Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin....
sen geldin ben yemek molası vercem ama.. annişim yemeğimi hazırlıyor.. seslenir az sonra...

napalım canım ciğerim zaten test gününü beklemeye başladığında bol bol hasret gideririz çok zamanın olacak..
afiyet bal şeker olsun..

ben raporluyum ya.... canımı sıkmaktan sizin nerde olduğunuzu unutmuşum....
inan ki iş yerinde zaman daha çabuk geçiyor... daha pijamalarımı çıkarmadım desem yeri var... tam tembel oldum yavvvvv

valla ben cok sıkıldım canım ya calışmak ıstemıyorumm hele kı bu ozel gunlerdeee canım daha cok sıkılıyor eve yorgun gıdıyoruz ibadet yapmaya cok vakıt kalmıyor dıyorum ya once dunya hayatını dusunuyoruz ahıretımız onemlı değil der gıbı oluyorr

analdım cnm en ıyısını yaparsınnnn al raporunu yat evde dınennnn
ıste annende olsa aılende olsa onun yeır hep boş ıns tez zamanda mudur pıslık cıkarmadan gelrı cnm ya

e2 kac cnm ıdrarda sıkıntı varmı kasık agrısı yumurdan normal yanı
nefes alama vermede fln sıkıntın varmı

canım dünkü e2 2221 idrarda sıkıntım felan yok çok şükür.. ohss tehlikesi yok sanırsam.. bu çatlatma iğnesinden sonra bir şişliğim oluştu sadece.. birde kasığımda batmalarım var ara ara... ama toplam kaç yumurtam var sormayı unutmuşum dün... ama önemli olan yarın kaç tane toplanacağı... insallah donduracağım kadar kalır.. çünkü çalıştığım için izin meselesi çok canımı sıkıyor...

valla canım sen yuz vermıssınn kuslaraaa smdıkk yuvalarını mı bozcan??? valla bılemedımm:26:

canım arkadaşlarım eyüpsultana gittim gülden kdr akasya ecrin ve unuturum diye hepinizin ismini kagıda yazdım 1 sayfa dolusu isim tek tek okudum dua ettim karnında bebişi olanlara sag salim dogurmak olmayanlara da en kısa zamanda BEBEİŞİ OLSUN DEDİMM

Canım benim o yuvanın içinde bebek kuşlar olacak :97:

Tanıklık etmek istemezmisin?

Allah kabul etsin canım

ALLAH BIR KERE DEIL BIN KERE razı olsun senden canımmm ALLAH kabul etsınnn

güldenim sen nekadar kovalarsan onlar okadar gelir bikerecik izin verde yapsınlar benim balkondada karga yavru yapmışş gecen senede yapmıştıı onunla konuşuyorum resmen sen ikinciyi yaptın bende hala yok diyorum iyice yedim kafayı ben allah sonumu hayır etsinn...

canım ben evlenirken ilk evimde..kuş yuvası vardı kilerde.. hatta yumurtaları vardı.. ve ben çok etkilenmiştim.. benimde bebişlerim hemenck olsun diye... ama kuşlar yaşamadı... çok üzülmüştüm... sen şimdi kuş felan deyince aklıma geldi bak şimdi... yok öyle düşünme ama.. onlar kendilerine uygun daha iyi yer bulurlar.. şimdi alışkın oldukları için geliyorlardır...

napalım canım ciğerim zaten test gününü beklemeye başladığında bol bol hasret gideririz çok zamanın olacak..
afiyet bal şeker olsun..

sağol canım.. zaten bu bekleme işi aklımı çok kurcalıyor.. nasıl geçecek zaman diye...

öyle düşünme canım.. biz çalışanlar boş boş oturmuyoruz ki... ben bir öğrenciye bir şey öğrettiğimde bile sanki saatlerce dua etmiş gibi huzur duyuyorum.. Rabbim için önemli olan bence insanların düşünceleri kalbindeki iyilik ve kulları için bir şey yapmamızdır... sen herkes için fesat düşün sonra dua et... (Rabbim bilir tabi)ama ben o kişinin duasının kabul olacağını sanmıyorum...

canım..... Rabbim kabul etsin insallah... bu güzel gönlün kadar güzel bebişlerin olsun canım benim ya.....

valla canım sen yuz vermıssınn kuslaraaa smdıkk yuvalarını mı bozcan??? valla bılemedımm:26:

yuvaları yok henüz yapmaya çalışıyorlar ben müsaade etmiyorum...
besle yedir içir şimdide yuva istiyolar benden ama olmaz

güzel yürekli arkadaşım Allahrazı olsun kebul etsin inşallah..

Canım benim o yuvanın içinde bebek kuşlar olacak :97:

Tanıklık etmek istemezmisin?

zaten en üst katta oturmamdan kaynaklı çatı köşlerinin içlerine yuva yaptılar onları gayet net izliyorum..
ama ben besledikçe arttılar sanki ve yeni gelenlerde bu kez balkonumu gözlerine kestirdiler yeter uleeen dedim...
çok pisletiyorlar oturuyoruz girip çıkıyoruz sürekli balkona yani mümkün değil yuvaya izin vermem

teyze ziyaretide arkdaşın kaynanası geldi uzaktan benide çok seviyor.bi gidemedim yanına..
hem kandil sevinsin dedim gitmeden göreyim..aslında çokta konuşuyor hem kaçmam lazım
kızıyomuş bana gitmedim diye bende alamadım ...
öyle ama saat 5ten sonrasına kadar halledicem..
bende ütüden vazgeçtim yarınsabah bakaırm acile götürceğim varsa ütülerim bikaç parça
offf ben evd eyokken başıma bişey gelirse diye evimi temiz tutuyomda bunda haklıyımda..
nolur ütüler kalsa gelenler yaparbu yüzden yola çıkmak beni yoruyor sık sık 3günlükte olsa düzenim bozuldu yani.:2:.
allah razı olsun canım negüzell manevi yerlere gitmişn..rabbim kabul etsin gönldünün muradını versin yani bebeğiniiiii
:))))seni hayal ettim şimdi....haklısında ama ben ne diyeceğimi bilemedim:)))

Son düzenleme:

Canım benim bizimde olacak Allah'ın izniyle...

Sen söyleyince aklıma geldi,KK'da okumuştum.Birinin evine kargalar yuva yapmış.Ev sahibinin 2 oğlu varmış,3 yaşındaki oğlu karganın yavrusunu istemeden öldürmüş ve diğer kargalar sürekli aileye saldırmaya başlamış ve taşınmak zorunda kalmışlar.:83:

Anladım canım ...

Eee gördüler tabi beslenme sıkıntısı yok...

O halde yapacak birsey yok.

ayyy gülden korkar şimdiiii:26:

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM
bıze yaptırgın dualar katlanarak sana gerı donsun ıns hayatım
bende hepnızıe edıyorum dun namazda saydım ısımlerı aklıma gelemyenlerı kk dedım yasın okudum hepnıze rabbım bızı artık evlet hasretıyel sınamasın artık...

canım benım bende yapsınalr dedım hanı yazık nereye gıtsınler kı
sende onalara yol goster pısletmesınler ve sen kovdukca gelecekelr bende beslıyorum oyle cama ekmek ffln koyuyorum sen besledıkce cogalır onlar
ama benım balkonum yok cam kenarı halıyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…