benimde opudan önce temizlik yapmam lazım.. geçmişi okuyup..iki lafın belini kırıp yapcam temizliği...
Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...
ozaman o duraktakı hatunlar kacta kalkıyo susu puslu
yaaaa gece uyumayayım ama sabah uykusu olsun yaaaaaaaaaaaaa
benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi
Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı kandiller.nihayet yumoslarımdan haber aldım.17 den 11i döllenmiş.yarın transfer günü inşallah.lütfen dua edelim birbirimize..çıkıyorum Eminönü'ne gideceğiz beyle.öpüyorum hepinizi...
merhaba arladaslar,ailenizle ve sevdiklerinizle nice kandillere,hayirli kandiller
Endokrıne goturdum. Karacıgerınde yaglama varmıs. Ustelık ınsulın dırencıde yuksek cıktı . Şeker yuklemesıde pek ıc acıcı degıl..Tam mezunıyet oncesıHaftaya baska bır endokrın dr goturucez ama seker ıcın ılaca baslaması gerekıyormus.......................
Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yokbir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım
Maalesef sonucu negatif
yalnız yormasan kendini iyi olur ben opu öncesinde vücudun yorulmaması ve rahmin dinlenmesi gerektiğini biliyorum...
bende o hataya düşüp dip köşe temizliğe girişmiştim bence ağır iş yapma dinlen bugün...
canım boşver acelesi yoksa yapma...yarın yaparsın bide oruçsan zo rolur ilkgün zorDuaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...
merhabalar nasılsınız kızlar benim yarın sabah opu olucam ALLAHIM rast getirsin inşaallah bişey sormak istiyorum foliküller kaç mm olmalı acaba bilen vermı aranızda canım bu gece hürmetine RABBİM dualarımızı kabul etsin
Onlar süslenme pratiği kazanmış kişiler canım.15 dakikada saç,makyaj...
Canım hayırlı uğurlu olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle...
Hayırlı olsun canım,maşallah.Rabbim yardımcın olsun...
Canım merhabaNasılsın?Nerelerdesin?
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.
Güzel olmuş amaSana şans getirsin inşallah canım
teşekkür ederim canım inşallah şans getirir gelecekteki oğlumun adı olacak inşallah...
gene basladık temızlıge 3-5-10 sayfa sonra gıdersın kuzummmmm
patlıyo yumrutalar cat cat kırılıyor ıns sıfa olsun kuzummmmmmmm
bence cok yorma kendını canım yaaa sankı cok mu pis evınn bosverr bee...
..
Canım hayırlı & uğurlu olsun,Allah yardımcın olsun inşallah.
Folliküllerin 17- 18 mm olması gerekiyor.
ayyy.. tai yaaa.. ne zamandır temizlik muhabbettimizi yapmıyorduk değil mi?güldürdün beni ilahi.. ama yapmamaya karar verdim...yormayacağım kendimi.. Allah korusun olumsuz bir sonuç alırsam düşünür dururum gari.. öyle yapmasaydım böyle yapmasaydım diye....
nasıl yani? kim değiştirmiş? aaa.... ben kullanıcı adımı çok seviyorum... değiştirirşerse çok kızarım herhalde...
not: sayın yetkililer lütfen bana ilişmeyiniz....
canım benim daha küçük sanırım ama doktora sordum boyutlar iyimi dedim iyi dedi ama bilemiyorm inşaallah iyi olur ya artık çok yoruldum ALLAHIM bebeğimizi de nasip etsin bu skıntılardan kurtarsın YÜCE RABBİM AMİN
bende ozledım oyle temzılık degınce hemen aklıma geldı kuzum yaaaaaaaaaaa
demek esın burada opudan sorna gıdecekmı kuzum yaaaa
yapma bosver kuzum ya beben olsun varsın heryer pıs olsun yaaaa
cnm o kendı ıstedı kıme degıstırmedı sıkıntı yok yanı
emel vardıya o yanı yaaaa
ALLAHIM....YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM.....
BUGÜN NEGATİF ALAN julietta arkdşaımıza bol sabırlar ver,teselli olcuak evlatlrını tez zamanda nasip eyle ...
hamilelerimiz sağlıkla hayırla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle...
tedavi sürecindekilere yardım eyle...
fsh sorunu yaşayan elif arkdaşıma ve onun gibilere sen yardım eyle yumoşlaır güzle büüyüsün bebişler olsun...
transfer sonucunu bekleyenlere hayırlı sonuçlar verdir ya rabbim sen ol de yeterki herşey oluverir...
daha yeni bebeğini kaybetmiş arkdaşlaırmızın acılaırnı dindirm gönüllerine ferahlık bol sabırlar ver rabbim,acılarını dindirecek sağlıklı evlatlaırnı
tez zamanda kuckalarınada almayı nasip eyle.....
daha önce ben ve benim gibi düşük yapmış meleklerini cennete gönderen annelerimizede şefaatçı olmalarını nasip eyle ,sen bizede kucağımıza almayı nasip eyle...
kendiliğnden umut eden gülden arkdaşıma,bana ve daha nicelerine doğal yoldan bebek nasip eyle tez zamanda seen biizi sevindir,8.senemizde bebişleirmiz olsun
ya rabbi....
hepimize gözümüzün nuru olucak dünyadada ahirettede biiz utandırmayacak,hayırlı ,sağlıklı,dürüst,vatanına dinine milletine bağlı evlatlar nasip eyle...
veeee onlar hakkıyla yetiştimeyi nasip eyle....
hastalıklarımıza ŞİFA DERTLERİMİZE deva ver rabbim...
SEN YA FETTAH İSMİNİ HÜRMETİNE..kapılaırmızı yollaırmızı aç ya rabbi....
EVLAT ARKAMIZDA BIRAKACAĞIMIZ MİRASTIR...ADIMIZI yaşatacak insandır....
tez zamanda evlerimizin neşelelri,müjdelerini gönder ya rabbim...dualarımızı kabul olunmuş olarak sabaha uyanmamızı nasip eyle...
ANNELRİMİZ,BABALARIMIZ ,KARDEŞLERİMİZİ,EŞLERİMİZİ VE TÜM SEVİDKELRİMİZİ BİZİ CEHENNEM ATEŞİNDEN KORU..
EŞLERİMİZİ VE BİZİ SAĞLIKTAN MUTLULUKTAN AYIRMA..bizde aile olup çoğalılım ya rabbi...
peygamberimizi"ümmetimin çokluğuyl övünürüm" diyor..sen bizleride çoğalt peygamberimizin yüzüsuyu hürmetine onu araya koyup isitiyoruz senden..
peygamberimizn şefaatına ermeyi nasip eyle..
tuttuğumuz oruçları,kıldığımız namazları,ettiğimiz duaları dergahına kabul eyle....
SENİN GÜCüN HERŞEYE YETER SEN HERŞEYE KADİRSİN...
SEN OL DE YETERKİ....SEN NE GÜZEL MEVLA NE GÜZEL YARDIMCIMSIN......senden başka DAYANAĞIMIZ SIĞINAĞIMIZ YOK YA RABBİ...
AMİN...AMİN..AMİNN............HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞLERİM CANLARIMM.....
canım eşim bugün gelecek.. daha gelmedi.. hafta sonu burda.. ama sorma.. transferde yanımda olmayabilir....çok canım sıkılıyor. gelemicek diye.. gerizekalı müdürüne bebek meselesini açıklamasına rağmen bağırmış çağırmış.. eşimde biraz sert çıkınca 1 gün izin vermiş. ama transferde izin verir mi bilmiyorum.. yine tek başımayım anlayacağınız....ama üzmemeye çalışıyorum kendimi..neyseki az kaldı.. Allah izin verirse temmuzda tamamen gelecek....gerizekalı müdür işimizi bozmazsa tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?