Tüp Bebek Günlüğümüz !

ıns asılamada pozıtıf alırsın canımmmm

sakın umudunu yitirme canım ALLAH tüp bebekle değilde aşılamayla nasip etmiştir belki bebeğini..
şimdi sadece aşılamana odaklan ve tüp le ilgili herşeyi çıkar aklından..
sonunda oluşan yumurtaların boşa gitmeyecek..
aşılama için değerlendirilecek...

merhaba kızlar nasılsınız? ben çok heyecanlıyım çarşamba sabahı transferim oldu 2 embriyo transfer edildi bugün biraz kasık ağrım var sizce normalmi

Amiiin... Allah razı olsun,eline,yüreğine sağlık canım

Canım hayırlısı olsun.Dilerim Rabbim aşılamayı vesile kılar kuzucuğuna kavuşmana..

merhaba kızlar nasılsınız? ben çok heyecanlıyım çarşamba sabahı transferim oldu 2 embriyo transfer edildi bugün biraz kasık ağrım var sizce normalmi

Hayırlı olsun canım.İnşallah kasığındaki ağrı,kuzucuklarının sana tutunma habercisidir.

Ben geldim. Muayeeneden ciktim rahim kalinligim 6,8 mm olculdu cok cok iyi adetimin 12. Gununde oldugumuzu dusunursekm.m dedi doktoum .. Ama onumuzdeki ay diye dusundugum transfer hayallerim suya dustu ... Bu sekilde transfer yapilamazmis onumuzdeki adetin 2. Gunu farkli ilaclar ve protokelle basliyoruz simdidi psikologla gorusmeye giriyorum...

Ins ıkısıde bebegın olarak doner sana hayatımmmmm
kasık agrısı fln normal ıns ıcerde tutunmaya calsııyrolardır canımmmm

vallahi benim saksı hiç çalışmıyorrr....... ,
e 2 hep daha da mı yüksek olmalı benim fsh bir kere 19a düştü e2 yüksek diye beğenmemişti merkezim....

canımmmm e2 5000 e kadar cıkıyor ve yuksek olamsıda sıkıntı dusuk olmasıda oratsı herzaman dah ıyı yanı ya

Hayırlı olsun canım.İnşallah kasığındaki ağrı,kuzucuklarının sana tutunma habercisidir.[/QUOTE]

inşallah canım umarım düşme habercisi değildir

ben yemeğe çıkıyorumm cici kızlarrr..gelince görüşürüzz öpüldünüzzz.....

afıyet olsun cnmmm

hayırlısı olsun kuzummmmm
ıns bırdahahkı ay son olur tedavın guzel guzel gelısır

inşallah canım yaaa peki tahlili en erken ne zaman yapsam çıkar acaba bana 2 haziranda yaptır dediler ama ben biraz sabırsızım galiba

Canım benim,kader arkadaşım 7mm altında transfer yapılamıyor.Benimde transfer temmuz ayına kalacak sanırım.Böğürtlen,nar suyu,kuru siyah üzüme devam canım.Sabır .... Bu günlerde geçecek...

ah semoşum geç olsun güç olmasın........ bak ne güzel toparlanmaya başlamış rahim.... inşallah geriside çookgüzel gelicek.....

inşallah canım yaaa peki tahlili en erken ne zaman yapsam çıkar acaba bana 2 haziranda yaptır dediler ama ben biraz sabırsızım galiba

ben erken test karsıyım ama 10 gun yapan ark var sen 12 gunu bekle sonra az cıktı dıyeceksın yukselırmı cok cıksa dusermı sıkıntı olack ve uzuleceksı cnm o yuzden bekle kı gununde yaptır derım

Yumurta üret,büyüt sonra çatlat,

Rahim duvarı kalınlaştır,

e2'ni ayarını tuttur,

Yat kalk ilaç iç,

Ruh sağlığını koru,

Doğru düzgün beslen,uyu,

Kilonu dengede tut,

Sigara falan yasak,

Evini çekip çevir,

Kocanı hoş tut

Etrafa durumu belli etme,

Zaman zaman dr + hemşire kaprisi çek,

:84::84::84:

Yokmu arttıran :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…