canım benim demek belli oldu...
neden 5.güne gitmediler acaba:44:
bişey dedilermi sana..
bende senı merak etmıstım sara ...
hadı hayırlı olsun 3. gunmu oluyo pekı kac yumurtan dollenmıs ne dedıler sana
İyi geceler kızlar...
elif banada adet söylemediler..heralde prensipbleri bu onların..oraya gittim kaliteli 3 tane dediler sonra 6 yumoşdan..
transfer esnasında söyleyecekler sanada..
çünkü ben sormuştum kaçı diye..bana buraya geldiğinizde söyleriz demişlerdi..
güya 1 yumoşum boş çıkmış 1i döllenmemiş 1taneside 2. gün kendini durdurmuş dediler cnm..
çok yumoşun var dondurmayı konuştun mu?
Selam kızlar.bugün kontrolüm vardı.yumurtalarım büyümüş.adetimin 7. günü.sağda 6 tane 8,5 luk,solda da bir o kadar 6,5 luk varmış.doktor pek memnun olmadı gibi ama bir şey de demedi.225'lik gonal f'e devam.cumaya yine kontrol.bu arada cerrahpaşa'da tedavi gören var mı acaba?hamile topiğinde birini gördüm ama tedavide olan görnedim.şimdilik bu kadar.cumaya gelişmeleri yazarım.
Merhaba kizlar
Pazartesi sabah 9 da hastanede randevum vardi,daha once sormustum size vaginadan batma gibi bisey oluyordu,ama fena biseydi neyse kontrol ettiler,ve apantismis ayni gun ikindin 16. 15 te apar topar ameliyathaneye aldilar,bugun geldim eve,boyle iste kizlar,ne icin gitmistim hastaneye..)))
Sizler nasilsiniz
Canim topikte yoksun bi merhaba demek isterdim sana
Neyse ben simdilik cikiyorum,firsat buldukca ugrarim
Optum
ben yoktum bugün ama sende yokmuşsun naptın bakiimmm..akşamınız güzel olsun kızlar........
İyi geceler kızlar...
Merhaba kizlar
Pazartesi sabah 9 da hastanede randevum vardi,daha once sormustum size vaginadan batma gibi bisey oluyordu,ama fena biseydi neyse kontrol ettiler,ve apantismis ayni gun ikindin 16. 15 te apar topar ameliyathaneye aldilar,bugun geldim eve,boyle iste kizlar,ne icin gitmistim hastaneye..)))
Sizler nasilsiniz
Amanında aman defnelmacığımızın çatlatma iğnesi vaktide gelmiş çatmış..Hamd olsun inş sonu çok güzel olsun..saat 23.00 te çatlatma iğnem var.. ama benim acayip uykum var.... dayanmam lazım...
akşamınız güzel olsun kızlar........
evet canım bugün aradı laboratuvardaki doktor ve herşeyin iyi olduğunu güzel gittiğini yarın transferi yapabileceklerini söyledi
yarın dördüncü gün oluyo
çok sağol canım yarın dördüncü gün oluyo 25 yumoşun 16 sı döllenmişti ama:44::44::44::44::44::44::44:
Of canım ya uyku mu tutar beni.julietta da söyledi ona söylememişler yumosları telde prensipmis.Yarın ola hayrola..biraz yavaş büyümşler yüksek doza rağmen o yüzden memnun kalmamıştır doktorun...
napalım büyüsünlerde biraz fazla iğne vur sonu güzel olsun yeterki..
bilgilerini liste topiğine yaz senide ekleyim canım...
ay inanmıyorum yaaa..
hiç aklıma gelmezdi sen ağrım var diye yazdığında..
neyseki gitmişsin doktora..
çok geçmiş olsun canım...
o zaman sana kocaman MERHABAAAAA....
yoksun olsun ama....
kocamanda öpyorum seni...
Eki Görüntüle 426498
ben yoktum bugün ama sende yokmuşsun naptın bakiimmm..
iyi geceler canım yat dinlen sen...
Of canım ya uyku mu tutar beni.julietta da söyledi ona söylememişler yumosları telde prensipmis.Yarın ola hayrola..
canımmmmmm az önce okudum nasıl sevindim bilemessin..... inşallah çoooooook güzel olacak bundan sonrası...... rabbim tez zamanda zor olanı kolay kılar inşallah............
Aşkısıımmm napıyonnn bakıyimmmmmmm
Hürremi izliyonmuuuuu
hayır 3.gün oluyoooo...
yumurta toplama günü sayılmaz çünkü..
o yüzden sordum ya 3. ya 5. gün olur nadirende 2.gün transferi yapılır...
yani yarın 3.gün canım
Aşkısım bebelerimin babası kuzeylen güneye bakıyooo hürremi açtırtmıyooo...
Bende başka tv de izlemeye gitmiyom bu akşam çünkü ovulasyon testinde ikinci çizgi yine fena koyu çıktı sabah ki daha açıktı..
demek akşamları benim LH şım coşuyoooo
bu da kocişin bakış açısından çıkarsam uyur işime gelmez...
birazdan ilgi ve alakamı esirgemeyecem bonkör davranacam kendisine tamamen aşkımdan yani başka bi amacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?