bende öyle düşündümmmm...
ama bahanelerim var
hastayım boğazım şişmiş
bugün fıstıklarımı gördüm
bir yandan çay içiyorum bir yandan çerez
bende öyle düşündümmmm...
ama bahanelerim var
hastayım boğazım şişmiş
bugün fıstıklarımı gördüm
bir yandan çay içiyorum bir yandan çerez
ayyyyy.... gözün aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin fıstıklarına,,,, nazarlardan saklasın
yazdım ama çıkmadıgözün aydın bitanem.. rabbim sağlıklı uzun ömürler versin fıstıklarına,,, nazarlardan saklasın
selam herkese benim 9.günüm bugün sanki 2 gündür midem bulanıyor...dünki bhcg41,17 di..yükseldiği için midir acaba
ozelkalem@basbakanlik.gov.tr
canlar ben bu adrese mail attım ilk olarak şimdi aynı maili diğer yerlerde kopyalıcam tek yürek olursak ses getiririz diye düşünüyorum konu başlığınıza mutlaka bişiler yazın lütfen dikkate alın anne olmak isitoyuz gibi falan okey ...ben fiyatların yaşattığı sıkıntılardan ssk dan embriyo sayısından merkezlerin para tuzağı olduğundan bir sürü şeyden bahsettim kısaza uzun mail olursa okumazlar diye düşünüyorum altına da kocaman puntalarla sayın başbakanımıza diye başlayan duygusal bir not düştüm anne olmak isteyen kadınlar olarak hadi bismillahhhh ....:))
benim takvimimdeki eklemek için tıklayın yazısına bas,, açılan sayfadaki linki tıkla orda bebeğin muhtemel doğum tarihi var bebeişininkini yaz değişiklikleri kaydet tamammdır:))))
Teşekkür ederim.....
selam siz tedaviyi hangi merkezde yaptınız..benden 5 hafta büyük bebeklerin:))
bende senı öptüm canım evet canım daha yenı kız 5 gün oldu inşallh rabbım sanada bu günlere gelmeyi nasıp eder bana hiç gelmeyecekmiş gibi geliyoduSu cum maşallahSona gelmişsin gibi..Opun belli olur yakında..
Ösledim valla ben senidee..
İnş hayırlı haberlerini almak nasib olur güselim..
Kendine iyi bak millstone seni çok öptüü
yok canım be ben bu arada buyuk temizlik yaptım boya cam filan derken ondan ne oldu bıttı hiç anlamadım dun de halılar geldi çok şükür bitirdim ama bende bittimhayırlı olsun su'cum tedavin sona gelmişsin nerdeyse
birdaha duyduğumda hamileyim dersin inş.
sağol bebem allah razı olsun dua edintebrikler suuu hayırlı olsun tedavinn...
sağol canımcanım hayırlı olsun tedavin...inşallah güzel haberlerini alırız...
sağol canım senınde haberini okudum az önce çok üzüldüm rabbım sabır versincnm tedavin hayırlı olsun...
evet canım başladım normalde adetim bu hafta gelecektim ama stresten heralde cuma günü geldi umutta yaptırıyorum canım bugun 5 günümsu hosgeldın hzılı olmus tedavıye baslamıssın hatta bayagı yol almısısn masallah
nerde basladın suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?