Ahh kıyamam yaaa anca o kadar okuyabiliyorrr iştee özelden yazıştığımla kaldıı meleğim benimm..
İkramaya canısııı kociş geldii adam sızdı uyuya kaldı yarım saate uyandır dedi ama market yalan oldu galibaa..Ama bugünde gitmezsen markete boykota başlıyorumm arrtıkk
Canım benim bu hafta randevun varmış insallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim senide seviyorum
evet uyuz cnm hemde upuyuz ve kıskanç ve fesat
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
günaydın kendileri güzel yürekleri güzel insanlar
nasılsınız bakalım bugun?
bende bir enerji fazlalığı var gibi uykumu alarak uyandırıldım yine
günaydın kızlar nasılsınız
dünür sanada günaydın gelinimle mişil mişl uyumussun
günaydın kendileri güzel yürekleri güzel insanlar
nasılsınız bakalım bugun?
bende bir enerji fazlalığı var gibi uykumu alarak uyandırıldım yine
günaydın kızlar nasılsınız
dünür sanada günaydın gelinimle mişil mişl uyumussun
GUnaydin kizlar 3 aylarimiz hayirli olsun ..
Yapilacak dua vs demistik ya soyle bisey geldi aklima kuran okuyabilenlere
Degisik sureleri dagitalim mertem yasin enbiya muhammed suresi vs
Regl olan veya okuyanayanlarda bendedee var cesitli kisa tesbih veya dualar onlari yapabilir die dusundum
Kandil gunu icin ..
Yeni fikirlerde geldikce sekillenir kandil gunumuz
Bide ben simdi orgalutrani yaptim bacaktan iyi yakti valla
Bide igneyi soktugum yer alarrji olunca minik kabarcik olur kasinir ya ole oldu azicik
Sizdede olmusmuudu
Sanirim bendede ole oldu neyse aman bunlar mesele degil hersey yolunda gitsinde insallahGünaydın canım bende cetrotite kullanmıştım dr. söyledim alerji yapmış dedi bacağım deli gibi kaşınıyor kabarıyor ve morluklar oluşuyordu.. Seninde cildin hassas demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?