Günaydın kızlar..birazdan opuya gidiyorum.dualarını eksik etmeyin lütfen..hepinizi çok seviyorum...
3 aylarınız mübarek olsun ben bugun oruc tutuyorummm ıftar vaktı hepımıze dua edıcemmm ama herkesın gercek ısmını bılmıyorummm yazarsanız ısmınızı söyleyerek dua edrım... öyle daha makbulmuşşşş sadece guldencımın ısmını bılıom o kadarr
Sizede gunaydin egunal emel
Sanirim bendede ole oldu neyse aman bunlar mesele degil hersey yolunda gitsinde insallah
Herkese günaydın canlarım hava güneşli ve güzel hepimiz için mutlu bir gün olsun.. Üç aylar hepimiz için hayırlı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
GUnaydin kizlar 3 aylarimiz hayirli olsun ..
Yapilacak dua vs demistik ya soyle bisey geldi aklima kuran okuyabilenlere
Degisik sureleri dagitalim mertem yasin enbiya muhammed suresi vs
Regl olan veya okuyanayanlarda bendedee var cesitli kisa tesbih veya dualar onlari yapabilir die dusundum
Kandil gunu icin ..
Yeni fikirlerde geldikce sekillenir kandil gunumuz
günaydın kızlar nasılsınız
dünür sanada günaydın gelinimle mişil mişl uyumussun
günaydın kendileri güzel yürekleri güzel insanlar
nasılsınız bakalım bugun?
bende bir enerji fazlalığı var gibi uykumu alarak uyandırıldım yine
günaydınnn kızlaarrr...
lorkecim bugün bi aksilik olmazsa netleştiririz dua durumunu...
fikirlerin çok güzel...
okuyamacak durumda olanlarda tesbihle katılırlar..
Gecmis olsun bacim zor zamanlar gecirmissin. Allah yardimcin olsun. Insaallah tedavin bebisli olur...
Kiz ben sana daha ne diyeyim sahipsiz kopek yavrusu muyum ben yolumu kybedecem. Beni kaciracaklar hahahhah bir de topicten fidye istiyorlar mis aAyayayyAaikramaya elimizde. Falan diyolarmis deli yaaa
Kiz allah iyiligini versin kendine hamilelik takvimi yapmis ben sokk
Rabbım yardımcın olsun ınsallah rahat bı skeılde gecer guzel guzel yumrutalar toplanır ınsallahGünaydın kızlar..birazdan opuya gidiyorum.dualarını eksik etmeyin lütfen..hepinizi çok seviyorum...
3 aylarınız mübarek olsun ben bugun oruc tutuyorummm ıftar vaktı hepımıze dua edıcemmm ama herkesın gercek ısmını bılmıyorummm yazarsanız ısmınızı söyleyerek dua edrım... öyle daha makbulmuşşşş sadece guldencımın ısmını bılıom o kadarr
egunalcim çok teşekkür edeim.cevabın için yeni gördüm.Ohss riski ne zaman hangi durumda ortaya çıkıyor, olunca ne yapmak gerek biraz anlatırmısın. Tecrübelerin bize ışık veriyor.
Seni görmedim yazıların yakın arkadaşlarım gibi varlığın güven veriyor.Çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum.O kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar çoğu şeyi kaçırıyorum.
Canım benim Temmuz'da kardeş kardeş birlikte yaparız tüp bebişleri.
Bende de bir yumurta kalmış atılamayan bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum rahim toparlansın diye.
Temmuz adetimde yeniden başlayacak olmanın heyecanı şimdiden sardı beni....
selam arkadaşlar çarşamba opum var ama moralim bozuk çok yumurtam var ama büyüyen 1 tane diyerleri labratuar ortamında büyütecekler ilaçsız tüp bebek diyorlar ama yeterince 13 gün ilaç kullandım
Öfffff çok gerginim Adet günüm yaklaştıkca geriliyorum İlk aşılamam olacak bu ay İnşallah 2. ye gerek kalmadan tutar :18:
Bu aşılama beni korkutuyor canımda bi tatlıdır ki sormayın öfffffffff çok acıyacak mı?:18:
Herkese günaydın canlarım hava güneşli ve güzel hepimiz için mutlu bir gün olsun.. Üç aylar hepimiz için hayırlı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
Günaydın kızlar..birazdan opuya gidiyorum.dualarını eksik etmeyin lütfen..hepinizi çok seviyorum...
kız yedin bitidin beni
daktır adet olunca gel bakalım dedi bu da haziran başı demek..
kesin uzunca bir protokolüm olacak nede olsa protokol insanıyım
bu da temmuz adetinden bir hafta önce lucrine başlaman demek oluyooo temmuzun başındada diğer iğneye geçerim..
temmuz sonuda test
ama bu şimdilik en erken tarih daha kocişle konuşmadım ve kendimde emin değilim bakalım bi muayeneye giderim o zaman netleştiririm..
şimsi kür zamanı...
hoşbulduk canım...... genel anlamda iyi şeyler dedi... zaten çok ayrıntılı cevap vermiyo gayet iyisiniz gerisini boşver dedi... 980gr olmuş kızım
bu kız senin güzelliğini almamış aynı babası diyo, göz çukurları falan babasına benziyomuş kızımın.... esniyodu kızım sonrada elini kafasının altına koydu hareket etmemekte direndi dr. tembel ve keyfine düşkün senin kız diyo:))))))) boyu posu iyi dedi gelişimide güzel üç beş günün hesabını yapmaktan vazgeç dedi... doğumu sordum henüz erken yorma beni diyo.. bu aylar tehlikeli ben sevmem bu aylarda plan yapmayı diyip susturdu beni... bugün hani şu üzerinde çatlayan yumurta olan klasik lcw tişörtleri varya onlardan giymiştim dr. takılıyo giyme bunları diyo zaten güzelleştin nazar değer diyo.. kocişe diyoki insan bi nazar boncuğu takar bunu niye böyle çıkardın evden... dedim bizim daktıra bak hani kendisi çok bilimseldir ya nazara inanıyo olması şaşırttı beni..... rutin tahlil sonuçlarımda iyiymiş.. şeker sonucumada iyi dedi.... yani böle güzel geçti......
bak sadece ben değil herkes senı merak edıyosevildiğini bil
canım ıns guzel haberlerle gelırsın kuzummmmmmmmm
topluca gunaydın canlarımmmmmmmmmm
3 aylarımız mubarek olsun bol dualı olsun ıns...
Eki Görüntüle 424579 günaydın canım arkadaşlarım.üç aylara girdik hayırlısı ileee allah herkesin gönlüne göre muradına göre versin inşallah...birbirinize sık sık dua edelimm hayırlısınlaa insallahh...oruçlu olan arkadaşlar ALLAH kabul etsinn.. Eki Görüntüle 424579
günaydın güzel anne adaylarıı
geçmişi okudum geldim
EGUNAL canım çok sevindim yeni tedavi başlayacak hayırlısıyla inşallah bu kez olacak Allahın hakkı 3 tür canım 3.denememizde olacak canım ben inanıyorum
3 aylar hepimize hayırlı tedaviler,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
görümcem 41 fetih duası baslalıyor benim için
cumartesi günü baslanıyor
cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
çarsamba 7
persembe 7
cuma sela ile ezan arasında 11 kez fetih suresi okunuyor dilegin söylenip olması için dua ediliyor
kıssss gelışmeler varmışş deseneeee....hayırlısı olsun tatlımm..hakkında hayırlısı ne ıse o olsunnnn
maşallahhh sizeeeeee tü tü tüüüü
suuuuu sana katılıyorummmm kız kayıplara karıstı derkenn basktımm aksamm bıcır bıcırr konuşmuşsunuzzzz...
Günaydın güzeller... ben bugün işe resmen uyuyarak geldim, bugün bitmek bilmez artık..
Günaydın güzeller... ben bugün işe resmen uyuyarak geldim, bugün bitmek bilmez artık..
Ayyy sabah sabah adrenalin yüklemesi yaşadım..Benim iş yerimin önünden işlek bir cadde geçiyor.. Ticari taksinin biri yol kenarındaki demirleri yıktı bizim kapının önüne kadar geldi.. Ben şokkBirde kapıda yaşlı bir amca var bir şeyler satar buralarda onu da eziyordu neredeyse Allahım yaa sen hepimizi görünen görünmeyen tüm kazalardan belalardan koru yarabbim..Kaldırımda biri yürüseydi kesin altına almıştı taksi:18:
günaydın güzel anne adaylarıı
geçmişi okudum geldim
MİNİKGELİN vallahi ağlattın beni çok sevindim inşallah 1.kalite emriyolarınız olur
EGUNAL canım çok sevindim yeni tedavi başlayacak hayırlısıyla inşallah bu kez olacak Allahın hakkı 3 tür canım 3.denememizde olacak canım ben inanıyorum
DEMET canım 11 yumurta olmuş büyümeye devam ediyorlar cok güzel merak etme hersey güzel olacak cuma sabahı 9 da bende hastanede olacagım
3 aylar hepimize hayırlı tedaviler,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
görümcem 41 fetih duası baslalıyor benim için
cumartesi günü baslanıyor
cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
çarsamba 7
persembe 7
cuma sela ile ezan arasında 11 kez fetih suresi okunuyor dilegin söylenip olması için dua ediliyor
günaydınnn kartaliçem...
seninde mübarek olsun......
Eki Görüntüle 424579 günaydın canım arkadaşlarım.üç aylara girdik hayırlısı ileee allah herkesin gönlüne göre muradına göre versin inşallah...birbirinize sık sık dua edelimm hayırlısınlaa insallahh...oruçlu olan arkadaşlar ALLAH kabul etsinn.. Eki Görüntüle 424579
günaydın kızlar nasılsınız
merhaba canım hosgeldın
ıns bebıslı olur tedavı sonucun ...
Günaydın canım sende mi beree aynıyım valla gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorumAllahtan 3 te çıkıcam gidip yatarım büyük bir ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?