gitmezler cicim yuva yapmaktan vazgeçselerde kıymetli kakalarını layık görüyorlar gülden teyzelerine
bi gelip baktım.. ne var ne yok diye.. şimdi çıkıyorum canlarım... yarın opudan sonra görüşmek üzere.. güzel haberler veririm insallah size...
günaydın kıslarrr
bugün dersim yok.. evdeyim evimide nerdeyse b.ttttttttt götürüyo ama yarın muayene var onun için yatcam bol bol :)))) yarın sabah 7 de yollara düşcez ..Ankara bizi bekliyoo 10 buçukta muayenem var:) çok heyecanlıyım çok tırsıyorummmm...
Kızlar telefon geldi şimdi.transferim yarın sabah olacakmış.hayırlısı artık.ama 4.gün transfer oluyor mu?
Sende yemek fln verme bakalım yada oraya boyle ıp bagla ıpede varsa kavanoz kapakları eskı onları tak 2 3 tane yan yana ıpe basacaklarya tık tık ses cıkınca kacacaklar yaaaaaaaaaaa
he he heee neler neler yaptım ben
Artık koyverdim sadece görünce kovalıyommmm
kızlar telefon geldi şimdi.transferim yarın sabah olacakmış.hayırlısı artık.ama 4.gün transfer oluyor mu?
günaydın kıslarrr
bugün dersim yok.. Evdeyim evimide nerdeyse b.ttttttttt götürüyo ama yarın muayene var onun için yatcam bol bol :)))) yarın sabah 7 de yollara düşcez ..ankara bizi bekliyoo 10 buçukta muayenem var:) çok heyecanlıyım çok tırsıyorummmm...
herkese günaydınnn.. nasılsınız arkadaşlar???
Güldenimm ben de 1 ay olacak kuşlarla uğraşıyorum. izindeyken onlara hep yemek verdim. Şimdide klimanın arkasına yuva yapmışlar. Ama benim kuşlar çok akıllı balkonumu kirletmiyorlar :)
Güldenimm ben de 1 ay olacak kuşlarla uğraşıyorum. izindeyken onlara hep yemek verdim. Şimdide klimanın arkasına yuva yapmışlar. Ama benim kuşlar çok akıllı balkonumu kirletmiyorlar :)
Günaydın hayırlı cumalar ....allah dularımızı kabul etsin inşallah..
günaydınn canım ıyıyızz sen nasılsınn????aferın senınn kuslarınaa
Günaydın hayırlı cumalar ....allah dularımızı kabul etsin inşallah..
günaydın canım...
ne güzel demek senin kuşlar edepli temiz benimkiler hem arsız hem pis
bi de giderek artıyorlar...
ilk gelişlerinde bi kakalarını yapıp sonra balkonda dolaşmaya başlıyorlar...
evet canım yarın Ankaramız seni ve inşallah büyümüş yumoşlarını bekliyor...
ben inanıyorum yarın opu günü belli oldu diyeceksin...
Allah yanıltmasın AMİNNNNN...
ohhh çok şükür nihayet bebeklerine kavuşacaksın...
aklımda bir sürü tarih var sen bana ne zaman opu olduğunu hatırlatsana bi o zaman daha bi güzel yorum yaparım..
he he heee neler neler yaptım ben
artık koyverdim sadece görünce kovalıyommmm
Günaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..
Salı günü olmuştum opuyu.yalnız bir sorunum daha var.sanırım ohss oldum.karnım şişti.dokunamıyorum karnıma.idrarım normal ama kabızım.doktor dostinexe devam dedi.
Günaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..
Allah sabır versin.nedenir ki başka?Günaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..
Salı günü olmuştum opuyu.yalnız bir sorunum daha var.sanırım ohss oldum.karnım şişti.dokunamıyorum karnıma.idrarım normal ama kabızım.doktor dostinexe devam dedi.
Kızlar bugün güzel haberlele gelin lütfeeennnnn.....
Aklım hep sizde olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?