Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaaaaaaa tmm cnm sagolasın
zaten hemen işleme almazlar heralde heycandan su içmesemde tuvaletim hemen geliyo en iyisi dedigin gibi 1 saat öncesinden içmeyeyim:)
ozaman eşim ögleleyin gelmesin eve ben yemegimi hazır ederim transferden önce kalkıp ısıtıp yerim bide tuvalete giderim böylece rahime kanda gider açta kalmam:)
dönüşte cok yavaş gelirsek inş bşy olmas normlade 1 saat yol 2-3 saatte geliriz :)

selam arkadaşlar nasılsınız 3 aylar başladı ALLAHIM mübarek ve hayırlı dualarımızı kabul etsin ben heycan yapıyom yarın gene doktordayım kontrol var hayırlısıyla bebeğimiz olsun inşaallah amin

selam kızlarr.bugünkü randevumu size özet geçeyim :) 3yumos gorunuyo ama bir tanesi çok kücük diğer ikisi 9-10mm cıvarında.zaten 2'yi gecemedik dedim doktora.o bile iyi bu durumda deiyarın sabah cetrotide baslıcam.rahım kalınlıgı cok ınceymiş şuan.3mm.onun ıcınde estrofeme basladım. cetrotide yata orgalutran hakkında fiyat bılgısı olan varmı?bende 1 tane cetrotide vardı da 2 kutu daha alıcam.yada orgalutran alıcam hangisi daha uygunsa artık:)

tedavin hayırlı olsun umarım sonuda güzel olur
%48 bence gayet iyi bir rakam daha bilgili arkadaşlar yazarlar sana
benım sormak istediğim nerden gelmiş mama sandalyesi merak ettimde

canım face den prima sayfasını beğenip ilk hediyem bölümüne giriyosun form dolduruyosun değişik hediyeler geliyo. arkadaşım dedi bana da. denedim.sabah aradılar işte. ne gelcek bilmiyorum.12 haziranda kargoya verilcek 5tl kargo ücreti dedi.
iyi dileklerin için teşekkrler bu arada

kızlar nasılsınız bugnu işyerinden bir agbının eşi doğama gitti onları 7 sene bebekleri olmamış en son aşılama yaptılar tutmadı arkasından 1 ay sonra dogal yoldan hamile kaldı suan doğum yapacakmış çok heycenlıydı apar topar gitti rabbım ne güzel mutluluk dedim birde nst bağlamışar ay ben onu bır arkadasımın doğğumunda duymuştum ne kadar güzel bir sey insanı okadar güzel duygulara kaptırıyokı rabbım mu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine burdaki arkadaşlarıma ve banada nasıp etsin

cetrotide 1 flakon u : 68 tl
orgalutran 1 flakon u :78 tl

yumoşlar büyürken rahimde kalınlaşır ama en az 7 mm olması lazım..
inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursun inşallah canım arkadaşım

inşallah canım.cuma tekrar randevu var bakalım.

banada geldi o dandik bir mama kabı ve 2 bez bide e-bebek mağazında geçerli indirim kuponu ama orda fiyatlar çok uçuk
mama sandalyesini duyunca sarsıldım resmen

ben mutfağa geçeyim akşama yemek yapayım eşimin hiç sevmediklerinden

ama canım çekti bende doğum yapmak istiyorum yaaaa
bende telaşla hazırlanmak herşeyi hazır etsem de o telaşla bişeyler unutmak istiyorum
sonra eşime dön eve al eksikleri demek istiyorum...
hastaneye giderken eşime bebeğin başı çıktı geliyoooo diye şaka yapmak istiyorum
hastaneye varınca doğuma giriyorum diye herkese haber vermek istiyorum...
doğuma girerken ağlamak heyecanlanmak annemin gözlerine bakmak eşimin elini tutmak istiyorum...
ameliyathane kapısında sevdiklerime hakkınızı helal edin deyip doğuma girmek istiyorum...
gözlerimi açtığımda miss kokulumu koynumda bulmak istiyorum...
ben çok mu şey istiyorum...

Selam nergiz,

benimde salı günü test günüm. Hep kendimde belitri arıyorum . Sende değişiklikler oldu mu?

merhaba canım yaa bende kasık ağrısı giriyo sanki öldürüyo beni bide göğüslerim şişti benim sanırım ben adet olacağım tutmadı yine ya çok üzülüyorum call düşündükçeeee

ayy ne guzell..amın canımm amınn..ınsallah bızde nasıp olurrrrrrr...

kıss nıe esının sevmediklerınden yapıosun bakayım senn

valla bilmem ki tatlım arkadaşın yalancısıyım hediyeler değişiyo oolabilir mi acaba?

dün akşam yazamadım sana...gözünaydın canım...
elfinazın iyiymiş maaşallah annesi sende öyle ..bol övgü almışın benim gelecektekteki daktırımdan
bencede artık takma gerisini ilerisini ..yeğenim içinde zayıf doğacakçok kilo almamış dendi son ayında bile...
gelinimiz çok üzülmüştü aslında öncedend egayet boylu poslu denmişti..çok şükür 3.250 doğdu..boyuda 52 cm..
sağlıklı olsun da değilmi canım..doktorunda haklı doğumuda konuşturmamış adam baya terapide veriyor sizee
bende takarsam kafama gebeyken sende de bunları bana ben şimdi akıl veriyourm ya sana

canımm cok guzel anlatmıssınn cok duygulandımm yaa..cok guzell heycanlarr bunlarr allahım bize de yasatsınnn off offf

bak sabahki ağlamama devam ederim taammıı
hayır az bile istemişin..bunlar senin hakkın yaşayıcaksında dolu dolu hatta bende olucam orda
sana gülücem biyandanda dua edicem nasip bellimi olur belkide aynı hastanede doğruruz
ben anama gelirim doğum için...hatta bebelerimiz kaırşır ama onlar bizi kokumuzla bulurrr
hayalinin içine ettiğim için özür dilerimmmm
görümcemde çantası evde hzırdı ama kontrole gitti doktor eve göndermedi eşi ona hastanenin ordan bi gecelik almış 2 kişi girer
hemd eokadar kötüküdiyoki saklıyom sana vericem hatırası çok

ayy ne guzell..amın canımm amınn..ınsallah bızde nasıp olurrrrrrr...

kıss nıe esının sevmediklerınden yapıosun bakayım senn

sinirlendiriyor benı kuzenımın düğünü var kıyafet alıcam dedim
evdekilerle idare et dedi fazla harcadık bu ay falan filan
gitti ertesi gün ablasına (oda hamile 8 aylık)
400 liraya araba 200 liraya uyku seti almış gelde kudurma
haksızmıyım

sucum..7 senemi ayy bir örnek daha hemd edoğal yolla ev tipi bebek..
maaşalalh yaa....rabbim sANADA YAŞATSIN CANIMMM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…