Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım 9 yumurta olusmus bunların 7 sı ıslem gormus 7 yumurtanın da 5 ı dollenmıs,suan 5 embrıyo var.

o telaşla bakacaklarını hiç sanmam ama denemek gerek

evet canım başka çare yok maalesef keşke erken öğrenmenin bi yolu olsaydı dimi.ama benim hiç umudum yok hiç hissetmiyorum çünkü

evet canım başka çare yok maalesef keşke erken öğrenmenin bi yolu olsaydı dimi.ama benim hiç umudum yok hiç hissetmiyorum çünkü

hey allahım bi umtsuz daha dur bi bacım ya..nolru nolmaz sen ümitli olmak zorundasın ama..
inşaallah gebe çıkta bebeğinden utan emiii...

kız eminsin yani Ankarada doğuracağından ya kocacın Samsunda olacak derse...
ben anne olmak istiyoruuummmm hemde çoookkk istemiyormuş gibi nasıl yapcam..
demekle olmuyokiiii...
her bi yanımızı sarmış evlat hasreti...
sezeryan olacak büyük ihtimal o yüzden hazır olurum ve giyeceklerimde yanıbaşımda olur diye düşünüyorum...

işte geldimm..... sabahları orgalutran,akşamları puregona devam... en büyük yumoşum 19mm olmuş teyzeleri.. yarın yine kontrolüm var. cumaya opu olur dedi dr. tamda kocamın istediği gibi. hafta sonu geri dönmeyecek.. sonrada transfer olacak Allah ın izniyle...

sizde ne var ne yok bakalım gelişmeler neler?

evet o kadar kasık ağrısı boşuna değilmiş. 10. gün 41,33 olan değer 12. gün 96 çıktı. Evet evet doktorumun da ağzından duydum ben hamişim. Rabbim isteyen herkese versin. Biraz zaman geçsin yaşadıklarımı neler yaptığımı yazacağım. Sadece şunu söyleyeyin normal hayatıma devam ettim ve yatmadım. Akşam fb- gs macını izlemek için kadıköye gittim. Hopladım zıpladım, ertesi gün köyün derneğinde halay başı çektim. ama siz bana bakmayın ii bir örnek olmayabilirim ama ben neyden mutlu olacaksam onu yaptımmm.. hepsi bu birazda sebze- meyve , protein ağırlıklı yedim. hiç kabız olmadım. transfer öncesi incir ve kayısı bol bol yedim. hala yiyorum. bilginize. istediğiniz varsa sorun. ben dr hiç bişey sormadım ilk denemem ne dedilerse onu yaptım

sen o zaman halay çektin.. bizde şimdi senin için halay çekiyoruz.....

sağlıcakla kucağına al insallah....

o telaşla bakacaklarını hiç sanmam ama denemek gerek

baktım çok relaks rahat bi bende telaş var kesin arka arkaya bombaları patlatırım
daha evde suyum geldi derim az bişi ıslaklık yaparım,arabaya bindiğimizde de a ha başı çıktı derim
hastaneye yakında bebe geri kaçtı derim

tatlım 9 yumurta olusmus bunların 7 sı ıslem gormus 7 yumurtanın da 5 ı dollenmıs,suan 5 embrıyo var.

Maşallah gayet güzel...
2 tanesini transfer ederler inşallah..

ben hamurişinin içinde et gilleri sevmem hiç..
kıyma et tavuk hamur bir arada tercih etmiyorum...
ne güzel işte kaynanlarla buluşup gitceksiniz size gelip temiz evini batırmayacaklar...

yarın akşam çatır çatlasın o zaman yumoşların...
az kaldı bitti nerdeyse ne çabuk geçiyooo zaman...
yumoşlarda fire vermezsen 5.güne gider embriyolar ama büyk ihtimal pazartesi göbişine alırsın bebişlerini..

ya bu hormon ılaclarını hıc sevmıyorum
en ufacık bı etkıyle bu hale getırıyo benı ..
bu sferkı etkıde senın yazdıkların oldu ...

masallah ne guzel.. Rabbım tamamına erdırsın
gayet guzel gelısmıs hadı hayırlısı mubarek cuma gunu kandıl ertesı guzel gecer ınsallah opun ve sonra transferınde ...

ne guzel bır haber ...
Allah hayılrısıyla kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ınsallah sonuna kadr saglıkla devamm etsın hersey...

Son düzenleme:

ayyyyyyy hadi hayırlısııııı kızzzz bende de bok kasık ağrısı varrrr ben de mi hamişimmmmmm acabaaaa ya biraz yazsana bize neler oldu ne belirti oldu benmi bugün 5. günüm ya ya umutsuz olmak istemiyorummm ama olmazsa çok üzülecemmm şimdiden kendimi çok kaptırmayayım diyoruuummmm kdr arkadaşımızzzz bana kızmışşş ama NEEEE OLURRRR KIZMAAAA BANAAAAA

tamda dediğim gibi 90 lı bi değer çıkar ve hamişliğin kesinleşir demiştim..
Maşallah size
Sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum...
bu arada hamişler listesine ekledim seni son adet tarihin lazım..

gülden kesin sezeryan olursun.... daktırımız normal doğuma girmem diyo.... dün öyle doğumla ilgili konuşmayınca dedimki tamam erken diyosunuzda ben dedim başınıza kalacam haberiniz olsun:))) sonra bana demeyin şu isme git bu isme git diye... ben dedim başka dr istemiyom... beni diyo ki gece diyo ararsan gelmem sakın gece sancılanma..... ama öteki türlü randevulaşır hallederiz şimdi git hamileliğin keyfini çıkar..etrafındakilerden bişey iste.. bidaha bulamassın bugünleri diyo....

maşallah çok iyi gelişmeler...tüm dualarım seninle...
rapor iş için mi?onu nereden alıyorsun?bana da lazım olacak...bakalım rapor işini nasıl halledeceğiz...

ya bu hormon ılaclarını hıc sevmıyorum
en ufacık bı etkıyle bu hale getırıyo benı ..
bu sferkı etkıde senın yazdıkların oldu ......

yok o ilaçlardan değil ben çok içli yazmışımda ondan
şaka bi yana içimden geçenler bir anda dökülüverdim...
doğuma giden kadına imrendim birde...

bizde tüp bebek yaptık şuan 34 haftalık hamileyim.az kaldı

hay Maşallahhhhhh
bişey kalmamış bitmiş ne güzelll...
erkekmi kızmı ?

hmmm mmm kızdım ona smdıı haklısın valla aferinn şekerim arkandayımm..

ohoo ben senın yazını gore kadarr sen gıttınn geldın bıleee bebişimm....

ben biraz evimle ilgileneyim..... ara ara yazarım.....

tamam kuşumm cok yorulmayınn olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…