ben erken test karsıyım ama 10 gun yapan ark var sen 12 gunu bekle sonra az cıktı dıyeceksın yukselırmı cok cıksa dusermı sıkıntı olack ve uzuleceksı cnm o yuzden bekle kı gununde yaptır derım
merhaba kızlar nasılsınız? ben çok heyecanlıyım çarşamba sabahı transferim oldu 2 embriyo transfer edildi bugün biraz kasık ağrım var sizce normalmi
vallahi benim saksı hiç çalışmıyorrr....... ,
e 2 hep daha da mı yüksek olmalı benim fsh bir kere 19a düştü e2 yüksek diye beğenmemişti merkezim....
Ben geldim. Muayeeneden ciktim rahim kalinligim 6,8 mm olculdu cok cok iyi adetimin 12. Gununde oldugumuzu dusunursekm.m dedi doktoum .. Ama onumuzdeki ay diye dusundugum transfer hayallerim suya dustu ... Bu sekilde transfer yapilamazmis onumuzdeki adetin 2. Gunu farkli ilaclar ve protokelle basliyoruz simdidi psikologla gorusmeye giriyorum...
ben yemeğe çıkıyorumm cici kızlarrr..gelince görüşürüzz öpüldünüzzz.....
inşallah canım yaaa peki tahlili en erken ne zaman yapsam çıkar acaba bana 2 haziranda yaptır dediler ama ben biraz sabırsızım galiba
Yumurta üret,büyüt sonra çatlat,
Rahim duvarı kalınlaştır,
e2'ni ayarını tuttur,
Yat kalk ilaç iç,
Ruh sağlığını koru,
Doğru düzgün beslen,uyu,
Kilonu dengede tut,
Sigara falan yasak,
Evini çekip çevir,
Kocanı hoş tut
Etrafa durumu belli etme,
Zaman zaman dr + hemşire kaprisi çek,
:84::84::84:
Yokmu arttıran :97:
Cuma saati öğle ezanına kadar biraz okuyayım sonrada namazımı kılar gelirim...
doğru diyorsun tatlım ya bende heyecanımın kurbanı oluyorum böyle şurda 2 hazirana 8 gün kaldı ne yapalım beklicem artık
fevkaladenin fevkininde fevkinde bir haber...
çok sevindim ne güzel şimdi 2 bebişinle zaman geçiriyorsun..
kasık ağrıların normal...
şekerim e2 yumurta sayısıyla orantılı olmalı tüp bebek için söylüyorum...
belli bir değerin altında da olunca transfer yapılsa bile tutmaz...
bence üzülme semracım ne güzel rahim kalınlığı daha iyi ve düzelme var demek bu ...
evet her defasında başlamayı hayal edip ertelenmesi can sıkıcı ama ortada tedavi edilmesi gereken bir durum var ve o halledilmeden olmuyor işte...
afiyet olsun cicim..
Günaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..
1 haftan var bekle cnm yapma
adetin 2. günü kaç folikülünüz olmuştu hatırlayan varmı varsa YAZABİLİRMİ
hastaneden geldim şimdi
LH-7.6
E2-105.40 çıktı sonuclarım
ve büyük sürprizzz
6 tane yumurtam olgunlasmaya baslamıs
diger 2 tedavimde hep 3 yumurta vardı bıosteron ıse yaradı sanırım
cok mutluyum 6 yumurta
merıonal 150 lik 2 çpne aldım bugün ve pazar saat 13.00 de yapacagım
pazartesı tekrar kontrol var
haftaya persemba cuma opu olabilir dedi doktorum
defnelma opu dan cıkmamıstı ben cıkarken esi bekliyordu orada
hayırlı cumalar herkese
dün gece hepimiz için dua ettim
allah hepimizin gönlündekini versin inşallahhh
çok heyecanlıyım bugün,mutluyummm
Selam kizlar nasilsiniz? Ecrin ne haber?
Pogestan ignesi olan var mi aranizda? bana cok siddetli bas donmesi ve mide bulantisi yapiyor. Ayaga bile kalkmiyorum kusmamak icin. Bugun de igne olucam, aslinda 10 gun falan oldum, sadece hafif bulanti yapiyordu, acaba birikti mi vucutta? Dr arasam mi karar veremedim...
selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........
Selam kizlar nasilsiniz? Ecrin ne haber?
Pogestan ignesi olan var mi aranizda? bana cok siddetli bas donmesi ve mide bulantisi yapiyor. Ayaga bile kalkmiyorum kusmamak icin. Bugun de igne olucam, aslinda 10 gun falan oldum, sadece hafif bulanti yapiyordu, acaba birikti mi vucutta? Dr arasam mi karar veremedim...
canım bende kullanıyorum bana şiddetli kabızlık yapmıştı mide bulantısıda vardı tabi ama geçti sen istersen bi druna danış bu durumu
Her 2 denememde de sagda 6 solda 4 civari gorunuyordu. Sonra ilk opu da 16 yumurta toplandi, 2. opu da 18 yumurta toplandi canim.
Ne kadar suredir kullaniyosun canim? hala devam mi kullanmaya? Bende de biraz kabizlik yapiyor, duphalac la idare ediyorum..
cnm ben bugün gittim adetim 2. günü yani solda 4 sağda 1 folikül oluşmuş sizce nasıl artarmı yardımcı iğneleri kullanmaya başlıyınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?