iyi aksamlar kizlar sevincimi sizinle paylasmaq istiyorum HAMILEYIM sukurler olsun RABBIME ALLAH isteyen bekleyen her kese nasip etsin.
BENİM sonucumda negatif .....ahhh ne heycanla bekledimm ne umutla bekledim nasıl RABBİME dualar ettim ama olmayınca olmuyomuş ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN elden bişey gelmiyor üzülmekten ağlamaktan cok zorrrr cok....
kızlar merhabalar sabah opum oldu 15 yumurta toplanmış daha az düşünüyodum ama hayırlısı olsun kaliteleri iyi olsun inşallah sabah arıycaklar dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar eşim bu gece evimize dönüyor yine ayrılık şimdiden özlüyorum bolca gezdik hasret giderdik 3 gün boyunca neyse rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
BENİM sonucumda negatif .....ahhh ne heycanla bekledimm ne umutla bekledim nasıl RABBİME dualar ettim ama olmayınca olmuyomuş ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN elden bişey gelmiyor üzülmekten ağlamaktan cok zorrrr cok....
kıslar ankara'dan döndüm yumiler 1 haftalık iğne ile 8,5mm olmuşlar... 1 hfta daha devam cumartesi yine bakcak sonra ne olcak kıslar büyümezlerse napıcak acaba???
Allah sabrını arttırsın arkadaşım eminim çok zordur bu son negatif olur inşallah.. ama önce herşeyin hayırlısı.. Rabbim yar ve yardımcın olsun....
iyi aksamlar kizlar sevincimi sizinle paylasmaq istiyorum HAMILEYIM sukurler olsun RABBIME ALLAH isteyen bekleyen her kese nasip etsin.
sagol canim benim sabahtan ailece sevinc goz yasi dokuyoruz.Allahim mubarek gunlerin hatrina tum bebek hasreti cekenlere nasip etsin.canım benim ilk mesajını okuduktan sonra kutladım ben seni...
geçmiş sayfalarda...
dün idrar testinde negatifi görmüş biri olarak bugün pozitifi aldın demek oluyokiiii idrar testi her zaman doğru sonuç vermez..
test gününü bekleyen arkadaşlara duyurulur..
Ailecek gözünüzaydın çok sevindim..
Azerbaycanlı bebişimiz olacak
kıslar ankara'dan döndüm yumiler 1 haftalık iğne ile 8,5mm olmuşlar... 1 hfta daha devam cumartesi yine bakcak sonra ne olcak kıslar büyümezlerse napıcak acaba???
olsun canım yavaş büyüselerde bi büyüme var sonuçta...
fazla iğne vuracaksın ama sonuca ulaşacaksın Allahın izniyle...
yüksek fsh buna sebep oluyooo maalesef normal yanii..
bi dahaki kontrolünde inşallah opu günü belli oldu diye gelirsin..
Cnmmm walla sen en duydum ben ozel sigortaliyim ama ben de öğrendim dogum gunu nasipse ben irenbeye 2500 tl oducekmisim öyle Dr hastaneye geliyormuş cok saçma bu beni tüp tedavi de cok rahatsız etmişti kapıdan girergirmez içeri hemen daha opu once si para almak icin seni odaya çıkarmadan para istiyorlar herhalde orda bırakmıcam yumurtalarımı politikaları cok yanlış donmus tedavim de zaten bağırdım birazcık kızdırdılar beni artık o kadar iyi tanıyorlar ki kapıdan girergirmez hemen vezneye zaten insan gergin ne oluyor yani bebeğimi alıp balkondan alıcak Halim yok ben işlemden çıkınca al eşimden parayı kaçmıyoruz yaa şimdi eşimle bunu tartışıyoruz bir kuruş vermem Sigorta'nın onlara ödemesini beklesinler diyor bugüne kadar sadece tedavi ve aşılama icin verdigim parar10 bin tl yi gecti beklesinler diyor eğer kabul etmezlerse medical da Prof bir Dr varmış onunla devam edicem doguma cidden gicik oldum ben bu duruma irenbe de cok paraci yaklaşıyorlar benim tahminim cnm SSK değil onların işine gelmediği icin bu şekil de davranıyorlar sag dn alicaklari hastadn katkı payı az çünkü bu Benm fikrim sana net bir şekil de ay bası randevum o zaman cevb verebilirim sen Ahmet beyle mı devam edeceksin ben araldn Cook memnunum
geçmiş olsun canım..
Allahın izniyle zorunu atlattın bundan sonrasından korkma..
Maşallah sayıda çok iyi..
demek kocacınla ayrıldınız...
transferde gelecekmi peki...
allah sabır versin canım nasip değilmişl demekki inşallajh en kısa zamanda bebişine kavuşursunn..
8.5 mm iyi canım biraz yavaş büyüyyorlar demek ki gelecek haftaya kadar büyürler bence içini rahat tut...
Merhaba ..hcg sonucu 128 cıktı.. Sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?