kıslar bana yardım edinnn iğnelerden beridir son 3 gündür helede sanki hep adet olacak gibiyim... sancım var birde vücut ısım çok yüksek iki gündür... akıntım da var ..bir de mide bulantı var:) daha saymıcam .. sizce noluyor bana yafffvallahi bir daha sormicem ya....
öffffffff yaa bi başlayamadım bende hala tenhalardan sizi takibe devam ediyom
yuvaları yok henüz yapmaya çalışıyorlar ben müsaade etmiyorum...
besle yedir içir şimdide yuva istiyolar benden ama olmaz
güzel yürekli arkadaşım Allahrazı olsun kebul etsin inşallah..
zaten en üst katta oturmamdan kaynaklı çatı köşlerinin içlerine yuva yaptılar onları gayet net izliyorum..
ama ben besledikçe arttılar sanki ve yeni gelenlerde bu kez balkonumu gözlerine kestirdiler yeter uleeen dedim...
çok pisletiyorlar oturuyoruz girip çıkıyoruz sürekli balkona yani mümkün değil yuvaya izin vermem
Canım benim bizimde olacak Allah'ın izniyle...
Sen söyleyince aklıma geldi,KK'da okumuştum.Birinin evine kargalar yuva yapmış.Ev sahibinin 2 oğlu varmış,3 yaşındaki oğlu karganın yavrusunu istemeden öldürmüş ve diğer kargalar sürekli aileye saldırmaya başlamış ve taşınmak zorunda kalmışlar.:83:
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM
bıze yaptırgın dualar katlanarak sana gerı donsun ıns hayatım
bende hepnızıe edıyorum dun namazda saydım ısımlerı aklıma gelemyenlerı kk dedım yasın okudum hepnıze rabbım bızı artık evlet hasretıyel sınamasın artık...
canım benım bende yapsınalr dedım hanı yazık nereye gıtsınler kı
sende onalara yol goster pısletmesınler ve sen kovdukca gelecekelr bende beslıyorum oyle cama ekmek ffln koyuyorum sen besledıkce cogalır onlar
ama benım balkonum yok cam kenarı halıyle ya
allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım.... rabbim dualarını..dualarımızı kabul etsin.....
allah razi olsun canim...allah seninde gönlüne göre versin.
niyeküüüü neden başlayamıyosunnn de bakiimmm
selamlar bizz geldikk...herkesin kandili mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inş..ve bu mübarek kandil gününde rabbim bizi saglıkla yavrularımıza kavuştursun,siz arkadaşlarımında göbüşlerine bebişlerini tez zamanda kondursun inş..biz sizlere dua ediyoruz sizde bize dua edin lütfen..buarada yarın dr gidiyoruz inş. kızlarımı görüp gelcem önce hastaneye gitcez,dr muayeneyi gelin akşam derse akşamı bekliycez bi de 4 boyutluya gircez,inş.yarın ayrıntılı ultrasonu yaptırırım artık:))bize dua edin kızlarımda bi sorun cıkmasın..
sağol canım benim... sen iyiki varsın... ben biraz önce sinirden çok ağladım yumoşlara bir şey olmaz değil mi? aptal insanlar sinirimi çok gerdi... sakin olmaya çalışıyorum ama gerildim... offf hamiş kadınlar gibiyim pimpirikli.. ama hayatımda ilk kez böyle bir adım şansım oldu benimmm...
bu arada herkese hayırlı kandillerrrrr....................
Yakınlık ne mekanda nede zamandadır.sadece eller yukarı kalktıgında aklına gelenler yakın olduklarındır bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn:
uzun yapıcaklarya bana bu ayki adetin 21.gününü bekliyorum yani 1 haziranda gidicem
sinir oluyorum bu devlet protokolüne yaaaa
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
Hala inanamıyorum bugünü nasip eden Rabb'ime binlerce kes şükürler olsunsizinde kandiliniz mübarek olsun efenim...
tüm dularınada kocaman bir AMİNNNNNN diyorum canım arkadaşım...
demek yarın kızlarını görmeye gidiyorsun ama bu kez gör de gel taammıı
Allahım korusun prenseslerimizi güzel haberlerle gel inşallah...
sanada hayırlı kandiller canım...
yumoşlarına bişey olmaz canım o kadar iğne ve hormon sinirlerini bozar çok normal...
bi de fsh a karşı direniyosun fazladan iğne vurmak kolay değil..
ama sonu güzel olsun yeterki az kaldı...
bi dahaki randevunda büyüdüklerini göreceksin endişelenme...
seninde kandilin mübarek olsun kuzum...
heee anladım..ama ben sana mesaj yazdım sen görmedin...
bilgilerini yaz listeye ekleyecem dedim...
YAŞ,DENEME SAYISI,MERKEZ,SEBEP ve AŞAMA...
şekerim uzun protokol benden sorulur 2 tedavimde upuzuuuunnnn protokol oldu...
ilkinde bayram tatiline dek gelecek diye yumurta toplama bir hafta fazladan da iğne vurdum daha bi uzun oldu protolüm..
e napalım protokol insanı olmak kolay değil işte
süppperrrr...nerden nereye...
hiç şaşırmadım herşey tamda beklediğim gibi gitti...
tü tü tüüüüüüüüüüü Maşallahhhh
Hala inanamıyorum bugünü nasip eden Rabb'ime binlerce kes şükürler olsun
Bsy sorcam sirtustumu yatacam sürekli bide basım ağrıyor ve kasığımda agri var ilk gnden bunlar olurmuki:)
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
İns cnm bnm ins Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıncanım benim sonuna kadar herşey çok güzel gider inşallah.
sürekli yatman gerekmiyor ama genelde yatarak geçir 3 günü...
yüzüstü yatma yeter yan da yatabilirsin çok kasma kendini abartılı şeyler yapmadığın müddetçe hiç bişey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?