Tüp Bebek Günlüğümüz !

benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi

ya tatlımm bılıorum onları hatta esınde ıstemedı eskı merkezı demı oyle konusmustuk sonra kaynananın doktoruda oraya gıtme demısti bılıorum da randevunu bılmıyordumm...canımcım aa napayım kı yetısemıyorum sohbeteee

günaydın kızlar,,herkesin kandili mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh,,,

Senınde kandılın mubarek olsun canımcımm...

benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi

hoşgeldinnn tedavin hayırlı olsunn

günaydın kızlar,,herkesin kandili mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh,,,

gunaydın canımmmmm amın hayatım hepımızın ınssss

hosgeldın ıns pozıtıf sonuc alırısn bebegıne kavurusrsun canım yaaaaaaaaaa

canım kacırıyon evet onalrı pazartesı yazmsıtım zaten sen sorunca tekrar yazdımmmm
ellerımız cok hızlı calısıyor bızım yaaaaaaaaaa

Günaydın cnlrmmm.. Öncelikle hepinizin kandılı mubarek olsun..Nasılsınız??? Benım yogun bır gun Dun ecenın hastane ıslerıyle bogustuk bugunde mezunıyet var. Test sonucu olan arkadasımızın durumu belli mi?

Gunaydın hayırlı kandıller canımmmmmmmm
yok daha haber gelmedı kuzummmmmmm

Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı kandiller.nihayet yumoslarımdan haber aldım.17 den 11i döllenmiş.yarın transfer günü inşallah.lütfen dua edelim birbirimize..çıkıyorum Eminönü'ne gideceğiz beyle.öpüyorum hepinizi...

kıızm bıcır bıcır konusuyoruz kı e bıde aksamları ben yokum gecmısı donup okuyamıyorum o yuzden bazı seyler gozden kacıyor yanı k.bakmayın canlarımmm..

oooooo maşallah canım ya bugun baya yoğun bır tempo var desenee..hayırlısı canımmm..valla sonuc alan yok henuz

merhaba arladaslar,ailenizle ve sevdiklerinizle nice kandillere,hayirli kandiller

juliet canim hayirli haberlerle gelirsin insallah...

canımcım cok sevındım senın adınaa ınsalah hayırlıısnlaa bebişlerı gobeğine alır gelirsinn

ee supermis
masallah canim ya,insallah hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin..

Grcekten yogun tuana ama dun ecemın sonucları pek ıyı cıkmadı bu nedenle hıc keyfım yokk ( Degerlerı yuksek cıktı

sonunda canım
hadı hayırlısı olsun hayatım ,rabbım bu sefer yuzune gulsun ıns canım yaaa

evet masallahaımız var hayatım ya

..............................

Endokrıne goturdum. Karacıgerınde yaglama varmıs. Ustelık ınsulın dırencıde yuksek cıktı . Şeker yuklemesıde pek ıc acıcı degıl..Tam mezunıyet oncesı Haftaya baska bır endokrın dr goturucez ama seker ıcın ılaca baslaması gerekıyormus.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…