Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok geçmiş olsun..inş..hepsi döllenir kaliteli kaliteli...

canım benim o kadar sabrettin biraz daha sabır...en güzeli herşey hallolduktan sonra tedaviye başlamak.en azından aklında soru işareti kalmaz..RABBİM yüzünü güşdürsün tez zamanda anne olasın..(amin)

Haklisin hayatimm. Eee alistik artik. Az daha sabredcegiz iyi de oldu aslina bakarsan babaannem cok hastaydi tumor kotu huyluymus aklim onda kalmisti. Simdi kocisin sinavlari da bitiyor haziran basinda memlekete gidebilirim
Bekle beni samsun ben geleyrum kdr bacimm da annemlere yakin oturuyor samsun bulusmasi da super olacak..m

teyzesi onu yerr yaaa..tatlısım haklısın vala zamanında gelsın bıze bı stres yasatmasınn aman hee aferın ona cıcı kızz....

hayırıslı olsunn bıtanemm cok sevındımm

HIMMmm keske solemeseydınız canım ama olan olmus artıkk hakkında hayırlısı neyse onu yasa bıtanemm...

hayırlısı olsunn canımm ınsallah hersey cok guzell olucakkk

cellyn kullanıcısından alıntı

doğru diyorsun tatlım ya bende heyecanımın kurbanı oluyorum böyle şurda 2 hazirana 8 gün kaldı ne yapalım beklicem artık

1 haftan var bekle cnm yapma​

cellyn kullanıcısından alıntı

doğru diyorsun tatlım ya bende heyecanımın kurbanı oluyorum böyle şurda 2 hazirana 8 gün kaldı ne yapalım beklicem artık

1 haftan var bekle cnm yapma

yaa ben tahlil gününü beklemiyorum.insan bekledikce heyecan yapıyo ve gün gecmiyo. bana kalsa yapmayacam tutmadıysa zaten adet olurum .

Normal canim, belirtilere takilma, agri sizi oluyor tutundu veya tutunmadi demek degil. Sen dinlen, banyo yapma ozellikle ilk 3 gun.

normal canım normal...olmadı falan oyle seylerr dusunmee tamamm mıı

evet canım ya tutunma belirtisi olabileceği gibi, yapılan işlemlerlede alakalı olabilir. ama olumsuz düşünme yinede sakınn

Cok korkuyorummmm bsy olacak diye yemegimi masada yiyorum 15 dk oturuyorum su cok içtiğimden saat bası tuvalete gidiom ins bunlar zarar vermez Rabbim bu zorlukların sonunda nasip eder ins bebislerimizi bize

cok haklısın canımmmmmm
anne hakkı ödenmezzzzzzzz

KiZlar transferimde 2. Gunum kasıklarım karnım ağıyor normalmi
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
Gece hep yan yattım zararmi verdim acaba(((((( korkuyorummmm

canım bol bol su ıc kı kabız olma kasık agısı opudanda olur tutunma da olur oyle endıse etme
yatmayı bılmıyorum ama ıyı seyelr dusun ve ıyı olsun

cnm napsın heveslenmı soylemıs napsın kadın onun acısındada bak
endıserın ıns yersız kalır cnm takma bosverrr

ohhhhhhh cok guzel haber canım yaaaaaaaaaaa
1 kalıte embıriyo olsun ıns hepsıııı

yaa ben tahlil gününü beklemiyorum.insan bekledikce heyecan yapıyo ve gün gecmiyo. bana kalsa yapmayacam tutmadıysa zaten adet olurum .

erken test yokkkkkkkk salıya ne kaldı aaaaaaaaaaaa

ne oldu canım ben gene kaçırdım sanırımm ???

1 sayfa gerıye bak cnm yazıyo orda

Canım ya bilmeleri sorun değil. Daha çok erken ve kayınvalidem tedavi sürecini biliyodu tuttu dedik ne yapalım. zaten hemen sölemedim. salıydı 2 gün geçti öyle söledim.
Ama kalkıp şehir dışındaki akrabaları araması çok saçma yaa.. zaten tedavi süresi boyunca hiç destek olmadı ve transfer günü bide kavga edip moralimi bozdu. şimdi bişey olmamış gibi bayram yapması çok yersiz ve sahte.. allah ıslah etsin..

cnmmm haklısın ama bosver sen bebgıne odaklan ve stres yapmakı kotu seyler olmasınnnnnnnnnn
bosver kımı ısterse arasın sankı sehır dıına ne gerek varsa mılleet yayıyor am aheves ıste onunkıde bosver keseyı ne zaman gorcen

tatlışımm yaa uzuldumm bıraz sankı ama gec olsun guc olmasın ne yapalım kı hakkında hayırlısı boyle olcak demek kı..senı anlayabılıyorum ınsan bır once olsun bıtsın istiyor boyle beklemek cok zor nasıl olcak neler olcak dusunmeekk zorrrr

yaa ınsan korkar tabıkıı canımm off allahım sen yardım ett bızeeee

Sagolun KiZlar az once hafif şiddetli deprem oldu cok koktum bebeklerime bsy olacak diye ins bu korkum bebeklere bsy yapmaz hayırlısı ile su bekleme sürecinde iyi sekilde bitirelim

kızımm ya ınsan heycan yapıyor cok sevınıyor ve sevıncını paylasmak ıstıyor bı sekıldee sonunu dusunmeden hareket edıyoruz bazen ama bende olsam sanırım bende solerım herkese avazım cıktığı kadarr bağırırım HAMİLEYİMMM diyee

ama gitmişimmmm yetişemedin...
Maşallah şekerim ne deyimki ben sen iğne değil hapla yumoş büyütüyorsun sayı mükemmel bence...
eğer hapla devam etseydin çok zaman alırdı büyümeleri neyseki merional e başlayacaksın o zaman daha da süpper...
hadi hayırlı olsun cicim..
acaba en büyük yumoş kaç mm:44:
defnelma demek daha opudaydı naptı acaba iyidir inşallah..

selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........

sanada hayırlı cumalar güzel insan...

iğnesinin yan etkisini çok duydum bence yaşadıkların normal ama çok rahatsız ediyorsa doktoruna sor derim...

adetin 2. günü kaç folikülünüz olmuştu hatırlayan varmı varsa YAZABİLİRMİ

şekerim bu durum kişiden kişiye değişir hatta kişinin kendisinde bile değişir mesela ben...
ilk tüp bebişte toplam 10 tane dediler opu da 19 yumoş çıktı..
ikincisinde sağ da ve solda 6 şardan 12 tane dediler en son ulrtasonda 20 civarı alabiliriz dedi doktorum ama çatlatla iğnesi görevini görmeyince sadece 3 tane toplanabildi...
anlayacağın belli olmaz...

cnm ben bugün gittim adetim 2. günü yani solda 4 sağda 1 folikül oluşmuş sizce nasıl artarmı yardımcı iğneleri kullanmaya başlıyınca

iğnelere başlayınca artma olasılığı var genelde ultrasonda görünenden çok toplanıyor opuda...

KiZlar transferimde 2. Gunum kasıklarım karnım ağıyor normalmi
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
Gece hep yan yattım zararmi verdim acaba(((((( korkuyorummmm

ağrıların çok normal daha yeni transfer oldun..
gebelik belirtisi olarak sakın yorma şimdiden daha belli olmaz çünkü..

ha ha haaayyyy yerim ben senin kızını gebelik takviminde de tekmelerini sayıyormusunuz diye soruyoooo

Maşallah canım gayet iyi...
pazartesiye kadar küçüklerde de büyüme olur...
en azından 4 yumoş döllenmeye hazır olur diyorum..

aaaaa bende bu kız nerde ikinci test sonucu ne çıktı acaba diyorum meğer yaptırmamış...
kız Allah iyiliğini versin 2.testi yaptır ve ultrason için doktorunla görüş...

opu olmuşda gelmiş bile arkadaşım ...
geçmiş olsun canım yarında güzel haberlerini alacaz hiç merak etme...

senın demen baska kaynannın kalkıp sehır dıısındakı ınsana demesı baska ama canım kızda ondan yakınıyo yanı kaynanasının yaptıgı ayıp bence

egunalll
doktor soylerken can kulagıyla dınledım canım
5.5 mm den baslıyor 8.5 mm kadar saydı
endometrıum 7.8 dedı canım

senin engin tecrubelerınden hesaplama beklıyorum
nasıl durum???:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…