- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Kızlar bugün güzel haberlele gelin lütfeeennnnn.....
Aklım hep sizde olacak...
Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin...
Günaydın sana da hayırlı cumalar tatlım duaların için Allah razı olsun tatlım Allah hepimizin dualarını kabul etsin...Amin..
günaydın canım..
Allah yardımcın olsun...
günaydınnn sanada hayırlı cumalar olsun taammıııı
Allahrazı olsun cicim Allah kabul etsin dularımızı...
herkeze günaydıın teyzoşlarrr
slm kızlar bende kurban bayramı sonu eurofertıl konyada tedaviye başlıyorum dilek hanım hakkında yorum yaparsanız sevinirim
günaydın güzeller
hayırlı cumalr herkese
rabbım dun gece yapılan bütün dualrı kabul etsın inş...
hepınıze yasin okudum dualarımdaydınız hepınız ısmını bılmedıklerım kk dedım Rabbim kabul etsin inş.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin...
Günaydın sana da hayırlı cumalar tatlım duaların için Allah razı olsun tatlım Allah hepimizin dualarını kabul etsin...Amin..
herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin
...yarın öğlen yolcuyum yaa
herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin
kızlar benim transferim salı günü olmuştu,ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve bu konu hakkında fazla bilgim yoktu,bilerek araştırmadımda kendimi fazla germeyeyim diye.ben herşey oldu bitti sanıyordum bugün hastaneden tekrar aradılar geri kalan 4 embriyolarım yaşamamış,yaşasalarmış onlarda transfer edilecekmiş,orasını pek anlamadım o ayrı konu ama birde yaşamamışlar kelimesi beni biranda çok kötü yaptı moralim bozuldu,şimdide düşünüyorum acaba bana transfer edilenlerde mi bugüne kadar dursaydı yaşamazlarmıydı,bu spermlerle şansım azmı acaba,çünkü benim eşimimde morfoloji bozukluğu var,neden bilmiyorum hiç ümidim yok benim
ayrıca bir sorum var kızlar,cevaplarsanız sevinirim,dr kullanmam için bana progestan iğne ve jel verdi,iğnem gün aşırı,jel hergün sabah,ama jel bende kendisinin attığı o tortu şeklindeki beyazlık dışında sümüksü birşey yaptı,jöle kıvamında beyaz.sizce mantarmı bu?
hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız ..
ezanı bekleyen oruclu olanalrın orucunu Rabbım kabul etsın ..
ben ılac ıgne hastane uclusune mıgren eklenmesın hap ıcmek zorunda kalmıyım dıye tutamadım malesef hayırlısı bakalım ....
hemsıre tabıkıde benı yarında bekledıklerını soyledı 1900 lu deger ve 15 e ulasan yımırtalar sonrasında..
gulden sanırım tahmınımız gıbı olacak ctesı catlarma ptesı toplama
selam arkadaşlar hayırlı kandiller moralm çok bozuk dün yumurtalar toplandı 3 yumurta sadece 1 tanesi dölledi 1 tanede dondurulmuşum var oysa ilk tedavmde 14 yumrtadan 8 tane döllemişti yarın transfer belli olacak dualarınızı bekliyorm
yaaa arkadaşlar aklıma birşey takıldı.benim tüp bebek transferimde perşembe toplama işlemi cumartesi transfer işlemi yapıldı.simdi bu 2. gün transferimi 3. gün transferimi oluyor
Gunaydin Cumamiz mubarek olsun arkdaslarim.Guldencigim insaallah guzel haberlerle donecegiz ben az cok gidisati biliyorum rutin kontrol gibi gidiyorum ama milstone canisi icin cok heyecanli bi bekleyisteyim. Otobusteyim tikis tikis gidiyoruz bugun akraba edinme gunumilan ediyorum
amın canımmmmmmmmmmm gunaydınlar olsun sanada
nasılsın bakım kuslar gıttımı
slm kızlar bende kurban bayramı sonu eurofertıl konyada tedaviye başlıyorum dilek hanım hakkında yorum yaparsanız sevinirim
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
merhaba kızlar
kızlar bebeklerimi aldfım geldim inşallah annelerine tutunup bırakmazlar Allahın izniyle
herkesin regaib kandili mübarek olsun
Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin
Kızlar telefon geldi şimdi.transferim yarın sabah olacakmış.hayırlısı artık.ama 4.gün transfer oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?