Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ankarayı sel götürüyoooo deli gibi yağıyoooo şimşek çakıyoooo gökgürlüyooooo...
Tırsmaktayım:18:Eki Görüntüle 427273

Oyy oy kıyamammm sizede uğradı demek bakalım bize ne zaman gelicek..Tahminim akşama bizide sel götürecektir..Zaten geçen yağmurlarda evde olmayan kayınvalidemizin evine bakmayı akıl edememişizz Terası su basmış..Eltim çıktığında halılar suyun içinde siyah is ile yüzüyorlarmış hemen halıları 3-4 gün süzdürdük ve delilleri ortadan kaldırmak adına halı yıkamaya şutladık ..
Nasıl bir psikolojiyse bizdeki insanlar evlerinde yok ama biz o tarafa bakmıyoruz bile

iyi kandiller hepimize rabbim bu özel günde hepimizin muradını versin inşallah.kardeşimin kızının anasınıfı mezuniyeti vardı yeni geldim.doktorum sabah aradı şükürler olsun embriyonlarımın kalitesi iyiymiş 5 olan embriyon sayımız 6ya çıkmış.transfer günü sabah belli olucakmış 5.güne gidebilirmişiz.hakkımızda hayırlısı artık bebişlerimiz gelsinde günü önemli değil

he valla aşkısını sel götürcek boklu dereye sürüklencem kurtar beniiiii
aaa sizene şekerim senin evini su basmamışki kaynananınkini basmış...
bi de yağmuru siz yağdırmışınız gibi delilleri ortadan kaldırma çalışması yapmışınız...

Amiinnn canım..
sanada hayırlı kandiller.
Maşallah embriyolarına...

Aşkısımmm seni oyun kulübünde görmüşler
Mahjong Dark Dimensions oynuyomuşun ben anlamadım nasıl bi oyun buuu:44:

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin amin

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız ..
ezanı bekleyen oruclu olanalrın orucunu Rabbım kabul etsın ..
ben ılac ıgne hastane uclusune mıgren eklenmesın hap ıcmek zorunda kalmıyım dıye tutamadım malesef hayırlısı bakalım ....

hemsıre tabıkıde benı yarında bekledıklerını soyledı 1900 lu deger ve 15 e ulasan yımırtalar sonrasında..

gulden sanırım tahmınımız gıbı olacak ctesı catlarma ptesı toplama
Maalesef sonucu negatif
Rabbım sabırını versın bugunun yuzusuyu hurmetını tez zamanda yavrusuna kavustursun ınsallah
masallah cok guzel bır gune denk geldı hayırlısıyla soncunuzda guzel olur ınsallah sımsıkı tutunurlar sana

ne guzel haber
Rabbım mukafatınızı versın kucagınıza almayı nasıb etsın ıkısını bırden ınsallahn saglıcakla

ınsallah 5. gune gıder ve sapasaglamm emrıyoalr olarak yerlesırler gobegıne ..
Allah yardımcınız olsun

selam arkadaşlar hayırlı kandiller moralm çok bozuk dün yumurtalar toplandı 3 yumurta sadece 1 tanesi dölledi 1 tanede dondurulmuşum var oysa ilk tedavmde 14 yumrtadan 8 tane döllemişti yarın transfer belli olacak dualarınızı bekliyorm

yaaa arkadaşlar aklıma birşey takıldı.benim tüp bebek transferimde perşembe toplama işlemi cumartesi transfer işlemi yapıldı.simdi bu 2. gün transferimi 3. gün transferimi oluyor

çok sevindim canım.....hayırlısı olsun... yarın benimde opu var...insallah güzel haberler verebilirim...

canım 3 tane koyulup bir tanesi bile tutmayanı biliyorum.. sıkma canını... bir olsun bizim olsun...

yaaa arkadaşlar aklıma birşey takıldı.benim tüp bebek transferimde perşembe toplama işlemi cumartesi transfer işlemi yapıldı.simdi bu 2. gün transferimi 3. gün transferimi oluyor

2. gün olmuş oluyor.. ama şaşırdım..3 veya 5 oluyor genelde ama....

selam kızlar..öncelikle hepinizin kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim...
evet yine negatifi gördüm bugün..bağıra bağıra ağladım evimde..yine olmadı diye..
biliyorum bundada vardır bir hayır dediğinizi duyuyorum..
o metanetli duruşumdan inanın bugün eser yok..
üstüste yaşadığım kayıplar,olumsuzluklar ve negatifler....
biraz ara vermeye ve psikolojik destek almaya yaklaştırdı beni..
ben bu kadar üzüleceğimi tahmin bile edememiştim..
ama diyorum ya üstüste geldi ve hepsi birleşip bende patlama yarattı..
tüpteki düşüğümü bile yeni yeni idrak ediyorum..
herşeye rağmen şükürler olsun yüce Rabbime..birgün güneş elbet bizim içinde doğacak..
Allahım beni ve hiçbirimizi evlatla sınamasın..inşallah hepimiz o mutluluğa erişeceğiz..inanıyorum.. tekrar başlamak için cesaretimi toplamaya çalışıyorum..
hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız ve hep olmalısınız..

rabbim bu mübarek gecede yar ve yardımcımız olsun.... sözün bittiği yer burası.... Allah gücünü arttırsın...

canım keşke derdine derman olabilsek...ama sadece yanındayız demekle yetinebiliyoruz..canım ya... ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum.. ama Rabbim bizleride görecek insallah.. kucaklarımızı boş bırakmayacak...

Canim uzulme sakin, bos durma diye yapmistin nasil olsa asilamalari. Biliyorsun tup bebekciler olarak zaten pek desteklemiyoruz asilamayi. Sansi normal iliskiden az biraz fazla. Allahim bu mubarek gunde hepimizin dualarini kabul etsin. Bebek hasreti cekenlere bebek, hamilelere de saglikli dogumlar nasip etsin insallah

Canim onemli olan kalitesi biliyosun, 15-20 yumurtasi cikip tutmayan var, tek yumurta ile hamile kalan var. Hiccc moralini bozma. Insallah bebegini once gobisine sonra kucagina alirsin sen de..

Canım her şeyin hayırlısı diyoruz inşallah kendiliğinden gelir bebeğin çok üzme kendini lütfen...

Maalesef sonucu negatif

allah sabır versinnn

canım çok üzüldüümm inşallah kendiliğinden gelir yavruunn

ayy ınanmıyorum yaaa...kendımı bu sonuca hıc hazırlamamıştımm... allahım sen buyuksunn ne olurr bize yardım et yuzumuzu guldur..allahım sabaır versin onaa

canım yaokadar üzüldümki rabbim sabır versin bu sefer onun gibi bizde çok ümitliydik

Mesajini aldim. Canim benim dopktorunun dedigi gibi senin sorunun tupluk demek ki... bebislerini Rabbim en kisa zamanda gondersin insaallah bitanem

Üzüldüm canım, Rabbim güç,sabır versin ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

sağolun kızlar..desteğiniz için teşekkür ederimm...iyiki varsınız

sayfayı açar açmaz direk senin mesajını gördüm ve inan bana burada, hepimiz seni çok iyi anlıyoruz,insanın içinde o güne kadar hep bir ümit oluyor biliyorum,olmayınca çekilen o tarifsiz acıyı biliyorum canım.Allah'ım inşaallah daha fazla bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin sana ve bizlere.yaşını,aşamalarını,sebeplerini bilmiyorum ama inanıyorum birgün olacak,umut etmeyi bırakma.hepimiz birbirimize destek için buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…