Tüp Bebek Günlüğümüz !

sancı,akıntı ve vücut ısının artması iyi bişey e2 hormonun yükseliyoo yani yumoşlarda büyüyo demek bu...
mide bulantısının açıklamasıda şu eğer başka bir durumdan kaynaklı değilse yumoşlar büyüyünce karın zarına baskı yaparmış bu da mide bulantısına sebep olurmuş daktırım demişti...
sor şekerim burda oldukça cevaplarım ben...

selamlar bizz geldikk...herkesin kandili mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inş..ve bu mübarek kandil gününde rabbim bizi saglıkla yavrularımıza kavuştursun,siz arkadaşlarımında göbüşlerine bebişlerini tez zamanda kondursun inş..biz sizlere dua ediyoruz sizde bize dua edin lütfen..buarada yarın dr gidiyoruz inş. kızlarımı görüp gelcem önce hastaneye gitcez,dr muayeneyi gelin akşam derse akşamı bekliycez bi de 4 boyutluya gircez,inş.yarın ayrıntılı ultrasonu yaptırırım artık:))bize dua edin kızlarımda bi sorun cıkmasın..

amin canım..hepimiz için allahım kabul etsin..

herkese hayırlı kandiller diliyorum.Bu mübare günde dualarımız kabul olur inşallah.yarın kontrolüm var.bu git gel habire kontrol beni bitiriyo.annemle konustum bugün.o kadar zahmet cekıyosun bu sefer tutarsa laf söz söyletmezsin artık hiç diyo.söyletirmiyim ya dedim.bide dün bi kitap bitirdim.sinan akyüz'ün piruze diye bir kitabı.şam'a gelin giden bir türk kızı ve cektiği acılar senelerce ayrı kaldıgı evlatları.aglayarak okudum.tavsiye edıyorum müthiş bi kitap. neyse öyle paylasmak istedim.çok konustum opuyorum hepinizi.

tüylerim diken diken olduu ama bakıyorum ben onlara ekmek veriyorum onurda yaklaşma diyo:):)

Allahım hepimizin dualarını kabul etsinn...

sağol canım benim... sen iyiki varsın... ben biraz önce sinirden çok ağladım yumoşlara bir şey olmaz değil mi? aptal insanlar sinirimi çok gerdi... sakin olmaya çalışıyorum ama gerildim... offf hamiş kadınlar gibiyim pimpirikli.. ama hayatımda ilk kez böyle bir adım şansım oldu benimmm...

bu arada herkese hayırlı kandillerrrrr....................

Yakınlık ne mekanda nede zamandadır.sadece eller yukarı kalktıgında aklına gelenler yakın olduklarındır bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn:

Ayy çok yoruldum yaa benim lavobonun altından su kaçırıyodu yaptık okadar temizliği çektim 10 gün sonra tekrar kaçırmaya başladı neseki yapıldı bugün temizliğimi bitirdim çokta acıktım dahada çok var ezana yaa...

Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)

sizinde kandiliniz mübarek olsun efenim...
tüm dularınada kocaman bir AMİNNNNNN diyorum canım arkadaşım...
demek yarın kızlarını görmeye gidiyorsun ama bu kez gör de gel taammıı
Allahım korusun prenseslerimizi güzel haberlerle gel inşallah...

sanada hayırlı kandiller canım...
yumoşlarına bişey olmaz canım o kadar iğne ve hormon sinirlerini bozar çok normal...
bi de fsh a karşı direniyosun fazladan iğne vurmak kolay değil..
ama sonu güzel olsun yeterki az kaldı...
bi dahaki randevunda büyüdüklerini göreceksin endişelenme...

Yakınlık ne mekanda nede zamandadır.sadece eller yukarı kalktıgında aklına gelenler yakın olduklarındır bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn:

seninde kandilin mübarek olsun kuzum...

uzun yapıcaklarya bana bu ayki adetin 21.gününü bekliyorum yani 1 haziranda gidicem
sinir oluyorum bu devlet protokolüne yaaaa

heee anladım..ama ben sana mesaj yazdım sen görmedin...
bilgilerini yaz listeye ekleyecem dedim...
YAŞ,DENEME SAYISI,MERKEZ,SEBEP ve AŞAMA...
şekerim uzun protokol benden sorulur 2 tedavimde upuzuuuunnnn protokol oldu...
ilkinde bayram tatiline dek gelecek diye yumurta toplama bir hafta fazladan da iğne vurdum daha bi uzun oldu protolüm..
e napalım protokol insanı olmak kolay değil işte

süppperrrr...nerden nereye...
hiç şaşırmadım herşey tamda beklediğim gibi gitti...
tü tü tüüüüüüüüüüü Maşallahhhh

Hala inanamıyorum bugünü nasip eden Rabb'ime binlerce kes şükürler olsun
Bsy sorcam sirtustumu yatacam sürekli bide basım ağrıyor ve kasığımda agri var ilk gnden bunlar olurmuki:)

Hala inanamıyorum bugünü nasip eden Rabb'ime binlerce kes şükürler olsun
Bsy sorcam sirtustumu yatacam sürekli bide basım ağrıyor ve kasığımda agri var ilk gnden bunlar olurmuki:)

sürekli yatman gerekmiyor ama genelde yatarak geçir 3 günü...
yüzüstü yatma yeter yan da yatabilirsin çok kasma kendini abartılı şeyler yapmadığın müddetçe hiç bişey olmaz...

canım benim sonuna kadar herşey çok güzel gider inşallah.

Ankarayı sel götürüyoooo deli gibi yağıyoooo şimşek çakıyoooo gökgürlüyooooo...
Tırsmaktayım:18:

canım benim sonuna kadar herşey çok güzel gider inşallah.
İns cnm bnm ins Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
sürekli yatman gerekmiyor ama genelde yatarak geçir 3 günü...
yüzüstü yatma yeter yan da yatabilirsin çok kasma kendini abartılı şeyler yapmadığın müddetçe hiç bişey olmaz...

tmm cnm dediğin gibi yatcam hep sirtustu yatmak zor valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…