Tüp Bebek Günlüğümüz !

sipariş vermiştim ben 20 ovulasyon + 6 gebelik testi..
bu akşam kargo getirdi bende ilk kez akşam 20.30 da yaptım...
çok sıvıda almamıştım zaten...
sabah idrarı olmayacağını duymuştum şekerim...

iyi aksamlar kizlar sevincimi sizinle paylasmaq istiyorum HAMILEYIM sukurler olsun RABBIME ALLAH isteyen bekleyen her kese nasip etsin.

tebrik ederim canım Allah sağlıklı bi gebelik ve doğum ve tabiki analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

kızlar ben yatayım hala ağrım var hafif hafif....iyi akşamlar...

sen dinlen canım bebişlerin gelecekkk iyi aksamlar...

valla kızlar iğneye başladıktan sonra benimde kafama takılmıştı. Hemsireyi arayıp sormuştum. Hatta benim koca 2 günde bir diyodu ki bugün hemsire izin verdimi bize :)

anlamadım canım ne yazmak istediğini ama sen transfer olmuştun dimi sana cinsel ilişki yasak

sipariş vermiştim ben 20 ovulasyon + 6 gebelik testi..
bu akşam kargo getirdi bende ilk kez akşam 20.30 da yaptım...
çok sıvıda almamıştım zaten...
sabah idrarı olmayacağını duymuştum şekerim...

canım biliyorsundur belki ama bu siteye girip okurmusun kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız yanlış sonuç verebilir diyor Ovulasyon Testi, Ovulasyon Yumurtlama Testi Testleri Yumurtlama Tespiti,Yumurtlama aşısı Jinekolok Doktor Nevra

nabuyonuz bacılarr ben bugün gezdim durduummm kayınvalideylede olsa tadını çıkarmaya baktımm bişe sorcam size fatih emir ismi güzel değilmi ya kayınvalide muhammet fatih daha güzel diyo bi akıl verin bana ben çok beğenmiştim ama hevesimi kırdıı

iyi yapmışsın canım fatih emir güzel muhammed fatih uyumlu olmamış mehmet fatih olabilir yada muhammedin yanına başka isim olabilir

egunal mesaj kutun dolu boşaltırmısın lütfen

kutuma gittim veeeee boşalttım

saol kuzum okudum şimdi ne biliyim yaaa anlamadımki belki yanlış bi sonuç ama yinede değerlendireyim nolur nolmaz...
hamilelikten çıkmış olmak etkiler diyooo belkide etkiledi bilmiyorum bi de lh içeren menapur kullandım o da hala vücudumda olabilir tabii..
ay neye güveneceğimi şaşırdım..ben en iyisimi bu akşamı değerlendireyim ya tutarsa...

iyi yapmışsın canım fatih emir güzel muhammed fatih uyumlu olmamış mehmet fatih olabilir yada muhammedin yanına başka isim olabilir

canım benim sağol bende fatih emiri yakıştırıyorum muhammet fatih hoşuma gitmedi neyse kayınvalide çok fazla karışmasın

Gülden kaçar kızlar...
Gideyim kocacıma ilgileneyim...
Belki gelirim belki gelemem...

orasını onun için demedim canım bilgi açısından dedim zaten kullandığın ilaçlardan dolayı bu iki ay yumurtlaman fazla ve güzel olacak bence de sonuna kadar değerlendir .....

canım benim sağol bende fatih emiri yakıştırıyorum muhammet fatih hoşuma gitmedi neyse kayınvalide çok fazla karışmasın

karışmasın tabii kolayla mı buldun sen bebişi ....

Gülden kaçar kızlar...
Gideyim kocacıma ilgileneyim...
Belki gelirim belki gelemem...

gelme canım sen işlerini haLLET iyi geceler

selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh giremedim kaç gündür varmı gelişmeler

evet ya doğru dion tabi . eee canım sen nabuy osun nasıl gidiyo bebişlerinle mide bulantıların varmış heralde bende senin gibi oldum bulantı halsizlik yemek kokusuna dayanamıyodum ama bebişlerimiz için değer kuzumm kendine çok dikkat ett

Kiz ustuste eksin olmaz deluuu. Yarin aksam yap bir de .. 2 aksam arayla yapin eksini sekerim ... Ama sen rahat durmayacan belli oldu bu aksam heheheheh

Slm canlarım ne var ne yokk bakalım hu hu avukathb nasılsın nerelerdesin ayol kızın nasıl nasıl gidiyor annelik

:))) ............... evet canım bulantılarım var aynen yemek kokusuna dayanamıyorum vge bbebişler için zorla yiyorum çok garip bugün yemekte her lokmamı zar zor yuttum ama arada ağzıma karpuz alıyordum onda hiç sorun olmuyordu tatlı şeyleri rahat yiyorum ama yemekk saol canım kuzularım allaha emanet seni de hayırla kurtarsın sağlıkla al bebişini kucağına

kızkardeşim 6 ay önce egepolde doğum yaptı arkadaşım.Güzel temiz ilgili bir hastane.kardeşim de bir kaç doktor sonrasında egepol e karar verdi.Tavsiye ederim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin. Allah bize de göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…