hastaneden geldim şimdi
LH-7.6
E2-105.40 çıktı sonuclarım
ve büyük sürprizzz
6 tane yumurtam olgunlasmaya baslamıs
diger 2 tedavimde hep 3 yumurta vardı bıosteron ıse yaradı sanırım
cok mutluyum 6 yumurta
merıonal 150 lik 2 çpne aldım bugün ve pazar saat 13.00 de yapacagım
pazartesı tekrar kontrol var
haftaya persemba cuma opu olabilir dedi doktorum
defnelma opu dan cıkmamıstı ben cıkarken esi bekliyordu orada
Belki toplam folikul artmayabilir ama var olanlar tam gorunmuyordur canim, cunku hep gorunenden fazla cikiyor opu da...
Ne kadar suredir kullaniyosun canim? hala devam mi kullanmaya? Bende de biraz kabizlik yapiyor, duphalac la idare ediyorum..
Yumurta üret,büyüt sonra çatlat,
Rahim duvarı kalınlaştır,
e2'ni ayarını tuttur,
Yat kalk ilaç iç,
Ruh sağlığını koru,
Doğru düzgün beslen,uyu,
Kilonu dengede tut,
Sigara falan yasak,
Evini çekip çevir,
Kocanı hoş tut
Etrafa durumu belli etme,
Zaman zaman dr + hemşire kaprisi çek,
:84::84::84:
Yokmu arttıran :97:
Cuma saati öğle ezanına kadar biraz okuyayım sonrada namazımı kılar gelirim...
hastaneden geldim şimdi
LH-7.6
E2-105.40 çıktı sonuclarım
ve büyük sürprizzz
6 tane yumurtam olgunlasmaya baslamıs
diger 2 tedavimde hep 3 yumurta vardı bıosteron ıse yaradı sanırım
cok mutluyum 6 yumurta
merıonal 150 lik 2 çpne aldım bugün ve pazar saat 13.00 de yapacagım
pazartesı tekrar kontrol var
haftaya persemba cuma opu olabilir dedi doktorum
defnelma opu dan cıkmamıstı ben cıkarken esi bekliyordu orada
selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........
günaydın arkadaşlar.
biosteronu kaç ay günde kaç tn kullandın cnm birde bu 6 yumurtayı adetin kaçıncı gününde verdin .hayırlı olsun tedavin...
Evet oluyo boyle seyler, hayirlisiyla devam eder insallah tedavin canim..ay inş çıkar cnm ya şimdiden stresi başladı ben bunada şükrediyorum ama dr az bu yinede dedi büyümelerine bakıcaz dedi birde rahim kalınmış yarın yine gidicem ultrasonda tekrar bakıp iğnelerime başlatır inş yarınnn.... ben artcağına inanıyorum seninde dedğin gibi sonradan gelişen yumurtalar oluyor... hatta bi kız opuya girmişti var olan yumurtalarının hepsi yok oldu opusu o gün iptal olup tekrar çatlatma iğnesi yaptı ertesi gün tekrar opuya girdi ve 6 yumurtası toplanmıştı2 günde bunları yaşamıştı yazık...
progestanın genel yan etkileri baş dönmesi ve mide bulantısı..... iğne yerine fitil olarak kullanmak etkileri azaıltıyo.... ve genelde 12 haftaya kadar kullanılıyo....
KiZlar transferimde 2. Gunum kasıklarım karnım ağıyor normalmi
Yoksa tutunmadiki mercimeklerin
Gece hep yan yattım zararmi verdim acaba(((((( korkuyorummmm
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
teyzoşummm nasılsınn bitanemm..annenin göbişindee rahatın iyi mii???yoksa sıkıldın mı artıkk..çıkart beni annecim kucağına al mı diyosun acaba?yada bızı merak ediyomusun :26:
Ben geldim. Muayeeneden ciktim rahim kalinligim 6,8 mm olculdu cok cok iyi adetimin 12. Gununde oldugumuzu dusunursekm.m dedi doktoum .. Ama onumuzdeki ay diye dusundugum transfer hayallerim suya dustu ... Bu sekilde transfer yapilamazmis onumuzdeki adetin 2. Gunu farkli ilaclar ve protokelle basliyoruz simdidi psikologla gorusmeye giriyorum...
kızlar sinir durumumdayım 12. günümden sonra 96 çıkmıştıya bi daha tahlil yaptırmadım( yaptırsamm mı bilmiyorum?
kayınvalideme söledik tuttu diye herkes tebrik için arıyor ya sinir oldum. daha ultrasonda bile bakmadık. doğru mu tutun du nedir ne değildir. millet soruyo kaç aylık bende ne ayı daha 15 günlük diyorum ya delircemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?