Günaydın cnm arkadaslarım mübarek 3aylarin ilki olan bugünü Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin insallh hersey istediğiniz gibi olsun hepimiz cok çocuklu anne olalım insallh
Merhaba ..hcg sonucu 128 cıktı.. Sukurler olsun
amin amin..eve tçok çocuklu olalımda unutalım bugünleri
sabah doktorumda aile hekimlikleri yeni doğanların evlerine giidyomuş kahvlatıda ona takıldım..
daha 16 günlük bebeği görmeye gittiler,emzirmeyle ilgili blllgiler verdiler.doktor parmağını dudağına uzatıyo bebek direk emmeye başlıyor...
emme refleksi yaradadının doğuştan mucizesi zaten..içim gitti ya artık daha çok etkileniyorum sadece bakıp "allahım banada nasip et tüm istyenlere "diyebildim..
lokmam boğazıma dizildii kızlar...anneye yaklaşıncada direk göğse yöneliyo kokusunun biliyor...
kızlar biz şimdiden hasret çekiyoruz çabuk kavuşanlar "böyel olduğunu bilmezdim diyor anne olunc anlaıdm diyor"bizde anne olunca anlıycaz belki ama daha farklıyız..
daha bir hasretiz..
rabbim şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine bizede tattrısın
annelik duygusunu verende rabbim yaşatacak olanda..ondan istiyoruz sadece..rabbim ol desin bizim bebişlere tez vakitte...
bikaç yılımız daha böyle ekrandaki bebeğe bile donup kalarak yaşamayalım kızlar inşaallah..evimizde göğsümüzde olsunlar ....
gebelerimizde sağlıkla doğursunlarda burdada paylaşsınlar ne düşündüklerini inşaallah..
KIZLARR ben yemeğe gidiorumm görüşürüz...Eki Görüntüle 424701
Hayrlisi ve bebekli olsun insallh senin de test sonucun kendin de cok belirti arama sadece inana hamile olduguna ve bebeğinin seninle olduguna konus onunla ve cokkkk sev cok istediğini söyle ona hayal kur bebeğinleSelam nergiz,
benimde salı günü test günüm. Hep kendimde belitri arıyorum . Sende değişiklikler oldu mu?
Arkadaşlar selam opum oldu.17yumurta topladik dediler.simdi yatıyorum eve gidince haber veririm.
Cnm cok gecmis olsun Rabbim bu mübarek günlerde şifasını versin insallh
Tatlım bunlar Kur'an ayetleri olduğu icin abdestsiz okuyamayz daha dogrusu abdest olmadn Kur'an hile dokunmayınız hatta adet dönemlerinde bilirsin fatiha bile okumayın derler bak sana ne Dicem bu 3aylar icin de bol bol hergün hacet namazı kıl ve hergü. Kendin icin Meryem Yasin ve İbrahim süresi oku ben hep bunları okudum hergün ve halen de hergün Yasin hafta ici bolca Yusuf süresi okuyorum bı de Arapça bilmiyorsan latin alfabeler yazılmış Kur'an lar var onlardan okuyabilirsin Rabbim bütün dualarımız kabul etsin insallhhhh hepimiz anne olalim
burda atessen nickli arkadaşımız kendisi almış bende ondan kopya çektim
çok uygun fiyat gerçekten bakalım elime nasıl bişi gelecek uyduruk bişi çıkmaz inşallah...
günaydınnn kuzum...
Amiiiinnn diyorum o güzel duana...
rouz dan haber gelmedi henüz zaten saat daha erken..
piano da yarın testi tekrarlayacak.
Arkadaşlar selam opum oldu.17yumurta topladik dediler.simdi yatıyorum eve gidince haber veririm.
KIZLARR ben yemeğe gidiorumm görüşürüz...Eki Görüntüle 424701
ANLADIM CANIM SAGOLASIN AMIN KUZUM INS YAAAAA
MERYEM OKUYORUM SONRA YASIN ESIMLE OKUYORUM AKLIMA NE GELRISE CANIM YAAA
MERAK ETTIM BENDE HABER VER GELINCE INS CIKMAZ PARAN BOSE GITMEZ KUZUM YAAAA
RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN CANIM YAA
INS 1. KALITE OLUR HEPSI CANIM YAAAAAAAA
AFIYET OLSUN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?