benim hala kanlı akıntım var bir de şeffaf akıntı..sol kasığımda ayağıma yere basınca çok ağrıyor..normal mi?
Saolasin tatlim,hic tahmin etmemistim,kontrolden sonra ise gidecektim,makyaj saclar fonlu..))) girdim narkoza o halle..)))geçmiş olsun canım....vesile olmuş sana hastane..
Canim korkma ya,cok kolay,kaparsin gozlerini bebislerini dusunursuneliffffff korkutma beni ama.....cuma opum var benim...
Saolasin tatlim,hic tahmin etmemistim,kontrolden sonra ise gidecektim,makyaj saclar fonlu..))) girdim narkoza o halle..)))
Canim korkma ya,cok kolay,kaparsin gozlerini bebislerini dusunursun
Allah razi olsun canim benim,ama cok aci veriyordu ya,neyseki kurtuldum sukur..
Sen nasilsin canim
ben doktora gidip geldim , sabah anlatmıştım adetin 12.günü kanamam başladı diye
neyseki korkulucak bişi yokmuş ilaçlardan hassaslaşmış benim yumoşlar ve çatlayınca kanama yapmış yani böyle şeyler olabiliyormuş, üstelik sağdada çatlamaya hazır bi yumoşum daha varmış tavuk gibi üretiyom ama nafile tabi
sizinde başınıza gelirse korkmayın benim gibi diye yazayım dedm
saat 23.00 te çatlatma iğnem var.. ama benim acayip uykum var.... dayanmam lazım...
kızlar.. ben çıkıyom azcık uzanayım.... öpüyorum sizi koıcaman....zaten kendi kendime yazıyom sanırsam...
aferın enısteme yaaaaaaaa bızım anlayanın halı başka hanı yaaaaaa
keyıfını cıkar cnm ızındne sonr ise demı kım bakacak mınıgıne canımmmmmmm
gecmıs olsun kurtulmussun bahaneyle hadı masallah ..Merhaba kizlar
Pazartesi sabah 9 da hastanede randevum vardi,daha once sormustum size vaginadan batma gibi bisey oluyordu,ama fena biseydi neyse kontrol ettiler,ve apantismis ayni gun ikindin 16. 15 te apar topar ameliyathaneye aldilar,bugun geldim eve,boyle iste kizlar,ne icin gitmistim hastaneye..)))
Sizler nasilsiniz
kızlar.. ben çıkıyom azcık uzanayım.... öpüyorum sizi koıcaman....zaten kendi kendime yazıyom sanırsam...
ayy saatini kur uyuyakalma tam saatinde çatlat yumurtaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?