ama canım çekti bende doğum yapmak istiyorum yaaaa
bende telaşla hazırlanmak herşeyi hazır etsem de o telaşla bişeyler unutmak istiyorum
sonra eşime dön eve al eksikleri demek istiyorum...
hastaneye giderken eşime bebeğin başı çıktı geliyoooo diye şaka yapmak istiyorum
hastaneye varınca doğuma giriyorum diye herkese haber vermek istiyorum...
doğuma girerken ağlamak heyecanlanmak annemin gözlerine bakmak eşimin elini tutmak istiyorum...
ameliyathane kapısında sevdiklerime hakkınızı helal edin deyip doğuma girmek istiyorum...
gözlerimi açtığımda miss kokulumu koynumda bulmak istiyorum...
ben çok mu şey istiyorum...
1 saat sıkışık kalmana gerek yok eziyet etme kendineoraya gidince içersin
eşin arabayı fazla sarsmasın ama
sürekli yatarsan olmaz rahimede kan gitmesi gerekiyor
zaten senı uyarırlar merkezinden
şimdiden hayırlı olsun sonu bebişli olsun
selam kızlarr.bugünkü randevumu size özet geçeyim :) 3yumos gorunuyo ama bir tanesi çok kücük diğer ikisi 9-10mm cıvarında.zaten 2'yi gecemedik dedim doktora.o bile iyi bu durumda deiyarın sabah cetrotide baslıcam.rahım kalınlıgı cok ınceymiş şuan.3mm.onun ıcınde estrofeme basladım. cetrotide yata orgalutran hakkında fiyat bılgısı olan varmı?bende 1 tane cetrotide vardı da 2 kutu daha alıcam.yada orgalutran alıcam hangisi daha uygunsa artık:)
sinirlendiriyor benı kuzenımın düğünü var kıyafet alıcam dedim
evdekilerle idare et dedi fazla harcadık bu ay falan filan
gitti ertesi gün ablasına (oda hamile 8 aylık)
400 liraya araba 200 liraya uyku seti almış gelde kudurma
haksızmıyım
ama canım çekti bende doğum yapmak istiyorum yaaaa
bende telaşla hazırlanmak herşeyi hazır etsem de o telaşla bişeyler unutmak istiyorum
sonra eşime dön eve al eksikleri demek istiyorum...
hastaneye giderken eşime bebeğin başı çıktı geliyoooo diye şaka yapmak istiyorum
hastaneye varınca doğuma giriyorum diye herkese haber vermek istiyorum...
doğuma girerken ağlamak heyecanlanmak annemin gözlerine bakmak eşimin elini tutmak istiyorum...
ameliyathane kapısında sevdiklerime hakkınızı helal edin deyip doğuma girmek istiyorum...
gözlerimi açtığımda miss kokulumu koynumda bulmak istiyorum...
ben çok mu şey istiyorum...
banada geldi o dandik bir mama kabı ve 2 bez bide e-bebek mağazında geçerli indirim kuponu ama orda fiyatlar çok uçuk
mama sandalyesini duyunca sarsıldım resmen
ben mutfağa geçeyim akşama yemek yapayım eşimin hiç sevmediklerinden
Amiinnn canım en kısa zamanda bizede yaşatsın Rabbim bu güzel duyguları
bak sabahki ağlamama devam ederim taammıı
hayır az bile istemişin..bunlar senin hakkın yaşayıcaksında dolu dolu hatta bende olucam orda
sana gülücem biyandanda dua edicem nasip bellimi olur belkide aynı hastanede doğruruz
ben anama gelirim doğum için...hatta bebelerimiz kaırşır ama onlar bizi kokumuzla bulurrr
hayalinin içine ettiğim için özür dilerimmmm
görümcemde çantası evde hzırdı ama kontrole gitti doktor eve göndermedi eşi ona hastanenin ordan bi gecelik almış 2 kişi girer
hemd eokadar kötüküdiyoki saklıyom sana vericem hatırası çok
dün akşam yazamadım sana...gözünaydın canım...
elfinazın iyiymiş maaşallah annesi sende öyle ..bol övgü almışın benim gelecektekteki daktırımdan
bencede artık takma gerisini ilerisini ..yeğenim içinde zayıf doğacakçok kilo almamış dendi son ayında bile...
gelinimiz çok üzülmüştü aslında öncedend egayet boylu poslu denmişti..çok şükür 3.250 doğdu..boyuda 52 cm..
sağlıklı olsun da değilmi canım..doktorunda haklı doğumuda konuşturmamış adam baya terapide veriyor sizee
bende takarsam kafama gebeyken sende de bunları bana ben şimdi akıl veriyourm ya sana
kızlar nasılsınız bugün itibariyle 21haftalık oldum benim miniğin hareketlerini hissetmiyorum bu durumda olan varmı dr 1 2 haftaya kadar hissedersin diyo ama
kızlarrr...... ben ve 12 yumurtacığım size merhaba diyoruz... ve bu arada ev işleri ve rapor işlerim için deli gibi koşturuyorum.. nasıl yorgun ve açım anlatamam.... size merhaba deyip yemeklerime gidiyorum .. ama gelcem bekleyin beni.....
taam kuzum sen hamişken bunların hepsini hatırlatcam sana... stres yapıp yeğenimi üzersen bir bir gözüne sokacam yazdıklarını.... daktır şakacı adam seviyo takılmayı hastalarına ve hakkat terapi gibi geliyo insana tanıştığın zaman ne demek istediğimizi anlayacaksın.. ama adam kilo düşmanı eşime de takılıyo bu kız hamile olmasına rağmen normale döndü senin bu halin ne olacak diyo.... göbek yarıştırmaya devam edersen senin sonun iyi olmaz diyo eşimde tık yok:))))
merhaba canım yaa bende kasık ağrısı giriyo sanki öldürüyo beni bide göğüslerim şişti benim sanırım ben adet olacağım tutmadı yine ya çok üzülüyorum call düşündükçeeee
bunları hepimiz istiyoz kuzum ama hiç fazla değil bence az bile, hakkımız
ama ben şimdi bi ağlamaya başlarsam gelip teselli etmek zorunda kalırsın....
selam cnm nasılsın?neler yapıyorsun?ben de 3.tup bebek tedavıme memorial atasehırde basladım Cem Demırel de .yarına transferım var
ağlayalım diye yazmadım ama beeennnn...
kadın olmanın en büyük lütfuna henüz erişemedik...
ama birgün olacak Allahın izniyle...
bebeklerimiz karışmasın yaaa ben uyanır uyanmaz kendi bebişimi koklamak istiyorum..
sonra gelir seninkinide mıncıklarım
geceliklerim kıyafetlerim gelmeden doğurmam bende
sinirlendiriyor benı kuzenımın düğünü var kıyafet alıcam dedim
evdekilerle idare et dedi fazla harcadık bu ay falan filan
gitti ertesi gün ablasına (oda hamile 8 aylık)
400 liraya araba 200 liraya uyku seti almış gelde kudurma
haksızmıyım
yalnız birşeyi unutmuşun kuzum
suyum geldi deyip yarı yolda şaka yaptım demesen olmaz ama değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?