hoşbulduk canım...... genel anlamda iyi şeyler dedi... zaten çok ayrıntılı cevap vermiyo gayet iyisiniz gerisini boşver dedi... 980gr olmuş kızım
bu kız senin güzelliğini almamış aynı babası diyo, göz çukurları falan babasına benziyomuş kızımın.... esniyodu kızım sonrada elini kafasının altına koydu hareket etmemekte direndi dr. tembel ve keyfine düşkün senin kız diyo:))))))) boyu posu iyi dedi gelişimide güzel üç beş günün hesabını yapmaktan vazgeç dedi... doğumu sordum henüz erken yorma beni diyo.. bu aylar tehlikeli ben sevmem bu aylarda plan yapmayı diyip susturdu beni... bugün hani şu üzerinde çatlayan yumurta olan klasik lcw tişörtleri varya onlardan giymiştim dr. takılıyo giyme bunları diyo zaten güzelleştin nazar değer diyo.. kocişe diyoki insan bi nazar boncuğu takar bunu niye böyle çıkardın evden... dedim bizim daktıra bak hani kendisi çok bilimseldir ya nazara inanıyo olması şaşırttı beni..... rutin tahlil sonuçlarımda iyiymiş.. şeker sonucumada iyi dedi.... yani böle güzel geçti......
hoşbulduk canım...... genel anlamda iyi şeyler dedi... zaten çok ayrıntılı cevap vermiyo gayet iyisiniz gerisini boşver dedi... 980gr olmuş kızım
bu kız senin güzelliğini almamış aynı babası diyo, göz çukurları falan babasına benziyomuş kızımın.... esniyodu kızım sonrada elini kafasının altına koydu hareket etmemekte direndi dr. tembel ve keyfine düşkün senin kız diyo:))))))) boyu posu iyi dedi gelişimide güzel üç beş günün hesabını yapmaktan vazgeç dedi... doğumu sordum henüz erken yorma beni diyo.. bu aylar tehlikeli ben sevmem bu aylarda plan yapmayı diyip susturdu beni... bugün hani şu üzerinde çatlayan yumurta olan klasik lcw tişörtleri varya onlardan giymiştim dr. takılıyo giyme bunları diyo zaten güzelleştin nazar değer diyo.. kocişe diyoki insan bi nazar boncuğu takar bunu niye böyle çıkardın evden... dedim bizim daktıra bak hani kendisi çok bilimseldir ya nazara inanıyo olması şaşırttı beni..... rutin tahlil sonuçlarımda iyiymiş.. şeker sonucumada iyi dedi.... yani böle güzel geçti......
Way wayy wayyyy akasyaaaaaaaaa maşallahhh subhanallahhhh
Bu arada beni öslemedini ben sizi ösledimmmmmmmm
biz geldikkkkk.............
hoşbuldum canım.....hoşgeldinizzzz efeeniim
valla hep aklımdasın... bu ayki dakkalarımı erken bitirdim... 3gün sonra alabiliyom yenisini alır almaz seninle canlı iletişime geçmek istiyomWay wayy wayyyy akasyaaaaaaaaa maşallahhh subhanallahhhh
sağol canım....çOK SEVINDIM CNM KIZININIYI OLMASINA..mASALLAH onaaa
hani etrafımdakiler diyoda beni sevdikleri için söylüyolar diyodum ama kilo ve hamişlik sanırım yaradı bana....ne güzel haberler cnm...maşallahhhh
dikkat et kendine ve bebişe..arada da totoyu kaşı o zaman
sağol zuzum ya... rabbim hepimizi en çokta meleklerimizi korusun....çooook şükür canımmm maşallah elifnazve sana
çokda sevindimmmmm.....
bilimsel işte canım göz var nizam var adam görüpte söylüyor rabbim sizi nazarlardan sakınsın
demek kızımız babasına benziyor olsun 2. sana benzer zeten kız çocukları daha anne karnında babaya aşıklar benzemeleride normal tabi enişte bu duruma çok sevinmiştir
masallh canım rabbım nazarlardan korusun
hoşbuldum canım.....
valla hep aklımdasın... bu ayki dakkalarımı erken bitirdim... 3gün sonra alabiliyom yenisini alır almaz seninle canlı iletişime geçmek istiyom
sağol canım....
hani etrafımdakiler diyoda beni sevdikleri için söylüyolar diyodum ama kilo ve hamişlik sanırım yaradı bana....
sağol zuzum ya... rabbim hepimizi en çokta meleklerimizi korusun....
sağol canım benim... inşallah senin güzel haberlerini de alıcaz....
hoşbuldum canım.....
valla hep aklımdasın... bu ayki dakkalarımı erken bitirdim... 3gün sonra alabiliyom yenisini alır almaz seninle canlı iletişime geçmek istiyom
sağol canım....
hani etrafımdakiler diyoda beni sevdikleri için söylüyolar diyodum ama kilo ve hamişlik sanırım yaradı bana....
sağol zuzum ya... rabbim hepimizi en çokta meleklerimizi korusun....
sağol canım benim... inşallah senin güzel haberlerini de alıcaz....
Maasallah akasya hosgeldiniz safa geldiniz valla doktor cok iyi soylemis biz iyinin altinda bile kotu seyler arar vesvese yapariz en guzeli hersey yolunda deyip keyfini cikar hamileliginin...Demek inancli bir doktora denk geldin ne guzel iste jinekologlar o kadar mucizevi bi isle ugrasiyor ki ateist olsa kelimei sehadet getirir bak hicbir problemi olmayan cifti dogurtamiyor. Ama sorunlu ciftler dogal yolla cocuk sahibi olabiliyor mucizeler gozlerinin onunde yasanoyor...
elif gözlerimi yaşarttınWay wayy wayyyy akasyaaaaaaaaa maşallahhh subhanallahhhh
elif gözlerimi yaşarttınnerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?