canım ben evlenirken ilk evimde..kuş yuvası vardı kilerde.. hatta yumurtaları vardı.. ve ben çok etkilenmiştim.. benimde bebişlerim hemenck olsun diye... ama kuşlar yaşamadı... çok üzülmüştüm... sen şimdi kuş felan deyince aklıma geldi bak şimdi... yok öyle düşünme ama.. onlar kendilerine uygun daha iyi yer bulurlar.. şimdi alışkın oldukları için geliyorlardır.
öyle düşünme canım.. biz çalışanlar boş boş oturmuyoruz ki... ben bir öğrenciye bir şey öğrettiğimde bile sanki saatlerce dua etmiş gibi huzur duyuyorum.. Rabbim için önemli olan bence insanların düşünceleri kalbindeki iyilik ve kulları için bir şey yapmamızdır... sen herkes için fesat düşün sonra dua et... (Rabbim bilir tabi)ama ben o kişinin duasının kabul olacağını sanmıyorum...
yuvaları yok henüz yapmaya çalışıyorlar ben müsaade etmiyorum...
besle yedir içir şimdide yuva istiyolar benden ama olmaz
güzel yürekli arkadaşım Allahrazı olsun kebul etsin inşallah..
zaten en üst katta oturmamdan kaynaklı çatı köşlerinin içlerine yuva yaptılar onları gayet net izliyorum..
ama ben besledikçe arttılar sanki ve yeni gelenlerde bu kez balkonumu gözlerine kestirdiler yeter uleeen dedim...
çok pisletiyorlar oturuyoruz girip çıkıyoruz sürekli balkona yani mümkün değil yuvaya izin vermem
valide sultan sesleniyor.....::::
"yemek hazııııırrrrrrr"
gelicem sonra...
Canım benim bizimde olacak Allah'ın izniyle...
Sen söyleyince aklıma geldi,KK'da okumuştum.Birinin evine kargalar yuva yapmış.Ev sahibinin 2 oğlu varmış,3 yaşındaki oğlu karganın yavrusunu istemeden öldürmüş ve diğer kargalar sürekli aileye saldırmaya başlamış ve taşınmak zorunda kalmışlar.:83:
valide sultan sesleniyor.....::::
"yemek hazııııırrrrrrr"
gelicem sonra...
teyze ziyaretide arkdaşın kaynanası geldi uzaktan benide çok seviyor.bi gidemedim yanına..
hem kandil sevinsin dedim gitmeden göreyim..aslında çokta konuşuyor hem kaçmam lazım
kızıyomuş bana gitmedim diye bende alamadım ...
öyle ama saat 5ten sonrasına kadar halledicem..
bende ütüden vazgeçtim yarınsabah bakaırm acile götürceğim varsa ütülerim bikaç parça
offf ben evd eyokken başıma bişey gelirse diye evimi temiz tutuyomda bunda haklıyımda..
nolur ütüler kalsa gelenler yaparbu yüzden yola çıkmak beni yoruyor sık sık 3günlükte olsa düzenim bozuldu yani.:2:.
allah razı olsun canım negüzell manevi yerlere gitmişn..rabbim kabul etsin gönldünün muradını versin yani bebeğiniiiii
:))))seni hayal ettim şimdi....haklısında ama ben ne diyeceğimi bilemedim:)))
Kizlar selam, herkesin kandili mubarek olsun.
Dun yine kanamam oldu biraz, epeydir olmamisti, apar topar kostuk Dr a, Allahtan bebek gayet iyi ve hareketlidr daha kanama olabilir demisti nitekim oldu. ignelere yine basladim, artik ise baslamayi umuyordum ama sanirim bir sure daha evdeyim...Ama kizlar bebegi gormeniz lazim, nasil hareketli kollarini salliyordu, dr maasallah cok saglikli gorunuyor dedi. Sanirim bu kanamalari yaratan diger bos keseler, 12.haftaya kadar igne olucam buyuk ihtimal..
Dun yine kanamam oldu biraz, epeydir olmamisti, apar topar kostuk Dr a, Allahtan bebek gayet iyi ve hareketlidr daha kanama olabilir demisti nitekim oldu. ignelere yine basladim, artik ise baslamayi umuyordum ama sanirim bir sure daha evdeyim...Ama kizlar bebegi gormeniz lazim, nasil hareketli kollarini salliyordu, dr maasallah cok saglikli gorunuyor dedi. Sanirim bu kanamalari yaratan diger bos keseler, 12.haftaya kadar igne olucam buyuk ihtimal..
Canım benim bizimde olacak Allah'ın izniyle...
Sen söyleyince aklıma geldi,KK'da okumuştum.Birinin evine kargalar yuva yapmış.Ev sahibinin 2 oğlu varmış,3 yaşındaki oğlu karganın yavrusunu istemeden öldürmüş ve diğer kargalar sürekli aileye saldırmaya başlamış ve taşınmak zorunda kalmışlar.:83:
Anladım canım ...
Eee gördüler tabi beslenme sıkıntısı yok...
O halde yapacak birsey yok.
ayyy gülden korkar şimdiiii:26:
canım benım bende yapsınalr dedım hanı yazık nereye gıtsınler kı
sende onalara yol goster pısletmesınler ve sen kovdukca gelecekelr bende beslıyorum oyle cama ekmek ffln koyuyorum sen besledıkce cogalır onlar
ama benım balkonum yok cam kenarı halıyle ya
tamam canım temizliğe beklerim o zaman
kızım bizim balkon cennet gibidir önü açık mikemmel...
tam oturup keyif yapılmalık büyük kuşlar istila ederse olmaz yaniii...
manda yuva yapmış söğüt dalına amman amman
yavrusunu sinek kapmış gördünmü amanını yandım diye türküler sölemek istemiyom ben
bi de karga çetesi var burda yuva ve yavru gördümü saldırıya geçiyolar yavruları ölü görürsem de dayanamam...
zaten her taraf ağaç ve yeşillik kocaman bi site burası yer çok ama illada gülden teyzemizin balkonuna kakamızı yapcaz pisletcez diyolar..
canım ALLAH duallarını kabul etsin dün geceden beri düşünceliyim folikül boyutlar 18 den küçük ve ben çatlatma iğnesi yaptım iyi olurmu acaba :18:
saol canım..
14 mm ve üzeri olgun sayılır ve işleme alınır.
çatlatma iğnesini vurduğun andan 36 saat sonra yumoşlar çatlar ve bu saate kadar yumoşlar büyümeye devam eder..
merak etme sen iğneyi kessende çatlatma iğnesi yumoşların biraz daha büyümesini sağlar...
merhaba arkadaşlar....çok uzun zamandır sizin yazışmalarınızı takip ediyorum ve bir şeyleri bu kadar güzel paylaşmanız çok güzel...bennimde tüp bebek maceram var...ilk denemeyi bu yaptırdım. bugün 12. gün...kan verdim...sonucuda az önce aldım...henüz kendi doktorumla konuşmadım ama değerim 19 çıktı. bakan doktor düşük bir değer ama kendi doktorunuzla görüsün dedi...sizce nasıl bir değer...hiç ümit yok mudur
canım ıns degerın artar evet dusuk deger ama boyle olup degerı yukselen cok arkadas vardı ve sende onlardan olursun ıns...
ve yavruna kavusursun tez zamanda gec tutunma olabılır belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?