protokolde sansin daha yuksek oldugu soyleniyor ve biliniyor. Nicin kisa protokol icin doktorunla gorusmuyorsun.senin durumunda hep kisayi uygulayan tanidiklarim var. Lutfen bi arastir gorus doktorlarlada.sormak danismak parayla degilya.canim uzun protokolu duyunca icim Ciz etti.lutfen canim kisayi bir arastir.

gelişmelerden haberim oldu..hayırlısı olsun cnm...
temmuzda desene yine heyecan doruklarda olacak..çok güzel yaa..
hem bnm kadarda beklemeyeceksin..
ben yok ramazandı yok görümcemin nişanı derken ekimi bulacağım..
adına çok sevindim inşallah bebişin gelir cnmm

evet canım en az 2 ay ev tipi denemeyi ve bebeğimi soğan kokuları içinde yapmayı planlıyorum
şaka bi yana soğan kokacam sandım ama ilk bardaktan sonra üzerine bişeyler yersen geçiyooo..
henüz kokmadım bakalım akşamkini yapcam birazdan bu kez kokcammı

yok cnm bilmiyorum suanda turp gibiyim sadece vajinamda yanma var normalmi o..bende 6-7 ay once idrar yolu iltihabı çıktı ilac kullandım 1 ay gecti sanki onun gibi yanıyor monurol sase aldım onu icecek yatarken bsy olmaz deilmi

ohss farklı bişey şişmeye başlarsan nefes almakta güçlük çekmeye başlarsan doktorunla görüş mutlaka..

ben hep kısa istedim ama farklı 2 doktorda kısa olmaz riskli uzun olacak dediler...
şimdide uzunmu olacak bilmiyorum ben kısada ısrarcı olcam ama doktor ne derse onu yapacam yine..
çünkü benim e2 hormonum iğnelere başlar başlamaz aşırı yükseliyooo tedavinin iptal olması durumuna geliyorum..
düşük doz da olsa bunu yaşıyorum..
bu durumu kontrol altında tutmak için uzun protokol uygulanıyor hep bana...

Tmm cnmmm hemen ararım suanda kuş gibi hafifim :) ins olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…