Tüp Bebek Günlüğümüz !

hay Allahım ya,birde şey derler ya son aylarda iştahı çok artarmış diye,senin tam tersi olmuş canım,,sütü görünce de benim midem çok bulanıyo..belki evde zorlarım kendimi bir bardak içeyim bari,
ben sabah 7,30 dan sonra tam uyumaya geçiyorum bu seferde alarm çalıyor,çok şükür ki az kaldı artık , dinlenicemmm

ayy canım ya ınsallah guzel haber alırsınızz tatlım belkı tedavı olduktan sonra normal yolla hamıle kalırsın he olmaz mı kı acaba????

özledim sizi beeennnn ama nette başka işlerim var o yüzden ihmal ediyorum ama acısını çıkaracaz inşallah

bızdee kusumm bızdeee hallet gel hadi cık cık gelll

yaa demı canım ne zor gelıyordurr bana bıle zor gelıyor kaldı kı sen hamılesın yanıı dayann dayann buda gecerrr ınannn

olsunn tatlımm hoşgeldın yınede

dediğim gibi yaşı genç olanlar denemeye devam edebilir sonuçta 10. kerede hamile kalanlar var. ama maddi manevi yıkım bence.
fakat bir kere denedin hadi iki kere denedin demekki bu yumurtadan yada sprmden bişi olmayacak. bu durumda donasyon düşünülebilir. o anlattığım bayanın donasyon çocuğuna tüm akrabalar aynı abisi diyorlarmış yada babası.
sonuçta bizim akraba var anne baba esmer çocuk mavi gözlü :) kimse bu ne demiyor yok dedesinin bilmemnesi mavi gözlüymüş vs. yani kimse bilmezse bunu onu besleyen karnında hisseden anne onu yabancılamayacak diye düşünüyorum.
ama bilen insanlar olursa yada akrabalar bu toplumda bu yıpratabilir biraz. ama yine de hayat herkesin hayatı kime ne.
yani dediğim gibi sana doktorun söyleyeceği tek şey yaş olacaktır ben çok kliniğe gittim başka bişey diyen yok

evet ya az kaldı sende evine ve rahata kavuşacaksın evde olmak büyük rahatlık.... süt içemiyosanda günlük bir litre süte denk gelecek kadar kalsiyum almalıymışız artık ve haftada 5gün yumurta yemeliymişiz

Merhaba arkadaşlari bundan sonra bende bu yolda ilerleyenlerdenim ..

Benim hikayem şöyle yaklaşık 2 yıl evvel, plansız ikizlere gebe kaldım.Kalp atışları olmadağı için kürtaj olmak zorunda kaldım, denemelere başladık 16 ay sonra hsg çekindim ve 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim.tüp bebek tek çarem.Haziranda aksilik olmazsa tedavi sürecine başlıyoruz, ilk denemem olacak ve inş ilkinde yüzümüz güler bebeğimiz gelir bizle olur.

Hepimize bool şans. Allah bebeklerimize kavuştursun inş ....

ewtt canım o rahatlığı 1 ay yaşayacağım kısmetse,,,hımmm bak bu dediklerini uygulayacağım evde,yumurta yiyemiyodum mesela artık yerim , iyi oldu öğrendiğim,süt içinde zorlayacağım kendimi,peki sen kutu süt içiyosun dimi,?yarı yağlı mı?nasıl içiyon

hoşgeldinn canımm..basınsaolsun bebelerını kaybetmıssınn umarımm yıne gelırlerr sana ılk denemende kavusursun insallahh allah bu yolda kı herkese sabır versınn dualarımızı kabul etsın ınsallahh

slm herkese ben birşey öğrenmek istiyorum.nisan ayı başında tüp bebek tedavisine başladım muayene yapıldı 3 ilaç verildi apikobal,zinco ve folbiol bunları kullaan gel dediler tabi şunuda belirteyim sorun bende değil eşim de tahlil muayeneden geçti vs.o zaman sadece bana bu ilaçlar verildi adetin 2. günü gel dediler gittik yine aynı muayene kan tahlil sadece ben oldum o zamanda ilk verilen iyaçlara devam artı lucrin iğne ve yasmin tb verdiler bunları kullun gel dedilerkullunma şekillerine göre kullandım ignem adet olana kadar kullanacakmışım jaten cuma cumartesi adet olacam bitiyo yine ikinci günü gidecem bu hafta sonu yani.şimdi detaylı anlatayım istedim sorcağım soru şu ben tedavinin neresindeyim hangi süreçteyim bilmiyoruum ilk yaptırıyorum bir açıklama yapan yok balıklama daldık gibi hissediyorum biz ilk görüşmeye gidiyoruz diye gittik kendimi muayenede buldum ne fiyat konuşan var bizimle nede süreci bildiren şu zaman gel he tamm zaten muayene olunca senin soru sormana zaman kalmıyo içeri başka hasta alınıyor.sadece en son gittiğimzde hemşire ilaçları iğneyi anlattı bana eşimede verildi ilaç hemşirenin dediği tek şey bu ilaçlarda bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlıyoruz dedi.bende bu zama kadarki başlamamış halimzmiydi dedim o sırada tel çaldı beni duymadı tele cvb verdi bize döndü tamam sizin iş dedi çıktık.yaptıran arkaşlar var sanırm süreçleri biliyolardır diye düşündüm banaa yardımcı olurmusunz ben olayın neresindeyim

bence doktorların hazır cevabı yaş... hemen yaşa bağlıyolar. görünürde sorun yok. yumurtalar kalitesiz yada boş çıksa hadi neyse diyecem.. en en en son çare belki düşünülebilir ama tüpte acele ettiğim gibi etmicem. hemen olsun istemiştim ama olmadı.. zaman
bırakmak lazım. öyle yapacam. çok kafaya taktım,çok inat ettim belki ondan.. inanıyorum ki kendiğinden olacak.

canımmmm senin için dua ediyorum allahım yüzünü güldürsün 10 gün sonra kızlar bebişlerim benimle diye yazıcakcaksın inşallahh inanıyorumm ben çok öpüyorum

bılmıyom canım o ıyı olsun be suan dusunemıyorum bısey olabılır belkıde kanalları yanlıs baglanmıs belkı duzelır ve bebek sahıbı normal yolla oluruz ıste dıyomdya hersyede var bır hayır ben duurcaktım 4-5 ay ama eskı doktorum aradaı dıye ayaklandık ve bunalrı ogrendıkkk

hayırlısı olsun ıns ık ve tek olur tedavın canımmmm

yaa ben ne zaman adet olurum ki..... tahlilden ne kadar sonra olunuyo. ayy derdimiz hiç bitmiyo demiii

inan seni çok çok iyi anlıyorum.
beni gören hiç bir doktor önce yaşıma inanmıyor muayene ediyor yaşınıza göre herşey çok iyi diyor.
ama yinede yaş gereği acele ettirende onlar oldu. ki okuyunca bende öğrendim ki yaşım gereği acele etmek şart 35 yaşındakilere bile geç diyor doktorlar.
bende acele ettim ve yine onlara inanarak kesin olacak sandım çünkü çok kaliteli embriyo oluştu herşey çok yolunda gitti ve daha önce 3 tane kürtaj birde doğum yaptım yani korunmadan sadece dört defa oldu ve dördüde hamilelikle sonuçlanmıştı dolayısıyla istediğim zaman yine olur sandım ama bir yıldır olmuyor.
ve sebebini soruyorum sadece söylenen yaş ilerleyince kalan yumurtalar sağlıklı döllense bile kaliteli değil.ve bununda bir testi falan yok. kromozom testi var ki onada gerek görmedi doktor genetik bişi yok ve kızımda sağlıklı diye.

ve şimdi ben donasyon istiyorum aslında hazırladım kendimi buna ama birincisi eşim istemiyor asla ikincisi de çok pahalı ve onunda negatif sonuçlanma olasılığı var yani o da garanti değil. ama 45 47 yaşında hamile olan kkulubünde bile çok kişi var.

öğrendim ki çaresizlik ve çözüm azaldıkça insan herşeye hazırlıyor kendini bu bir gerçek. asla aslaaaaa dememek lazım

bu arada bu ilaçların etkisi sanırım sürüyormuş bu ay hemen aşılama deneyebilirsin. gerçi bende denemedim
kendiliğinden olursa olur diyor eşim artık bu konuyu sorun etmeyelim herşey çocuk değil şükredecek çok şeyimiz var diyor ve yapmadık.

valla tatlım ben nedn boyle umursamazca davranmıslar sana anlamadım ozel merkeze mıı gıdıosun yoksa devlete bağlı bır kurum mu hayır tek tek anlatmaları ılgılenmelerı lazım hep oyle oluyor cnkuu...

cNIMcımm umarım bu mana olur sızee ve esın ıyılesır ve normal yolla hamıle kalırsın belkı canım ALLAHTAN umıt kesılmezz

bu arada bu ilaçların etkisi sanırım sürüyormuş bu ay hemen aşılama deneyebilirsin. gerçi bende denemedim
kendiliğinden olursa olur diyor eşim artık bu konuyu sorun etmeyelim herşey çocuk değil şükredecek çok şeyimiz var diyor ve yapmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…