Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güzel haberler cnm...maşallahhhh
dikkat et kendine ve bebişe..arada da totoyu kaşı o zaman

çooook şükür canımmm maşallah elifnaz ve sana
çokda sevindimmmmm.....
bilimsel işte canım göz var nizam var adam görüpte söylüyor rabbim sizi nazarlardan sakınsın
demek kızımız babasına benziyor olsun 2. sana benzer zeten kız çocukları daha anne karnında babaya aşıklar benzemeleride normal tabi enişte bu duruma çok sevinmiştir

masallh canım rabbım nazarlardan korusun

biz geldikkkkk.............

Maasallah akasya hosgeldiniz safa geldiniz valla doktor cok iyi soylemis biz iyinin altinda bile kotu seyler arar vesvese yapariz en guzeli hersey yolunda deyip keyfini cikar hamileliginin...Demek inancli bir doktora denk geldin ne guzel iste jinekologlar o kadar mucizevi bi isle ugrasiyor ki ateist olsa kelimei sehadet getirir bak hicbir problemi olmayan cifti dogurtamiyor. Ama sorunlu ciftler dogal yolla cocuk sahibi olabiliyor mucizeler gozlerinin onunde yasanoyor...

hoşgeldinizzzz efeeniim
hoşbuldum canım.....

Way wayy wayyyy akasyaaaaaaaaa maşallahhh subhanallahhhh
Bu arada beni öslemedini ben sizi ösledimmmmmmmm
valla hep aklımdasın... bu ayki dakkalarımı erken bitirdim... 3gün sonra alabiliyom yenisini alır almaz seninle canlı iletişime geçmek istiyom
çOK SEVINDIM CNM KIZININIYI OLMASINA..mASALLAH onaaa
sağol canım....
ne güzel haberler cnm...maşallahhhh
dikkat et kendine ve bebişe..arada da totoyu kaşı o zaman
hani etrafımdakiler diyoda beni sevdikleri için söylüyolar diyodum ama kilo ve hamişlik sanırım yaradı bana....
sağol zuzum ya... rabbim hepimizi en çokta meleklerimizi korusun....

masallh canım rabbım nazarlardan korusun

sağol canım benim... inşallah senin güzel haberlerini de alıcaz....

amin canım

amin canım

hoşbulduk semoşum.... valla biraz rahatladım çünkü bir hafta geriden geliyo olması endişelendiriyodu beni.. çünkü önceki dönemlerde bir hafta önden gidiyoduk hal böyle olunca niye iki hafta birden geriledik diye düşünüyodum... net rakam vermedi ama gelişimi iyi keyfine bak diyince bende üstelemedim.....

Kızlar benım AKTAR BEBEGIMIN gelmesı ıcın ılk adımı attık Malzemelerı bugun aldık. Gelısmelerden sızı haberdar edıcem

kızlae millsoneyi söbeledim kendısı buraya yazmıyo dersaneye başmamış akşamları girecekmiş haberiniz olsun diyo diyer toğige söyluyoda bize söylemiyo ask olsun

Son düzenleme:
elif gözlerimi yaşarttınnerelerdesin

Ben can diye arkadaş diyee sana derimm suuuuuuuuuuuu..
Beni başka topiklerdenn tehditle de olsaa yuvama çağırdınyaa yerimm senii kızzzzzzzzz..Annemdeydim tatlım cuma gününden beri ondan fırsatım olmadı nete girmeye..Kermez işleri vardı bir vakıf yararına hayır işlerine verdim kendimi..
Napıyonn nasılsın iğneleri vuruluytormusunn şekerimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…