- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
gelişmelerden haberim oldu..hayırlısı olsun cnm...
temmuzda desene yine heyecan doruklarda olacak..çok güzel yaa..
hem bnm kadarda beklemeyeceksin..
ben yok ramazandı yok görümcemin nişanı derken ekimi bulacağım..
adına çok sevindim inşallah bebişin gelir cnmm
KiZlar 3. Gun yada 5. Gn embriyosunda aradaki fark ne
Hangisi daha iyi demek yada hepside aynimi
evet canım bir temmuz durumu söz konusu ama tam emin değilim uzun protokol olursa temmuz adetiyle başlar ağustosta anca bitiririm gibi geliyor yani belli değil aslında muayene için gittiğimde daktırla netleştiririz zamanı...belli olmaz bi bakmışın aynı zamanda tüpe girişmişiz...
hem inşallah sen aşılamada hamişsindir bende kendiliğin ev tipi bebek yaparım gerek kalmaz tüp bebişe..
genel olarak anlatayım...
5.gün embriyosu 3.gün embriyosuna göre daha çok hücrelidir ve tutunma şansı daha çoktur...
evet canım bir temmuz durumu söz konusu ama tam emin değilim uzun protokol olursa temmuz adetiyle başlar ağustosta anca bitiririm gibi geliyor yani belli değil aslında muayene için gittiğimde daktırla netleştiririz zamanı...belli olmaz bi bakmışın aynı zamanda tüpe girişmişiz...
hem inşallah sen aşılamada hamişsindir bende kendiliğin ev tipi bebek yaparım gerek kalmaz tüp bebişe..
5.gün embriyosu 3.gün embriyosuna göre daha çok hücrelidir ve tutunma şansı daha çoktur...
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
yazımı yazdıktan sonra bu yazıyı okudum,benim cumartesi yumurtamı topladılar,yarın transfer için çağırdılar,yani 3.gün olmuş oluyor.madem 5.gün şans daha fazlaysa neden beni perşmebe çağırmıyorlarda yarın çağırıyorlar
senın haberini bekliyordum azo sayfasınada baktım tam son anda gördüm çok sevindim öyle güzel bir mutluluk ki kutlayalımVeeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
canım 3. veya 5. gün embriyosu embriyonun dışarda sağlıklı bölünebilmesi ile ilgilidir her embriyo dışlarda 5. güne kadar sağlıklı kalamaz bazılarına 2. gün bile transfer edilebiliyor. bu arda 3. gün embriyosu ile hamile kalan bi sürü insan var bunlardan biride benimm...
verdiğin cevap için teşekkürler canım,yani diyorsunki 3.yada 5.gün embriyo sağlıklı olduktan sonra farketmez diyorsun.peki bu transfer işlemi acı veren birşeymi,sonrasında ne yapmam lazım,o gün dinlendikten sonra mesela ertesi gün çalışma hayatıma geri dönebilirmiyim,bu arada 6 yumurtam döllenmiş,sizce bu rakam azmı?biliyorum çok soru sordum ama soracak kimsem yok
biz geldikkkkk.............
hoşgeldinizzz canımmmm
hadi anlat dr. ne dedi
hoşbulduk canım...... genel anlamda iyi şeyler dedi... zaten çok ayrıntılı cevap vermiyo gayet iyisiniz gerisini boşver dedi... 980gr olmuş kızım
bu kız senin güzelliğini almamış aynı babası diyo, göz çukurları falan babasına benziyomuş kızımın.... esniyodu kızım sonrada elini kafasının altına koydu hareket etmemekte direndi dr. tembel ve keyfine düşkün senin kız diyo:))))))) boyu posu iyi dedi gelişimide güzel üç beş günün hesabını yapmaktan vazgeç dedi... doğumu sordum henüz erken yorma beni diyo.. bu aylar tehlikeli ben sevmem bu aylarda plan yapmayı diyip susturdu beni... bugün hani şu üzerinde çatlayan yumurta olan klasik lcw tişörtleri varya onlardan giymiştim dr. takılıyo giyme bunları diyo zaten güzelleştin nazar değer diyo.. kocişe diyoki insan bi nazar boncuğu takar bunu niye böyle çıkardın evden... dedim bizim daktıra bak hani kendisi çok bilimseldir ya nazara inanıyo olması şaşırttı beni..... rutin tahlil sonuçlarımda iyiymiş.. şeker sonucumada iyi dedi.... yani böle güzel geçti......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?