evet kullanıyorum tatlım ama ona başlayalı çok oldu 19unda başladım akıntım dün başladı çok korkuyorum inşallah bebişlerim düşmemiştir
ala ala bnde merak ettım onu valla..bu arada herkeste nosu vermıs bırbırıneee hıhhhh
valla tuanacım,herkesin numarası var,bir bizim yok
bende vereyimm numaramı ,
kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi
benim çok düzenli ama bende bir yıldır o testlerden yapıyorum. Gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon testi artı 6 gebelik testi kargo bedava 18 yada 20 lira gibi bişi.
Inşallah kendiliğinden olur bu arada ben civan perçemi ve aslan pençesi galiba çay olarak içiyorum. Aktar biliyor
birde çörekotu tarçın bal karışımı yiyorum hergün bir kaşık
birde bugün kabak çekirdeği duydum bunlar yumurta rezervi artırıcıymış.
Belkide oluverir kimbilir bu işlere başlayınca okudukça o kadar sık duyuyorum allah ol derse her şekilde oluyor sanırım.
Inşallah herkesin olur
yav.. ben çok sıkıldım...... kafayı yicem... yarın dışarı çıkıp dolancam ne dersiniz?
birde siz ne zaman banyo yaptınız.. kokcam valla....benim merkez hemen bile yapabilirsin dedi.. ama ben güvenemedim.. sizce en uygun olanı ne?
slmlar nasılsınız
aklına kötü şeyler getirme hemen yaaa.belkide tutundugunu gosterir...doktoruna bi sor istersen.normalmi çok akıntı bilmiyorum ama.ben daha önce o jelden kaynaklı akıntılar yasamıstım
slmlar nasılsınız
kızlar yardım edin lütfen dünden beri sarı sarı lekelerim geliyor çok korkuyorum transferimin 8. günü bugün günlük ped tamamen sarı renge bürünüyor embriyolar düşüyor olabilirmi
slmlar nasılsınız
iyi insan lafın üstüne gelir.. gardını al çok kızcaklar sana....benden söylemesi...
nasılsın kuzum...?
aradınızda ondan geldimsayende akutu aramak üzereydik.... nerelerdesin tatlım iyisin dimi????
ayakta ılık duş alabilirsin günlerce beklemene gerek yok şekerim çık dolaş ama kendini yormadan
palayla kara napıyo
sagol dunur iyim senn nasılsınsevgili dünürüm su hatun kayıplardaymışın kaçgündür
iyimisin
embriyonun düştüğünü gözle göremezsin jel kullanıyorsa yada fitil ondan kaynaklı olabilir.
birde şahsi görüşüm günlük ped kullanmaktansa çamaşırını sık değiştirmen daha streil
günlük pedin mantar olma yapma ihtimali yüksek
slmlar nasılsınız
aaa... unutmamışsın.....
palamla karama anneannesi babannesi bakıyo.. ben seviyom sadece... yüzüyorlar şımarık şımarık... öpüyolar seni teyzesi...
canım sarı leke duymadım hiç ama akıntın falan olmasın,iltihap yada enfeksiyon olabilir belki,,doktora gitmekte fayda var bence
yerim onları ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?