Tüp Bebek Günlüğümüz !

biosteronu kaç ay günde kaç tn kullandın cnm birde bu 6 yumurtayı adetin kaçıncı gününde verdin .hayırlı olsun tedavin...

Belki toplam folikul artmayabilir ama var olanlar tam gorunmuyordur canim, cunku hep gorunenden fazla cikiyor opu da...

ay inş çıkar cnm ya şimdiden stresi başladı ben bunada şükrediyorum ama dr az bu yinede dedi büyümelerine bakıcaz dedi birde rahim kalınmış yarın yine gidicem ultrasonda tekrar bakıp iğnelerime başlatır inş yarınnn.... ben artcağına inanıyorum seninde dedğin gibi sonradan gelişen yumurtalar oluyor... hatta bi kız opuya girmişti var olan yumurtalarının hepsi yok oldu opusu o gün iptal olup tekrar çatlatma iğnesi yaptı ertesi gün tekrar opuya girdi ve 6 yumurtası toplanmıştı 2 günde bunları yaşamıştı yazık...

Ne kadar suredir kullaniyosun canim? hala devam mi kullanmaya? Bende de biraz kabizlik yapiyor, duphalac la idare ediyorum..

progestanın genel yan etkileri baş dönmesi ve mide bulantısı..... iğne yerine fitil olarak kullanmak etkileri azaıltıyo.... ve genelde 12 haftaya kadar kullanılıyo....

OLMAZ MI SEKERIMM daha saysak artarr yanı ecrınde demıs zaten sonra gun say o gun gelsın negatıf al ıcın kan ağlasa bıle ınsanlara bellı etme herkese hesap ver cvp verr...gerçekten cok zor bır surecc ınanın ben bu kadar zor olduğunu tahmın etmemıştim.daha baslamadan yoruldum sankı yaaaa:18::18:

Cuma saati öğle ezanına kadar biraz okuyayım sonrada namazımı kılar gelirim...

allah kabull etsin canımm...dualarında bızı de unutmaa tatlımmmm

aa superr haber bu canımm ınsallah hersey sorunsuz bır sekılde devamm ederrrr ve bebeğine kavusursunn.....

selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........

slmm şekerr ve yavrusuuuu amın canım senınde cuman mubarek olsun

hamile kalsakta yıne ohhh diyemıyosun kı ılaclara devam ığnelere devamm..strese,testlere devamm..doğum yaklaştıkça tatlı heycanlarr baslıcak sonraa nasıl olcak,zor mu olcak kolay mı olcak vs işteee anne olmak ne kadar zormuş meğerr kızlarrr..annelerımızı smdı daha ıyı anlıyoruzz gercekten de ve onu bazen uzduğum ıcın cok pişmanın gercekten de allah affetsınn bızııı....

teyzoşummm nasılsınn bitanemm..annenin göbişindee rahatın iyi mii???yoksa sıkıldın mı artıkk..çıkart beni annecim kucağına al mı diyosun acaba? yada bızı merak ediyomusun :26:

KiZlar transferimde 2. Gunum kasıklarım karnım ağıyor normalmi
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
Gece hep yan yattım zararmi verdim acaba(((((( korkuyorummmm

Son düzenleme:
Evet oluyo boyle seyler, hayirlisiyla devam eder insallah tedavin canim..

progestanın genel yan etkileri baş dönmesi ve mide bulantısı..... iğne yerine fitil olarak kullanmak etkileri azaıltıyo.... ve genelde 12 haftaya kadar kullanılıyo....

Canim fitil kullaniyodum zaten ama kanamam oldu, dr igne + fitil kullanican dedi. Igneyi bir 10 gun kullandim, sonra kesip fitile donduk ama 3 gun sonra yine kanama basladi. Yine igneye donduk, 12. haftaya kadar boyle dedi dr.

teyzoşummm nasılsınn bitanemm..annenin göbişindee rahatın iyi mii???yoksa sıkıldın mı artıkk..çıkart beni annecim kucağına al mı diyosun acaba? yada bızı merak ediyomusun :26:

iyi teyzesi.... dün maşallahı vardı kıpır kıpır gecenin bi körüne kadar hareketliydi.... dün yorulmuş olacakki bugün çok sakin........ aman diyim sakın sıkılmasın içerde vakti gelenece beklesin benim akıllı kızım.....

hayırlı cumalar güzeller.doktordan gelıyorum.rahim kalınlıgı 8mm olmuş. sagda 13mm solda 12-8-7 ve 5mm foliküller gorunuyo.pazartesi tekrar kontrol var artık ondan sonra opu belli olucak.küçükler yetişmeyebilir ama bakalım kısmet artık.benden haberler boyle.opuyorum hepınızı..

kızlar sinir durumumdayım 12. günümden sonra 96 çıkmıştıya bi daha tahlil yaptırmadım ( yaptırsamm mı bilmiyorum?
kayınvalideme söledik tuttu diye herkes tebrik için arıyor ya sinir oldum. daha ultrasonda bile bakmadık. doğru mu tutun du nedir ne değildir. millet soruyo kaç aylık bende ne ayı daha 15 günlük diyorum ya delircemmmmmmmmmmm

canım benim o kadar sabrettin biraz daha sabır...en güzeli herşey hallolduktan sonra tedaviye başlamak.en azından aklında soru işareti kalmaz..RABBİM yüzünü güşdürsün tez zamanda anne olasın..(amin)

cuma günümüz mübarek olsun opu oldu ve 6 yumurta toplanmış haber verecekler olacak inş kaliteli olur ve pozitif sonuç alırım RABBİM hepimize tez zamanda nasip etsin cuma günü yüzüsuyu hürmetine ilginiz ve alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ALLAHA emanet olun

canım benim söylemişsiniz artık elden bir şey gelmez..ama sen de haklısın insan sevincini paylaşmak istiyor..ben de bu korkulardan söyleyemiyorum..yan apartmanda ablam var o dahi bilmiyor..eğer tutmazsa beni teselli ederlerse daha çook üzülürüm çünkü..hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…