Tüp Bebek Günlüğümüz !

Minecan gecmis olsun bacim Fonlu makyajli ameliyata girmek de varmis demek kismetinde
Allah acil sifalar versin... Balim butun gun disardaaydimm eve geldimm

canım benim demek belli oldu...
neden 5.güne gitmediler acaba:44:
bişey dedilermi sana..

evet canım bugün aradı laboratuvardaki doktor ve herşeyin iyi olduğunu güzel gittiğini yarın transferi yapabileceklerini söyledi
yarın dördüncü gün oluyo

bende senı merak etmıstım sara ...
hadı hayırlı olsun 3. gunmu oluyo pekı kac yumurtan dollenmıs ne dedıler sana

çok sağol canım yarın dördüncü gün oluyo 25 yumoşun 16 sı döllenmişti ama:44::44::44::44::44::44::44:

Bebem böyle prensip mı olur?Eğer kaliteliyse yumoşlarım dondururum.sabah arayıp konuşacağım.inş.sende hayırlı haberle gelirsin de moral olursun.

biraz yavaş büyümşler yüksek doza rağmen o yüzden memnun kalmamıştır doktorun...
napalım büyüsünlerde biraz fazla iğne vur sonu güzel olsun yeterki..
bilgilerini liste topiğine yaz senide ekleyim canım...

ay inanmıyorum yaaa..
hiç aklıma gelmezdi sen ağrım var diye yazdığında..
neyseki gitmişsin doktora..
çok geçmiş olsun canım...

Canim topikte yoksun bi merhaba demek isterdim sana
Neyse ben simdilik cikiyorum,firsat buldukca ugrarim
Optum

o zaman sana kocaman MERHABAAAAA....
yoksun olsun ama....

kocamanda öpyorum seni...
Eki Görüntüle 426498
akşamınız güzel olsun kızlar........
ben yoktum bugün ama sende yokmuşsun naptın bakiimmm..

İyi geceler kızlar...

iyi geceler canım yat dinlen sen...

Slm cnmmm..
Aramıza dönmüşsün çok mutlu oldumm..
Apandisitini aldılar demek..Çok geçmiş olsunn..Öpüyorum seni..

saat 23.00 te çatlatma iğnem var.. ama benim acayip uykum var.... dayanmam lazım...
Amanında aman defnelmacığımızın çatlatma iğnesi vaktide gelmiş çatmış..Hamd olsun inş sonu çok güzel olsun..

akşamınız güzel olsun kızlar........

Akasyaaaaaaaaa cicimm naberrr...
Okusunmu bilmiyorum ama bugün benden güsel haberler geldii..Fsh 17 ye düşmüş çok şükürr..Yaaaaaa işte ülee..

hayır 3.gün oluyoooo...
yumurta toplama günü sayılmaz çünkü..
o yüzden sordum ya 3. ya 5. gün olur nadirende 2.gün transferi yapılır...
yani yarın 3.gün canım

Of canım ya uyku mu tutar beni.julietta da söyledi ona söylememişler yumosları telde prensipmis.Yarın ola hayrola..

opu öncesi son iğne saatin geldi...
Allah sonunu güzel eylesin arkadaşım bebeğin (bebeklerin) gelsin inşallah...

Of canım ya uyku mu tutar beni.julietta da söyledi ona söylememişler yumosları telde prensipmis.Yarın ola hayrola..

yemişim prensiplerini be o nasıl şey öyle aaaa benim hakkım ama bizim yumoşlarımız ve spermlerimiz onlar..
protesto ediyorum prensiplerini

canımmmmmm az önce okudum nasıl sevindim bilemessin..... inşallah çoooooook güzel olacak bundan sonrası...... rabbim tez zamanda zor olanı kolay kılar inşallah............

Aşkısıımmm napıyonnn bakıyimmmmmmm
Hürremi izliyonmuuuuu

Aşkısım bebelerimin babası kuzeylen güneye bakıyooo hürremi açtırtmıyooo...
Bende başka tv de izlemeye gitmiyom bu akşam çünkü ovulasyon testinde ikinci çizgi yine fena koyu çıktı sabah ki daha açıktı..
demek akşamları benim LH şım coşuyoooo
bu da kocişin bakış açısından çıkarsam uyur işime gelmez...
birazdan ilgi ve alakamı esirgemeyecem bonkör davranacam kendisine tamamen aşkımdan yani başka bi amacım yok

canımmmm.... bütün gün netim yoktu kızdım durdum yok diye.... meğersem temizlik yaparkene salondan geçen kablonun üzerine koltuğu bastırıp kabloyu ezmişim.... kociş uğraşıp sonunda çözdü niye netsiz kaldığımı:))))))

Anaaaaaammm size acilen macun yollamamız gerekliii
Bari fındık fıstıkk yedir enişteye
Sendeki bu enerjiyede şapka çıkarıyorumm
Ne aşkmış arkadaşşş:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…