Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kizlar nasilsiniz rabbimin merhameti rahmeti ve bereketi üzerimize olsun....insallah banada sifa versin bogazim sisti 2 gündr evde yatiyorum hamileyken insan daha zor atlatiyor gerci benimki kroniklesti 2.5 aydir 15 günde bir nuksediyor insallah bu son olmustur bugün biraz daha iyiyim hepinizi özledim ve geldim nevar ne yok diyim insallah güzel bir gün geciriyorsunuzdur....

doktorla alakası olmaz böyle bişeyin aradakiler gereken önemi göstermiyor...
sen yinede söyle içinde kalmasın daha doğrusu benim içimde kalmasın
söyle onlara benim arkadaşım gülden merak etti o kadar büyüttük günlerce yumoşları ellerine teslim ettik bumu olmalıydı karşılığı
çok gücendiğimi söle onlara

evet valla avm gezmek sitemedim bugün çarşıda dışarda olmak istedim ve hepsini gezdim nerdeyse..
kocacım akşam eve almayacak beni
ama napıyımmm canım çekti...
sabah kociş beni annemin evine bıraktı burda mağazalara ulaşmam 5 dk...
kocişin işyeride 5 dk...laptobu sabah anneme getirdim vınn la beraber çıkana kadar annemden yazdım size sonra mağazaları gezerkene kocişin yanına uğradım ve ordaki internetten bağlantı kurdum topikle...ordan da çıkıp bi kaç mağaza daha gezdikten sonra şimdi yine annemde kendi vınnımla tekrar bağlantıdayım...
ihmal edermiyim hiç sizi ben

he süpperim dimi...
hem işlerimi halletim hem topiğe laf yetiştirdim...
evet yaaa opu yada götüreydim iyi olurdu ama o günkü dramdan sonra iyikide götürmemişim diyorum..

merhaba kızlar

yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin

canım benim demek belli oldu...
neden 5.güne gitmediler acaba:44:
bişey dedilermi sana..

çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun...ilaçta kullanamazsın ALLAH şifa versin.

selam kızlar ben ara ara gelip ortaya dalıveriyorum kusuruma bakmayın.ne güzel herkes burada arkadaş olmuş,birbirine destek çıkıyor,dilerim burada tedavide olan,beklemede olan herkes sonunda bebeğimin gazı var ne yapmayalım diye güzel muhabbetlerle burada devam eder.benim de dün transferim gerçekleşti ve artık beklemedeyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin,kucaklarımızı boş bırakmasın,hayırlısını sağlıklısını versin.dün transfer sırasında embriyoların ultrason fotoğrafını verdi doktor,yolda eve gelinceye kadar kuzularım diye o fotoğrafı sevdim,tutunmasa bile o an varlığını hissetmek bile güzel.

canım benim ilk denememde anestezi yoktu ama şimdi anesteziyle yapıyorlar opuyu ağrı sancı olmamıştı fazla merak etme rahat ol tatlım

yaa anestezısız zor olmustur canım yaa... neyse cok sukur ben o zaman denk gelmedım .. benım agrı esıgım yuksek cok sukur ama gerılınce tansıyonum dusuyor mesela rahım fılmınde cekım bıtınce bayılmıstım o yuzden
selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...
masallah ne guzel hadı hayırlısı artık transfer gununu beklıyoruz yanı

merhaba kızlar

yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin
bende senı merak etmıstım sara ...
hadı hayırlı olsun 3. gunmu oluyo pekı kac yumurtan dollenmıs ne dedıler sana

cok gecmıs olsun canım ya
Rabbım bebegının yuzusuyu hurmetıne cabucak ıyılesmenı nasb etsın ınsallah

ınsallah kuzuların kendılerını de seversın 9 aya akadr
Rabbım tedavını hayırlı kılsın ınsallah guzel haebrler getırırsın buraya

cok gecmıs olsun canım ya
Rabbım bebegının yuzusuyu hurmetıne cabucak ıyılesmenı nasb etsın ınsallah[/QUOTE]

canim benim cok sagol dualarin icin

çok geçmiş olsun...ilaçta kullanamazsın ALLAH şifa versin.
sagol canim benim aslinda dayaniyorum ama kroniklesmesi 15 günde bir nüksetmesi beni üzüyor unun icin dün dr gittim tabi hic bir sey vermedi sadece sicak meyva caylari önerdi yudum yudum ic dedi biraz o etkiledi sanirim elma cayi razene ictim rahatlatti cok sükür
çok geçmiş olsun..
tesekür ederim allah razi olsun canim...

Selam kızlar.bugün kontrolüm vardı.yumurtalarım büyümüş.adetimin 7. günü.sağda 6 tane 8,5 luk,solda da bir o kadar 6,5 luk varmış.doktor pek memnun olmadı gibi ama bir şey de demedi.225'lik gonal f'e devam.cumaya yine kontrol.bu arada cerrahpaşa'da tedavi gören var mı acaba?hamile topiğinde birini gördüm ama tedavide olan görnedim.şimdilik bu kadar.cumaya gelişmeleri yazarım.

elif banada adet söylemediler..heralde prensipbleri bu onların..oraya gittim kaliteli 3 tane dediler sonra 6 yumoşdan..
transfer esnasında söyleyecekler sanada..
çünkü ben sormuştum kaçı diye..bana buraya geldiğinizde söyleriz demişlerdi..
güya 1 yumoşum boş çıkmış 1i döllenmemiş 1taneside 2. gün kendini durdurmuş dediler cnm..
çok yumoşun var dondurmayı konuştun mu?

Merhaba kizlar
Pazartesi sabah 9 da hastanede randevum vardi,daha once sormustum size vaginadan batma gibi bisey oluyordu,ama fena biseydi neyse kontrol ettiler,ve apantismis ayni gun ikindin 16. 15 te apar topar ameliyathaneye aldilar,bugun geldim eve,boyle iste kizlar,ne icin gitmistim hastaneye..)))
Sizler nasilsiniz

aa çook geçmiş olsun cnm yaa..bizim komşuda ameliyat oldu dün apar topar apandistten..ne için gittin ne çıkmış cnm..geçmiş olsunn

evet takip ediyorum seni..aynı gün başladık iğnelere..RABBİM bo bırakmasın göbeklerimizi inş..senin de az kaldı hayırlı haberlerle gel inş...

canım maşallah sana.... ben daha opuyu cuma olacağım... bebişlerime bir adım daha yaklaşacağım..

Korkma tatlım sakin ol zaten anestezi olduğu için bir şey anlamıyorsun..

canımm korkma hıc bırsey duymıycaksın hemen olup bıtecekkk

defnelma, cnm hiç merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor opu.. hiç birşey anlamazsın... dışarda bekleyenlere zor esas.. şimdiden hayırlı olsun ..

insallah kızlar ya... çabucak geçsin...insallah sonrasıda güzel olsun....

DEFNELMA canım cuma opu var demek hayırlısı olsun inşallah bende sabah 9 da hastanede olacagım kontrol var igneler baslayacak sanırım

canım..evet cuma opu var... göbüşüm bugün çok şiş.. birde çatlatma iğnesiyle ne olurum bilmem...hadi bakalım hayırlısı hepimiz için..beni tanırsın opudan çıkarken... tanışırız belkide.. tabi benim durumum nasıl olur bilmem ama... insallah güzel geçer.. canım bu arada... neyse özelden yazayım..insallah nete girersinde cevap verirsin canım..

geçmiş olsun canım....vesile olmuş sana hastane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…