Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam arkadaşlar çarşamba opum var ama moralim bozuk çok yumurtam var ama büyüyen 1 tane diyerleri labratuar ortamında büyütecekler ilaçsız tüp bebek diyorlar ama yeterince 13 gün ilaç kullandım

Canlarım ben bugün çok yoğundum muhabbete ve gelişmelere dahil olamadım.. Mesaim daha yeni bitti şimdi çıkıyorum sabah görüşürüz inşallah hepinizi çok öpüyorum Herkese iyi geceler çok güzel bir güne uyanmayı diliyorum....

kızlar yarın orgalutrana da basla dedı bana doktor
gunduz yap dedı bunun saatı onemlı mı ben sabah erkenden yapayım dıyorum hastane vs saatıne dısarda oldugum zamana denkk gelmessın dıye sabah 8 de yapsam uygunmudur

tekzip geçiyorum..

bu akşam itibariyle survivorda nihatı bırakıyorum..kurulan tuzaklı yollara karşıyım.. nihat sana hiç yakışmadı
ölümüne anılcıyım..

sizleri seviyorum..Allaha emanet olun..

Öfffff çok gerginim Adet günüm yaklaştıkca geriliyorum İlk aşılamam olacak bu ay İnşallah 2. ye gerek kalmadan tutar :18:
Bu aşılama beni korkutuyor canımda bi tatlıdır ki sormayın öfffffffff çok acıyacak mı?:18:

Canım benim bu hafta randevun varmış insallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim senide seviyorum

evet uyuz cnm hemde upuyuz ve kıskanç ve fesat

Evet canim randevum bu hafta sonu cuma basliyorum insaallah onumuzdeki haftada transferim yapilir buyuk ihtimalle

Bu gorumcelerin hepsi kiskanc fesatkendilerinden baska lkimsenin iyi guzel ozelliklerini cekemezler en guze en iyi en cok sevilen. Olmak isterler abilerini de tekellerine alirlar annelerini de babalarini da....

semoşum bir sen birde ben varız.... topik epey sessizdi bu akşam.... güldencimde gelmedim geri..... bende gideyom... yarın laptobu kociş götürecek küçükle idare ederim artık.... yada pcnin yokluğunu fırsat bilip temizlik yaparım..... iyi geceler şimdilik yarın görüşmek üzere.......

Ozaman herkese iyi geceler tatli ruyalar akasyacim herkesi seviyorum ama kocisimin dersleri bitti 2 gunde bir sinavi oldugu icin de direk eve geliyor hep ilgi alaka istyor is guc bile yapamiyorum haliyle internewt de sadece benim telimde oldugu icin eskisi gibi herkes bi laptopta takilamiyoruz. Neyse artik tedavim ve transferim sirasinda bol bol sohbet ederiz ben de temizligimi bitiririm artik hafta icinde k.?alidemden firsat buldukca heheheh

canım çok sevindim darısı başımıza bizdede sperm var ama canlı görünmüyo inşallah bulunurr......................

günaydın kendileri güzel yürekleri güzel insanlar

nasılsınız bakalım bugun?

bende bir enerji fazlalığı var gibi uykumu alarak uyandırıldım yine

Son düzenleme:
GUnaydin kizlar 3 aylarimiz hayirli olsun ..
Yapilacak dua vs demistik ya soyle bisey geldi aklima kuran okuyabilenlere
Degisik sureleri dagitalim mertem yasin enbiya muhammed suresi vs
Regl olan veya okuyanayanlarda bendedee var cesitli kisa tesbih veya dualar onlari yapabilir die dusundum
Kandil gunu icin ..
Yeni fikirlerde geldikce sekillenir kandil gunumuz

Günaydın canım keşke bende uykumu almış ve öyle işe başlamış olsaydım çoookk uykum var ayakta uyucam

günaydın kızlar nasılsınız
dünür sanada günaydın gelinimle mişil mişl uyumussun

Sana da günaydın tatlım ben yorgun ve uykusuz sen nasılsın?

Bide ben simdi orgalutrani yaptim bacaktan iyi yakti valla
Bide igneyi soktugum yer alarrji olunca minik kabarcik olur kasinir ya ole oldu azicik
Sizdede olmusmuudu

günaydın kızlar nasılsınız
dünür sanada günaydın gelinimle mişil mişl uyumussun

günaydınnn kızlaarrr...
lorkecim bugün bi aksilik olmazsa netleştiririz dua durumunu...
fikirlerin çok güzel...
okuyamacak durumda olanlarda tesbihle katılırlar..

Herkese günaydın canlarım hava güneşli ve güzel hepimiz için mutlu bir gün olsun.. Üç aylar hepimiz için hayırlı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

Bide ben simdi orgalutrani yaptim bacaktan iyi yakti valla
Bide igneyi soktugum yer alarrji olunca minik kabarcik olur kasinir ya ole oldu azicik
Sizdede olmusmuudu

Günaydın canım bende cetrotite kullanmıştım dr. söyledim alerji yapmış dedi bacağım deli gibi kaşınıyor kabarıyor ve morluklar oluşuyordu.. Seninde cildin hassas demek ki

Sizede gunaydin egunal emel
Günaydın canım bende cetrotite kullanmıştım dr. söyledim alerji yapmış dedi bacağım deli gibi kaşınıyor kabarıyor ve morluklar oluşuyordu.. Seninde cildin hassas demek ki
Sanirim bendede ole oldu neyse aman bunlar mesele degil hersey yolunda gitsinde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…