Çok anlayışsız bir müdürmüş
Konunun hassasiyeti ortada,destek olmuyorsun bari köstek olma değil ama
Sıkma canını ,Allah yardım eder inşallah canım.
bugünden itibaren raporluydum...canım çok sıkıldı.. Alışmışım öğrencilerime "dur oğlum,yapma kızım,otur oğlum...şişşşşttttt sakinn....hadi derse başlıyoruz demeye...."
canım eşim bugün gelecek.. daha gelmedi.. hafta sonu burda.. ama sorma.. transferde yanımda olmayabilir....çok canım sıkılıyor. gelemicek diye.. gerizekalı müdürüne bebek meselesini açıklamasına rağmen bağırmış çağırmış.. eşimde biraz sert çıkınca 1 gün izin vermiş. ama transferde izin verir mi bilmiyorum.. yine tek başımayım anlayacağınız....ama üzmemeye çalışıyorum kendimi..neyseki az kaldı.. Allah izin verirse temmuzda tamamen gelecek....gerizekalı müdür işimizi bozmazsa tabi...
ayy canım yaa . Valla bende perşembeden beri evdeyim. Evde yapma, dur, ders yap, okula gec kalıyorsun , kardeişne sataşma v.b bağırmaktan telef oldum.. Bende evde boguldum. Tabi o kadar cocuga laf gecirmek daha zor ama ben evde 2 taneyle başa cıkamadım. Anladım ki beni iş yormuyormuş :)
analdım cnm ya ınsan anlayıssız olunca boyle oluyor ıste ınz tez zmaanda gelır yaaaaaaaaaaaaa
nerde olcazz işte işteeee
ben raporluyum ya.... canımı sıkmaktan sizin nerde olduğunuzu unutmuşum....
inan ki iş yerinde zaman daha çabuk geçiyor... daha pijamalarımı çıkarmadım desem yeri var... tam tembel oldum yavvvvv
insallah canım.. artık çok sıkıldım her şeyi tek başıma yapmaktan...
tembel kac gun raporlusun bakım cnm
cok haklısın cnm bunalım ve evlı degılsın hanı gelelmıyo fln ne bılım cok zor yaaaaaaaaaaaa
ben gec gelse soylenıyorum
aynen öyle... Vakit geçmiyor.. Birde hava kötü.. Yeni taşındım konu komşuyu tanımam... Hepten sıkıcı geldi ev.. Canım sen 3. Bebek için mi tedavi istiyorsun?
10+10 gün rapor alacağım.. bebeğim benimle olursa temmuza kadar alcam.. okulu kapatcam yani....zaten haziran 8 de kapanıyor okul.. öğrencilerimde heba olmuyor. benim yerime gelecek öğretmende bulundu.. şimdilik her şey güzel gibi...
koca meselesine gelince.. tek başıma taşındım bile daha ne oldun.. gerçi anneler yanımdaydı.. ama yinede tektim... gelsin artık kocammm.....
10+10 gün rapor alacağım.. bebeğim benimle olursa temmuza kadar alcam.. okulu kapatcam yani....zaten haziran 8 de kapanıyor okul.. öğrencilerimde heba olmuyor. benim yerime gelecek öğretmende bulundu.. şimdilik her şey güzel gibi...
koca meselesine gelince.. tek başıma taşındım bile daha ne olsun.. gerçi anneler yanımdaydı.. ama yinede tektim... gelsin artık kocammm.....
ya bu arada benim göbüş çok şişti.. ara sıra kasık ağrım oluyor normal mi?
evet canım. 2 oğlum var ilk evliliğimden. 2 yıl önce 2. Evliliğimi yaptım. Eşimin ilk evliliği oldugu için bebek istiyoruz. Tedavi oldum canım. şuan test günü bekliyorum :)
analdım cnm en ıyısını yaparsınnnn al raporunu yat evde dınennnn
ıste annende olsa aılende olsa onun yeır hep boş ıns tez zamanda mudur pıslık cıkarmadan gelrı cnm ya
dinlencem.. dediğin doğru artık yorulmayayım.. eşimle annem yapsın temizliği.. azcık bana baksınlar...
canım boşver acelesi yoksa yapma...yarın yaparsın bide oruçsan zo rolur ilkgün zor
geçiyor ben 4ten sonra biterimde
bende yarın yola çıkmasam asla iş yapmazdım..
kandil günü bol ibadet lazım..gündüzü oruçluyum ama gecede komşularla kandil proğramı yapcaz.
daha iftradan hemen sonra irmik helva kavurmayı planlıyorum
dün kurstan geç geldim akşam eşimin arkaşları bizdeydi..
derken bugün 2 makina yıkandı gidecem ya evde kirli kalmasın..
ütümd evar ama gerekli olanları yapıcam pilim biter yoksa...
evim hep temizlendi ama ben daha kişisel temizliğim var,makina dönerken onu yapayımda onlarıda
asar az dışaır çıkmam lazım...bir teyze bi hasta ziyaretim olucak inşaallah mubarek gün olmalıda...
tabi evişleri hal bırakırsa ne aksi ya hiçte sevmem iş yapmayı böyle günlerde helede oruçken((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?