merhaba kızlar
yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin
amin canımmmmm,,darısı hepinizin başına inşallahhhh
canım allahım yüzünü güldürsünn sonu güzel olsun inşallahhhhh.....
yok be canım ne doldurması, aslında ben de sinir oldum.söylemeleri gerekir..o yüzden aramadım ama gittiğimde şikayet kutusuna yazacağım.kafaya taktım..aslında doktor değil konuştuğun tüp bebek direktörü.doktorum iyi biri.
mağazaların hepsını gezdınmııııııııııııııkızım yavas yavas enıstenın kalbıne ınecek o kadar alısverıssssss
annen ne zaman gelıyor kuzu
anennde netmı var yoksa alsıverıse pcylemı cıktın bacımmmmmmmm
bızde senı sevıyoz ama
aŞKISIIIMMMMMMMMMMMMMMM dall bacım dallllllllll valla...
BAk sennn yaa canlı bağlantılarda yaparmışş alkışş bendende sana
Güzelim benim hepimiz tatlı annişler oluruzzzz
Süpersin süperrrrrrrrrrrrr aşkısııııımmmmmmmmmm
Eveeeeeeeet her daim vınlı geziyor süper hatun o
Opuyada götürecektide enişte ve annişi kızar diye götüremedi ya haniiBenimle canlı bağlantı yapmıştık..Ama her daimm görevdee egunall her konuda
merhaba kızlar
slm kizlar nasilsiniz rabbimin merhameti rahmeti ve bereketi üzerimize olsun....insallah banada sifa versin bogazim sisti 2 gündr evde yatiyorum hamileyken insan daha zor atlatiyor gerci benimki kroniklesti 2.5 aydir 15 günde bir nuksediyor insallah bu son olmustur bugün biraz daha iyiyim hepinizi özledim ve geldim nevar ne yok diyim insallah güzel bir gün geciriyorsunuzdur....
slm kizlar nasilsiniz rabbimin merhameti rahmeti ve bereketi üzerimize olsun....insallah banada sifa versin bogazim sisti 2 gündr evde yatiyorum hamileyken insan daha zor atlatiyor gerci benimki kroniklesti 2.5 aydir 15 günde bir nuksediyor insallah bu son olmustur bugün biraz daha iyiyim hepinizi özledim ve geldim nevar ne yok diyim insallah güzel bir gün geciriyorsunuzdur....
canım benim ilk denememde anestezi yoktu ama şimdi anesteziyle yapıyorlar opuyu ağrı sancı olmamıştı fazla merak etme rahat ol tatlım
masallah ne guzel hadı hayırlısı artık transfer gununu beklıyoruz yanıselam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...
bende senı merak etmıstım sara ...merhaba kızlar
selam kızlar ben ara ara gelip ortaya dalıveriyorum kusuruma bakmayın.ne güzel herkes burada arkadaş olmuş,birbirine destek çıkıyor,dilerim burada tedavide olan,beklemede olan herkes sonunda bebeğimin gazı var ne yapmayalım diye güzel muhabbetlerle burada devam eder.benim de dün transferim gerçekleşti ve artık beklemedeyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin,kucaklarımızı boş bırakmasın,hayırlısını sağlıklısını versin.dün transfer sırasında embriyoların ultrason fotoğrafını verdi doktor,yolda eve gelinceye kadar kuzularım diye o fotoğrafı sevdim,tutunmasa bile o an varlığını hissetmek bile güzel.
sagol canim benim aslinda dayaniyorum ama kroniklesmesi 15 günde bir nüksetmesi beni üzüyor unun icin dün dr gittim tabi hic bir sey vermedi sadece sicak meyva caylari önerdi yudum yudum ic dedi biraz o etkiledi sanirim elma cayi razene ictim rahatlatti cok sükürçok geçmiş olsun...ilaçta kullanamazsın ALLAH şifa versin.
tesekür ederim allah razi olsun canim...çok geçmiş olsun..
yok be canım ne doldurması, aslında ben de sinir oldum.söylemeleri gerekir..o yüzden aramadım ama gittiğimde şikayet kutusuna yazacağım.kafaya taktım..aslında doktor değil konuştuğun tüp bebek direktörü.doktorum iyi biri.
Merhaba kizlar
Pazartesi sabah 9 da hastanede randevum vardi,daha once sormustum size vaginadan batma gibi bisey oluyordu,ama fena biseydi neyse kontrol ettiler,ve apantismis ayni gun ikindin 16. 15 te apar topar ameliyathaneye aldilar,bugun geldim eve,boyle iste kizlar,ne icin gitmistim hastaneye..)))
Sizler nasilsiniz
evet takip ediyorum seni..aynı gün başladık iğnelere..RABBİM bo bırakmasın göbeklerimizi inş..senin de az kaldı hayırlı haberlerle gel inş...
Korkma tatlım sakin ol zaten anestezi olduğu için bir şey anlamıyorsun..
canımm korkma hıc bırsey duymıycaksın hemen olup bıtecekkk
defnelma, cnm hiç merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor opu.. hiç birşey anlamazsın... dışarda bekleyenlere zor esas.. şimdiden hayırlı olsun ..
DEFNELMA canım cuma opu var demek hayırlısı olsun inşallah bende sabah 9 da hastanede olacagım kontrol var igneler baslayacak sanırım
Merhaba kizlar
Pazartesi sabah 9 da hastanede randevum vardi,daha once sormustum size vaginadan batma gibi bisey oluyordu,ama fena biseydi neyse kontrol ettiler,ve apantismis ayni gun ikindin 16. 15 te apar topar ameliyathaneye aldilar,bugun geldim eve,boyle iste kizlar,ne icin gitmistim hastaneye..)))
Sizler nasilsiniz
Allah razi olsun canim benim,ama cok aci veriyordu ya,neyseki kurtuldum sukur..aa çook geçmiş olsun cnm yaa..bizim komşuda ameliyat oldu dün apar topar apandistten..ne için gittin ne çıkmış cnm..geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?