Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimde opudan önce temizlik yapmam lazım.. geçmişi okuyup..iki lafın belini kırıp yapcam temizliği...

bence cok yorma kendını canım yaaa sankı cok mu pis evınn bosverr bee...

Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...

yaa demi canım bızde allah ızın verırse aksam yapıcaz ıbadetlerımızı bazen dusunuyorum kızım dıorum aksama yasayacağın ne malum once dunya işini dusunuyoruz sonra ahıretımızı ne cok uzuluyorum bunaaaa..

ozaman o duraktakı hatunlar kacta kalkıyo susu puslu
yaaaa gece uyumayayım ama sabah uykusu olsun yaaaaaaaaaaaaa

Onlar süslenme pratiği kazanmış kişiler canım.15 dakikada saç,makyaj...

benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi

Canım hayırlı uğurlu olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle...

Hayırlı olsun canım,maşallah.Rabbim yardımcın olsun...

merhaba arladaslar,ailenizle ve sevdiklerinizle nice kandillere,hayirli kandiller

Canım merhaba Nasılsın?Nerelerdesin?

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yok bir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım

Güzel olmuş ama Sana şans getirsin inşallah canım

merhabalar nasılsınız kızlar benim yarın sabah opu olucam ALLAHIM rast getirsin inşaallah bişey sormak istiyorum foliküller kaç mm olmalı acaba bilen vermı aranızda canım bu gece hürmetine RABBİM dualarımızı kabul etsin

dinlencem.. dediğin doğru artık yorulmayayım.. eşimle annem yapsın temizliği.. azcık bana baksınlar...

Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...
canım boşver acelesi yoksa yapma...yarın yaparsın bide oruçsan zo rolur ilkgün zor
geçiyor ben 4ten sonra biterimde
bende yarın yola çıkmasam asla iş yapmazdım..
kandil günü bol ibadet lazım..gündüzü oruçluyum ama gecede komşularla kandil proğramı yapcaz.
daha iftradan hemen sonra irmik helva kavurmayı planlıyorum
dün kurstan geç geldim akşam eşimin arkaşları bizdeydi..
derken bugün 2 makina yıkandı gidecem ya evde kirli kalmasın..
ütümd evar ama gerekli olanları yapıcam pilim biter yoksa...
evim hep temizlendi ama ben daha kişisel temizliğim var,makina dönerken onu yapayımda onlarıda
asar az dışaır çıkmam lazım...bir teyze bi hasta ziyaretim olucak inşaallah mubarek gün olmalıda...
tabi evişleri hal bırakırsa ne aksi ya hiçte sevmem iş yapmayı böyle günlerde helede oruçken((

Canım hayırlı & uğurlu olsun,Allah yardımcın olsun inşallah.

Folliküllerin 17- 18 mm olması gerekiyor.

teşekkür ederim canım inşallah şans getirir gelecekteki oğlumun adı olacak inşallah...

gene basladık temızlıge 3-5-10 sayfa sonra gıdersın kuzummmmm
patlıyo yumrutalar cat cat kırılıyor ıns sıfa olsun kuzummmmmmmm

ayyy.. tai yaaa.. ne zamandır temizlik muhabbettimizi yapmıyorduk değil mi?güldürdün beni ilahi.. ama yapmamaya karar verdim...yormayacağım kendimi.. Allah korusun olumsuz bir sonuç alırsam düşünür dururum gari.. öyle yapmasaydım böyle yapmasaydım diye....

bence cok yorma kendını canım yaaa sankı cok mu pis evınn bosverr bee...
..

yok kız aksine evim temiz sayılır... şu manada: yeni taşındım ya kırklandım resmen taşınırken.. el değmedik bir şey kalmadı. rutin temizlik benim yapacağım.. ama yapmıcam vazgeçtim.. bbu günlerimi sakin geçireyim...sen nasılsın canım? nasıl gidiyor bakalım?

Canım hayırlı & uğurlu olsun,Allah yardımcın olsun inşallah.

Folliküllerin 17- 18 mm olması gerekiyor.

canım benim daha küçük sanırım ama doktora sordum boyutlar iyimi dedim iyi dedi ama bilemiyorm inşaallah iyi olur ya artık çok yoruldum ALLAHIM bebeğimizi de nasip etsin bu skıntılardan kurtarsın YÜCE RABBİM AMİN

nasıl yani? kim değiştirmiş? aaa.... ben kullanıcı adımı çok seviyorum... değiştirirşerse çok kızarım herhalde...

not: sayın yetkililer lütfen bana ilişmeyiniz....

Son düzenleme:
bugünden itibaren raporluydum...canım çok sıkıldı.. alışmışım öğrencilerime "dur oğlum,yapma kızım,otur oğlum...şişşşşttttt sakinn....hadi derse başlıyoruz demeye...."

bende ozledım oyle temzılık degınce hemen aklıma geldı kuzum yaaaaaaaaaaa
demek esın burada opudan sorna gıdecekmı kuzum yaaaa
yapma bosver kuzum ya beben olsun varsın heryer pıs olsun yaaaa

nasıl yani? kim değiştirmiş? aaa.... ben kullanıcı adımı çok seviyorum... değiştirirşerse çok kızarım herhalde...

not: sayın yetkililer lütfen bana ilişmeyiniz....

cnm o kendı ıstedı kıme degıstırmedı sıkıntı yok yanı
emel vardıya o yanı yaaaa

Son düzenleme:
Regaib gecesini ibadetle geçirmeli, kazası olan kaza namazı kılmalı! Kazası olmayan da nafile namaz kılar. Ayrıca Kur’an-ı kerim okumalı, tesbih çekip, tevbe istiğfar etmeli. Mübarek gecelerde ve her zaman, ilim öğrenmek çok faziletlidir. İlmihal bilgileri en kıymetli ilimdir. Perşembe günü oruç tutup gecesini de ihya etmek çok sevabdır. Receb ayında oruç tutmak faziletlidir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Receb ayında Allah’a çok istiğfar edin; çünkü Allahü teâlâ Receb ayının her vaktinde Cehennemden azat ettiği kulları vardır. Ayrıca Cennette öyle köşkleri vardır ki, ancak Receb ayında oruç tutanlar girer.) [Deylemi]

-- Regaip kandili Gecesi İbadet ve Mübarek Kandil Gecelerini Nasıl Değerlendirebiliriz .

_Kur'an-ı Kerim okuyarak_
_Peygamberimiz ( a.s.m)'ın mübarek duası olan Cevşen-ül Kebiri okuyarak_
_Aile bireyleriyle birlikte günün mana ve ehemmiyeti hakkında sohbet ederek_
_Allah rızası için namaz kılarak_
_Hayatımızın geçmiş günleri ve yılları hakkında muhasebe yaparak_
_Günahlarımızın bağışlanması için Allah'tan af dileyerek_
_Sevgili Peygamberimize bol bol salât ve selâm okuyarak_
_Dünya ve ahirete ait dileklerimiz için dua ederek_
_Hastaları, yaşlıları ziyaret ederek; yoksulları, öksüz ve yetimleri sevindirerek_
_Eş, dost ve yakınlarımızla tebrikleşerek_
_Dargın ve küskünleri barıştırarak, değerlendirebiliriz.............
CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN DULARIDA KABUL OLSUN İNŞAALLAH...
BUGECE birbirimiz unutmayalım olurmu...bakın ben şimdiden başladım duaya....
ALLAHIM....YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM.....
BUGÜN NEGATİF ALAN julietta arkdşaımıza bol sabırlar ver,teselli olcuak evlatlrını tez zamanda nasip eyle ...
hamilelerimiz sağlıkla hayırla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle...
tedavi sürecindekilere yardım eyle...
fsh sorunu yaşayan elif arkdaşıma ve onun gibilere sen yardım eyle yumoşlaır güzle büüyüsün bebişler olsun...
transfer sonucunu bekleyenlere hayırlı sonuçlar verdir ya rabbim sen ol de yeterki herşey oluverir...
daha yeni bebeğini kaybetmiş arkdaşlaırmızın acılaırnı dindirm gönüllerine ferahlık bol sabırlar ver rabbim,acılarını dindirecek sağlıklı evlatlaırnı
tez zamanda kuckalarınada almayı nasip eyle.....
daha önce ben ve benim gibi düşük yapmış meleklerini cennete gönderen annelerimizede şefaatçı olmalarını nasip eyle ,sen bizede kucağımıza almayı nasip eyle...
kendiliğnden umut eden gülden arkdaşıma,bana ve daha nicelerine doğal yoldan bebek nasip eyle tez zamanda seen biizi sevindir,8.senemizde bebişleirmiz olsun
ya rabbi....
hepimize gözümüzün nuru olucak dünyadada ahirettede biiz utandırmayacak,hayırlı ,sağlıklı,dürüst,vatanına dinine milletine bağlı evlatlar nasip eyle...
veeee onlar hakkıyla yetiştimeyi nasip eyle....
hastalıklarımıza ŞİFA DERTLERİMİZE deva ver rabbim...
SEN YA FETTAH İSMİNİ HÜRMETİNE..kapılaırmızı yollaırmızı aç ya rabbi....
EVLAT ARKAMIZDA BIRAKACAĞIMIZ MİRASTIR...ADIMIZI yaşatacak insandır....
tez zamanda evlerimizin neşelelri,müjdelerini gönder ya rabbim...dualarımızı kabul olunmuş olarak sabaha uyanmamızı nasip eyle...
ANNELRİMİZ,BABALARIMIZ ,KARDEŞLERİMİZİ,EŞLERİMİZİ VE TÜM SEVİDKELRİMİZİ BİZİ CEHENNEM ATEŞİNDEN KORU..
EŞLERİMİZİ VE BİZİ SAĞLIKTAN MUTLULUKTAN AYIRMA..bizde aile olup çoğalılım ya rabbi...
peygamberimizi"ümmetimin çokluğuyl övünürüm" diyor..sen bizleride çoğalt peygamberimizin yüzüsuyu hürmetine onu araya koyup isitiyoruz senden..
peygamberimizn şefaatına ermeyi nasip eyle..
tuttuğumuz oruçları,kıldığımız namazları,ettiğimiz duaları dergahına kabul eyle....
SENİN GÜCüN HERŞEYE YETER SEN HERŞEYE KADİRSİN...
SEN OL DE YETERKİ....SEN NE GÜZEL MEVLA NE GÜZEL YARDIMCIMSIN......senden başka DAYANAĞIMIZ SIĞINAĞIMIZ YOK YA RABBİ...
AMİN...AMİN..AMİNN............HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞLERİM CANLARIMM.....

Canım benim önce Allah'a sonra doktorlarımıza teslimiz.

Endişe etme,kafan rahat olsun...

Allah "OL" dediğinde bebişlerimizin vakti geldiğinde olacak hayırlısıyla,gerisi inan boş...

Dilerim senin kuzucuğun vakti gelmiştir ve tedavin ona kavuşmana vesile olacaktır...

canım eşim bugün gelecek.. daha gelmedi.. hafta sonu burda.. ama sorma.. transferde yanımda olmayabilir....çok canım sıkılıyor. gelemicek diye.. gerizekalı müdürüne bebek meselesini açıklamasına rağmen bağırmış çağırmış.. eşimde biraz sert çıkınca 1 gün izin vermiş. ama transferde izin verir mi bilmiyorum.. yine tek başımayım anlayacağınız....ama üzmemeye çalışıyorum kendimi..neyseki az kaldı.. Allah izin verirse temmuzda tamamen gelecek....gerizekalı müdür işimizi bozmazsa tabi...

Amiiin...Allah razı olsun...

Canım eline,yüreğine sağlık

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Çok anlayışsız bir müdürmüş

Konunun hassasiyeti ortada,destek olmuyorsun bari köstek olma değil ama

Sıkma canını ,Allah yardım eder inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…