hoşgeldin....
sen geldin ben yemek molası vercem ama.. annişim yemeğimi hazırlıyor.. seslenir az sonra...
ben raporluyum ya.... canımı sıkmaktan sizin nerde olduğunuzu unutmuşum....
inan ki iş yerinde zaman daha çabuk geçiyor... daha pijamalarımı çıkarmadım desem yeri var... tam tembel oldum yavvvvv
analdım cnm en ıyısını yaparsınnnn al raporunu yat evde dınennnn
ıste annende olsa aılende olsa onun yeır hep boş ıns tez zamanda mudur pıslık cıkarmadan gelrı cnm ya
e2 kac cnm ıdrarda sıkıntı varmı kasık agrısı yumurdan normal yanı
nefes alama vermede fln sıkıntın varmı
Kuşlarla başım dertte
Tamam hayvanseverim besliyorumda ama balkonuma yuva ve kaka yapmalarına müsaade edemiyorum ve ben kovalıyorum onlar geliyoooo...
yine yuva için çalı çırpı toplama çalışmaları yapıyolar bende izin vermiyom...
yuva yıkanın yuvası olmazmış yanlışmı yapıyorum acaba
Kuşlarla başım dertte
Tamam hayvanseverim besliyorumda ama balkonuma yuva ve kaka yapmalarına müsaade edemiyorum ve ben kovalıyorum onlar geliyoooo...
canım arkadaşlarım eyüpsultana gittim gülden kdr akasya ecrin ve unuturum diye hepinizin ismini kagıda yazdım 1 sayfa dolusu isim tek tek okudum dua ettim karnında bebişi olanlara sag salim dogurmak olmayanlara da en kısa zamanda BEBEİŞİ OLSUN DEDİMM
canım arkadaşlarım eyüpsultana gittim gülden kdr akasya ecrin ve unuturum diye hepinizin ismini kagıda yazdım 1 sayfa dolusu isim tek tek okudum dua ettim karnında bebişi olanlara sag salim dogurmak olmayanlara da en kısa zamanda BEBEİŞİ OLSUN DEDİMM
kuşlarla başım dertte
Yine yuva için çalı çırpı toplama çalışmaları yapıyolar bende izin vermiyom...
Yuva yıkanın yuvası olmazmış yanlışmı yapıyorum acaba
Kuşlarla başım dertte
napalım canım ciğerim zaten test gününü beklemeye başladığında bol bol hasret gideririz çok zamanın olacak..
afiyet bal şeker olsun..
valla ben cok sıkıldım canım ya calışmak ıstemıyorumm hele kı bu ozel gunlerdeee canım daha cok sıkılıyor eve yorgun gıdıyoruz ibadet yapmaya cok vakıt kalmıyor dıyorum ya once dunya hayatını dusunuyoruz ahıretımız onemlı değil der gıbı oluyorr
valla canım sen yuz vermıssınn kuslaraaa smdıkk yuvalarını mı bozcan??? valla bılemedımm:26:
Canım benim o yuvanın içinde bebek kuşlar olacak :97:
Tanıklık etmek istemezmisin?
teyze ziyaretide arkdaşın kaynanası geldi uzaktan benide çok seviyor.bi gidemedim yanına..aynen öyle şekerim bu kadar emek çaba var dikkat etmek iyidir..
o hoooo sende çok hareket var bugün...
kolay gelsin kuzum...
ben ütüden vazgeçtim tansiyonum oynuyooo cesaret edemiyorum yapmaya...
belki bir iki parça acil olanları ütüler bırakırım..
bi kısmını bitirdim duamın asıl akşama okuyacam zaten...
allah razı olsun canım negüzell manevi yerlere gitmişn..rabbim kabul etsin gönldünün muradını versin yani bebeğiniiiiicanım arkadaşlarım eyüpsultana gittim gülden kdr akasya ecrin ve unuturum diye hepinizin ismini kagıda yazdım 1 sayfa dolusu isim tek tek okudum dua ettim karnında bebişi olanlara sag salim dogurmak olmayanlara da en kısa zamanda BEBEİŞİ OLSUN DEDİMM
:))))seni hayal ettim şimdi....haklısında ama ben ne diyeceğimi bilemedim:)))Kuşlarla başım dertte
güldenim sen nekadar kovalarsan onlar okadar gelir bikerecik izin verde yapsınlarbenim balkondada karga yavru yapmışş gecen senede yapmıştıı onunla konuşuyorum resmen sen ikinciyi yaptın bende hala yok diyorum iyice yedim kafayı ben allah sonumu hayır etsinn...
valide sultan sesleniyor.....::::
"yemek hazııııırrrrrrr"
gelicem sonra...
zaten en üst katta oturmamdan kaynaklı çatı köşlerinin içlerine yuva yaptılar onları gayet net izliyorum..
ama ben besledikçe arttılar sanki ve yeni gelenlerde bu kez balkonumu gözlerine kestirdiler yeter uleeen dedim...
çok pisletiyorlar oturuyoruz girip çıkıyoruz sürekli balkona yani mümkün değil yuvaya izin vermem
Canım benim bizimde olacak Allah'ın izniyle...
Sen söyleyince aklıma geldi,KK'da okumuştum.Birinin evine kargalar yuva yapmış.Ev sahibinin 2 oğlu varmış,3 yaşındaki oğlu karganın yavrusunu istemeden öldürmüş ve diğer kargalar sürekli aileye saldırmaya başlamış ve taşınmak zorunda kalmışlar.:83:
yuvaları yok henüz yapmaya çalışıyorlar ben müsaade etmiyorum...
besle yedir içir şimdide yuva istiyolar benden ama olmaz
güzel yürekli arkadaşım Allahrazı olsun kebul etsin inşallah..
zaten en üst katta oturmamdan kaynaklı çatı köşlerinin içlerine yuva yaptılar onları gayet net izliyorum..
ama ben besledikçe arttılar sanki ve yeni gelenlerde bu kez balkonumu gözlerine kestirdiler yeter uleeen dedim...
çok pisletiyorlar oturuyoruz girip çıkıyoruz sürekli balkona yani mümkün değil yuvaya izin vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?