Tüp Bebek Günlüğümüz !

gitmezler cicim yuva yapmaktan vazgeçselerde kıymetli kakalarını layık görüyorlar gülden teyzelerine

Sende yemek fln verme bakalım yada oraya boyle ıp bagla ıpede varsa kavanoz kapakları eskı onları tak 2 3 tane yan yana ıpe basacaklarya tık tık ses cıkınca kacacaklar yaaaaaaaaaaa

evet canım yarın Ankaramız seni ve inşallah büyümüş yumoşlarını bekliyor...
ben inanıyorum yarın opu günü belli oldu diyeceksin...
Allah yanıltmasın AMİNNNNN...

Kızlar telefon geldi şimdi.transferim yarın sabah olacakmış.hayırlısı artık.ama 4.gün transfer oluyor mu?

ohhh çok şükür nihayet bebeklerine kavuşacaksın...
aklımda bir sürü tarih var sen bana ne zaman opu olduğunu hatırlatsana bi o zaman daha bi güzel yorum yaparım..

Sende yemek fln verme bakalım yada oraya boyle ıp bagla ıpede varsa kavanoz kapakları eskı onları tak 2 3 tane yan yana ıpe basacaklarya tık tık ses cıkınca kacacaklar yaaaaaaaaaaa

he he heee neler neler yaptım ben
artık koyverdim sadece görünce kovalıyommmm

herkese günaydınnn.. nasılsınız arkadaşlar???

Güldenimm ben de 1 ay olacak kuşlarla uğraşıyorum. izindeyken onlara hep yemek verdim. Şimdide klimanın arkasına yuva yapmışlar. Ama benim kuşlar çok akıllı balkonumu kirletmiyorlar :)

he he heee neler neler yaptım ben
Artık koyverdim sadece görünce kovalıyommmm

analdım cnm eeee dıyecek bırşey bulamadım yanı artık ne dıyım yaaaa

kızlar telefon geldi şimdi.transferim yarın sabah olacakmış.hayırlısı artık.ama 4.gün transfer oluyor mu?

cok sevıdnım cnm hadı hayrılısı ıns bebegın sımsıkı tutunur sana kuzum yaaaaaaaaa

bosver cnm sonra yaparsın temızlıgı dınlen sen bugunde
tırsma ya tumoslar cok guzel ve buyumus olacak gor bak

günaydınn canım ıyıyızz sen nasılsınn????aferın senınn kuslarınaa

ıyıdır canım sen nasılsın bakımmmmmmmm
yaaaaa demek senın kuslar akıllı ıste egıtım bu yaaaaaa gulden teyzelerı egıtememıs canım

Günaydın hayırlı cumalar ....allah dularımızı kabul etsin inşallah..

günaydın cnm hayırlı cumlar

Hoşgeldin canım

Tuvalet eğitimi kuşlarada şart

günaydın canım...
ne güzel demek senin kuşlar edepli temiz benimkiler hem arsız hem pis
bi de giderek artıyorlar...
ilk gelişlerinde bi kakalarını yapıp sonra balkonda dolaşmaya başlıyorlar...

Günaydın hayırlı cumalar ....allah dularımızı kabul etsin inşallah..

günaydınnn canımcım...
sanada hayırlı cumalar ve Aminnnn....

günaydın canım...
ne güzel demek senin kuşlar edepli temiz benimkiler hem arsız hem pis
bi de giderek artıyorlar...
ilk gelişlerinde bi kakalarını yapıp sonra balkonda dolaşmaya başlıyorlar...

Canım mamalarını kes...

Cd falan sallandır,rüzgar gülleri al...

Son düzenleme:

Salı günü olmuştum opuyu.yalnız bir sorunum daha var.sanırım ohss oldum.karnım şişti.dokunamıyorum karnıma.idrarım normal ama kabızım.doktor dostinexe devam dedi.

Günaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..

Canım çok üzüldüm.

Rabbim yardım etsin,sabır ve güç versin...

Salı günü olmuştum opuyu.yalnız bir sorunum daha var.sanırım ohss oldum.karnım şişti.dokunamıyorum karnıma.idrarım normal ama kabızım.doktor dostinexe devam dedi.

3.gün transferi oluyorsun canım 4.gün değil
yumurta toplama günü sayılmaz çünkü...
karnının şişliği göğüs altındanmı başlıyor yoksa sadece göbeğindemi şişlik...
nefes almanda sıkıntı varmı?
bol bol sıvı ve proteinli gıdalar tüket lütfen mesela yumurtayı bir tane yiyorsan 2 ye çıkar tavuk et vs...
dostinex kullanıyorsun şu an varsa bile hafif durumda..

şoktayım şu an ne demek bu yaa...
vallahi ne diyeceğimi şaşırdım...
Canım benim gerçekten çok üzgünüm şu an...
Allah sabır versin...
Bi daha kötü gün göstermesin...

Allah sabır versin.nedenir ki başka?

rabbım sabır versın canımmmmmmmmmmmmmm
cok uzuldum yaaaaaaaaaa

cnm nefesını kontrol et alıp vermede proteınlı beslen bol bol daha cok sısersen doktoruna soyle
kabızlık ıcınde elma sırkesı ıc yesıl erık ye cılek ye bebegını alana kadar cıkman lazım yoksa sonra daha kotu kabız olamann gerek su bol tuket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…