Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar hayirdir bugece saat tr de 3 e geliyo gec oldu ustelik akasya ve zuzu siz hamissiniz uyuyun ayol benim bildigim hamisler sürekli uyur :)

akasyam zuzum nupelda ikramaya kdr hepinizi öpüyorum iyi geceler zuzum akasya verdiginiz destekten dolayı teşekkürlerr:):):)

hoşgeldin özledim göremedim dedim geldinnn

seni bekliyoduk kuzummmmm..... hoşgeldin.............

hoşgeldin canım napalım uyku tutmadı muhabbet ordan burdann):

HOŞBULDUK ZUZUM..
akasyacım komşularımla beraber kandil proğramındaydık apartmanın altında mekanımız var..
saat 21.30dan beri ordaydım...
bana ismimle dua ettiler oanda "evlat "derken 15 kişi vardı amin dediler çok etkilendim titredim..
rabbim nasip et diye...
şimdide sabah namazını bekliycem uyursam kalkama isim isim dua faslım duruyor onu yapıcam inşaallah...
evde yıkanmış toplnamış çamaşırla rva ronları katlamam lazım yarın öğlen yolcuyum yaa

allah kabul etsin canım..... ama senin işin daha çok....... ben 5dakka sonra koşar adım yatıcam.............. şimdiden iyi yolculuklar sana...........

yaa ben 2 gündür kdr görmüyorum özledim valla haftasonu da trabzona gidecek

canım benim...mesajını yeni gördüm bak ağlama ben bu giidişle kayseriyede gelirimm
her ay bir şehir dışı çıktı bize..bende özledim biraz keyfim yok dün kocişin arkdşları vardı giremdim gündüzde hep kurstaydım..
bugünde evde kirli bişey olmasın diye çamaşır yıknadı 2 makina onları astım balkon hallettim çiçek ektim..
bir arkdşaımın kaynanasını ziyaret ettim beni çok sever misafirde gidecekmiş ben yokken göreyim dedim..
akşamd akandil proğrmaı vardı...gideyim geleyim sınavda geçsin sizle bol bol takılcam kutlama yapıcezz

akşam okudum dualarımı ve hepinizin ismini tek tek saydım ve seni iki kez saydım bi kaderim diye birde kendi isminle:))))

hepinize iyi geceler............ gönlünüzden geçen...dilinizden dökülen duaların kabul olması dileğiyle..................

herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin

günaydın güzeller
hayırlı cumalr herkese
rabbım dun gece yapılan bütün dualrı kabul etsın inş...
hepınıze yasin okudum dualarımdaydınız hepınız ısmını bılmedıklerım kk dedım Rabbim kabul etsin inş.

Son düzenleme:

cok sevındım canımm yaa benım de esım azosperm ınsallah bızde de sperm bulunurr ve hıcbır sorun yasamam..insallah sana sıkı sıkı tutunur yavrucuklarrr...

canımm benımm egunaldan duyunca nasıl uzuldum anlatamam sana cnku ben kendımı pozitif diye odaklamıştım resmen ne bıleyım ıcıme hıc olumsuzluk doğmamıştı..hakkında hayırlısı buymuş diyeceğiz mecburenn..allahım en yakın zamanda tum ısteyen kullarına hayırlı evlat nasip etsin inşallahh....

bi gelip baktım.. ne var ne yok diye.. şimdi çıkıyorum canlarım... yarın opudan sonra görüşmek üzere.. güzel haberler veririm insallah size...

canım allah yardımcın olsunn hayırlı haberlerle gel inşallah..dualarımız senınlee senı sevıyoruzzz

herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin

dualarımızz senınlee canımm allah yardımcın olsun senı korusun

Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin...

Günaydın sana da hayırlı cumalar tatlım duaların için Allah razı olsun tatlım Allah hepimizin dualarını kabul etsin...Amin..

günaydın canım..
Allah yardımcın olsun...

günaydınnn sanada hayırlı cumalar olsun taammıııı
Allahrazı olsun cicim Allah kabul etsin dularımızı...

Kızlar bugün güzel haberlele gelin lütfeeennnnn.....
Aklım hep sizde olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…