Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ya kıyamam sana bebişler için mecbur yiyecen çokta zorlama kendini zaten ilk üç ay bebiş kendini besliyo sen yiyebildiğin kadarını ye zorlama o kadar . acaba cinsiyetleri ney kuzuların yaa . canım benim teşekkür ederim inşallah rabbim kolaylık verir hayırlı doğumlar geçiririz

ayy keşke be zuzum..Allahım ol demiştir inşallahhh...

Hadi bakalim insaallah hamislik belirtisidir ..Rabbim ol demistir de asili bebisin gelir sana adini ne koyacan kiz herkes adini hazirladi bebislerinin benim ikzlerin adi da hazir resmi de avatarimda kardes kas yatiyorlar yerim onlari beeennnn

zorlaya zorlaya yiyorrum canım cinsiyetlerini bende merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı ömürlü olsunlarda ama bence biri kız gibime geliyor bakalım ne zaman gösterirlerse öğreniriz tabi nerden baksan 1-1.5 ay var :)))

sogan kuru yaptıgı ay hamıle oldugunu ogrenen de cok kısı var ama kısıden kıseye etkısı mutlaka degısıyo olabılır...
ben kıstım ıcın yapmıstım faydasını gordum mesela...

evet canım bende çok okudum kullandığı ay hamile kalan...
saraçoğluda öyle diyooo bişi olmaz diyooo...
Allaha sığınıyorum inşallah bebiş gelir ve sıkı sıkı tutunur anneciğine bu arada dua etme işini millstone ile konuştum bi liste hazırlıyooo yayınlayınca hepimiz görecez

iyiyim cnm sen nasılsın?
evet heyecanlıyım cnm..birde şu rahim ağrım olmasa varya..sanki adet olacakmışım gibiyim..akıntımda var:18:
bakalım hayırlısı artık..

kız sen hamilesinnn
öyle diyesim geldi birden...
Allah yanıltmasın...

taam halletmeye gidiyorum hemen

gelme cnm bnm sen ekşınlara çalış malum elman kızarmışşş
iyi geceler

dayanamadım bi geldim baktım şimdi gidiyorum

Kiz ustuste eksin olmaz deluuu. Yarin aksam yap bir de .. 2 aksam arayla yapin eksini sekerim ... Ama sen rahat durmayacan belli oldu bu aksam heheheheh

yok kimse tutamaz beni bu akşam..
yoksa aklımda kalacak

ovulasyon ve gebelik testlerim geldi...
birazdan hemen bi tanesini yapacam
bakalım çift çizgiyi görebilecekmiyim ekşın zamanım gelmişmi
canım gözünaydın ben alamadım sana nasip oldu inşaallah hayrını görürsün..
bend esen kadar heyecanlandım şimdii:26:
iyiz güzel sen nasılsın..rabbim dualaırnızı kabul etsin inaşaallah..
bugün aklımdaydın börek yaparken börek yiyen aşıcı napıyoki dedim
kdr canim sabah erken ilk idrarini yap ozmn daha net cikacaktir
cnaım ben yapmıyom egunal yapıyo ben alalım dedim o aldı..
a selam aşı anne rabbim dularınızı kabul etsin....
rouz hamişşşş
elifcenin yumoşları toplanmış
kdr enfes bir sofra haztrllamışşş
eşim hastaydı..ona tavuklu terbiyeli şifa çorbamdan yaptım...
yanına makarna..böreği komşularla gün varda benim payıma o düşütü onu yaptım..
fırın verem etti ama çok beğendiler
Eki Görüntüle 425245
yalnız dikkat ettiyseniz bana ait kırmızı çizgi daha koyuuu bu da lh tavan yapmış demek...
hım..iyice araştır günleride kaçırma yinede..
mehmet fatih olabiliri zuzu demiş ya..ama fatih emirde çok güzel boşver kayganayı
canım benim sağol bende fatih emiri yakıştırıyorum muhammet fatih hoşuma gitmedi neyse kayınvalide çok fazla karışmasın
bencede
Gülden kaçar kızlar...
Gideyim kocacıma ilgileneyim...
Belki gelirim belki gelemem...

GAZAN mubarek olsun bacım...bak öyle ayarlaki perşembe kandil gecesi yasak biliyosundur...
ayırca biz evlendiğmizdede berat kandiliydi ..aman zaten çok yorgunduk 3 gün sürdü düğün yollarda perişandık..
bak bi anım daha aklıma geldii

Geldim şöyle bi bakındım tekrar gidiyorum artık daha da gelmem...
Hayden iyi geceler...

Hadi bakalim insaallah hamislik belirtisidir ..Rabbim ol demistir de asili bebisin gelir sana adini ne koyacan kiz herkes adini hazirladi bebislerinin benim ikzlerin adi da hazir resmi de avatarimda kardes kas yatiyorlar yerim onlari beeennnn

neydi seninkilerin ismi unuttum:26:

git git aklında kalmasın bide perşembe sabah oldumu tamamdır...

canım ya kıyamam sana bebişler için mecbur yiyecen çokta zorlama kendini zaten ilk üç ay bebiş kendini besliyo sen yiyebildiğin kadarını ye zorlama o kadar . acaba cinsiyetleri ney kuzuların yaa . canım benim teşekkür ederim inşallah rabbim kolaylık verir hayırlı doğumlar geçiririz

kızım birsu
oğlum namık..
2. isim arayışımız hala sürmekte cnmm

senin ağzını yirriiiimmm..ayy inşallahhhhhhh kız heveslendirmeyin beeee...ağlarım ama

ama bak senin ne işin var burada hadi rastgeleee....

he doğru dioon kııss ama bilirsiin herseye karışmayı severleer kayganalarr

ayy canımsın yaaa...
bugün sabah çok ağladım..duygusallaştım azıcık..
ama sonra çok moralliydim valla..2 gündürde börek yiyemiyorum
sen nasılsın??

he doğru dioon kııss ama bilirsiin herseye karışmayı severleer kayganalarr
bizim kayganada biara tvd eduymuş eskisi kada rmuhammet koyulmuyo diye bizim oğlanın ismini koyacakmış.
bend esadece baktım yüzüne sessiz ama anlamlıı:26:
ayy canımsın yaaa...
bugün sabah çok ağladım..duygusallaştım azıcık..
ama sonra çok moralliydim valla..2 gündürde börek yiyemiyorum
sen nasılsın??

ayy sen ağlıyonda duygylar karıştı inşaallah hormonlardan gebeliktendir..
aaa neden börek kalmamışmı börekçide
iyim iyi olmaya çalışıyorum...bugün kurs yoktu ve birsayfa çalışmadım..
temzilik yaptım evim beni briaz idare etsin diye..haftasonuda yokumtrabzonda düğüne gidicez evim temiz olsun yol hali
dedim hem dönüşte 2 gün daha çalışıp 30 mayıs çarşamba mülakatım var...
kendimi affetmek için kuran ezber çalışıp yatatım nasılsa kutlama yaptım direk dalaraakk

Anam hem eksin diye tutturuyor ustune de utanan sari kafa koyuyor
Bu bir celiski midir??

Eurovision yari finalinde rusyadan yasli teyzeler sarki soyluyoo anamMmm ne guldum ne seker teyzeler. Ve finale kalacagina kesin gozuyle bakiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…