Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın cnm arkadaslarım mübarek 3aylarin ilki olan bugünü Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin insallh hersey istediğiniz gibi olsun hepimiz cok çocuklu anne olalım insallh

amin amin..eve tçok çocuklu olalımda unutalım bugünleri
sabah doktorumda aile hekimlikleri yeni doğanların evlerine giidyomuş kahvlatıda ona takıldım..
daha 16 günlük bebeği görmeye gittiler,emzirmeyle ilgili blllgiler verdiler.doktor parmağını dudağına uzatıyo bebek direk emmeye başlıyor...
emme refleksi yaradadının doğuştan mucizesi zaten..içim gitti ya artık daha çok etkileniyorum sadece bakıp "allahım banada nasip et tüm istyenlere "diyebildim..
lokmam boğazıma dizildii kızlar...anneye yaklaşıncada direk göğse yöneliyo kokusunun biliyor...
kızlar biz şimdiden hasret çekiyoruz çabuk kavuşanlar "böyel olduğunu bilmezdim diyor anne olunc anlaıdm diyor"bizde anne olunca anlıycaz belki ama daha farklıyız..
daha bir hasretiz..
rabbim şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine bizede tattrısın
annelik duygusunu verende rabbim yaşatacak olanda..ondan istiyoruz sadece..rabbim ol desin bizim bebişlere tez vakitte...
bikaç yılımız daha böyle ekrandaki bebeğe bile donup kalarak yaşamayalım kızlar inşaallah..evimizde göğsümüzde olsunlar ....
gebelerimizde sağlıkla doğursunlarda burdada paylaşsınlar ne düşündüklerini inşaallah..

Merhaba ..hcg sonucu 128 cıktı.. Sukurler olsun

aaa çok güzeell bi rhaber...

rabbim tamamına erdirsin canım benim....kızlar 3 ayın başlangıcında gebe haberi aldık hep böyle olsun inşaallah....
kimseler kalmasın hepimiz bayramda göbüşlerde bebişlerle kutlayalım bayramııı

Cnm ben de eşimle kahvaltı yapıyordum başladım ağlamaya lokmam ağzım da kaldı esim kalktı sarıldı öptü beni nasıl ici. Gidiyor Rabbim hepimize nasip etsin hiç hır kadını bu duygudan eksik bırakmasın her kadına yaşatsın anne olmayı biran da kendimi düşündüm ay diyorum kimsenin kucağına almasını istemem ben kızımı esim dedi yandık senden ısımız var seninle cok hoşuma gitti o bebek Dr konuşurken diyor dü bebek hemen anne kucağına verilmeli ve anne onu göğsüne yaklaştırmalı bebek korkarmış dogunca aminyo sıvı icin de güvenmedik dogunda göremez cok net duymamaz 37derece sıcaklık yoktur cok korkar anne güven vermeli sevmeli ilk once konuşmalı diyor cok etkilendim bu sabah doktorum dağıttı beni toz seker gibi Rabbi. Hepimize nasip etsin

ayyyyyy çok sevindim yaaaa ne güzel canımmmm benimmm darısı bizlerin başınaaa sana 1 tane mi kydular bide hiç beliirtin oldumu rouzzz benim de haftaya pazartesi sonuç günümmm sen hamişsinn şimdiii bize de dua et canımm

Gunaydin guzeller, herkese iyi bir gun diliyorum derken guzel bir haberle baslamisiz zaten. Rouz tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi tum isteyenlerin basina...

Selam nergiz,

benimde salı günü test günüm. Hep kendimde belitri arıyorum . Sende değişiklikler oldu mu?

Selam nergiz,

benimde salı günü test günüm. Hep kendimde belitri arıyorum . Sende değişiklikler oldu mu?
Hayrlisi ve bebekli olsun insallh senin de test sonucun kendin de cok belirti arama sadece inana hamile olduguna ve bebeğinin seninle olduguna konus onunla ve cokkkk sev cok istediğini söyle ona hayal kur bebeğinle

Arkadaşlar selam opum oldu.17yumurta topladik dediler.simdi yatıyorum eve gidince haber veririm.

cnm hadı gelmiş gecmis olsun insallh hepsi 1. Kalite bebek olur ve sana gelip sıkıcı yapışır kuzun dinlen Güzelce

hayırlı olsun arkadasım 3 aylar senın guzel haberınle basladı bereketlı devam eder ınsallah ...
Rabbım kucagına aldıgın gunelrıde gostersın sana ...

ben bılmıyorum oncesını sanırım tup tedavısındeydın kacıncu gun test yaptırdın neler yasadın musaıt oldugunda geldıgınde ayrıntıları alalım senden

Maşallahhh...Canım çok tebrik ederim..
Bir tanede azerbaycan dan bebeğimiz oldu
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ANLADIM CANIM SAGOLASIN AMIN KUZUM INS YAAAAA
MERYEM OKUYORUM SONRA YASIN ESIMLE OKUYORUM AKLIMA NE GELRISE CANIM YAAA

MERAK ETTIM BENDE HABER VER GELINCE INS CIKMAZ PARAN BOSE GITMEZ KUZUM YAAAA

RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN CANIM YAA

Arkadaşlar selam opum oldu.17yumurta topladik dediler.simdi yatıyorum eve gidince haber veririm.

INS 1. KALITE OLUR HEPSI CANIM YAAAAAAAA

KIZLARR ben yemeğe gidiorumm görüşürüz...Eki Görüntüle 424701

AFIYET OLSUN CANIM

Gozun aydin yumoslarin bebis olsun gobusunde ...
Gulben de Ahmet Maranki kaya tuzu. Yeyin diyor sofra tuzu yiyen doguramazmis...yemeklere katilan kaya tuzu vutun mineralleri ihtiva ediyormus

Rabbim kabul etsin dualarını insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…