Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlae millsoneyi söbeledim kendısı buraya yazmıyo dersaneye başmamış akşamları girecekmiş haberiniz olsun diyo diyer toğige söyluyoda bize söylemiyo ask olsun

Bakk yaaa aşkk olsunn sana asılll..Oradakilerin hiç birinde telim yookk önce oraya yazayım dedimm..
Burada herkesten haberim var ve haberimide alabileceğiniz yetkili merciler var aşk oll bakk suuucum benimm..
Temizlik yaptım ölüyorum yorgunluktan neti açtım önce özelden gelenlere cevap veriyorumm sonra rahat rahat topiğimize yazarım dedimm ama kocişş baskın yaptı erken gelerekk..Neyse uyuya kaldıdaa yemek yemeden yazabiliyorum şimdii
Evet artık öğlen saatlerinde olamıcam buralarda ama inş akşamları olurumm..Hem dediğim gibi hepinizden haberim oluyor güldenim ve semuşun sayesinde..Ayrıca telim sende varr bir arar sorardın halim nicedir diyee
Kıyamam senide ısırıcam ilk buluşmada ona göree suuuuuu..

kızlae millsoneyi söbeledim kendısı buraya yazmıyo dersaneye başmamış akşamları girecekmiş haberiniz olsun diyo diyer toğige söyluyoda bize söylemiyo ask olsun

ama o geçen yazmıştı ya be kuşummm
belki ondan tekrar etmemiştir kuşumm

Açma kız gözlerini o kadarrrrr
Sende ösledin beniii dimiii
yaa işte öyle oluyorr eskilerden kim var dermişimm..Alıştırıp 2-3 gün ortadan kaybolunca insan merak ediyorrr
Bende seni ediyordumm
Öpüyorum bebişlerinle seni çokk..Maşallah iyiler büyüyorlar annelerinin göbüşlerindee..

ben topikdeki aslı görevimi yerine getirdim bızımle muhatap olmuyodun sana çok kırıldık topiğin bütün kızları olarak dimi arkadaşlar

julietta canımın içi az kaldııı sonuca ulaşmaya.. demek sende ösledinn beniii
Valla bende semuşu falan görmek istiyorum zaten az yazıyor yüzyüze görüşelim inş hamilelik haberini alınca taammı??

Akasyaa taam tatlım bende demiştim bu aydan sonraki tüm kontür mesaimi sana saklıcamm..
Aaa yiterr artık bitsin bu hasretlik dimii..Adaşım minik elifin annesinin sesini duyayımm muck muck yapayım teldenn

Kızlar sunusum iyi gecti şimdi 5 tane projemde sıra hiç foruma giremiyorum arada face yazıyorum katılım oldu zaman çok şey kaçırdım sanırsam coooook yorgunum havada süper sadece uyumak istiyorum sizi cooooooook özledim ve cooooook seviyorum beni unutmayın olur mü??????

ayy inşallah be kuşum..keşke şu perşembe günü hayırlı haberler alsam...
tabikide görüşelim cnm aaa ayıpsınnnn

ay onlar senı merak ediyo dımı bacam oraya kım milsstone nerde demiş ay belki bizim gözümüz senı görmek istiyo sen haberleri alabılırsın hayır ısırtmam

ama o geçen yazmıştı ya be kuşummm
belki ondan tekrar etmemiştir kuşumm
sende ona arka çıkma sucunu bılsın otursun yoksa senıdeonu topikden sacını çekerek getirdiğim gibi senı burda turlarım ay ..............

Unutmadım unutamam diyerekk şarkıyla seslenmek istiyorum sana selocannnnnn
Ohh çok sevindim günlerce uğraştın en azından değdi demek..5 tane proje sıradamıı Ooo hayırlı işler bol kazançlar bebeğim sana kolay gele diyorumm..

Selam su millstone geldi ama bilgisayarin basina oturur oturmaz esi gelmis markete alisverise gitiler. Gelince konusuruz insaallah gec saate kalmasa

Ahh kıyamam yaaa anca o kadar okuyabiliyorrr iştee özelden yazıştığımla kaldıı meleğim benimm..
İkramaya canısııı kociş geldii adam sızdı uyuya kaldı yarım saate uyandır dedi ama market yalan oldu galibaa..Ama bugünde gitmezsen markete boykota başlıyorumm arrtıkk

tamam ama bunu perşembeden sonra yap emi cnmmm

nerelerdesin sen??? valla bende topiğe cok sık girip yazamıyorum ama ben bile farkettim yoklugunu kuşum özletme kendini. opuyorum

rouz cnm ben geçmişi okumadım ama listeye baktım yarın büyük günmüş..Sizin oralarda idrar testi falan varmı yaptınmı hiçç..Nasılsınn???

Canım benim ikinci tedavinde iptal olmuş listede yeni gördüm cooook gecmis olsun vardır bundada bir hayır geç oldu ama cooook yogun oldum için katlamıyorum foruma seni seviyorum

aynen bnmkide uyuyor şuan..garibim çok yorulmuş ölüüürüm ben onaaaa arada kızsamdaa

bende hem yemek hazırlıyorum hem laf yetiştiriyorum sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…