gunaydın hayatım nasılsın
herkeze günaydınn güzel arkadaşlarımm..........eşimin amcası kansermiş hastaneye gidiyoruz 2 3 saate kadar gelirim......
Günaydın güzeller... ben bugün işe resmen uyuyarak geldim, bugün bitmek bilmez artık..
cok gecmıs olsun kuzum aman dıkakt et yaaaaaaaaaaaaa
amın hayatımmmmmmm
canım bende okurum ıstersen ben sımdı esımle meryem okuyoruz o bıtınce yasın okuycaz arada bunuda cıkartırım bıze sanada ıstersen okurum hayatım
bu abdeslı fln olması gerekıyormu
sagol kuzum nasılsın bakım soganla aran nasılllll
naber hayatım sende bu ara yogunsun galıba gorusemıyoz pekkkk
günaydınnn kartaliçem...
seninde mübarek olsun....
günaydınnnn kendi,mesajı ve avatarı güzel insan...
heee gelişmelerim dün bi anda ani bişekilde gelişti
dediğin gibi hayırlısı olsun en doğru zamana yönlendirsin Rabbim bizi...
Ayyy sabah sabah adrenalin yüklemesi yaşadım..Benim iş yerimin önünden işlek bir cadde geçiyor.. Ticari taksinin biri yol kenarındaki demirleri yıktı bizim kapının önüne kadar geldi.. Ben şokkBirde kapıda yaşlı bir amca var bir şeyler satar buralarda onu da eziyordu neredeyse Allahım yaa sen hepimizi görünen görünmeyen tüm kazalardan belalardan koru yarabbim..Kaldırımda biri yürüseydi kesin altına almıştı taksi:18:
Günaydın güzeller... ben bugün iş
e resmen uyuyarak geldim, bugün bitmek bilmez artık..
cok gecmıs olsun kuzum aman dıkakt et yaaaaaaaaaaaaa
amın hayatımmmmmmm
herkeze günaydınn güzel arkadaşlarımm..........eşimin amcası kansermiş hastaneye gidiyoruz 2 3 saate kadar gelirim......
28 yaşındayım. eşim ve ben gentik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için tüp bebek yapacağız. bursa koza tüp bebek merkezinde yaptıracağız. ilk denememiz.
Canım benim teşekkür ederim sen nasılsın?
Günaydın canım
Geçmiş olsun,Allah şifa versin...
evet canım abdest almak gerekiyor
sagol canım eksik olursa senden okumanı isterim
allah dualarımızı bos cevirmeyecek inşallah bu mübarek günlerde
bende öğleden sonra kaçmayı planlıyorumveya müşteriler beni dürterek uyandıracaklar.
günaydınnn kızlarr...
şikayet etmeden bi dikişte içiyorum şifaaaa niyetine...
iyi yani canım..
bugün de ovulasyon testlerim gelir kargoda...
gerçi bu ay işime yaramazlar sanırım ama olsun test olsun..
20 ovulasyon + 6 gebelik testini 20 liraya sipariş verdim...
VALLA canımm bu kdar uğraşıyoruz ya birgün olcak bılıorum benn allahım cok bekletmeden kavustursun bızı yavrularımızaa..şu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne insallahhhh....
ayy cok gecmıs olsunn tatlımm o amcaya da bısey olmamıs allah korumuss vallahıııı
ayy kıyamam bitanemmm çalışmakk zor gelıyoo bzen ınsana yaaaaa :26:
ıyıyım tatlışımm evett ya havalarda guzel ya artık dısarda ıslerımız oluyorr pc basında olamıyorum herzaman bendee malesefffff
aaa cok gecmıs olsun yaa ne kanserıı ????? haber beklıoruzz sendn canım
canım seni liste topiğinde ekledim ama bilgilerin eksik...
aynen canım bızımde ısler yogun bu ara ve mailler devam edıyo bende acık olsada kopugum sızden
Günaydın cnm arkadaslarım mübarek 3aylarin ilki olan bugünü Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin insallh hersey istediğiniz gibi olsun hepimiz cok çocuklu anne olalım insallh
Cnm cok gecmis olsun Rabbim bu mübarek günlerde şifasını versin insallhherkeze günaydınn güzel arkadaşlarımm..........eşimin amcası kansermiş hastaneye gidiyoruz 2 3 saate kadar gelirim......
Tatlım bunlar Kur'an ayetleri olduğu icin abdestsiz okuyamayz daha dogrusu abdest olmadn Kur'an hile dokunmayınız hatta adet dönemlerinde bilirsin fatiha bile okumayın derler bak sana ne Dicem bu 3aylar icin de bol bol hergün hacet namazı kıl ve hergü. Kendin icin Meryem Yasin ve İbrahim süresi oku ben hep bunları okudum hergün ve halen de hergün Yasin hafta ici bolca Yusuf süresi okuyorum bı de Arapça bilmiyorsan latin alfabeler yazılmış Kur'an lar var onlardan okuyabilirsin Rabbim bütün dualarımız kabul etsin insallhhhh hepimiz anne olalimcok gecmıs olsun kuzum aman dıkakt et yaaaaaaaaaaaaa
amın hayatımmmmmmm
canım bende okurum ıstersen ben sımdı esımle meryem okuyoruz o bıtınce yasın okuycaz arada bunuda cıkartırım bıze sanada ıstersen okurum hayatım
bu abdeslı fln olması gerekıyormu
sagol kuzum nasılsın bakım soganla aran nasılllll
günaydın canım.ahmet beyle randevuma gittiğimde sgk nin onların artık doğum yaptırmasını yasakladığını söyledi.aral beyle konştun mu bundan bi bilgin var mı
hayırlı sabahlar arkadaşlar 3 aylar inşaallah hepimiz için hayırlı olur egunal saol canım insana moral veriyorsun ya
super fıyata almısın kuzum
aynen ne ıcersek ıcelım sıfa olsun hepımıze
benım herıfte caksır suyu ıcıyo ama tadı beya kotu garıbım hıc sesetmıyo yaaaaaaaa
Günaydın cnm arkadaslarım mübarek 3aylarin ilki olan bugünü Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin insallh hersey istediğiniz gibi olsun hepimiz cok çocuklu anne olalım insallh
arkadaşlar günaydınnnnnn tedavidekiler listesine baktım da rouz arkadaşımızın bugünmüş sonuç tarihi bide piano arkadaşımız sonuç tekrar denmiş geçmişe baktım ama bişey göremedimmmm bilgisiiii olan var mıııııı arkadaşlarımmmm???????
arkadaşlar günaydınnnnnn tedavidekiler listesine baktım da rouz arkadaşımızın bugünmüş sonuç tarihi bide piano arkadaşımız sonuç tekrar denmiş geçmişe baktım ama bişey göremedimmmm bilgisiiii olan var mıııııı arkadaşlarımmmm???????
Cnmmmm
burda atessen nickli arkadaşımız kendisi almış bende ondan kopya çektim
çok uygun fiyat gerçekten bakalım elime nasıl bişi gelecek uyduruk bişi çıkmaz inşallah...
günaydınnn kuzum...
Amiiiinnn diyorum o güzel duana...
rouz dan haber gelmedi henüz zaten saat daha erken..
piano da yarın testi tekrarlayacak.
Merhaba ..hcg sonucu 128 cıktı.. Sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?