günaydın güzeller
Gunaayydiiin nasilsiniz herkes gUzel birgune uyanmistir insaallah
GEce gec saate kadar ders calistik Goncamin bugun 2 tane sinavi var saabah aksam. Onu yolcu ettim bir gunaydin diyeyim dedimm.. Basim agriyor uykuya devam edecm biraz daha. Yukariya geelen gidenden kafa kalmiyor zaten gorusuruz kizlar optum herkesi
nasılsın canımm????günlerın azalıyo heycan vardırr sende smdıı
slmm sekerrrr :) bence su sayfaların arasındann akıpp gittii
kıyamam sana yaa..gıt uyu bıtanemm benım ıcınde uyu lutfen yataktann hiç kalkmaaaEki Görüntüle 425506
günaydın kızlar nasılsınız3 sayfacık okumaya gidiyorum sonra işe başlarım herkese kolay gelsin öpüldünüz
günaydın güzeller
Günaydın canım sen nasılsın? bende okumayı denedim ama pes ettim
Günaydın tatlım kapalı bir İstanbul sabahı arkası yağmur olacak sanırım
Günaydııınn
GEce gec saate kadar ders calistik Goncamin bugun 2 tane sinavi var saabah aksam. Onu yolcu ettim bir gunaydin diyeyim dedimm.. Basim agriyor uykuya devam edecm biraz daha. Yukariya geelen gidenden kafa kalmiyor zaten gorusuruz kizlar optum herkesi
hiç heyecan yok desem
Bence de kayboldu bu azimle bitirip gelir Sen nasılsın canım;?
bismillahnasıl yok kızımm ala ala doğum yapmana ne kadar kaldı şurda kuzucumm.. bu arada merak edıyorum normal mı olcak sezaryan mı canım?? belli mi yanii...
valla doğrudurr bende artık geçmişi okumaya çalışmıyorum cnku takıp edemıyorumm..iyiyim canım burda yağmur var hava kapalı içim daraldı biraz ama sızınle sohbet etmek ıyı gelıyorr
hiç heyecan yok desem
nbr kızz nasılsınnnn??? işlerin yoğun mu hala canımm bıtmedı mı su maıller yahuu Eki Görüntüle 425508
garip birşey ama yok işte hamilelik psikolojisimi acaba5-6 hafta var doğuma
sezeryan olacak canım
normal doğuramam ben
kıyamam sana yaa..gıt uyu bıtanemm benım ıcınde uyu lutfen yataktann hiç kalkmaaaEki Görüntüle 425506
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok guzel bır gun olsun hepımız ıcınnnnnn
garip birşey ama yok işte hamilelik psikolojisimi acaba5-6 hafta var doğuma
sezeryan olacak canım
normal doğuramam ben
Tamam canim zzaten 3 aydir. Iki senelik calismaktan uyiyamadigim tum ukularin acisini cikardim ama genelde erkenciyim tabiii... Son resmi pek begendimm. Bana bir mesaj mi acabahehehe. Ikizlerim ve ben keyif yaparkene size iyi kaynatmalar optum kocaman
günaydın kızlar nasılsınız3 sayfacık okumaya gidiyorum sonra işe başlarım herkese kolay gelsin öpüldünüz
günaydın güzeller
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok guzel bır gun olsun hepımız ıcınnnnnn
son anda gorcem senııııı
ıyıdır cok sukru sen naıslsın
sadece maıl degılkı kuzum yaaaa
katolog yapıyorum + kendı ıslerım var + numune hazırla gonder ısler beya yogun yanı cnmmm
anladımm canımm..daha da yaklasınca heycan gelırr emınımm yanı..valla canım normal doğum zor ama sonrası rahat dıyolarr bılmıorum artık epidural doğum da var ya onu hıc dusunmedın mı??
ohh ıyı ıyı bosverr iyi yapmıssın canım yaaa..ben uykuyu cok sevıorum valla.bilmıorum artık msj mı ne yanlış oldu dıe sıldım ama sılınmemıs demek var bıseyy
Gününüz aydın olsun canım arkadaşlarım...
Ben gezentiyim bugün...
Günaydın canım inşallah güzel bir gün olsun veee sakin bir gün olsun bende topicte takılayım
Gününüz aydın olsun canım arkadaşlarım...
Ben gezentiyim bugün...
valla şekerım allah kolaylık versın..beni sorarsann bugun yağmur varr umarım dısarda ısım olmaz...dun zaten elektrık gıttı burda erken eve gıttım ondan bı anda kayboldumm
Şkerim dün akşam geldi ovulasyon ve gebelik testlerim..
çok beğendim gayet kaliteli uyduruk değiller..
hatta dün akşam bi tane ovulasyon testi yaptım hayatımın en koyu çift çizgisi gördüm
bizde dün geceyi değerlendirdik
testin resmini 4293.sayfaya koydum bakabilirsin..
dün bana bilgi ver demiştin testlerle ilgili al sana bilgi
GUNAYDIN daa ne iş bakalımm hee nereye gıtcenn bızı bırakıpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?