Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok şükür canım kuzucuklar bulantı yapıp büyümekle meşguller aa tabi aşı kuzenlerini bekliyorlar

oyy yerim ben onlarıı..o zaman çalışmalar son sürat desene..
dediniz değil mi sizinkilere hamişliği zuzum..
inşallah cnm bnm hayırlısıylaa

yalnız dikkat ettiyseniz bana ait kırmızı çizgi daha koyuuu bu da lh tavan yapmış demek...

sağol canım banim..inş.yarın hayırlı haberlerle gelirsin..dualarım seninle...birşey sorayım progeston fitili hemen mi başlayacağım?

cnm bnm test perşembe nasibse..
ben opudan sonra başlamıştım hemen öyle demişti betülcüğüm..
sana ne dediler??
monodoks ta verdimi?

oyy yerim ben onlarıı..o zaman çalışmalar son sürat desene..
dediniz değil mi sizinkilere hamişliği zuzum..
inşallah cnm bnm hayırlısıylaa

aman çalışsınlar canım bir kaç gündür yaşadıklarımız beni çok üzdü kavuşmak için o kadar çabalıyoruz kavuşup kaybetmekte çok acııı rabbim kimsenin ciğerini yakmasınnn

evet canım söyledik bir anda ışık hızı ile yayıldı engel olamadık ama tabi kimseye çift olduğunu demedik iyi kide dememişiz yakınımda bir lüzumsuz vardı yine lüzumsuzluğunu yaptı yani çekemeyenlerde varrr onları rabbime havale ediyorummm...

monodosta verdi de progestanı anlamadım kaçırmışım yani...

yok cnm ben opu olduktan sonra eve geldim ve başladım fitile..

valla bugünü boş geçirme derim ben..çok yaptım ben onlardan hiççç koyu çıkmamıştı...hadi marş marş...

canım sperm rahimde 48 saat yaşıyor .....

kızlar zaten bugün 14.günüm daha dün ekşındaydım şimdi tüüühhhh diyorum asıl bu akşammış görüyonmu sen
neyse madem 48 saat yaşıyooo spermler dünkülerde işe yarar inşallah

kızlar zaten bugün 14.günüm daha dün ekşındaydım şimdi tüüühhhh diyorum asıl bu akşammış görüyonmu sen
neyse madem 48 saat yaşıyooo spermler dünkülerde işe yarar inşallah

yarar canım o yüzden dr. lar 1 gün durup bir gün öneriyorlar ayyy hadi inşallah rabbim çok büyük bu mübarek günlerde versin mucizeniii

yarar canım o yüzden dr. lar 1 gün durup bir gün öneriyorlar ayyy hadi inşallah rabbim çok büyük bu mübarek günlerde versin mucizeniii

Aminnn kuzum bakalım doğal yollarla bi gelirse sıpam benden mutlusu olmaz herhalde...
soğan suyu,keçiboynuzu pekmezi,ovulasyon testinden yardım alıyoruz ilk kez daha önce yapmadığımız şeyler bakalım nasıl sonuç alacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…