cuma günümüz mübarek olsun opu oldu ve 6 yumurta toplanmış haber verecekler olacak inş kaliteli olur ve pozitif sonuç alırım RABBİM hepimize tez zamanda nasip etsin cuma günü yüzüsuyu hürmetine ilginiz ve alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ALLAHA emanet olun
canım benim o kadar sabrettin biraz daha sabır...en güzeli herşey hallolduktan sonra tedaviye başlamak.en azından aklında soru işareti kalmaz..RABBİM yüzünü güşdürsün tez zamanda anne olasın..(amin)
iyi teyzesi.... dün maşallahı vardı kıpır kıpır gecenin bi körüne kadar hareketliydi.... dün yorulmuş olacakki bugün çok sakin........ aman diyim sakın sıkılmasın içerde vakti gelenece beklesin benim akıllı kızım.....
hayırlı cumalar güzeller.doktordan gelıyorum.rahim kalınlıgı 8mm olmuş. sagda 13mm solda 12-8-7 ve 5mm foliküller gorunuyo.pazartesi tekrar kontrol var artık ondan sonra opu belli olucak.küçükler yetişmeyebilir ama bakalım kısmet artık.benden haberler boyle.opuyorum hepınızı..
kızlar sinir durumumdayım 12. günümden sonra 96 çıkmıştıya bi daha tahlil yaptırmadım( yaptırsamm mı bilmiyorum?
kayınvalideme söledik tuttu diye herkes tebrik için arıyor ya sinir oldum. daha ultrasonda bile bakmadık. doğru mu tutun du nedir ne değildir. millet soruyo kaç aylık bende ne ayı daha 15 günlük diyorum ya delircemmmmmmmmmmm
cuma günümüz mübarek olsun opu oldu ve 6 yumurta toplanmış haber verecekler olacak inş kaliteli olur ve pozitif sonuç alırım RABBİM hepimize tez zamanda nasip etsin cuma günü yüzüsuyu hürmetine ilginiz ve alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ALLAHA emanet olun
1 haftan var bekle cnm yapma
Normal canim, belirtilere takilma, agri sizi oluyor tutundu veya tutunmadi demek degil. Sen dinlen, banyo yapma ozellikle ilk 3 gun.
normal canım normal...olmadı falan oyle seylerr dusunmee tamamm mıı
evet canım ya tutunma belirtisi olabileceği gibi, yapılan işlemlerlede alakalı olabilir. ama olumsuz düşünme yinede sakınn
hamile kalsakta yıne ohhh diyemıyosun kı ılaclara devam ığnelere devamm..strese,testlere devamm..doğum yaklaştıkça tatlı heycanlarr baslıcak sonraa nasıl olcak,zor mu olcak kolay mı olcak vs işteee anne olmak ne kadar zormuş meğerr kızlarrr..annelerımızı smdı daha ıyı anlıyoruzz gercekten de ve onu bazen uzduğum ıcın cok pişmanın gercekten de allah affetsınn bızııı....
KiZlar transferimde 2. Gunum kasıklarım karnım ağıyor normalmi
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
Gece hep yan yattım zararmi verdim acaba(((((( korkuyorummmm
kızlar sinir durumumdayım 12. günümden sonra 96 çıkmıştıya bi daha tahlil yaptırmadım( yaptırsamm mı bilmiyorum?
kayınvalideme söledik tuttu diye herkes tebrik için arıyor ya sinir oldum. daha ultrasonda bile bakmadık. doğru mu tutun du nedir ne değildir. millet soruyo kaç aylık bende ne ayı daha 15 günlük diyorum ya delircemmmmmmmmmmm
yaa ben tahlil gününü beklemiyorum.insan bekledikce heyecan yapıyo ve gün gecmiyo. bana kalsa yapmayacamtutmadıysa zaten adet olurum .
ne oldu canım ben gene kaçırdım sanırımm ???
canım benim söylemişsiniz artık elden bir şey gelmez..ama sen de haklısın insan sevincini paylaşmak istiyor..ben de bu korkulardan söyleyemiyorum..yan apartmanda ablam var o dahi bilmiyor..eğer tutmazsa beni teselli ederlerse daha çook üzülürüm çünkü..hayırlısı artık..
Cok korkuyorummmm bsy olacak diye yemegimi masada yiyorum 15 dk oturuyorum su cok içtiğimden saat bası tuvalete gidiom ins bunlar zarar vermez Rabbim bu zorlukların sonunda nasip eder ins bebislerimizi bize
Canım ya bilmeleri sorun değil. Daha çok erken ve kayınvalidem tedavi sürecini biliyodu tuttu dedik ne yapalım. zaten hemen sölemedim. salıydı 2 gün geçti öyle söledim.
Ama kalkıp şehir dışındaki akrabaları araması çok saçma yaa.. zaten tedavi süresi boyunca hiç destek olmadı ve transfer günü bide kavga edip moralimi bozdu. şimdi bişey olmamış gibi bayram yapması çok yersiz ve sahte.. allah ıslah etsin..
cok haklısın canımmmmmm
anne hakkı ödenmezzzzzzzz
canım bol bol su ıc kı kabız olma kasık agısı opudanda olur tutunma da olur oyle endıse etme
yatmayı bılmıyorum ama ıyı seyelr dusun ve ıyı olsun
cnm napsın heveslenmı soylemıs napsın kadın onun acısındada bak
endıserın ıns yersız kalır cnm takma bosverrr
ohhhhhhh cok guzel haber canım yaaaaaaaaaaa
1 kalıte embıriyo olsun ıns hepsıııı
erken test yokkkkkkkk salıya ne kaldı aaaaaaaaaaaa
1 sayfa gerıye bak cnm yazıyo orda
yaa ınsan korkar tabıkıı canımm off allahım sen yardım ett bızeeee
Sagolun KiZlar az once hafif şiddetli deprem oldu cok koktum bebeklerime bsy olacak diye ins bu korkum bebeklere bsy yapmazhayırlısı ile su bekleme sürecinde iyi sekilde bitirelim
cnmmm haklısın ama bosver sen bebgıne odaklan ve stres yapmakı kotu seyler olmasınnnnnnnnnn
bosver kımı ısterse arasın sankı sehır dıına ne gerek varsa mılleet yayıyor am aheves ıste onunkıde bosver keseyı ne zaman gorcen
hastaneden geldim şimdi
LH-7.6
E2-105.40 çıktı sonuclarım
ve büyük sürprizzz
6 tane yumurtam olgunlasmaya baslamıs
diger 2 tedavimde hep 3 yumurta vardı bıosteron ıse yaradı sanırım
cok mutluyum 6 yumurta
merıonal 150 lik 2 çpne aldım bugün ve pazar saat 13.00 de yapacagım
pazartesı tekrar kontrol var
haftaya persemba cuma opu olabilir dedi doktorum
defnelma opu dan cıkmamıstı ben cıkarken esi bekliyordu orada
selamsız sabahsız daldım geçmişe...... hepinize merhabalar güzel arkadaşlarım.... hayırlı cumalar diliyorum.........
Selam kizlar nasilsiniz? Ecrin ne haber?
Progestan ignesi olan var mi aranizda? bana cok siddetli bas donmesi ve mide bulantisi yapiyor. Ayaga bile kalkmiyorum kusmamak icin. Bugun de igne olucam, aslinda 10 gun falan oldum, sadece hafif bulanti yapiyordu, acaba birikti mi vucutta? Dr arasam mi karar veremedim...
adetin 2. günü kaç folikülünüz olmuştu hatırlayan varmı varsa YAZABİLİRMİ
cnm ben bugün gittim adetim 2. günü yani solda 4 sağda 1 folikül oluşmuş sizce nasıl artarmı yardımcı iğneleri kullanmaya başlıyınca
KiZlar transferimde 2. Gunum kasıklarım karnım ağıyor normalmi
Yoksa tutunmadimi mercimeklerim
Gece hep yan yattım zararmi verdim acaba(((((( korkuyorummmm
iyi teyzesi.... dün maşallahı vardı kıpır kıpır gecenin bi körüne kadar hareketliydi.... dün yorulmuş olacakki bugün çok sakin........ aman diyim sakın sıkılmasın içerde vakti gelenece beklesin benim akıllı kızım.....
hayırlı cumalar güzeller.doktordan gelıyorum.rahim kalınlıgı 8mm olmuş. sagda 13mm solda 12-8-7 ve 5mm foliküller gorunuyo.pazartesi tekrar kontrol var artık ondan sonra opu belli olucak.küçükler yetişmeyebilir ama bakalım kısmet artık.benden haberler boyle.opuyorum hepınızı..
kızımm ya ınsan heycan yapıyor cok sevınıyor ve sevıncını paylasmak ıstıyor bı sekıldee sonunu dusunmeden hareket edıyoruz bazen ama bende olsam sanırım bende solerım herkese avazım cıktığı kadarr bağırırım HAMİLEYİMMM diyee
Kız ne depremi
sen öyle yazınca hemen bilgi edinmek için baktım malatyada 4.4 olmuş...
başka da bilmiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?