Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla tatlım ben nedn boyle umursamazca davranmıslar sana anlamadım ozel merkeze mıı gıdıosun yoksa devlete bağlı bır kurum mu hayır tek tek anlatmaları ılgılenmelerı lazım hep oyle oluyor cnkuu...

cNIMcımm umarım bu mana olur sızee ve esın ıyılesır ve normal yolla hamıle kalırsın belkı canım ALLAHTAN umıt kesılmezz

valla tatlım ben nedn boyle umursamazca davranmıslar sana anlamadım ozel merkeze mıı gıdıosun yoksa devlete bağlı bır kurum mu hayır tek tek anlatmaları ılgılenmelerı lazım hep oyle oluyor cnkuu...

cNIMcımm umarım bu mana olur sızee ve esın ıyılesır ve normal yolla hamıle kalırsın belkı canım ALLAHTAN umıt kesılmezz

kaçırdım galiba.. kimmm... kim kendiliğinden hamile kalmış

canım kuzenim hamile tüp bebek tedavisine başlıcaklardı bu ayy ama kendiliğinden geldii :):):) hemde eşinde 8 milyon sipermler canlılık yok denicek kadar az dı morfoloji % 1

önceleri uzun ömürlü içiyodum sonra günlük süt markalarını denedim ama pek sevmedim sonra tekrar uznu ömürlü sek süte döndüm. sonra a.o.ç. nin günlük cam şişesini buldum o çok taze ve lezzetli geldi ama son bir haftadır aldığım bir iki şişenin tadı farklı ve ağırlaşmış geldi mevsimsel olabileceğini düşünüp tekrar uzun ömürlüye döndüm. uzun ömürlüde pek çok marka denedim ve en iyisinin sek olduna karar verdim. yumurta içinde farklı kombinlerim var:))) yağda zaten yenmiyo çok ağır. haşlamadan sıkılırsam yada kahvaltıda canım istemediyse öğleden sonra yeşillik ve haşlanmış patatesle salata şeklinde tüketiyorum. bazen yağda karıştıraak pişirip üzerine sarımskalı yoğurt döküyorum,, bazende patatesi küçük küpler şeklinde kızartıp üzerine yumurtayı kırıp tavada çeviriyorum üzerine yine sarımsaklı yoğurt döküyorum....

öncelikle hayırlı olsun sonu bebekli olsun....... sana ilk verilen ilaçlar vitamin ve folik asit vicudunu güçlendirmek ve tedaviye hazırlamak için.... kullandığın iğne lukrin ise yumurtaları baskılamak için.... adetin 2. günü itibariyle hormon iğnelerine başlayıp 10gün kadar kullanacaksın ve çatlama iğneni yapacaksın 30 saat sonrada opu yani yumurta toplama olacak.......

canım kuzenim hamile tüp bebek tedavisine başlıcaklardı bu ayy ama kendiliğinden geldii :):):) hemde eşinde 8 milyon sipermler canlılık yok denicek kadar az dı morfoloji % 1

çokkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum canım rabbım kucagına alamyı nasıp etsınnnnnnnn

eşin anlayışlı olması çok güzel. Gerçi benimkide öyle. Yazık dün beni teselli ediyo.. Oysa ben onun için istiyorum.

Dediğin gibi eczacımda aynını dedi. Olmazsa hiç üzülme o ilaçlar sana 6 ay yeter dedi. Olacaksa kendiliğinden de olur diyorum. Egunal gibi ovulasyon testi almayı düşünüyorum. Benmkiler düzensiz de. Inşallah yakalarız o günü de hamile kalırız.

Donasyonda da dediğin gibi vücut kabul etmeyince onuda etmez oda tutmaz. Oluruna bırakalım.
Takmayalım. Eskiden yaş mı vardı yumurta kalitesi mi vardı.. Annelerimiz hasta oldugu sürece hamile kalıyordu. Yada korunuyordu.

aynen canım ben senın dusuncene katılıyorum olcak olsa her turlu olurrr bence bıldığın yoldan sasmamak lazımm yanı ben olsam donasyon dusunurmuyumm bılmıorum yanıı:26: hakkımızda hayırlısı olsun artık napalımm

hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin canım. Bak sebepe baglı deil demek. Herşey allahın takdiri..
Inşallah bize de nasip olur. Etrafımda da çocugun olmaz denilip şuan 6-7 aylık bebeği olan tanıdık var.

Dün cebine mesaj attım cevap yok...
Az öncede aradım çalıyo açan yoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…