Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar bugün güzel haberlele gelin lütfeeennnnn.....
Aklım hep sizde olacak...

Gunaydin Cumamiz mubarek olsun arkdaslarim.Guldencigim insaallah guzel haberlerle donecegiz ben az cok gidisati biliyorum rutin kontrol gibi gidiyorum ama milstone canisi icin cok heyecanli bi bekleyisteyim. Otobusteyim tikis tikis gidiyoruz bugun akraba edinme gunumilan ediyorum

Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin...

Günaydın sana da hayırlı cumalar tatlım duaların için Allah razı olsun tatlım Allah hepimizin dualarını kabul etsin...Amin..

gunaydın amın canım cumlemızınkını hayatımmmm
nasılsın bakım bugun

günaydın canım..
Allah yardımcın olsun...

günaydınnn sanada hayırlı cumalar olsun taammıııı
Allahrazı olsun cicim Allah kabul etsin dularımızı...

amın canımmmmmmmmmmm gunaydınlar olsun sanada
nasılsın bakım kuslar gıttımı

herkeze günaydıın teyzoşlarrr

gunaydın hayatımmm

sanada hayırlı cumlar canımmmm

Kızlar bugün güzel haberlele gelin lütfeeennnnn.....
Aklım hep sizde olacak...

ıns guzel haberlerle gelecekelrrr
ve opusu olanlar ıcınde hersey sorunsuz gecsınnnn

slm kızlar bende kurban bayramı sonu eurofertıl konyada tedaviye başlıyorum dilek hanım hakkında yorum yaparsanız sevinirim

cok ama cok sevındım canım yaaaaaaaaaaaaa
ve 12 tane dondurulmus oda super kuzum rabbım yardımcın olsun bebelerın sana sıkı sıkı tutunsun hayatımmmm

Eki Görüntüle 427541

Hepimiz için hayırlı,güzel,mutlu bir gün olması dileğiyle...

sizlerede hayırlı cumlar canlarımmmmmmmm
gunaydınlar guzel yureklı arkadaslarımmm

slm kızlar bende kurban bayramı sonu eurofertıl konyada tedaviye başlıyorum dilek hanım hakkında yorum yaparsanız sevinirim

hayırlısı olsun tedavın canımmm
eger konyada tedavı olan varsa yazar sana

Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin...

Günaydın sana da hayırlı cumalar tatlım duaların için Allah razı olsun tatlım Allah hepimizin dualarını kabul etsin...Amin..

herkeze günaydıın teyzoşlarrr

Eki Görüntüle 427537

aminn canımmcımm...

herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin

Cnim benim opun colk guzel ve sorunsuz gececek insaallah dualarimiz seninle
Defne elma hayatim senin opunun da cok basarili ve sorunsuz gecmesini ilkinizin bebeislerinin 1. Kalite embriyolar olarak gobuslerinize yerlesmesini dilerim..
Minikgelin colk guzel haberler insaallah simdiiden hamisimizsin... Rabbim yar ve yardimciniz olsun kizlar bu mubarek cum gunu bereketiyle gelsin hepimize insaallah

...yarın öğlen yolcuyum yaa

Canım benim hayırlı yolculuklar. Güle güle git,güle güle gel

herkese günaydın kızlar ben şimdi doktora gidiyorum bugün opu var inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM tamamına erdirsin duanıza ihtiyacım var ALLAHIMdualarımızı kabul etsin amin

Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah hersey yolunda gitsin...

İkramaya ve Millstone güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar...

embriyoları sağlıklı gelişip yaşayıp donrulan arkadaşlarımızın transfer sonrasında hamile kalamadıklarını gördük.
yani embriyolar dışarda yaşadı ve donduruldu ama arkadaşlarımıza transfer edildikten sonra gebelik oluşmadı..
bu iş nasip işi canım..bir yere kadar doktorlar ve biz etkili oluyoruz bir yerden sonra sadece seyirci kalıyoruz olup bitene..
aklını böyle şeyler düşünüp karıştırma...
jel de öyle akıntılar olabilir canım endişelenme...
kaşıntı vs..bişey olursa o zaman doktoruna sor..

aynen öyle canım bende pazartesi opu da olacağını düşünüyorum bu gidiş onu gösteriyor..

Allah yardımcın olsun canım inşallah bugün güzel haberini alırız embriyonun...

yaaa arkadaşlar aklıma birşey takıldı.benim tüp bebek transferimde perşembe toplama işlemi cumartesi transfer işlemi yapıldı.simdi bu 2. gün transferimi 3. gün transferimi oluyor

toplama günü sayılmadığından 2.gün trasnferi yapılmış..
sayı azsa riske atmak istememişleridir 3.güne kadar bekletip...

kız dikkat et kendine takımlarına sahip çık tacize falan uğrayım demeee
topiğin namususun sen şu anda aman deyim

amın canımmmmmmmmmmm gunaydınlar olsun sanada
nasılsın bakım kuslar gıttımı

gitmezler cicim yuva yapmaktan vazgeçselerde kıymetli kakalarını layık görüyorlar gülden teyzelerine

bir bilgim yok ama kızlar yazacaklarıdır...

Eki Görüntüle 427541

Amiinnn canım güzel bir cuma günü bizimle olsun

günaydınnn efenimmm

Son düzenleme:
günaydın kıslarrr
bugün dersim yok.. evdeyim evimide nerdeyse b.ttttttttt götürüyo ama yarın muayene var onun için yatcam bol bol :)))) yarın sabah 7 de yollara düşcez ..Ankara bizi bekliyoo 10 buçukta muayenem var:) çok heyecanlıyım çok tırsıyorummmm...

Canlarım hayırlı olsun.Kuzucuklarınız sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah.Özellikle ilk üç gün önemli dikkat edin,bol bol dinlenin,güzel güzel beslenin:112:Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…