Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben geldim cumartesi sabahtan opu oluyorum yarın son citrodite iğnemi vuurup gecede çatlatma iğnemi vurucam sonra gelsin opu inş. bi sorun çıkmaz

endişelenmeye başlıyorum.......

valla öyle..
dün hadi tel evdedir akşam gelince döner diye düşündüm ses yok...
bugünde direk aradım çalıyo ama açmıyooo kimse..
tel ulaşılması iyi bişey ama telin ucunda seval yok...
noldu acaba:44:

Kimse kalmamışşş

su ya inşallah aksi bir şey olmamıştır

inşallah canım...
bugünlerde kırmızılar gelince tedaviye başlayacaktı ne oldu çok merak ediyorum..
iyidir inşallah....

Dün cebine mesaj attım cevap yok...
Az öncede aradım çalıyo açan yoookkk

ala ala bnde merak ettım onu valla..bu arada herkeste nosu vermıs bırbırıneee hıhhhh

kızlar ben geldim cumartesi sabahtan opu oluyorum yarın son citrodite iğnemi vuurup gecede çatlatma iğnemi vurucam sonra gelsin opu inş. bi sorun çıkmaz

hersey yolunda gıder ve hakkında hayırlısı olur ınsallah canım...

benim çok düzenli ama bende bir yıldır o testlerden yapıyorum. gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon testi artı 6 gebelik testi kargo bedava 18 yada 20 lira gibi bişi.

inşallah kendiliğinden olur bu arada ben civan perçemi ve aslan pençesi galiba çay olarak içiyorum. aktar biliyor
birde çörekotu tarçın bal karışımı yiyorum hergün bir kaşık
birde bugün kabak çekirdeği duydum bunlar yumurta rezervi artırıcıymış.

belkide oluverir kimbilir bu işlere başlayınca okudukça o kadar sık duyuyorum allah ol derse her şekilde oluyor sanırım.
inşallah herkesin olur

e hadi bitti artık hayırlı olsun efenim...

ala ala bnde merak ettım onu valla..bu arada herkeste nosu vermıs bırbırıneee hıhhhh
hersey yolunda gıder ve hakkında hayırlısı olur ınsallah canım...

oyyyy yerim ben seni amaaa...

ben cıkıorum canım arkadaslarımm hepiniz kendınıze ıyı bakınnn allaha emanet olunnnn

iyi akşamlar canım yarın görüşmek üzere..,sakın sende kaybolma olurmu...

son geldıgınde herhangı bıseyden bahsetmısmıydı ...
bı planı falan varmıydı acaba ..
ınsllah ters bısey yoktur ...

yok canım ben hatırlamıyorum bişey dediğini belki kaçırdım yazdıysa diyecem ama birimiz mutlaka mesajını okumuş olurduk...

kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi

arkadaşlar benim transfer olalı beş gün oldu. Karnımda çok şişlik var bu şekil olan varmı benim gibi

kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi

canım vajinal jel kullanıyosan ondan olabilirmi?

canımmmm senin için dua ediyorum allahım yüzünü güldürsün 10 gün sonra kızlar bebişlerim benimle diye yazıcakcaksın inşallahh inanıyorumm ben çok öpüyorum

canım yanımda olsan sana sarılıvercem... içten duaların için ne kadar teşekkür etsem az... bu duaların sana bebiş olarak dönsün insallah...

arkadaşlar benim transfer olalı beş gün oldu. Karnımda çok şişlik var bu şekil olan varmı benim gibi

kızlar benimde transferimin 3. günü.. ama belirtim felan yok... hatta aramıyorum bile... kafayı yerim yoksa.. hem evdeyim hem yatıyom..hemde belirti arasam bebelerim bu kadınla yaşanmaz der herhalde....sıkmayın kendinizi çok fazla... çünkü aylardır topiğin üyesiyim.. burda belirtisi olup hamile kalanlar,belirtisi olmayıp hamile kalanlar ve bunların tam tersleri bile oldu... Rabbim insallah bizlere de bebişlerimizi nasip etmiştir. o ol derse oluyor çünkü....şansımız bol, Rabbimiz yardımcı olsun...

evet canım hayır tohumu ve aslan pencesi hem adet düzenliyo hemde yumurta artırıyo. Bende kullanmıştım .bu adetten sonra yeniden başlarım. Ayrıca incir suyuda öyle. Kayınvalidemin bir yakını incir suyu sayesinde hamile kalmış.

yav.. ben çok sıkıldım...... kafayı yicem... yarın dışarı çıkıp dolancam ne dersiniz?
birde siz ne zaman banyo yaptınız.. kokcam valla....benim merkez hemen bile yapabilirsin dedi.. ama ben güvenemedim.. sizce en uygun olanı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…