Dün cebine mesaj attım cevap yok...
Az öncede aradım çalıyo açan yoookkk
dün cebine mesaj attım cevap yok...
endişelenmeye başlıyorum.......
Kimse kalmamışşş
su ya inşallah aksi bir şey olmamıştır
kızlar ben geldim cumartesi sabahtan opu oluyorum yarın son citrodite iğnemi vuurup gecede çatlatma iğnemi vurucam sonra gelsin opu inş. bi sorun çıkmaz
ben cıkıorum canım arkadaslarımm hepiniz kendınıze ıyı bakınnn allaha emanet olunnnn
kızlar ben geldim cumartesi sabahtan opu oluyorum yarın son citrodite iğnemi vuurup gecede çatlatma iğnemi vurucam sonra gelsin opu inş. bi sorun çıkmaz
ala ala bnde merak ettım onu valla..bu arada herkeste nosu vermıs bırbırıneee hıhhhh
hersey yolunda gıder ve hakkında hayırlısı olur ınsallah canım...
ben cıkıorum canım arkadaslarımm hepiniz kendınıze ıyı bakınnn allaha emanet olunnnn
son geldıgınde herhangı bıseyden bahsetmısmıydı ...
bı planı falan varmıydı acaba ..
ınsllah ters bısey yoktur ...
kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi
canım vajinal jel kullanıyosan ondan olabilirmi?
canımmmm senin için dua ediyorum allahım yüzünü güldürsün 10 gün sonra kızlar bebişlerim benimle diye yazıcakcaksın inşallahh inanıyorumm ben çok öpüyorum
kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi
arkadaşlar benim transfer olalı beş gün oldu. Karnımda çok şişlik var bu şekil olan varmı benim gibi
benim çok düzenli ama bende bir yıldır o testlerden yapıyorum. Gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon testi artı 6 gebelik testi kargo bedava 18 yada 20 lira gibi bişi.
Inşallah kendiliğinden olur bu arada ben civan perçemi ve aslan pençesi galiba çay olarak içiyorum. Aktar biliyor
birde çörekotu tarçın bal karışımı yiyorum hergün bir kaşık
birde bugün kabak çekirdeği duydum bunlar yumurta rezervi artırıcıymış.
Belkide oluverir kimbilir bu işlere başlayınca okudukça o kadar sık duyuyorum allah ol derse her şekilde oluyor sanırım.
Inşallah herkesin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?