Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet kullanıyorum tatlım ama ona başlayalı çok oldu 19unda başladım akıntım dün başladı çok korkuyorum inşallah bebişlerim düşmemiştir

aklına kötü şeyler getirme hemen yaaa.belkide tutundugunu gosterir...doktoruna bi sor istersen.normalmi çok akıntı bilmiyorum ama.ben daha önce o jelden kaynaklı akıntılar yasamıstım

yav.. ben çok sıkıldım...... kafayı yicem... yarın dışarı çıkıp dolancam ne dersiniz?
birde siz ne zaman banyo yaptınız.. kokcam valla....benim merkez hemen bile yapabilirsin dedi.. ama ben güvenemedim.. sizce en uygun olanı ne?

kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi

embriyonun düştüğünü gözle göremezsin jel kullanıyorsa yada fitil ondan kaynaklı olabilir.
birde şahsi görüşüm günlük ped kullanmaktansa çamaşırını sık değiştirmen daha streil
günlük pedin mantar olma yapma ihtimali yüksek

evet canım hayır tohumu ve aslan pencesi hem adet düzenliyo hemde yumurta artırıyo. Bende kullanmıştım .bu adetten sonra yeniden başlarım. Ayrıca incir suyuda öyle. Kayınvalidemin bir yakını incir suyu sayesinde hamile kalmış.

ayakta ılık duş alabilirsin günlerce beklemene gerek yok şekerim çık dolaş ama kendini yormadan

palayla kara napıyo

kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi

canım sarı leke duymadım hiç ama akıntın falan olmasın,iltihap yada enfeksiyon olabilir belki,,doktora gitmekte fayda var bence

ayakta ılık duş alabilirsin günlerce beklemene gerek yok şekerim çık dolaş ama kendini yormadan

palayla kara napıyo

aaa... unutmamışsın.....
palamla karama anneannesi babannesi bakıyo.. ben seviyom sadece... yüzüyorlar şımarık şımarık... öpüyolar seni teyzesi...

çamaşırımı günlük değiştiriyorum pedleride 3 saate bi ama mantar ihtimalini düşünmemiştim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…