Tüp Bebek Günlüğümüz !

KiZlar 3. Gun yada 5. Gn embriyosunda aradaki fark ne
Hangisi daha iyi demek yada hepside aynimi

evet canım bir temmuz durumu söz konusu ama tam emin değilim uzun protokol olursa temmuz adetiyle başlar ağustosta anca bitiririm gibi geliyor yani belli değil aslında muayene için gittiğimde daktırla netleştiririz zamanı...belli olmaz bi bakmışın aynı zamanda tüpe girişmişiz...
hem inşallah sen aşılamada hamişsindir bende kendiliğin ev tipi bebek yaparım gerek kalmaz tüp bebişe..

KiZlar 3. Gun yada 5. Gn embriyosunda aradaki fark ne
Hangisi daha iyi demek yada hepside aynimi

genel olarak anlatayım...
5.gün embriyosu 3.gün embriyosuna göre daha çok hücrelidir ve tutunma şansı daha çoktur...

selam arkadaşlar,muhabbetinizi bölmek istemiyorum ama burada kimseyi tanımıyorum fakat sormak istediğim birşey var,yarın Allah nasip ederse transfer için çağırdılar,fakat ben çok korkuyorum,transfer acı veren bir işlemmi,sonrasında ne yapmam lazım,lütfen bana cevap yazın,lütfeeennnn ve dua edin.sizce boşunamı korkuyorum,bu işlem kaç dakika sürer acırmı?????

ayy cnm inşallah...aşı bebeğim gelir bnm seninde ev tipi tombalağın olur inşallahhh..
ben 2,5 yıldır ev tipi çook denedim o yüzden ben artık bıraktım o işi..ama sen kürü kesinlikle dene derim..
soğan kürü tam bir mucize..inşallah
yarar cnm bnm..

Yaaaaaaaaa bak bilmiyodum bunu ins 5. Günde olur ozmana iyiki varsınız valla bisurur şey öğreniyorum sizden:)

yazımı yazdıktan sonra bu yazıyı okudum,benim cumartesi yumurtamı topladılar,yarın transfer için çağırdılar,yani 3.gün olmuş oluyor.madem 5.gün şans daha fazlaysa neden beni perşmebe çağırmıyorlarda yarın çağırıyorlar

canım yaaa.... çok mutlu oldum bu durumuna... hep böyle pozitif umut dolu ol.... inşallah bebişin gelecek hemen kucağına

canım 3. veya 5. gün embriyosu embriyonun dışarda sağlıklı bölünebilmesi ile ilgilidir her embriyo dışlarda 5. güne kadar sağlıklı kalamaz bazılarına 2. gün bile transfer edilebiliyor. bu arda 3. gün embriyosu ile hamile kalan bi sürü insan var bunlardan biride benimm...

senın haberini bekliyordum azo sayfasınada baktım tam son anda gördüm çok sevindim öyle güzel bir mutluluk ki kutlayalım

verdiğin cevap için teşekkürler canım,yani diyorsunki 3.yada 5.gün embriyo sağlıklı olduktan sonra farketmez diyorsun.peki bu transfer işlemi acı veren birşeymi,sonrasında ne yapmam lazım,o gün dinlendikten sonra mesela ertesi gün çalışma hayatıma geri dönebilirmiyim,bu arada 6 yumurtam döllenmiş,sizce bu rakam azmı?biliyorum çok soru sordum ama soracak kimsem yok

öyle canım hatta embriyosu 1. kalite olmasa bile hamile olanlarda var biraz da nasip işi. transfer ağrılı bir işlem değil sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyor ama bebişlerin gelişini görmek herşleye bedel bence ..sonrasında yatman lazım canım evde de kabız olmamaya çalış bol bol su iç dengeli beslen sigara ve kafeinden uzak dur ilaç saatlerine dikkat et.... tutunmada ilk 3 günün önemli olduğu söyleniyor imkanın varsa ilk 3 gün dinlen iş falan yapma sonraki günlerde ters hareketlerden kaçın ağır kaldırma ağır işlerde yapma allahın izni ile inşallah pozitif olur tabii en önemlisi ediyorsundur ama bol bol dua et çevrende bu durumu bilen kim varsa onlardanda ra
bbimin kimin duasını ne zaman kabul edeceği belli olmaz

6 embriyoda az değil benim 5 embriyom vardı 1 tane 1 . kalite bir tane onun bir altı olmak üzere 2 embriyo transfer edildi. seni anne yapacak bir embriyo verebilecekleri en fazla embriyo da 2 çok embriyo olmasının avantaji dondurup başka tedavilerde kullanabilme imkanıdır.

hoşgeldinizzz canımmmm

hadi anlat dr. ne dedi

hoşbulduk canım...... genel anlamda iyi şeyler dedi... zaten çok ayrıntılı cevap vermiyo gayet iyisiniz gerisini boşver dedi... 980gr olmuş kızım
bu kız senin güzelliğini almamış aynı babası diyo, göz çukurları falan babasına benziyomuş kızımın.... esniyodu kızım sonrada elini kafasının altına koydu hareket etmemekte direndi dr. tembel ve keyfine düşkün senin kız diyo:))))))) boyu posu iyi dedi gelişimide güzel üç beş günün hesabını yapmaktan vazgeç dedi... doğumu sordum henüz erken yorma beni diyo.. bu aylar tehlikeli ben sevmem bu aylarda plan yapmayı diyip susturdu beni... bugün hani şu üzerinde çatlayan yumurta olan klasik lcw tişörtleri varya onlardan giymiştim dr. takılıyo giyme bunları diyo zaten güzelleştin nazar değer diyo.. kocişe diyoki insan bi nazar boncuğu takar bunu niye böyle çıkardın evden... dedim bizim daktıra bak hani kendisi çok bilimseldir ya nazara inanıyo olması şaşırttı beni..... rutin tahlil sonuçlarımda iyiymiş.. şeker sonucumada iyi dedi.... yani böle güzel geçti......

Way wayy wayyyy akasyaaaaaaaaa maşallahhh subhanallahhhh
Bu arada beni öslemedini ben sizi ösledimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…