Hayatım bir kitap okuyorum şimdi cok büyük bir mucize tavsiye ederim okumanı özelden atarım adını istersen bir embriyoda 72 saat sonra suuraltina geçiş başlıyormuş yapılan bir araştırma- bebekler alım doğuyor "Amerika'da ihtisası döneminde bir Prof un cocukların anne karnın da iken bütün konuşmalarla ilgilendiklerini çevrelerinde olup bitenlere sanki kulak kabarttiklarini söylemişti
ANnelerin evlatlarına verdigi fitri dersler cok muhimdir.egitim sadece belli bir yasta değil ,ta anne karnın da baslar.cok hoşuma gitti okuduğumda Rabbim nasıl yaratmış biz,eri her bebek ıslam fıtratı üzerine doğar anne baba onu farklı bir yasama sürükler diye okadar duygulaniyorum ki kabe imamların dan Kur'an takip ediyorum genelde onlar başlayınca okumaya neler yapıyor Rabbim insallh evlatlarımıza hissettirsin ahlak fıtrat ve suret güzelliği versin kuzularımıza
Esime diyorum Rabbim sen en razı olsun cok rahat geçirmeme annesiyle kaldığım donem dişin da rahat geçiriyorsun hamileliğimi insallh kuzum da bunu hissediyordur insallh mutlu huzurlu sakin bir bebek olsun özellikle hergeceme tehedcud namazı kılmaya özen gösteriyorum ki o da hissetsin alışsın insallh hep hayal ediyordum kabe de babalarının sırtın da bebekleri gördüğüm de bize de nasip et Rabbim diye Rabbim insallh hepimize nasip etsin guzel günler yasamayı
Hepimiz anne olalım insallh Enkisa zaman da Rabbim hepimize nasip etsin sizden de guzel hbrler alalım insallh
Ay Cook komiksin ama sabh izlemişsin Dr ümü Dr anlattı yaa anne stres yapmalı diye gazsiz bebekler supersin bizimkiler tüp cnm gazları olmaz mıHemen atıyorum özelden kitap ismini
hehh hee bazen komik bazen depresifimm:2:
anladım stresli olursakmı gazsız olucak bebeler..
aman benim bebe anasını çekmez inşaalah gaz kabızlık herşey varr
ben senı rüyamda hamile gördümSelam nergiz,
benimde salı günü test günüm. Hep kendimde belitri arıyorum . Sende değişiklikler oldu mu?
KIZLARR ben yemeğe gidiorumm görüşürüz...Eki Görüntüle 424701
merhabalarrrrrr..............
kızlar bşy sorcam
öncelikle transfer işlemi nsl yapılluyor agrılı bşymi
bide transferden sonra illa birinin bakmasımı lazım..
kaynanam istnabulda
annemleirn haberi yok bu durumumuzdan
görümcem gel bizde bakarım sana dedi ama yarım agız söyledi iki yaramaz çocugu var hiç rahat edemem orada
evde yalnız kalsam sorun olmas demi eşim ögle arası gelir bşyler verir akşamda yemek hazırlar böle olur deilmi
arkadasım dedıgın kıtabı bende merak ettım bana da yazabılrımısın
Merhaba ..hcg sonucu 128 cıktı.. Sukurler olsun
Hakkaten ha, bir ara da deniz tuzu diyolardi, sonra himalaya tuzu cikti... bana biraz marketing kokuyo...
Yok canim kendi kendine bakabilirsin rahatlikla. Evde hazir 1-2 yemek olsun, yani pisirmek icin ayakta durma uzun sure. Ben boyle yapmistim. Surekli yatmak zorunda degilsin yani..
syn egu hanım nebileyim bian öyle yazmışım kızma taammı
Cnm ben sana ozl msj attı. Baksana gelmiş mı bir sürü kdr var di insallh doğru kisiye yolladim
hee sen düzeltmeme bozuldun ..tamam canım okadar beklenen olayki benimkii.aynen öyle hergün başka bişi çıkıyooo...
bunları anlatanların seri üretimde olduklarını unutmamak lazım..
o yüzden her dönem başka bir ürün gündeme getiriliyor...
illaki faydası vardır ama yeter uleennnn diyesi geliyor insanın..
kızmadım bi kere sadece hatırlatma yaptım sen başlattın taammı...
hem opu yazıyooo ben opu değince bana düzeltme mesajı yayınlıyooo hatun...
neyse ben sen transfere karar verdiğin an yayınlamaya başlarım
hoşgeldinizzzz şekerımm balımm Eki Görüntüle 424745
ben senı rüyamda hamile gördüm
hayrına bizide götür yemeğe acıktım üşeniyorum hazırlamaya:44:
hoşbuldum kaymaklımmmmm..........
tmm cnm ben yarın bi kaç çeşit yemek yapayım bi kaç yerde okudum sanki hiç kalkmıycaksın gibi yazmıslar korktum:)Hakkaten ha, bir ara da deniz tuzu diyolardi, sonra himalaya tuzu cikti... bana biraz marketing kokuyo...
Yok canim kendi kendine bakabilirsin rahatlikla. Evde hazir 1-2 yemek olsun, yani pisirmek icin ayakta durma uzun sure. Ben boyle yapmistim. Surekli yatmak zorunda degilsin yani..
cnm sen neazamn su içtin ben elazıgdan malatyaya gitcem 1 saat yol sürüyor evden çıkarken içsem çokmu sıkışırım acaba..tabii herşey etkili olabilir ama engel değildir diye düşünüyorum...
sayın kdr hanım sen opu olunca istiyorum bende bunlardan dediğin için opu yazdım yoksa donmuşların olmandan kaynaklı transfer olacağını biliyorum taammı
transfer işlemi 5 dk lık bişi..
muayene gibi düşün ama o aleti yine kullanacaklar speklum mu ne işte o...
onu yerleştirdikten sonrası 5 dk zaten..
önemli olan transfere küçük idrara sıkışık gideceksin...
merhabalar efenim..
tmm cnmmm bi kaç yerde okudum hiç ayaga kalkma yazmışlar ondan korktum:) banyoyuda ilk 5 gün yapmam heralde korkudan:)
canım 3 gun dus alma ve evınde rahat rahat dur
bı corba bıle ıcsen yeter sana aykta durma 3 gun ama hepte yatma rahıme kan gıtmesı lazım
sonra normale donersın ama kendını yormadan agrı ıs yapmadan cnmmm
transfer cok kısa suren bısey hıc merak etme hemen bıtecek
kızlar nasılsınız? bende yeni gelişmeler var. bildiğiniz gibi Erol Tavmergen ile devam ediyorum yoluma.
dün izmire gittik eşimin yıkanmış sperm testi oldu.akşamüzeri faxlamışlar sonucu doktora.
ve doktorumuz aşılama yapmak istiyor. bizde denemek istiyoruz. sperm sayısı 12.000.000 %48 hareketli.
bende bugün yarın hastalanıcam. kırmızılar gelince hormon testlerim yapılacak ve hemen tedaviye başlıycaz.
şimdi bana tavsiye edebileceğiniz bişey var mı bu durumda. aşılama tutarmı ki? ya da tutması için bişey yapmam gerekir mi?
ilk defa deniycez aşılamayı da.duygularım karmakarışık. face'in prima sayfasını beğenip ilk hediyem formunu doldurdum sabah aradılar 12 haziranda hediye gönderceklermiş:)) doğum gününü uydurdum biraz tabi:d hamiş arkadaşlar mutlaka yapsınlar. bi arkadaşa mama sandalyesi geldi. öyle işte araya bunu da sıkıştırayım dedim
tmm cnm ben yarın bi kaç çeşit yemek yapayım bi kaç yerde okudum sanki hiç kalkmıycaksın gibi yazmıslar korktum:)
cnm sen neazamn su içtin ben elazıgdan malatyaya gitcem 1 saat yol sürüyor evden çıkarken içsem çokmu sıkışırım acaba..
bideee geri o yolu dönecegiz arka koltukta yatarak dönersem bşy olmas deilmi
tmm cnmmm bi kaç yerde okudum hiç ayaga kalkma yazmışlar ondan korktum:) banyoyuda ilk 5 gün yapmam heralde korkudan:)
ben senı rüyamda hamile gördüm
AAA ÖYLEMİ... HADİ HAYIRLISI CANIM.. İNŞALLAH RÜYALARIN TERSİNE ÇIKMIYORDUR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?