Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya benim sol kolum omuzumun alt tarafı nasıl atıyor anlatamam..sinirlerimi bozdu artık..öğleden beri

kızlar bende kaçim olur mu??
eşim yatak odasına projeksiyon kurdu..2 saatte onu uykuya ikna etmem lazım..yani bir o eksikti..bir dünya kızdım ama anlamadı laftan..
bıkmış hep tv bende kalıyormuş diye

iyi geceler..Allaha emanet oluunnnnnn

Son düzenleme:

sagol cnm akciger kanseri durumu kötüü yaşlıda deyil 45 yaşında....

BENİM sonucumda negatif .....ahhh ne heycanla bekledimm ne umutla bekledim nasıl RABBİME dualar ettim ama olmayınca olmuyomuş ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN elden bişey gelmiyor üzülmekten ağlamaktan cok zorrrr cok....

allahım sabır versin canımm çok üzüldüm inşallah kendiliğinden gelir bebişinn...

kızlar ben 2 aşılama yaptım olmadı sebepsız ınferlıte bu durumda olup hamile olanlar nasıl hamile kaldınız neler yaptınız, hamile kalmayanlarda kacıncı denemeleri ve neler yaptıklarını yazabilir mı

günaydın kızlar nasılsınız 3 sayfacık okumaya gidiyorum sonra işe başlarım herkese kolay gelsin öpüldünüz

günaydın kızlar nasılsınız 3 sayfacık okumaya gidiyorum sonra işe başlarım herkese kolay gelsin öpüldünüz

Günaydın canım sen nasılsın? bende okumayı denedim ama pes ettim

günaydın güzeller

Günaydın tatlım kapalı bir İstanbul sabahı arkası yağmur olacak sanırım

Günaydııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…