Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama adtime yakında ben böyle olurum be cnm..
o yüzden yarı yarıya umudumda umutsuzluğumda..
bakalım perşembe günü çıkacak nasılsa..
ama üzüleceğim kesin bu sefer eğer olmazsa..
hayırlısı Rabbimden..

seninde mülakatın inşallah güzel geçer cnmmm

senin kayganada iiyi bulmuş bahaneyi . biz gelinlerde zaten sessiz ama anlamlı bakışlarr meşhurdurr

]

canım olsun ben gebe kalırkende kendiliğnden adet olucak gibi oluyodum olmuyodum..
ahh gelse o günlerim bidaha..
inşaallah sevinirsin kuzum yaaa ..bizde çok üzülürüz sen üzülünce
inşaallah iyi geçer biraz zorlu bi mülakat..
senin kayganada iiyi bulmuş bahaneyi . biz gelinlerde zaten sessiz ama anlamlı bakışlarr meşhurdurr

hehh hee..olmayan bebeye isim kouuyuyo....

haın zuzu gen sayfa kutaması sende hadı kızlar sıze ıyı sohbetler benım yuykum geldı

hahaha ben mi hainim sensin hain suuuuu erketeye yatıyoon yazmıyon sonra kutlamaya geliyon keteeee

sanada yazık be acıdımmm:18:nasılda özendin demi .yok sana kızım 4 gr can taşıyon aaa
öyle ne yapalım şimdi birşey olacak diye sonra görüyorlar diye derken bize lohusalıkla 10 ay bu iş yok ne yapalım dolu dolu yaptığımız 6 buçuk yıla sayalımm sonra acısını çıkartırız o zamanda siz yapamazsınız ben size atarım havamıı

yerime kutlamışsın teşekkür ederim..... bide ekşın artıksana çooookkk uzak:))))))))

kim neyi görüyokız okadar da değil sana karasuyla akasya önerilerde bulunurlar biara..ilk 3ayı atlat bii..
at at ogünler gelsinde...

yerime kutlamışsın teşekkür ederim..... bide ekşın artıksana çooookkk uzak:))))))))

rica edrim canımm sensiz sayfa kutlaması olur mu evet no ekşın ne yapalım alışmıştık bol keseden bebek olmasa afettmem her yerde her koşulda buluruz yolunu ama bebişler olunca akan sular duruyor

kim neyi görüyokız okadar da değil sana karasuyla akasya önerilerde bulunurlar biara..ilk 3ayı atlat bii..
at at ogünler gelsinde...

o solum varya canım ne zaman kocişle yakınlaşsak öyle ağrıyo anlatamam uzaklaşınca da geçyor daha bu hali ile büyüyünce bırakırmı fazlasını yapalım diyorum deriz biz yapmasak siz nasıl olacaksınız ama bu bizim bebişler için geçerli değill
e iki olunca tedirgin oluruz gerçi bir tanede de farklı olmaz rabbim inşallah size de çifter çifter verirde görürsün

tüp sonundada aynı belirtileri yaşadım adet olacak gibiydim ama gebeydim..
kısmet cnm..Alnımıza ne yazdıysa kurban olduğum Rabbim...

hehh hee kuzular şimdiden aranıza girmişler sizin..
inşaallah canım rabbim nasip etsin ekşın gözümd edeğil benim koca çok hassatır bide bebikler olsa hiç yanşmaz eminim çok korkar
birşey olur diye ..düşük sonrası yasak kalkardı yinede bişey olur diye yanşmazdı..yani bizde bitcek herşey

olacak çok uzak değil canımm hepimizin makus kaderii

pozitif şeyler izle sen hamişsin bebişlerin psikolojisini bozmaaaa

Ay ben ona basladim ama biraktim, yuregim sisti yani. Zaten ota moka agliyorum bu aralar, bugun tv de gordugum gunluk olaylar icin falan 5 kere gozum doldu...

ayy kocamda izleme diyip duruyor ama napim başladım ya bırakamıyorum..ama ağlamamaya çalışırım sözz

Manyak misin kiz ne izliyorsun bu durumda ole filmleri ben transfer olunca hep romntik komedi izlicem korkar uzulur bebisler deluuu bi de agla agla oldum diyooo..

aha birtane daha...
ama cicim ağlamakta güzel sonuçta içindeki negatif enerjiyi atıyorsun değil mi bacımmm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…