Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben erken test karsıyım ama 10 gun yapan ark var sen 12 gunu bekle sonra az cıktı dıyeceksın yukselırmı cok cıksa dusermı sıkıntı olack ve uzuleceksı cnm o yuzden bekle kı gununde yaptır derım

doğru diyorsun tatlım ya bende heyecanımın kurbanı oluyorum böyle şurda 2 hazirana 8 gün kaldı ne yapalım beklicem artık

merhaba kızlar nasılsınız? ben çok heyecanlıyım çarşamba sabahı transferim oldu 2 embriyo transfer edildi bugün biraz kasık ağrım var sizce normalmi

fevkaladenin fevkininde fevkinde bir haber...
çok sevindim ne güzel şimdi 2 bebişinle zaman geçiriyorsun..
kasık ağrıların normal...

vallahi benim saksı hiç çalışmıyorrr....... ,
e 2 hep daha da mı yüksek olmalı benim fsh bir kere 19a düştü e2 yüksek diye beğenmemişti merkezim....

şekerim e2 yumurta sayısıyla orantılı olmalı tüp bebek için söylüyorum...
belli bir değerin altında da olunca transfer yapılsa bile tutmaz...

bence üzülme semracım ne güzel rahim kalınlığı daha iyi ve düzelme var demek bu ...
evet her defasında başlamayı hayal edip ertelenmesi can sıkıcı ama ortada tedavi edilmesi gereken bir durum var ve o halledilmeden olmuyor işte...

ben yemeğe çıkıyorumm cici kızlarrr..gelince görüşürüzz öpüldünüzzz.....

afiyet olsun cicim..

Cuma saati öğle ezanına kadar biraz okuyayım sonrada namazımı kılar gelirim...

inşallah canım yaaa peki tahlili en erken ne zaman yapsam çıkar acaba bana 2 haziranda yaptır dediler ama ben biraz sabırsızım galiba

sonra streslı bır sekılde gun bekle
sonuc negatıf olursa dımdık dur
uzuldugunu esıne bellı etme kı uzulmesın

Cuma saati öğle ezanına kadar biraz okuyayım sonrada namazımı kılar gelirim...

Allah kabul etsın canım
bende dualarımı edım namaz aksama artık...

Son düzenleme:

inşallah canım dr çok ümitli konuştu %70 tutar dedi ama tabi ümitlenmekte istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bugünde ağrı başlayınca biraz korktum açıkçaası

rabbim sabrını versin..................

hastaneden geldim şimdi
LH-7.6
E2-105.40 çıktı sonuclarım

ve büyük sürprizzz
6 tane yumurtam olgunlasmaya baslamıs
diger 2 tedavimde hep 3 yumurta vardı bıosteron ıse yaradı sanırım
cok mutluyum 6 yumurta

merıonal 150 lik 2 çpne aldım bugün ve pazar saat 13.00 de yapacagım
pazartesı tekrar kontrol var
haftaya persemba cuma opu olabilir dedi doktorum

defnelma opu dan cıkmamıstı ben cıkarken esi bekliyordu orada

selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........

hayırlı cumalar herkese

dün gece hepimiz için dua ettim

allah hepimizin gönlündekini versin inşallahhh

çok heyecanlıyım bugün,mutluyummm

Selam kizlar nasilsiniz? Ecrin ne haber?
Progestan ignesi olan var mi aranizda? bana cok siddetli bas donmesi ve mide bulantisi yapiyor. Ayaga bile kalkmiyorum kusmamak icin. Bugun de igne olucam, aslinda 10 gun falan oldum, sadece hafif bulanti yapiyordu, acaba birikti mi vucutta? Dr arasam mi karar veremedim...

Son düzenleme:
adetin 2. günü kaç folikülünüz olmuştu hatırlayan varmı varsa YAZABİLİRMİ

hayırlı cumalar herkese

dün gece hepimiz için dua ettim

allah hepimizin gönlündekini versin inşallahhh

çok heyecanlıyım bugün,mutluyummm

ne guzel haberler bunalr cnm rabbım mutlugunu daım etsın ıns canımmmm
sonuda pozıtıf olsun tatlım defneyı merak edıyordum demek ısı bıtmedı daha onunda hersey sorunsuz gecer ıns cnm

cok sukur canım ıyıyım bende ıs guc kosturuyoruz valla yaaa
bence doktorunu ara sor derım kuzummmmm

selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........

hayırlı cumalr canımmmmmm hosgeldınnnn

canım bende kullanıyorum bana şiddetli kabızlık yapmıştı mide bulantısıda vardı tabi ama geçti sen istersen bi druna danış bu durumu

Her 2 denememde de sagda 6 solda 4 civari gorunuyordu. Sonra ilk opu da 16 yumurta toplandi, 2. opu da 18 yumurta toplandi canim.

cnm ben bugün gittim adetim 2. günü yani solda 4 sağda 1 folikül oluşmuş sizce nasıl artarmı yardımcı iğneleri kullanmaya başlıyınca

Ne kadar suredir kullaniyosun canim? hala devam mi kullanmaya? Bende de biraz kabizlik yapiyor, duphalac la idare ediyorum..

tam 7 gün oldu tatlım devam ediyorum kullanmaya doktoruma söyleyince kabız olduğumu banada duphalac verdi ama sen diğer şikayetlerin için drunu bi ara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…