Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkeze günaydınn güzel arkadaşlarımm..........eşimin amcası kansermiş hastaneye gidiyoruz 2 3 saate kadar gelirim......

canım seni liste topiğinde ekledim ama bilgilerin eksik...[/QUOTE]

28 yaşındayım. eşim ve ben gentik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için tüp bebek yapacağız. bursa koza tüp bebek merkezinde yaptıracağız. ilk denememiz.

Günaydın güzeller... ben bugün işe resmen uyuyarak geldim, bugün bitmek bilmez artık..

Eki Görüntüle 424601
Eki Görüntüle 424602

Hepimiz için güzel,keyifli bir gün olması dileğiyle...

günaydınnn kızlarr...

şikayet etmeden bi dikişte içiyorum şifaaaa niyetine...
iyi yani canım..
bugün de ovulasyon testlerim gelir kargoda...
gerçi bu ay işime yaramazlar sanırım ama olsun test olsun..
20 ovulasyon + 6 gebelik testini 20 liraya sipariş verdim...

VALLA canımm bu kdar uğraşıyoruz ya birgün olcak bılıorum benn allahım cok bekletmeden kavustursun bızı yavrularımızaa..şu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne insallahhhh....

ayy cok gecmıs olsunn tatlımm o amcaya da bısey olmamıs allah korumuss vallahıııı

Günaydın güzeller... ben bugün iş
e resmen uyuyarak geldim, bugün bitmek bilmez artık..

ayy kıyamam bitanemmm çalışmakk zor gelıyoo bzen ınsana yaaaaa :26:

cok gecmıs olsun kuzum aman dıkakt et yaaaaaaaaaaaaa
amın hayatımmmmmmm

naber hayatım sende bu ara yogunsun galıba gorusemıyoz pekkkk

ıyıyım tatlışımm evett ya havalarda guzel ya artık dısarda ıslerımız oluyorr pc basında olamıyorum herzaman bendee malesefffff

herkeze günaydınn güzel arkadaşlarımm..........eşimin amcası kansermiş hastaneye gidiyoruz 2 3 saate kadar gelirim......

aaa cok gecmıs olsun yaa ne kanserıı ????? haber beklıoruzz sendn canım

28 yaşındayım. eşim ve ben gentik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için tüp bebek yapacağız. bursa koza tüp bebek merkezinde yaptıracağız. ilk denememiz.

İlk ce son denemeniz olsun bebeğinize kavuşun inşallah...
Bilgilerini ekledim listemize

hayırlı sabahlar arkadaşlar 3 aylar inşaallah hepimiz için hayırlı olur egunal saol canım insana moral veriyorsun ya

Canım benim teşekkür ederim sen nasılsın?

Günaydın canım

Geçmiş olsun,Allah şifa versin...

cok sukur canım dune oranla daha ıyıyım
senın tedavı durumu ne oldu balımmm

gecmıs olsun canımmmmm
Rabbım acıl sıfalar versın

evet canım abdest almak gerekiyor
sagol canım eksik olursa senden okumanı isterim
allah dualarımızı bos cevirmeyecek inşallah bu mübarek günlerde

canım okudum netten sımdı boyle yazıyor ama 1 defa abdest ve namaz dımı yanlıs anlamadım ben
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın

bende öğleden sonra kaçmayı planlıyorum veya müşteriler beni dürterek uyandıracaklar.

ben senı durterım canım yaaaaaaaaaa

super fıyata almısın kuzum
aynen ne ıcersek ıcelım sıfa olsun hepımıze
benım herıfte caksır suyu ıcıyo ama tadı beya kotu garıbım hıc sesetmıyo yaaaaaaaa

aynen canım bızımde ısler yogun bu ara ve mailler devam edıyo bende acık olsada kopugum sızden

canım seni liste topiğinde ekledim ama bilgilerin eksik...

28 yaşındayım. eşim ve ben gentik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için tüp bebek yapacağız. bursa koza tüp bebek merkezinde yaptıracağız. ilk denememiz.[/QUOTE]

HOşgeldın canımm bende bursadayımm..bende kozaya gorusmeye gıttım tup bebek için ama hıc elektrık alamadım hıc sıcak gelmediler bana bende snra oraya baslamaktan vazgectımm..sen basla bakalımm memnun kalacakmısın?hakkında hayırlsıı olsun...

aynen canım bızımde ısler yogun bu ara ve mailler devam edıyo bende acık olsada kopugum sızden

valla canım haklısınn hee..face e gene hıc gıremıyorum desem yerıdırrr..bende sıkıldım artık beklemekten cok yaa...acaba dıoruz ordan burdan para bulup ozelde mı denesemm..sonra dıorum bu kadar bekledımm 6 hazıranı da bekleyımm bakalımm ne olcakk..uff kafam karısıkk...

Günaydın cnm arkadaslarım mübarek 3aylarin ilki olan bugünü Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin insallh hersey istediğiniz gibi olsun hepimiz cok çocuklu anne olalım insallh

Günaydın cnm arkadaslarım mübarek 3aylarin ilki olan bugünü Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin insallh hersey istediğiniz gibi olsun hepimiz cok çocuklu anne olalım insallh

günaydın canım.ahmet beyle randevuma gittiğimde sgk nin onların artık doğum yaptırmasını yasakladığını söyledi.aral beyle konştun mu bundan bi bilgin var mı

Cnm cok gecmis olsun Rabbim bu mübarek günlerde şifasını versin insallh
Tatlım bunlar Kur'an ayetleri olduğu icin abdestsiz okuyamayz daha dogrusu abdest olmadn Kur'an hile dokunmayınız hatta adet dönemlerinde bilirsin fatiha bile okumayın derler bak sana ne Dicem bu 3aylar icin de bol bol hergün hacet namazı kıl ve hergü. Kendin icin Meryem Yasin ve İbrahim süresi oku ben hep bunları okudum hergün ve halen de hergün Yasin hafta ici bolca Yusuf süresi okuyorum bı de Arapça bilmiyorsan latin alfabeler yazılmış Kur'an lar var onlardan okuyabilirsin Rabbim bütün dualarımız kabul etsin insallhhhh hepimiz anne olalim

arkadaşlar günaydınnnnnn tedavidekiler listesine baktım da rouz arkadaşımızın bugünmüş sonuç tarihi bide piano arkadaşımız sonuç tekrar denmiş geçmişe baktım ama bişey göremedimmmm bilgisiiii olan var mıııııı arkadaşlarımmmm???????

günaydın canım.ahmet beyle randevuma gittiğimde sgk nin onların artık doğum yaptırmasını yasakladığını söyledi.aral beyle konştun mu bundan bi bilgin var mı

Cnmmm walla sen en duydum ben ozel sigortaliyim ama ben de öğrendim dogum gunu nasipse ben irenbeye 2500 tl oducekmisim öyle Dr hastaneye geliyormuş cok saçma bu beni tüp tedavi de cok rahatsız etmişti kapıdan girergirmez içeri hemen daha opu once si para almak icin seni odaya çıkarmadan para istiyorlar herhalde orda bırakmıcam yumurtalarımı politikaları cok yanlış donmus tedavim de zaten bağırdım birazcık kızdırdılar beni artık o kadar iyi tanıyorlar ki kapıdan girergirmez hemen vezneye zaten insan gergin ne oluyor yani bebeğimi alıp balkondan alıcak Halim yok ben işlemden çıkınca al eşimden parayı kaçmıyoruz yaa şimdi eşimle bunu tartışıyoruz bir kuruş vermem Sigorta'nın onlara ödemesini beklesinler diyor bugüne kadar sadece tedavi ve aşılama icin verdigim parar10 bin tl yi gecti beklesinler diyor eğer kabul etmezlerse medical da Prof bir Dr varmış onunla devam edicem doguma cidden gicik oldum ben bu duruma irenbe de cok paraci yaklaşıyorlar benim tahminim cnm SSK değil onların işine gelmediği icin bu şekil de davranıyorlar sag dn alicaklari hastadn katkı payı az çünkü bu Benm fikrim sana net bir şekil de ay bası randevum o zaman cevb verebilirim sen Ahmet beyle mı devam edeceksin ben araldn Cook memnunum

hayırlı sabahlar arkadaşlar 3 aylar inşaallah hepimiz için hayırlı olur egunal saol canım insana moral veriyorsun ya

super fıyata almısın kuzum
aynen ne ıcersek ıcelım sıfa olsun hepımıze
benım herıfte caksır suyu ıcıyo ama tadı beya kotu garıbım hıc sesetmıyo yaaaaaaaa

burda atessen nickli arkadaşımız kendisi almış bende ondan kopya çektim
çok uygun fiyat gerçekten bakalım elime nasıl bişi gelecek uyduruk bişi çıkmaz inşallah...

günaydınnn kuzum...
Amiiiinnn diyorum o güzel duana...

rouz dan haber gelmedi henüz zaten saat daha erken..
piano da yarın testi tekrarlayacak.

valla heberımız yok..bilgi vermedilerr canımm

Cnmmmm günaydın sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…