Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün yanımda olan ve dualarını eksik etmeyen arkadaşlarıma çoook teşekkür edrim...ALLAH razı olsun..çook şükür 17 yumurtam toplandı...saat4 de çıkardılar...biraz ağrım var ama idare ediyorum...çıkarken dok.ilk fermentasyonraları güzel yarın11 kesin belli olur dedi...hadi hayırlısı...

egunal geldinmi komşudan
şu fırınıma bikez daha sinir oldum...
tamam geç kaldı benim markete gitmem gititim geldim içi hazırladım en zoru buydu zaten..
kocişe şifa çorbamdan yaptım sofra kurdum..böreğide sardım ama fırınım çok ağır yaaa...
keki kurabiyeyi mükemmel yapıyor aammaa börekte beni verem ediyor...
namzdan sonra millet iner aşağı benim daha 1 tepsi pişmiyor uff yaaa

sagol canim benim sabahtan ailece sevinc goz yasi dokuyoruz.Allahim mubarek gunlerin hatrina tum bebek hasreti cekenlere nasip etsin.

dün ben sanada kızmıştım demii..belriti olsa bi alem olmasa bi alemiz diye...
gözünaydın bikere dahaa

maşallah canımm kaliteli embriyolar olsunlar ve ikiz bebiş olarak karnında büyüsünler

kaliteli saglam olsunlar insallah.

ohhh maşallah döktürmüşsün bugün özel bir gün mü

sagol canim benim sabahtan ailece sevinc goz yasi dokuyoruz.Allahim mubarek gunlerin hatrina tum bebek hasreti cekenlere nasip etsin.

ohhhh ağlayın valla buna ağlanır Allah gözyaşlarınızı hep böyle mutluluktan akıtsın inşallah...

İnşallah canım Allah bin kez razı olsun içime sevinç doldu yazdıklarını okurken İnşallah hayırlısı olur.....

canım kötü bişey yokki tabii umutlu ve sevinçli olmalısın...
hiç büyüme olmaması kötü büyümeye başlamışlar işte..
hem asıl büyüme sonradan olur..
ilaçları yiyen yumoşlar sonradan hızlı büyüme gösterir inşallah inatçı fsh a karşı yumoşların gelip gelecek..

aynı benim kociş gibi elemanlara bıraktığı an bişeyler olur 50 kere tel gelir bi rahat edemez adam...
ne yapsın kocanda gelmesede olur iş para demek çalışması lazım...
sonra nasıl olsa berabersiniz..
opu da yanındaymış zaten...
yumurta sayısı iyi büyük ihtimal 5.gün transferi olur...
bu da pazar demek kocacınla beraber olmanız demek inşallaahhhh

kan pıhtılaşması için iğneyi düşük riskine karşılık vuruyorsun bende vurdum ama transfer olduktan sonra her gün bir tane transfer öncesinde de vurulduğunu duymamıştım...

canım benim ne kadar güzel yaptıkların...çokk duygulandım...hastanede takip ettim ama cevap yazamadım..ALLAH seni tez zamanda anne yapsın ya................

Amiinnnn inşallah canım...
tabii fermantosyanları iyi olacak...
aşk nasıl olur opu dan önce hasretle birbirlerine kavuşmuş anne babaları gösterdi onlara..
e haliylede sabahlar olmasııııınnnnn sperm ve yumoşlara

heeee geldimmm...
aferin sana her bişeyini yapmışınnn ama fırını kınıyorum burdan
ama bak açım ben yaaa canım istedi...

ovulasyon ve gebelik testlerim geldi...
birazdan hemen bi tanesini yapacam
bakalım çift çizgiyi görebilecekmiyim ekşın zamanım gelmişmi

selammm güzel arkadaaaşlaaaarımm..nasılsınızz bakim??
dün gece eşimle çook dua ettik saatlerce..ve hepinizi saydım isim olarak..Allahım kabul etsin inşallahhh...

bugün ne var ne yok?hadi bana güzel haberler verinnn

uyyy valla cnm bnm çok acıdı çok
okdr işlemden gectim bu igne gibi agrı yapan bşy olmadı
inş kısa kulanırımmmm doktora başka bşy verin diycem cidden dayanamadım o agrıya ya

a selam aşı anne rabbim dularınızı kabul etsin....
rouz hamişşşş
elifcenin yumoşları toplanmış
kdr enfes bir sofra haztrllamışşş

Son düzenleme:
a selam aşı anne rabbim dularınızı kabul etsin....
rouz hamişşşş
elifecenin yumoşları toplanmış
kdr enfes bir sofra haztrllamışşş

nasılsın kuzuuum..kuzucuklar nasıl? çok gürültü patırtı yapıyorlarmı annişlerinee
aminn cnmm..
ayy ne güzel haberler yaaa süper süperrr

cnm tebrik ederimAllahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
darısı başımıza inşallahhhhh

elifce cnm yumoşlar toplanmış..ve maşallah hasılat iyi gözüküyor inşallah kaliteli kaliteli döllenirler cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…