Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar benim transferim salı günü olmuştu,ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve bu konu hakkında fazla bilgim yoktu,bilerek araştırmadımda kendimi fazla germeyeyim diye.ben herşey oldu bitti sanıyordum bugün hastaneden tekrar aradılar geri kalan 4 embriyolarım yaşamamış,yaşasalarmış onlarda transfer edilecekmiş,orasını pek anlamadım o ayrı konu ama birde yaşamamışlar kelimesi beni biranda çok kötü yaptı moralim bozuldu,şimdide düşünüyorum acaba bana transfer edilenlerde mi bugüne kadar dursaydı yaşamazlarmıydı,bu spermlerle şansım azmı acaba,çünkü benim eşimimde morfoloji bozukluğu var,neden bilmiyorum hiç ümidim yok benim

ayrıca bir sorum var kızlar,cevaplarsanız sevinirim,dr kullanmam için bana progestan iğne ve jel verdi,iğnem gün aşırı,jel hergün sabah,ama jel bende kendisinin attığı o tortu şeklindeki beyazlık dışında sümüksü birşey yaptı,jöle kıvamında beyaz.sizce mantarmı bu?

defnelma canım 3 tane koyulup bir tanesi bile tutmayanı biliyorum.. sıkma canını... bir olsun bizim olsun...
saol canım tabikıde öyle ama kalitesi iyi deyilse transfer olmam diyecem donmuş olanda 8 bölünmüştü ama ne zor işmiş başm agrıyor canım yarın inşaalah iyi olur iyi sonuç alırsın

Son düzenleme:

canım o 4 tane yi transfer değil donduracaklardır büyük ihtimalle... sakın umutsuzluğa kapılma bu arada....dr lar tutma şansı yüksek diye erkek infertiletisi sorununu daha çok seviyorlar desem yeri var.. çünkü anne adayında olumsuz bir şey gelişmesini istemiyorlar..sakın öyle düşünüp üzme kendini...

insallah her şey güzel olacak hepimiz için....

bi gelip baktım.. ne var ne yok diye.. şimdi çıkıyorum canlarım... yarın opudan sonra görüşmek üzere.. güzel haberler veririm insallah size...

cannlar ben geldimmmm.herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum.inşallah dualarımız kabul günahlarımız affolsun.
hepimize bol bol due edecem allah bizim bebeklerimizi göndersin bu mübarek gecelerin hatrına inşallahhhhh.

rabbim bu mübarek gecede yar ve yardımcımız olsun.... sözün bittiği yer burası.... Allah gücünü arttırsın...

canım keşke derdine derman olabilsek...ama sadece yanındayız demekle yetinebiliyoruz..canım ya... ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum.. ama Rabbim bizleride görecek insallah.. kucaklarımızı boş bırakmayacak...

sağolun canlar..çok teşekkür ederim..dualarınız iyi dilekleriniz size kat be katlanarak evlat olarak dönsün inşallah..

kuzummm allahım hayırlısını versin inşallah canımmmm.mübarek günlerin hatrına aLLAH HEPİMİZE MURADINI VERSİN İNŞALLAHHHH.anlıyorum seni inan bana çok zor bi durum elbertte ama canısı başa gelen çekiliyo işte.bununda bi sonu vardır elbette.bebişlerimiz bize gelecek yolun sonnunda inşallahhh.

cnm bizdede morfoloji bozuk..asla kafana onu takma..benden 5 yumurta alındı..birisi döllenemedi,1 tanesi 2. gün kendi kendini durdurdu
3 tanesi kaliteliydi..2si transfer edildi..şükürler olsun tutundu ama kaybettik sonrada..diğeri onların elinde kaldı..keşke deseydim 3nüde koyun diye..amailk deneme ya akıl edemedim..
aklını onlara takma..onlar zaten en kalitelisini sana transfer etmişlerdir..
içini ferah tut..sen hamilesin şuan ve öyle hareket et cnm..
Allahım sonunda yüzünü güldürsün inşallah

inşallah cnm..tek çabamız bu yolda..Allahım isyan edenlerden etmesin bizi..
olacak elbet zamanını beklemek zor..onada katlanacağız çaremiz yok be cnm

inşaallah canlarım ya,dediğiniz gibidir,peki jel sonrası jöle kıvamlı akıntı için ne diyorsunuz?

arkadaşım çok üzüldüm.ama pes etmek yok birbirimize dua edicez ve güçlü olucaz.birgün bebeğimiz olacak .Allaha inanıp ona sığınacaz Rabbim bizim için en hayırlısını bilir

canım benim biliyorum çok çok zor bi durum ama napalım kısmet deyilmiş üzme canını bidaha denersin kimi ilk denemede kimi 3 4 denemede oluyoo sabret canım sonu selamet olsun inşallah.....

canım benim..inş.bir sonraki denemen son olacak ve anne olacaksın..ALLAH sabır versin...

arkadaşım çok üzüldüm.ama pes etmek yok birbirimize dua edicez ve güçlü olucaz.birgün bebeğimiz olacak .Allaha inanıp ona sığınacaz Rabbim bizim için en hayırlısını bilir

canım benim biliyorum çok çok zor bi durum ama napalım kısmet deyilmiş üzme canını bidaha denersin kimi ilk denemede kimi 3 4 denemede oluyoo sabret canım sonu selamet olsun inşallah.....

inşallah kızlar...sağolun..
sahalara bomba gibi dönmek için çalışmam lazım..kafamı dağıtmam lazım..
Allahım büyüktür elbet..bu da gececek..elbet gelecek yavrularımız

Canlarim Bugun insallah tum dualarimiz Kabul olur Fundacim facedede yazdim Cook gECMIS olsun umudu yitirmeyin yok hepinizi cooook seviyorum

honeymooner;Canim onemli olan kalitesi biliyosun, 15-20 yumurtasi cikip tutmayan var, tek yumurta ile hamile kalan var. Hiccc moralini bozma. Insallah bebegini once gobisine sonra kucagina alirsin sen de..

inşallah canım ALLAH hepimize dünya meyvasını tattırır inşaallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…