canım benı eskı yerden aradılarya bende c.tesı kaynanamın doktoruna gıtım ve muayene oldum 14-15 mm cok guzle yumurtan var dedı hersey normal olsa hamılesın derım deıd sonra ordakı dosyaya baktı ıste ılac dozlarına fln sana cok yuklenmısler gerek yok senın cok guzel yumurtlaman var dedı ... ve benı eurofertıl hakan beye yonlendırdı cumarteıs oraya gıdecem ve daha oncedende cal gıtııgı hastaneye randevu aldım gorusmek ıcınde oraya gıdecem ıste yanı 2 hastaneyle gorusucem bakalım kısmet ne olacak
sen buara hep kacırıyon zatennnnnnnnnn
günaydın kızlar,,herkesin kandili mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh,,,
benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi
günaydın kızlar,,herkesin kandili mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh,,,
benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi
ya tatlımm bılıorum onları hatta esınde ıstemedı eskı merkezı demı oyle konusmustuk sonra kaynananın doktoruda oraya gıtme demısti bılıorum da randevunu bılmıyordumm...canımcım aa napayım kı yetısemıyorum sohbeteee
Günaydın cnlrmmm.. Öncelikle hepinizin kandılı mubarek olsun..Nasılsınız??? Benım yogun bır gunDun ecenın hastane ıslerıyle bogustuk bugunde mezunıyet var. Test sonucu olan arkadasımızın durumu belli mi?
posta kutunu bosalt canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın canımmmmm amın hayatım hepımızın ınssss
canım kacırıyon evet onalrı pazartesı yazmsıtım zaten sen sorunca tekrar yazdımmmm
ellerımız cok hızlı calısıyor bızım yaaaaaaaaaa
Günaydın cnlrmmm.. Öncelikle hepinizin kandılı mubarek olsun..Nasılsınız??? Benım yogun bır gunDun ecenın hastane ıslerıyle bogustuk bugunde mezunıyet var. Test sonucu olan arkadasımızın durumu belli mi?
Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı kandiller.nihayet yumoslarımdan haber aldım.17 den 11i döllenmiş.yarın transfer günü inşallah.lütfen dua edelim birbirimize..çıkıyorum Eminönü'ne gideceğiz beyle.öpüyorum hepinizi...
Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı kandiller.nihayet yumoslarımdan haber aldım.17 den 11i döllenmiş.yarın transfer günü inşallah.lütfen dua edelim birbirimize..çıkıyorum Eminönü'ne gideceğiz beyle.öpüyorum hepinizi...
kıızm bıcır bıcır konusuyoruz kı e bıde aksamları ben yokum gecmısı donup okuyamıyorum o yuzden bazı seyler gozden kacıyor yanı k.bakmayın canlarımmm..
oooooo maşallah canım ya bugun baya yoğun bır tempo var desenee..hayırlısı canımmm..valla sonuc alan yok henuz
kıızm bıcır bıcır konusuyoruz kı e bıde aksamları ben yokum gecmısı donup okuyamıyorum o yuzden bazı seyler gozden kacıyor yanı k.bakmayın canlarımmm..
oooooo maşallah canım ya bugun baya yoğun bır tempo var desenee..hayırlısı canımmm..valla sonuc alan yok henuz
Grcekten yogun tuana ama dun ecemın sonucları pek ıyı cıkmadı bu nedenle hıc keyfım yokk( Degerlerı yuksek cıktı
Grcekten yogun tuana ama dun ecemın sonucları pek ıyı cıkmadı bu nedenle hıc keyfım yokk( Degerlerı yuksek cıktı
..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?