- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
:))) ............... evet canım bulantılarım var aynen yemek kokusuna dayanamıyorum vge bbebişler için zorla yiyorum çok garip bugün yemekte her lokmamı zar zor yuttum ama arada ağzıma karpuz alıyordum onda hiç sorun olmuyordu tatlı şeyleri rahat yiyorum ama yemekksaol canım kuzularım allaha emanet seni de hayırla kurtarsın sağlıkla al bebişini kucağına
ayy keşke be zuzum..Allahım ol demiştir inşallahhh...
canım ya kıyamam sana bebişler için mecbur yiyecen çokta zorlama kendini zaten ilk üç ay bebiş kendini besliyo sen yiyebildiğin kadarını ye zorlama o kadar . acaba cinsiyetleri ney kuzuların yaa . canım benim teşekkür ederim inşallah rabbim kolaylık verir hayırlı doğumlar geçiririz
sogan kuru yaptıgı ay hamıle oldugunu ogrenen de cok kısı var ama kısıden kıseye etkısı mutlaka degısıyo olabılır...
ben kıstım ıcın yapmıstım faydasını gordum mesela...
iyiyim cnm sen nasılsın?
evet heyecanlıyım cnm..birde şu rahim ağrım olmasa varya..sanki adet olacakmışım gibiyim..akıntımda var:18:
bakalım hayırlısı artık..
orasını onun için demedim canım bilgi açısından dedim zaten kullandığın ilaçlardan dolayı bu iki ay yumurtlaman fazla ve güzel olacak bence de sonuna kadar değerlendir .....
karışmasın tabii kolayla mı buldun sen bebişi ....
gelme canım sen işlerini haLLET iyi geceler
gelme cnm bnm sen ekşınlara çalış malum elman kızarmışşş
iyi geceler
Kiz ustuste eksin olmaz deluuu. Yarin aksam yap bir de .. 2 aksam arayla yapin eksini sekerim ... Ama sen rahat durmayacan belli oldu bu aksam heheheheh
canım gözünaydın ben alamadım sana nasip oldu inşaallah hayrını görürsün..ovulasyon ve gebelik testlerim geldi...
birazdan hemen bi tanesini yapacam
bakalım çift çizgiyi görebilecekmiyim ekşın zamanım gelmişmi
iyiz güzel sen nasılsın..rabbim dualaırnızı kabul etsin inaşaallah..selammm güzel arkadaaaşlaaaarımm..nasılsınızz bakim??
dün gece eşimle çook dua ettik saatlerce..ve hepinizi saydım isim olarak..Allahım kabul etsin inşallahhh...
bugün ne var ne yok?hadi bana güzel haberler verinnn
cnaım ben yapmıyom egunal yapıyokdr canim sabah erken ilk idrarini yap ozmn daha net cikacaktir
eşim hastaydı..ona tavuklu terbiyeli şifa çorbamdan yaptım...a selam aşı anne rabbim dularınızı kabul etsin....
rouz hamişşşş
elifcenin yumoşları toplanmış
kdr enfes bir sofra haztrllamışşş
hım..iyice araştır günleride kaçırma yinede..Eki Görüntüle 425245
yalnız dikkat ettiyseniz bana ait kırmızı çizgi daha koyuuu bu da lh tavan yapmış demek...
mehmet fatih olabiliri zuzu demiş ya..ama fatih emirde çok güzel boşver kayganayınabuyonuz bacılarr ben bugün gezdim durduummm kayınvalideylede olsa tadını çıkarmaya baktımmbişe sorcam size fatih emir ismi güzel değilmi ya kayınvalide muhammet fatih daha güzel diyo bi akıl verin bana ben çok beğenmiştim ama hevesimi kırdıı
bencedecanım benim sağol bende fatih emiri yakıştırıyorum muhammet fatih hoşuma gitmedi neyse kayınvalide çok fazla karışmasın
Gülden kaçar kızlar...
Gideyim kocacıma ilgileneyim...
Belki gelirim belki gelemem...
Hadi bakalim insaallah hamislik belirtisidir ..Rabbim ol demistir de asili bebisin gelir sana adini ne koyacan kiz herkes adini hazirladi bebislerinin benim ikzlerin adi da hazir resmi de avatarimda kardes kas yatiyorlar yerim onlari beeennnn
evet canım bende çok okudum kullandığı ay hamile kalan...
saraçoğluda öyle diyooo bişi olmaz diyooo...
Allaha sığınıyorum inşallah bebiş gelir ve sıkı sıkı tutunur anneciğine bu arada dua etme işini millstone ile konuştum bi liste hazırlıyooo yayınlayınca hepimiz görecez
kız sen hamilesinnn
öyle diyesim geldi birden...
Allah yanıltmasın...
taam halletmeye gidiyorum hemen
dayanamadım bi geldim baktım şimdi gidiyorum
yok kimse tutamaz beni bu akşam..
yoksa aklımda kalacak
:))) ............... evet canım bulantılarım var aynen yemek kokusuna dayanamıyorum vge bbebişler için zorla yiyorum çok garip bugün yemekte her lokmamı zar zor yuttum ama arada ağzıma karpuz alıyordum onda hiç sorun olmuyordu tatlı şeyleri rahat yiyorum ama yemekksaol canım kuzularım allaha emanet seni de hayırla kurtarsın sağlıkla al bebişini kucağına
Hadi bakalim insaallah hamislik belirtisidir ..Rabbim ol demistir de asili bebisin gelir sana adini ne koyacan kiz herkes adini hazirladi bebislerinin benim ikzlerin adi da hazir resmi de avatarimda kardes kas yatiyorlar yerim onlari beeennnn
Allaha sığınıyorum inşallah bebiş gelir ve sıkı sıkı tutunur anneciğine bu arada dua etme işini millstone ile konuştum bi liste hazırlıyooo yayınlayınca hepimiz görecez
kız sen hamilesinnn
Allah yanıltmasın...
yoksa aklımda kalacak
kızım birsu
oğlum namık..
2. isim arayışımız hala sürmekte cnmm
canım gözünaydın ben alamadım sana nasip oldu inşaallah hayrını görürsün..
bend esen kadar heyecanlandım şimdii:26:
iyiz güzel sen nasılsın..rabbim dualaırnızı kabul etsin inaşaallah..
bugün aklımdaydın börek yaparken börek yiyen aşıcı napıyoki dedim
cnaım ben yapmıyom egunal yapıyoben alalım dedim o aldı..
eşim hastaydı..ona tavuklu terbiyeli şifa çorbamdan yaptım...
yanına makarna..böreği komşularla gün varda benim payıma o düşütü onu yaptım..
fırın verem etti ama çok beğendiler
hım..iyice araştır günleride kaçırma yinede..
mehmet fatih olabiliri zuzu demiş ya..ama fatih emirde çok güzel boşver kayganayı
bencede
GAZAN mubarek olsun bacım...bak öyle ayarlaki perşembe kandil gecesi yasak biliyosundur...
ayırca biz evlendiğmizdede berat kandiliydi ..aman zaten çok yorgunduk 3 gün sürdü düğün yollarda perişandık..
bak bi anım daha aklıma geldii
canım gözünaydın ben alamadım sana nasip oldu inşaallah hayrını görürsün..
bend esen kadar heyecanlandım şimdii:26:
iyiz güzel sen nasılsın..rabbim dualaırnızı kabul etsin inaşaallah..
bugün aklımdaydın börek yaparken börek yiyen aşıcı napıyoki dedim
cnaım ben yapmıyom egunal yapıyoben alalım dedim o aldı..
eşim hastaydı..ona tavuklu terbiyeli şifa çorbamdan yaptım...
yanına makarna..böreği komşularla gün varda benim payıma o düşütü onu yaptım..
fırın verem etti ama çok beğendiler
hım..iyice araştır günleride kaçırma yinede..
mehmet fatih olabiliri zuzu demiş ya..ama fatih emirde çok güzel boşver kayganayı
bencede
GAZAN mubarek olsun bacım...bak öyle ayarlaki perşembe kandil gecesi yasak biliyosundur...
ayırca biz evlendiğmizdede berat kandiliydi ..aman zaten çok yorgunduk 3 gün sürdü düğün yollarda perişandık..
bak bi anım daha aklıma geldii
Allah bağışlasın canım..rabbim gerçekleştirsinnn
bizim kayganada biara tvd eduymuş eskisi kada rmuhammet koyulmuyo diye bizim oğlanın ismini koyacakmış.he doğru dioon kııss ama bilirsiin herseye karışmayı severleer kayganalarr
ayy canımsın yaaa...
bugün sabah çok ağladım..duygusallaştım azıcık..
ama sonra çok moralliydim valla..2 gündürde börek yiyemiyorum
sen nasılsın??
kız sen hamilesinnn
Allah yanıltmasın...
taam halletmeye gidiyorum hemen
yoksa aklımda kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?