Tüp Bebek Günlüğümüz !

BENİM sonucumda negatif .....ahhh ne heycanla bekledimm ne umutla bekledim nasıl RABBİME dualar ettim ama olmayınca olmuyomuş ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN elden bişey gelmiyor üzülmekten ağlamaktan cok zorrrr cok....

kıslar ankara'dan döndüm yumiler 1 haftalık iğne ile 8,5mm olmuşlar... 1 hfta daha devam cumartesi yine bakcak sonra ne olcak kıslar büyümezlerse napıcak acaba???

BENİM sonucumda negatif .....ahhh ne heycanla bekledimm ne umutla bekledim nasıl RABBİME dualar ettim ama olmayınca olmuyomuş ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN elden bişey gelmiyor üzülmekten ağlamaktan cok zorrrr cok....

Allah sabrını arttırsın arkadaşım eminim çok zordur bu son negatif olur inşallah.. ama önce herşeyin hayırlısı.. Rabbim yar ve yardımcın olsun....

geçmiş olsun canım..
Allahın izniyle zorunu atlattın bundan sonrasından korkma..
Maşallah sayıda çok iyi..
demek kocacınla ayrıldınız...
transferde gelecekmi peki...

allah sabır versin canım nasip değilmişl demekki inşallajh en kısa zamanda bebişine kavuşursunn..

kıslar ankara'dan döndüm yumiler 1 haftalık iğne ile 8,5mm olmuşlar... 1 hfta daha devam cumartesi yine bakcak sonra ne olcak kıslar büyümezlerse napıcak acaba???

8.5 mm iyi canım biraz yavaş büyüyyorlar demek ki gelecek haftaya kadar büyürler bence içini rahat tut...

2 Aşılama ve 2 tüp bebekte olumsuz sonuç almış biri olarak neler hissetiğini çok iyi anlıyorum...
emin ol bir çoğumuz en az 1 kere bu üzüntüyü yaşadı...
her geçen gün anne olamayanlar azalıyoruz bizimde sıramız gelecek...
elimizden geleni yapıyoruz takdiri Allaha bırakıyoruz...
Allah kabul etme gücü versin bir an önce toparlanmanı diliyorum...

sagol canim benim sabahtan ailece sevinc goz yasi dokuyoruz.Allahim mubarek gunlerin hatrina tum bebek hasreti cekenlere nasip etsin.

Son düzenleme:

olsun canım yavaş büyüselerde bi büyüme var sonuçta...
fazla iğne vuracaksın ama sonuca ulaşacaksın Allahın izniyle...
yüksek fsh buna sebep oluyooo maalesef normal yanii..
bi dahaki kontrolünde inşallah opu günü belli oldu diye gelirsin..

hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına aldığın büyüttüğün torun sevdiğin günleride hayırlısı ile göstersin İnşallahhhh:)))

İnşallah canım Allah bin kez razı olsun içime sevinç doldu yazdıklarını okurken İnşallah hayırlısı olur.....

valla canım bende ahmet beyden çok memnunum.ama bana artık hastanelerle anlaşmaları olmadığını, yeni bi yasa çıktığını artık tüp bebek merkezlerindeki doktorların doğum yaptırmasının yasaklandığını söyledi. doğumun sonuna kadar yanında olurum fakat doğumunu ben yaptıramam. devlet yasak getirdi. bununla uğraşıoruz.devlet bizi doktordan saymıyo fln dedi. kendine küvez sorunu yaşamayacağın bi hastane bul bende sana yardım ederim dedi. napcam bilmiyorum. egepol için güzel diyolar aynı zmanda ordada mı başlasam kontrole. sonuçta ikiz. doğum yaptırcak doktor başından takip etsin diyorum.sen ne düşünüyorsun?

geçmiş olsun canım..
Allahın izniyle zorunu atlattın bundan sonrasından korkma..
Maşallah sayıda çok iyi..
demek kocacınla ayrıldınız...
transferde gelecekmi peki...

evet canım ayrılıyoruz bu gece ben annemdeyim transferde gelmeyi çok istiyo ama pazar olursa gelebilicek izmirde dükkanımız var herzaman işçilere bırakıp gelemiyo gelsede işler karışıyo bakalım hayırlısı bebişlerimize kavuşalımda herşey onlar için değilmi

sağol canımmm anneleri gibi nazlılarsa yandık:))) Allah razı olsun.... Rabbim herkesin gönlüne göre versin....

ya kızlar hibor igne vurundum bugun ilk kez transferim ya perşembe ya cumtesi
bu nsl bi ignedir aman allahım öldüm felc geçiriyorum sandım çok agrıyor öyle böle deil
nsl sürekli vurunulacak bşymi yarın nsl vuruncam cok korktum ya
internetten baktım kan pıhtılaşmasını önlemek için diyor

kizlar kecmise bakdim gozlerim doldu o ne guzel kutlama o oyle.bebisimle konusdum bak gelisini teyzelerin nasil kutluyo? INSALLAH olmayan her kese boyle kutlama yapalim AMIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…