Tüp Bebek Günlüğümüz !

3 aylarınız mübarek olsun ben bugun oruc tutuyorummm ıftar vaktı hepımıze dua edıcemmm ama herkesın gercek ısmını bılmıyorummm yazarsanız ısmınızı söyleyerek dua edrım... öyle daha makbulmuşşşş sadece guldencımın ısmını bılıom o kadarr

Günaydın kızlar..birazdan opuya gidiyorum.dualarını eksik etmeyin lütfen..hepinizi çok seviyorum...

canım ıns guzel haberlerle gelırsın kuzummmmmmmmm

Sizede gunaydin egunal emel
Sanirim bendede ole oldu neyse aman bunlar mesele degil hersey yolunda gitsinde insallah

Herkese günaydın canlarım hava güneşli ve güzel hepimiz için mutlu bir gün olsun.. Üç aylar hepimiz için hayırlı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

günaydın kızlar nasılsınız
dünür sanada günaydın gelinimle mişil mişl uyumussun

günaydın kendileri güzel yürekleri güzel insanlar

nasılsınız bakalım bugun?

bende bir enerji fazlalığı var gibi uykumu alarak uyandırıldım yine

günaydınnn kızlaarrr...
lorkecim bugün bi aksilik olmazsa netleştiririz dua durumunu...
fikirlerin çok güzel...
okuyamacak durumda olanlarda tesbihle katılırlar..

topluca gunaydın canlarımmmmmmmmmm
3 aylarımız mubarek olsun bol dualı olsun ıns...

günaydın canım arkadaşlarım.üç aylara girdik hayırlısı ileee allah herkesin gönlüne göre muradına göre versin inşallah...birbirinize sık sık dua edelimm hayırlısınlaa insallahh...oruçlu olan arkadaşlar ALLAH kabul etsinn..

Günaydın kızlar..birazdan opuya gidiyorum.dualarını eksik etmeyin lütfen..hepinizi çok seviyorum...
Rabbım yardımcın olsun ınsallah rahat bı skeılde gecer guzel guzel yumrutalar toplanır ınsallah

Rabbım kabul etsın .. ben yenıyım duana eklersen sevınırım mesaj attım sana

günaydın güzel anne adaylarıı
geçmişi okudum geldim

MİNİKGELİN vallahi ağlattın beni çok sevindim inşallah 1.kalite emriyolarınız olur

EGUNAL canım çok sevindim yeni tedavi başlayacak hayırlısıyla inşallah bu kez olacak Allahın hakkı 3 tür canım 3.denememizde olacak canım ben inanıyorum

DEMET canım 11 yumurta olmuş büyümeye devam ediyorlar cok güzel merak etme hersey güzel olacak cuma sabahı 9 da bende hastanede olacagım

3 aylar hepimize hayırlı tedaviler,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

görümcem 41 fetih duası baslalıyor benim için

cumartesi günü baslanıyor
cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
çarsamba 7
persembe 7
cuma sela ile ezan arasında 11 kez fetih suresi okunuyor dilegin söylenip olması için dua ediliyor

saol canım...
ohss genelde çok yumurtası olanlarda oluşuyor..
aşırı yumurtalık büyümesi demek...e2 yani östrojen hormonu yumurta uyarı iğnelerden sonra hızlı artış gösteriyor belli oranda artması gerekiyor ama bazı bünyelerde yan etki yapıyor ve hızlı artışa geçiyor..her yumurtası çok olan ohss olmuyor tabii..bu kişiyle ve iğnelere versiği tepkiyle alakalı...e2 değerinin 5000 ni hatta 3000 ni aşmaması gerekiyor...yüksek e2 hormonuna rağmen çatlatma iğnesini vurursan ohss yi tetiklersin.çünkü çatlatma iğnesinin içindeki hcg hormonu ohss yi tetikler..bu da demek oluyorki yumurta toplamadan hemen sonra ohss olmasan bile hamilelik gerçekleşirse kandaki bhcg artacağından yine ohss riskiyle karşılaşırsın.ohss olmak gebelik oluşursa bebeğe zarar vermez.yani herşeyi başlatan hcg yani çatlatma iğnesidir.ohss yumurta toplama işleminden en erken sonraki gün ortaya çıkmaya başlar..göğüs altından kasık bölgesine inen aşırı şişkinlik,nefes darlığı,küçük idrarını az yapmak ya da yapamamak,yüksek ateş,mide bulantısı,bel kıvrımının düzleşmesi,aşırı ve ani kilo alımı vs...bunların bir kısmı hafif görülebilir ama özellikle hefes darlığı ve aniden fazla şişme durumu ilk dikkat edilmesi gerekenler...mutlaka doktorla irtibata geçilmeli olmadı acile gidilmeli...hafif,orta ve ağır aşamaları vardır..en son bir arkadaşımız ağır olanını yaşadı hastanede yattı 15 kilo aldı hepsi su ve iğneyle vücudundan su çekildi en kötü olanıda akciğere pıhtı atımıdır o da Allah korurusun ölümle sonuçlanabilir...ciddi bişi yani ohss...

inşallah canım..
bakalım adet olunca doktora muayeneye gidecem bi daha konuşurum ve netleştiririm o zaman..
aynı zamanlarda bebişleri göbişlere koyarız inşallah..
ben dün doktorla konuşunca temmuzda alırım seni deyince bana da bi heyecan geldi çok normal...

selam arkadaşlar çarşamba opum var ama moralim bozuk çok yumurtam var ama büyüyen 1 tane diyerleri labratuar ortamında büyütecekler ilaçsız tüp bebek diyorlar ama yeterince 13 gün ilaç kullandım

olsun canım önemli olan yumurta sayın çok ve büyütmek için bir çare var...
gecikmelide olsa bebeğine kavuşacaksın sonunda..
yumoşlar büyümeyince bundan sonra yapılacak işlemler ilaçsız tüp bebekte yapılanlar gibi olacağından ilaçsız tüp bebek demişlerdir...

muayene gibi düşün acı yok merak etme...

Herkese günaydın canlarım hava güneşli ve güzel hepimiz için mutlu bir gün olsun.. Üç aylar hepimiz için hayırlı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

günaydın efenim..

Allah yardımcın olsun canım...

Allahrazı olsun canım ve Allah kabul etsin..
ben sana şimdi bir isim listesi çıkarırım en az 40 kişilik isimleri okumaktan dua etmeye vaktin kalmaz

kıssss gelışmeler varmışş deseneeee.... hayırlısı olsun tatlımm..hakkında hayırlısı ne ıse o olsunnnn

maşallahhh sizeeeeee tü tü tüüüü

bak sadece ben değil herkes senı merak edıyosevildiğini bil

suuuuu sana katılıyorummmm kız kayıplara karıstı derkenn basktımm aksamm bıcır bıcırr konuşmuşsunuzzzz...

canım ıns guzel haberlerle gelırsın kuzummmmmmmmm
topluca gunaydın canlarımmmmmmmmmm
3 aylarımız mubarek olsun bol dualı olsun ıns...

günaydınnn kartaliçem...
seninde mübarek olsun....

günaydınnnn kendi,mesajı ve avatarı güzel insan...

Allah kabul etsin canım bende okurum sana fetih duasını...

heee gelişmelerim dün bi anda ani bişekilde gelişti
dediğin gibi hayırlısı olsun en doğru zamana yönlendirsin Rabbim bizi...

Ayyy sabah sabah adrenalin yüklemesi yaşadım..Benim iş yerimin önünden işlek bir cadde geçiyor.. Ticari taksinin biri yol kenarındaki demirleri yıktı bizim kapının önüne kadar geldi.. Ben şokk Birde kapıda yaşlı bir amca var bir şeyler satar buralarda onu da eziyordu neredeyse Allahım yaa sen hepimizi görünen görünmeyen tüm kazalardan belalardan koru yarabbim..Kaldırımda biri yürüseydi kesin altına almıştı taksi:18:

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun kuzum aman dıkakt et yaaaaaaaaaaaaa
amın hayatımmmmmmm

canım bende okurum ıstersen ben sımdı esımle meryem okuyoruz o bıtınce yasın okuycaz arada bunuda cıkartırım bıze sanada ıstersen okurum hayatım
bu abdeslı fln olması gerekıyormu

günaydınnn kartaliçem...
seninde mübarek olsun......

sagol kuzum nasılsın bakım soganla aran nasılllll

naber hayatım sende bu ara yogunsun galıba gorusemıyoz pekkkk

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın canlarım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

Canım Allah yardımcın olsun,hayırlı haberlerini bekliyoruz duayla...

evet canım abdest almak gerekiyor
sagol canım eksik olursa senden okumanı isterim
allah dualarımızı bos cevirmeyecek inşallah bu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…