cicim çift çizgiyi gördüğün günle beraber 3 gün ilişki oluyor..
azıcık nazlanıyorlar ama idare edivericen artık..
hep aynı saatlerde yapıyorsun değil mi?
4 saat idrar yok son iki saat sıvı alımı yasakk
ve asla sabah idrarı olmayacak
iyi aksamlar kizlar sevincimi sizinle paylasmaq istiyorum HAMILEYIM sukurler olsun RABBIME ALLAH isteyen bekleyen her kese nasip etsin.
kızlar ben yatayım hala ağrım var hafif hafif....iyi akşamlar...
valla kızlar iğneye başladıktan sonra benimde kafama takılmıştı. Hemsireyi arayıp sormuştum. Hatta benim koca 2 günde bir diyodu ki bugün hemsire izin verdimi bize :)
sipariş vermiştim ben 20 ovulasyon + 6 gebelik testi..
bu akşam kargo getirdi bende ilk kez akşam 20.30 da yaptım...
çok sıvıda almamıştım zaten...
sabah idrarı olmayacağını duymuştum şekerim...
nabuyonuz bacılarr ben bugün gezdim durduummm kayınvalideylede olsa tadını çıkarmaya baktımmbişe sorcam size fatih emir ismi güzel değilmi ya kayınvalide muhammet fatih daha güzel diyo bi akıl verin bana ben çok beğenmiştim ama hevesimi kırdıı
egunal mesaj kutun dolu boşaltırmısın lütfen
canım biliyorsundur belki ama bu siteye girip okurmusun kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız yanlış sonuç verebilir diyor Ovulasyon Testi, Ovulasyon Yumurtlama Testi Testleri Yumurtlama Tespiti,Yumurtlama aşısı Jinekolok Doktor Nevra
iyi yapmışsın canım fatih emir güzel muhammed fatih uyumlu olmamış mehmet fatih olabilir yada muhammedin yanına başka isim olabilir
kutuma gittim veeeee boşalttım
saol kuzum okudum şimdi ne biliyim yaaa anlamadımki belki yanlış bi sonuç ama yinede değerlendireyim nolur nolmaz...
hamilelikten çıkmış olmak etkiler diyooo belkide etkiledi bilmiyorum bi de lh içeren menapur kullandım o da hala vücudumda olabilir tabii..
ay neye güveneceğimi şaşırdım..ben en iyisimi bu akşamı değerlendireyim ya tutarsa...
canım benim sağol bende fatih emiri yakıştırıyorum muhammet fatih hoşuma gitmedi neyse kayınvalide çok fazla karışmasın
Gülden kaçar kızlar...
Gideyim kocacıma ilgileneyim...
Belki gelirim belki gelemem...
orasını onun için demedim canım bilgi açısından dedim zaten kullandığın ilaçlardan dolayı bu iki ay yumurtlaman fazla ve güzel olacak bence de sonuna kadar değerlendir .....
karışmasın tabii kolayla mı buldun sen bebişi ....
gelme canım sen işlerini haLLET iyi geceler
Gülden kaçar kızlar...
Gideyim kocacıma ilgileneyim...
Belki gelirim belki gelemem...
kutuma gittim veeeee boşalttım
saol kuzum okudum şimdi ne biliyim yaaa anlamadımki belki yanlış bi sonuç ama yinede değerlendireyim nolur nolmaz...
hamilelikten çıkmış olmak etkiler diyooo belkide etkiledi bilmiyorum bi de lh içeren menapur kullandım o da hala vücudumda olabilir tabii..
ay neye güveneceğimi şaşırdım..ben en iyisimi bu akşamı değerlendireyim ya tutarsa...
evet ya doğru dion tabi . eee canım sen nabuy osun nasıl gidiyo bebişlerinle mide bulantıların varmış heralde bende senin gibi oldum bulantı halsizlik yemek kokusuna dayanamıyodum ama bebişlerimiz için değer kuzumm kendine çok dikkat ett
gelme cnm bnm sen ekşınlara çalış malum elman kızarmışşş
iyi geceler
valla canım bende ahmet beyden çok memnunum.ama bana artık hastanelerle anlaşmaları olmadığını, yeni bi yasa çıktığını artık tüp bebek merkezlerindeki doktorların doğum yaptırmasının yasaklandığını söyledi. doğumun sonuna kadar yanında olurum fakat doğumunu ben yaptıramam. devlet yasak getirdi. bununla uğraşıoruz.devlet bizi doktordan saymıyo fln dedi. kendine küvez sorunu yaşamayacağın bi hastane bul bende sana yardım ederim dedi. napcam bilmiyorum. egepol için güzel diyolar aynı zmanda ordada mı başlasam kontrole. sonuçta ikiz. doğum yaptırcak doktor başından takip etsin diyorum.sen ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?