Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım inşallah rabbim ol desin gelsin bebiş ama soğan suyu gebeliğe engel unutma çünkü rahmin yumurtalıkların içindekileri söktürüyor

3 gün ilişki cnmmm

dün,bugün ve yarın o zaman adam noluyoooo dicek

Yaaaaaa banada anlatın ben bu konuyu cok merak edıyorum.Hatta bugun dusunmustum ne zaman yapmalıyım dıye bende yapcammm

4293.sayfada testim var canım onun üzerine yorum yapıyoruz...

canım inşallah rabbim ol desin gelsin bebiş ama soğan suyu gebeliğe engel unutma çünkü rahmin yumurtalıkların içindekileri söktürüyor

çok araştırdım ben bunu sakıncası yokmuş...
saraçoğlu gebe kalınırsa bişey olmaz diyor...
tabii eminde olamıyorum ama :44:

saraçoğlu diyorsa tamamdır ama ben onu içerkenn tutunma zorlsşıyor diye biliyorum yalnış da olabilir..

kıslar ayıp olur mu bilmem ama biz bu iğneleri yaparken ekşın yapabilir miyiz???

dr. yasak diyene kadar yap canım sonrasında yapamayacaksın opuya giderken eşinin 3 gün boyunca cinsel perhiz uygulamış olması gerekiyor.

Ben ne zaman almalıyım bu testen

valla benim siparişim bugün geldi kalktım hemen yaptım çift çizgi çıktı
kaç günde tahmini yumurtlama gününü hesapla ve ondan iki gün önce yapmaya başla çift çizginin en koyu olduğu günü değerlendirn..
aslında bende ilk kez yapıyorum ve yabancı olduğum bir konu çok ta bilgili değilim yani..
benim 14.günümdü bugün...

guldenciimm maranki diyor kikaya tuzu yemeyen de demir manganez vs mineraller alinamadigi icin bebek ypamzsiniz hamilelikte de bebek gelisimi yeterli olmaz dedi fsh i yuksek erken menopoz teshisi konulmus bir bayan aradi elifin kullanddigi kurleri hep saydi ama ucretsiz hatlari varmis arayin doktorumuz yardimci olsun dedi... bunlar tam ciftlik kurmus ben de takildim bunlara bugun narsuyusiparis ettim unutmus benim koca
kızlar zaten bugün 14.günüm daha dün ekşındaydım şimdi tüüühhhh diyorum asıl bu akşammış görüyonmu sen
neyse madem 48 saat yaşıyooo spermler dünkülerde işe yarar inşallah
kiz ben bir sene klomen tedavisi gordum sorun yok diye yumurta takibi yapiyordu doktorum adetin 13. gunu yumos buyuyormus 13. 15. ve 17. gunler iliski veriyordu takilma hemen catlamaz yumurtan 15. gun de var onunde adami zorlama o kadar sekerim

Biz bu sogan kurunu cok arastırdık. Fakat buda adacayı gıbı gebelık olusum tarıhınde kullanılmıyor..Bebegın tutunmasını engelleyıp adet kanaması ıle atma ıhtımalı cok yuksek dıkkatt ett..

evet canım.. Tabi aklında ne var ne yok herşeyi sor. Senin için neresi hayırlı olacaksa orası olsun inşallah. Ben de bir çok merkezle doktorla görüşmüştüm.

cicim çift çizgiyi gördüğün günle beraber 3 gün ilişki oluyor..
azıcık nazlanıyorlar ama idare edivericen artık..
hep aynı saatlerde yapıyorsun değil mi?
4 saat idrar yok son iki saat sıvı alımı yasakk
ve asla sabah idrarı olmayacak

ne biliyim valla aklım karıştı yinede...

ha gayret canım.. Iyi degerlendir. Bak bunun sonu normal gebelik olacak inşallah

Aminnn inşallah canım..

yarasın canım nar suyun...
kız ne biliyim lh tavan yaptığında ekşın diyolar ya ne yapacam bilemiyorum..

Biz bu sogan kurunu cok arastırdık. Fakat buda adacayı gıbı gebelık olusum tarıhınde kullanılmıyor..Bebegın tutunmasını engelleyıp adet kanaması ıle atma ıhtımalı cok yuksek dıkkatt ett..
aaaa ama yaaa saraçoğlu bişi yapmaz diyoooo...
e napcam şimdi ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…