Tüp Bebek Günlüğümüz !

Son düzenleme:

kıyamam sana yaa..gıt uyu bıtanemm benım ıcınde uyu lutfen yataktann hiç kalkmaaa

günaydın kızlar nasılsınız 3 sayfacık okumaya gidiyorum sonra işe başlarım herkese kolay gelsin öpüldünüz

günaydın güzeller

Günaydın canım sen nasılsın? bende okumayı denedim ama pes ettim

Günaydın tatlım kapalı bir İstanbul sabahı arkası yağmur olacak sanırım

Günaydııınn

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok guzel bır gun olsun hepımız ıcınnnnnn

hiç heyecan yok desem

bismillah nasıl yok kızımm ala ala doğum yapmana ne kadar kaldı şurda kuzucumm.. bu arada merak edıyorum normal mı olcak sezaryan mı canım?? belli mi yanii...

Bence de kayboldu bu azimle bitirip gelir Sen nasılsın canım;?

valla doğrudurr bende artık geçmişi okumaya çalışmıyorum cnku takıp edemıyorumm..iyiyim canım burda yağmur var hava kapalı içim daraldı biraz ama sızınle sohbet etmek ıyı gelıyorr

garip birşey ama yok işte hamilelik psikolojisimi acaba 5-6 hafta var doğuma
sezeryan olacak canım
normal doğuramam ben

hiç heyecan yok desem

son anda gorcem senııııı

nbr kızz nasılsınnnn??? işlerin yoğun mu hala canımm bıtmedı mı su maıller yahuu Eki Görüntüle 425508

ıyıdır cok sukru sen naıslsın
sadece maıl degılkı kuzum yaaaa
katolog yapıyorum + kendı ıslerım var + numune hazırla gonder ısler beya yogun yanı cnmmm

sezeryan olacak canım
normal doğuramam ben

sezeryan cok zor sonrası ya ıns tez toplanırsın kuzum yaaa

kıyamam sana yaa..gıt uyu bıtanemm benım ıcınde uyu lutfen yataktann hiç kalkmaaa Eki Görüntüle 425506

Tamam canim zzaten 3 aydir. Iki senelik calismaktan uyiyamadigim tum ukularin acisini cikardim ama genelde erkenciyim tabiii... Son resmi pek begendimm. Bana bir mesaj mi acaba hehehe. Ikizlerim ve ben keyif yaparkene size iyi kaynatmalar optum kocaman

sezeryan olacak canım
normal doğuramam ben

anladımm canımm..daha da yaklasınca heycan gelırr emınımm yanı..valla canım normal doğum zor ama sonrası rahat dıyolarr bılmıorum artık epidural doğum da var ya onu hıc dusunmedın mı??

ohh ıyı ıyı bosverr iyi yapmıssın canım yaaa..ben uykuyu cok sevıorum valla.bilmıorum artık msj mı ne yanlış oldu dıe sıldım ama sılınmemıs demek var bıseyy

günaydın kızlar nasılsınız 3 sayfacık okumaya gidiyorum sonra işe başlarım herkese kolay gelsin öpüldünüz

günaydın güzeller

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok guzel bır gun olsun hepımız ıcınnnnnn

Gününüz aydın olsun canım arkadaşlarım...
Ben gezentiyim bugün...

son anda gorcem senııııı

ıyıdır cok sukru sen naıslsın
sadece maıl degılkı kuzum yaaaa
katolog yapıyorum + kendı ıslerım var + numune hazırla gonder ısler beya yogun yanı cnmmm

valla şekerım allah kolaylık versın..beni sorarsann bugun yağmur varr umarım dısarda ısım olmaz...dun zaten elektrık gıttı burda erken eve gıttım ondan bı anda kayboldumm

Şkerim dün akşam geldi ovulasyon ve gebelik testlerim..
çok beğendim gayet kaliteli uyduruk değiller..
hatta dün akşam bi tane ovulasyon testi yaptım hayatımın en koyu çift çizgisi gördüm
bizde dün geceyi değerlendirdik
testin resmini 4293.sayfaya koydum bakabilirsin..
dün bana bilgi ver demiştin testlerle ilgili al sana bilgi

normal doğum yapacak kadar suyumuz yok
hem doktorum 4.denemedi bulduk bebeği kesinlikle riske atamam
doğumu konuşma bile benımle senı sezeryan yapcam dedi

Günaydın canım inşallah güzel bir gün olsun veee sakin bir gün olsun bende topicte takılayım

aynen sekerım yogun olamsın topıkte takılalım demı yaaaa

Gününüz aydın olsun canım arkadaşlarım...
Ben gezentiyim bugün...

gene nerelere gıdıyon bakım sennnnnnnnn sana da gunaydın guzel gozlummmmmmm

valla şekerım allah kolaylık versın..beni sorarsann bugun yağmur varr umarım dısarda ısım olmaz...dun zaten elektrık gıttı burda erken eve gıttım ondan bı anda kayboldumm

burdada hava kapalı yagacak gıbı canım yaaaa
ya bıter napalım onalr olmasa baska ıs cıkıyorrrrr

okudumdu gecmısı az cok ama senden bılgı aldım daha detaylı ograndım balımmmm
demek degerlendırdınızzzz ne ayıppppppp bızde degerlendırdık doktorcugum dedıydı esım azo ama sperm var canlılardan 1 gıder bulur belkı dımı
tesekkur ederım bılgı ıcın kuzummmmmmm
ellerıne saglık yazan ellerın dert gormesın

Son düzenleme:
GUNAYDIN daa ne iş bakalımm hee nereye gıtcenn bızı bırakıpp

Canım hep başınızdayım ayol arada bir gezeyim..
kuzenimle buluşacaz belki bir ikş arkadaşta eşlik eder bize o belli değil daha...
geçen hafta başladığım alışverişe devam etcem bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…