bilmezmi:))))) diyoki çocuğu şimdiden gececi yaptın doğunca sen bakacan geceleri diyo.............
hoşgeldin özledim göremedim dedim geldinnn
seni bekliyoduk kuzummmmm..... hoşgeldin.............
hoşgeldin canım napalım uyku tutmadı muhabbet ordan burdann):
HOŞBULDUK ZUZUM..
akasyacım komşularımla beraber kandil proğramındaydık apartmanın altında mekanımız var..
saat 21.30dan beri ordaydım...
bana ismimle dua ettiler oanda "evlat "derken 15 kişi vardı amin dediler çok etkilendim titredim..
rabbim nasip et diye...
şimdide sabah namazını bekliycem uyursam kalkama isim isim dua faslım duruyor onu yapıcam inşaallah...
evde yıkanmış toplnamış çamaşırla rva ronları katlamam lazım yarın öğlen yolcuyum yaa
yaa ben 2 gündür kdr görmüyorum özledim valla haftasonu da trabzona gidecek
yaa ben 2 gündür kdr görmüyorum özledim valla haftasonu da trabzona gidecek
allah kabul etsin canım..... ama senin işin daha çok....... ben 5dakka sonra koşar adım yatıcam.............. şimdiden iyi yolculuklar sana...........
gunaydın cnm ıns sorunsuz gecer ve 1 kalıte yumos toplanır canımmmmmherkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
selam kızlar..öncelikle hepinizin kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim...
evet yine negatifi gördüm bugün..bağıra bağıra ağladım evimde..yine olmadı diye..
biliyorum bundada vardır bir hayır dediğinizi duyuyorum..
o metanetli duruşumdan inanın bugün eser yok..
üstüste yaşadığım kayıplar,olumsuzluklar ve negatifler....
biraz ara vermeye ve psikolojik destek almaya yaklaştırdı beni..
ben bu kadar üzüleceğimi tahmin bile edememiştim..
ama diyorum ya üstüste geldi ve hepsi birleşip bende patlama yarattı..
tüpteki düşüğümü bile yeni yeni idrak ediyorum..
herşeye rağmen şükürler olsun yüce Rabbime..birgün güneş elbet bizim içinde doğacak..
Allahım beni ve hiçbirimizi evlatla sınamasın..inşallah hepimiz o mutluluğa erişeceğiz..inanıyorum.. tekrar başlamak için cesaretimi toplamaya çalışıyorum..
hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız ve hep olmalısınız..
bi gelip baktım.. ne var ne yok diye.. şimdi çıkıyorum canlarım... yarın opudan sonra görüşmek üzere.. güzel haberler veririm insallah size...
herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin
herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin
günaydın güzeller
hayırlı cumalr herkese
rabbım dun gece yapılan bütün dualrı kabul etsın inş...
hepınıze yasin okudum dualarımdaydınız hepınız ısmını bılmedıklerım kk dedım Rabbim kabul etsin inş.
günaydın güzeller
hayırlı cumalr herkese
rabbım dun gece yapılan bütün dualrı kabul etsın inş...
hepınıze yasin okudum dualarımdaydınız hepınız ısmını bılmedıklerım kk dedım Rabbim kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?