Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok anlayışsız bir müdürmüş

Konunun hassasiyeti ortada,destek olmuyorsun bari köstek olma değil ama

Sıkma canını ,Allah yardım eder inşallah canım.

hiç sorma canım hödüğün teki.. birde herkesin içinde bağırmaya başlamış.. eşim nasıl sinir olmuş anlatamam.. işte diyoruz ya hep yaşamayan bilemez diye...kendi çocuklarıda var.. insanlar aslında bir düşünse onların olmadığını...anlayacaklar ama... işte insan hödük olunca gerizekalı olunca.... eşime kızıyordum sen gelmiyorsun diye.. ama onunda yapacağı bir şey olmadığını görmüş olduk...

bugünden itibaren raporluydum...canım çok sıkıldı.. Alışmışım öğrencilerime "dur oğlum,yapma kızım,otur oğlum...şişşşşttttt sakinn....hadi derse başlıyoruz demeye...."

ayy canım yaa . Valla bende perşembeden beri evdeyim. Evde yapma, dur, ders yap, okula gec kalıyorsun , kardeişne sataşma v.b bağırmaktan telef oldum.. Bende evde boguldum. Tabi o kadar cocuga laf gecirmek daha zor ama ben evde 2 taneyle başa cıkamadım. Anladım ki beni iş yormuyormuş :)

analdım cnm ya ınsan anlayıssız olunca boyle oluyor ıste ınz tez zmaanda gelır yaaaaaaaaaaaaa

aynen öyle... vakit geçmiyor.. birde hava kötü.. yeni taşındım konu komşuyu tanımam... hepten sıkıcı geldi ev.. canım sen 3. bebek için mi tedavi istiyorsun?

kızlar ben aşı vrulmaya gidiyorum ttetanoz aşısı 2 saat sonra geliriimm öptüüm siziii

ben raporluyum ya.... canımı sıkmaktan sizin nerde olduğunuzu unutmuşum....
inan ki iş yerinde zaman daha çabuk geçiyor... daha pijamalarımı çıkarmadım desem yeri var... tam tembel oldum yavvvvv

tembel kac gun raporlusun bakım cnm

insallah canım.. artık çok sıkıldım her şeyi tek başıma yapmaktan...

cok haklısın cnm bunalım ve evlı degılsın hanı gelelmıyo fln ne bılım cok zor yaaaaaaaaaaaa
ben gec gelse soylenıyorum

tembel kac gun raporlusun bakım cnm

cok haklısın cnm bunalım ve evlı degılsın hanı gelelmıyo fln ne bılım cok zor yaaaaaaaaaaaa
ben gec gelse soylenıyorum

10+10 gün rapor alacağım.. bebeğim benimle olursa temmuza kadar alcam.. okulu kapatcam yani....zaten haziran 8 de kapanıyor okul.. öğrencilerimde heba olmuyor. benim yerime gelecek öğretmende bulundu.. şimdilik her şey güzel gibi...

koca meselesine gelince.. tek başıma taşındım bile daha ne olsun.. gerçi anneler yanımdaydı.. ama yinede tektim... gelsin artık kocammm.....

ya bu arada benim göbüş çok şişti.. ara sıra kasık ağrım oluyor normal mi?

Son düzenleme:
aynen öyle... Vakit geçmiyor.. Birde hava kötü.. Yeni taşındım konu komşuyu tanımam... Hepten sıkıcı geldi ev.. Canım sen 3. Bebek için mi tedavi istiyorsun?

evet canım. 2 oğlum var ilk evliliğimden. 2 yıl önce 2. Evliliğimi yaptım. Eşimin ilk evliliği oldugu için bebek istiyoruz. Tedavi oldum canım. şuan test günü bekliyorum :)

analdım cnm en ıyısını yaparsınnnn al raporunu yat evde dınennnn
ıste annende olsa aılende olsa onun yeır hep boş ıns tez zamanda mudur pıslık cıkarmadan gelrı cnm ya

e2 kac cnm ıdrarda sıkıntı varmı kasık agrısı yumurdan normal yanı
nefes alama vermede fln sıkıntın varmı

evet canım. 2 oğlum var ilk evliliğimden. 2 yıl önce 2. Evliliğimi yaptım. Eşimin ilk evliliği oldugu için bebek istiyoruz. Tedavi oldum canım. şuan test günü bekliyorum :)

hayırlısı bakalım canım.... kardeş geliyordur insallah oğluşlarına....

analdım cnm en ıyısını yaparsınnnn al raporunu yat evde dınennnn
ıste annende olsa aılende olsa onun yeır hep boş ıns tez zamanda mudur pıslık cıkarmadan gelrı cnm ya

amin canım insallah....

dinlencem.. dediğin doğru artık yorulmayayım.. eşimle annem yapsın temizliği.. azcık bana baksınlar...

aynen öyle şekerim bu kadar emek çaba var dikkat etmek iyidir..

o hoooo sende çok hareket var bugün...
kolay gelsin kuzum...
ben ütüden vazgeçtim tansiyonum oynuyooo cesaret edemiyorum yapmaya...
belki bir iki parça acil olanları ütüler bırakırım..
bi kısmını bitirdim duamın asıl akşama okuyacam zaten...

hoşgeldin....
sen geldin ben yemek molası vercem ama.. annişim yemeğimi hazırlıyor.. seslenir az sonra...

Kuşlarla başım dertte
Tamam hayvanseverim besliyorumda ama balkonuma yuva ve kaka yapmalarına müsaade edemiyorum ve ben kovalıyorum onlar geliyoooo...
yine yuva için çalı çırpı toplama çalışmaları yapıyolar bende izin vermiyom...
yuva yıkanın yuvası olmazmış yanlışmı yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…