Ankarayı sel götürüyoooo deli gibi yağıyoooo şimşek çakıyoooo gökgürlüyooooo...
Tırsmaktayım:18:Eki Görüntüle 427273
Oyy oy kıyamammm sizede uğradı demek bakalım bize ne zaman gelicek..Tahminim akşama bizide sel götürecektir..Zaten geçen yağmurlarda evde olmayan kayınvalidemizin evine bakmayı akıl edememişizzTerası su basmış..Eltim çıktığında halılar suyun içinde siyah is ile yüzüyorlarmış hemen halıları 3-4 gün süzdürdük ve delilleri ortadan kaldırmak adına halı yıkamaya şutladık ..
Nasıl bir psikolojiyse bizdeki insanlar evlerinde yok ama biz o tarafa bakmıyoruz bile
iyi kandiller hepimize rabbim bu özel günde hepimizin muradını versin inşallah.kardeşimin kızının anasınıfı mezuniyeti vardı yeni geldim.doktorum sabah aradı şükürler olsun embriyonlarımın kalitesi iyiymiş 5 olan embriyon sayımız 6ya çıkmış.transfer günü sabah belli olucakmış 5.güne gidebilirmişiz.hakkımızda hayırlısı artık bebişlerimiz gelsinde günü önemli değil
Rabbım sabırını versın bugunun yuzusuyu hurmetını tez zamanda yavrusuna kavustursun ınsallahMaalesef sonucu negatif
masallah cok guzel bır gune denk geldı hayırlısıyla soncunuzda guzel olur ınsallah sımsıkı tutunurlar sanamerhaba kızlar
kızlar bebeklerimi aldfım geldim inşallah annelerine tutunup bırakmazlar Allahın izniyle
herkesin regaib kandili mübarek olsun
Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin
ne guzel haberSlm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
iyi kandiller hepimize rabbim bu özel günde hepimizin muradını versin inşallah.kardeşimin kızının anasınıfı mezuniyeti vardı yeni geldim.doktorum sabah aradı şükürler olsun embriyonlarımın kalitesi iyiymiş 5 olan embriyon sayımız 6ya çıkmış.transfer günü sabah belli olucakmış 5.güne gidebilirmişiz.hakkımızda hayırlısı artık bebişlerimiz gelsinde günü önemli değil
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
selam arkadaşlar hayırlı kandiller moralm çok bozuk dün yumurtalar toplandı 3 yumurta sadece 1 tanesi dölledi 1 tanede dondurulmuşum var oysa ilk tedavmde 14 yumrtadan 8 tane döllemişti yarın transfer belli olacak dualarınızı bekliyorm
yaaa arkadaşlar aklıma birşey takıldı.benim tüp bebek transferimde perşembe toplama işlemi cumartesi transfer işlemi yapıldı.simdi bu 2. gün transferimi 3. gün transferimi oluyor
selam kızlar..öncelikle hepinizin kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim...
evet yine negatifi gördüm bugün..bağıra bağıra ağladım evimde..yine olmadı diye..
biliyorum bundada vardır bir hayır dediğinizi duyuyorum..
o metanetli duruşumdan inanın bugün eser yok..
üstüste yaşadığım kayıplar,olumsuzluklar ve negatifler....
biraz ara vermeye ve psikolojik destek almaya yaklaştırdı beni..
ben bu kadar üzüleceğimi tahmin bile edememiştim..
ama diyorum ya üstüste geldi ve hepsi birleşip bende patlama yarattı..
tüpteki düşüğümü bile yeni yeni idrak ediyorum..
herşeye rağmen şükürler olsun yüce Rabbime..birgün güneş elbet bizim içinde doğacak..
Allahım beni ve hiçbirimizi evlatla sınamasın..inşallah hepimiz o mutluluğa erişeceğiz..inanıyorum.. tekrar başlamak için cesaretimi toplamaya çalışıyorum..
hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız ve hep olmalısınız..
selam kızlar..öncelikle hepinizin kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim...
evet yine negatifi gördüm bugün..bağıra bağıra ağladım evimde..yine olmadı diye..
herşeye rağmen şükürler olsun yüce Rabbime..birgün güneş elbet bizim içinde doğacak..
Allahım beni ve hiçbirimizi evlatla sınamasın..inşallah hepimiz o mutluluğa erişeceğiz..inanıyorum.. tekrar başlamak için cesaretimi toplamaya çalışıyorum..
selam arkadaşlar hayırlı kandiller moralm çok bozuk dün yumurtalar toplandı 3 yumurta sadece 1 tanesi dölledi 1 tanede dondurulmuşum var oysa ilk tedavmde 14 yumrtadan 8 tane döllemişti yarın transfer belli olacak dualarınızı bekliyorm
Canım her şeyin hayırlısı diyoruzinşallah kendiliğinden gelir bebeğin çok üzme kendini lütfen...
Maalesef sonucu negatif
allah sabır versinnn
canım çok üzüldüümm inşallah kendiliğinden gelir yavruunn
ayy ınanmıyorum yaaa...kendımı bu sonuca hıc hazırlamamıştımm...allahım sen buyuksunn ne olurr bize yardım et yuzumuzu guldur..allahım sabaır versin onaa
canım yaokadar üzüldümki rabbim sabır versin bu sefer onun gibi bizde çok ümitliydik
Mesajini aldim. Canim benim dopktorunun dedigi gibi senin sorunun tupluk demek ki... bebislerini Rabbim en kisa zamanda gondersin insaallah bitanem
Üzüldüm canım, Rabbim güç,sabır versin ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?