geldim bi göz attım..... ama kalamayacağım gidip mutfağımı toplamam lazım...............
Aminnn kuzum bakalım doğal yollarla bi gelirse sıpam benden mutlusu olmaz herhalde...
soğan suyu,keçiboynuzu pekmezi,ovulasyon testinden yardım alıyoruz ilk kez daha önce yapmadığımız şeyler bakalım nasıl sonuç alacam...
3 gün ilişki cnmmm
Yaaaaaa banada anlatın ben bu konuyu cok merak edıyorum.Hatta bugun dusunmustum ne zaman yapmalıyım dıye bende yapcammm
canım inşallah rabbim ol desin gelsin bebiş ama soğan suyu gebeliğe engel unutma çünkü rahmin yumurtalıkların içindekileri söktürüyor
kıslar ayıp olur mu bilmem ama biz bu iğneleri yaparken ekşın yapabilir miyiz???
dün,bugün ve yarın o zaman adam noluyoooo dicek
4293.sayfada testim var canım onun üzerine yorum yapıyoruz...
çok araştırdım ben bunu sakıncası yokmuş...
saraçoğlu gebe kalınırsa bişey olmaz diyor...
tabii eminde olamıyorum ama :44:
kıslar ayıp olur mu bilmem ama biz bu iğneleri yaparken ekşın yapabilir miyiz???
bi araştırayım bu konuyuu çizgiyi gördüğümüzdemi ekşın yoksa 24 saat içindemi ay aklım karıştı hemen ovulasyon testçiler topiği bulmam lazım
Ben ne zaman almalıyım bu testen
guldenciimm maranki diyor kikaya tuzu yemeyen de demir manganez vs mineraller alinamadigi icin bebek ypamzsiniz hamilelikte de bebek gelisimi yeterli olmaz dedi fsh i yuksek erken menopoz teshisi konulmus bir bayan aradi elifin kullanddigi kurleri hep saydi ama ucretsiz hatlari varmis arayin doktorumuz yardimci olsun dedi... bunlar tam ciftlik kurmus ben de takildim bunlara bugun narsuyusiparis ettim unutmus benim kocaşekerim marankiye canlı bağlantı yapıp diyeydin analarımız kaya tuzu yemişlerde mi doğurmuşlar...
tabii etkisi vardır ama bu doğurmaya engel değildir...
ne yeyip ne yapacağımızı şaşırdık her gün bi daktır çıkıp bişi diyooo...
korarım ben soğan kürünü bitirince biride çıkar hiç bi faydası yok yanlış biliniyooo falan der
kiz ben bir sene klomen tedavisi gordum sorun yok diye yumurta takibi yapiyordu doktorum adetin 13. gunu yumos buyuyormus 13. 15. ve 17. gunler iliski veriyordu takilma hemen catlamaz yumurtan 15. gun de var onunde adami zorlama o kadar sekerimkızlar zaten bugün 14.günüm daha dün ekşındaydım şimdi tüüühhhh diyorum asıl bu akşammış görüyonmu sen
neyse madem 48 saat yaşıyooo spermler dünkülerde işe yarar inşallah
iyi aksamlar kizlar sevincimi sizinle paylasmaq istiyorum HAMILEYIM sukurler olsun RABBIME ALLAH isteyen bekleyen her kese nasip etsin.
goturcem cnm hepsnı baksınlar ıcınde fıyatlar var onalrı cıkartırım sadece gerısını goturcem....
Sen demsıtın burda onuda herseyı sorucam bılıclendım artık oyel eskısı gıb degıl hanı buaraya otekı yerede sorcam karar verıcem bakalım kısmett
dün,bugün ve yarın o zaman adam noluyoooo dicek
4293.sayfada testim var canım onun üzerine yorum yapıyoruz...
çok araştırdım ben bunu sakıncası yokmuş...
saraçoğlu gebe kalınırsa bişey olmaz diyor...
tabii eminde olamıyorum ama :44:
saraçoğlu diyorsa tamamdır ama ben onu içerkenn tutunma zorlsşıyor diye biliyorum yalnış da olabilir..
dr. yasak diyene kadar yap canım sonrasında yapamayacaksın opuya giderken eşinin 3 gün boyunca cinsel perhiz uygulamış olması gerekiyor.
ha gayret canım.. Iyi degerlendir. Bak bunun sonu normal gebelik olacak inşallah
guldenciimm maranki diyor kikaya tuzu yemeyen de demir manganez vs mineraller alinamadigi icin bebek ypamzsiniz hamilelikte de bebek gelisimi yeterli olmaz dedi fsh i yuksek erken menopoz teshisi konulmus bir bayan aradi elifin kullanddigi kurleri hep saydi ama ucretsiz hatlari varmis arayin doktorumuz yardimci olsun dedi... bunlar tam ciftlik kurmus ben de takildim bunlara bugun narsuyusiparis ettim unutmus benim koca
kiz ben bir sene klomen tedavisi gordum sorun yok diye yumurta takibi yapiyordu doktorum adetin 13. gunu yumos buyuyormus 13. 15. ve 17. gunler iliski veriyordu takilma hemen catlamaz yumurtan 15. gun de var onunde adami zorlama o kadar sekerim
aaaa ama yaaa saraçoğlu bişi yapmaz diyoooo...Biz bu sogan kurunu cok arastırdık. Fakat buda adacayı gıbı gebelık olusum tarıhınde kullanılmıyor..Bebegın tutunmasını engelleyıp adet kanaması ıle atma ıhtımalı cok yuksek dıkkatt ett..
yumurta toplamaya 2 gün kalana kadar aşk aşk aşk...yapabilirsiniz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?