Tüp Bebek Günlüğümüz !

bunları hepimiz istiyoz kuzum ama hiç fazla değil bence az bile, hakkımız

cetrotide yumurtaların erken çatlamasını önlüyor cnmmm mutlaka kulan derim çünkü kiminin büyümeden hemen çatlıyabiliyor riske atma kulan onu

haklısın..bence birhafta yemek yapma onaa

ama ben şimdi bi ağlamaya başlarsam gelip teselli etmek zorunda kalırsın....

niye sevmediklerinden yapıyon kız kocişinee

kızlarrr...... ben ve 12 yumurtacığım size merhaba diyoruz... ve bu arada ev işleri ve rapor işlerim için deli gibi koşturuyorum.. nasıl yorgun ve açım anlatamam.... size merhaba deyip yemeklerime gidiyorum .. ama gelcem bekleyin beni.....

ağlayalım diye yazmadım ama beeennnn...
kadın olmanın en büyük lütfuna henüz erişemedik...
ama birgün olacak Allahın izniyle...
bebeklerimiz karışmasın yaaa ben uyanır uyanmaz kendi bebişimi koklamak istiyorum..
sonra gelir seninkinide mıncıklarım
geceliklerim kıyafetlerim gelmeden doğurmam bende

kızlar nasılsınız bugün itibariyle 21haftalık oldum benim miniğin hareketlerini hissetmiyorum bu durumda olan varmı dr 1 2 haftaya kadar hissedersin diyo ama

taam kuzum sen hamişken bunların hepsini hatırlatcam sana... stres yapıp yeğenimi üzersen bir bir gözüne sokacam yazdıklarını.... daktır şakacı adam seviyo takılmayı hastalarına ve hakkat terapi gibi geliyo insana tanıştığın zaman ne demek istediğimizi anlayacaksın.. ama adam kilo düşmanı eşime de takılıyo bu kız hamile olmasına rağmen normale döndü senin bu halin ne olacak diyo.... göbek yarıştırmaya devam edersen senin sonun iyi olmaz diyo eşimde tık yok:))))

kızlar nasılsınız bugün itibariyle 21haftalık oldum benim miniğin hareketlerini hissetmiyorum bu durumda olan varmı dr 1 2 haftaya kadar hissedersin diyo ama

doğru diyorlar canım bende 20 haftalıktım hissettiğimde
arkadaşım 24 haftada hissetmişti
stres yapma annesi

hoşgeldiniz o zaman...
tamam bekliyorum seni

HEH HEEE HATIrlatırsın inşaallah..
ki ben normalinde stres küpüyüm ozaman size çok ihtiyacım olucak..
banada öyle doktor lazım ebnim sorumda bitmez yeri gelsin o bana herşeyi desin bend ekonuşmayım bunada razıyım..
ama olmadı şimdi beni almaz ozaman kanatlarına doktor ben çok zayıf değilim hatta dobişim ya..
neyse belki ona başlıycma zaman zayıflaırm inşaallah..

merhaba canım yaa bende kasık ağrısı giriyo sanki öldürüyo beni bide göğüslerim şişti benim sanırım ben adet olacağım tutmadı yine ya çok üzülüyorum call düşündükçeeee

ay cnaım benim yaa.. belirti olsa adet olacagız diye korkuyoruz olmasa neden belirti yok die stres yapıyoruz

bende kendimde belirti arıyorum bulmaya calısıyorum. sadece karnımda gerginlik hissediyorum.bazende solda sanki bisey çekiyo batıyo gbi( bazı hareketlerde) oluyo. bide akıntı başladı gbi geldi.
sanırım tahlik gününü beklemekten baska caremiz yok
inşallah olumlu sonuç alırız.

bunları hepimiz istiyoz kuzum ama hiç fazla değil bence az bile, hakkımız

evet hakkımız..
e o zaman hakkımı istiyorum ben..
bugün hep bişeyler istiyorum ben

ama ben şimdi bi ağlamaya başlarsam gelip teselli etmek zorunda kalırsın....

ama ağlama yaaaaaa...
öyle içimden geçti birden içimden geçerken baktım içimdekiler topiğe uğramış

selam cnm nasılsın?neler yapıyorsun?ben de 3.tup bebek tedavıme memorial atasehırde basladım Cem Demırel de .yarına transferım var

iyiyim kuzum...
Maşallahh tedaviyi yarılaşmıta gelmişsin...
kaç embriyon olmuş peki??
inşallah bu kez evlat hasretin son bulur...
bende 3.tedaviye gerek kalmadan doğal yollarla deniyorum...
habersiz bırakma bizi..

yalnız birşeyi unutmuşun kuzum

suyum geldi deyip yarı yolda şaka yaptım demesen olmaz ama değilmi

tamam ağladım ama hemen sustum ve saçma sapan filimlerdeki karışan
bebek senaryosu bilem yazdım yaa
olacak olacak erişeceğiz o lütufa...
tamam karışmasın uleyyyynn dikkatli olun ankardaki doktorlarrgel mıncıkla teyzesi
bende seninkine gelirim..kız iki tane olursa ikisini nasıl kokluycaz biirni biyanağa birinide öbür yanağa dokundururlar...
oyyy içim eridi haa...
çok istemesekmi olmazmış ya(halk ağzı)çünkü 2yıldır daha çok ölüyomm bebeğim diyee...
süslü doğum gelinc eumrundamı geceliklerin

gülden bu mesajı hiç beğenmedi,sinir oldu,delirdi vs...

yalnız birşeyi unutmuşun kuzum

suyum geldi deyip yarı yolda şaka yaptım demesen olmaz ama değilmi

ilk aklıma o geldi aslında ama erkekler düz mantık suyum geldi dersem direk bakar ve suyu görmek ister ıslaklık arar
en iyisimi başı çıktı geliyooo demek daha inandırıcı açıpta bakamaz araba kullanırken
tabii o telaşla her dediğime inanır hani ispatla demez bana
ben yalan söylüyorum ya ipatlamam gerekiyor gibi hissettim birden

Son düzenleme:
neyse bugün kurs yoktu evi kırklıyourm ama çok büüyk temizlik değil..
egunalcin herşeyi önceden stres yapan huyum var kaynanamlar gelmiyor onlarla cuma öğlen samsunda
bulşcaz trabzona gidicez...
ama yiende evim temiz olsun yolcu hali nolru nolmaz hep böyle bırakırım evi mis gibi..
bide akşama gün var börek yapıcam daha..tavuklu bezelyeli düşündüm ama:26:
burası açık gelriim arada yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…