Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende öyle düşündümmmm...
ama bahanelerim var
hastayım boğazım şişmiş
bugün fıstıklarımı gördüm
bir yandan çay içiyorum bir yandan çerez

ayyyyy.... gözün aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin fıstıklarına,,,, nazarlardan saklasın

bende öyle düşündümmmm...
ama bahanelerim var
hastayım boğazım şişmiş
bugün fıstıklarımı gördüm
bir yandan çay içiyorum bir yandan çerez

yazdım ama çıkmadı gözün aydın bitanem.. rabbim sağlıklı uzun ömürler versin fıstıklarına,,, nazarlardan saklasın

ayyyyy.... gözün aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin fıstıklarına,,,, nazarlardan saklasın

yazdım ama çıkmadı gözün aydın bitanem.. rabbim sağlıklı uzun ömürler versin fıstıklarına,,, nazarlardan saklasın

amin canım hepimizin yavrularına rabbim sağlıklı huzurluömürler versin....
onlarda teyzelerine dua ediyor .....
gittik artık kendilerinide net gördük kalp atışlarını duyduk içimiz rahatladı .....

su hosgeldın hzılı olmus tedavıye baslamıssın hatta bayagı yol almısısn masallah
nerde basladın suan

Tesadüfe bak bende 2-3 gün önce isyanlar yazıp gönderdim bu adrese . süper bişey başlatmışsın canım tebrikler. sgk yardımı artsın 2 değil daha çok deneme imkanı versin. başbakanımız 3 çocuk istiyor biz 1 ine hasretiz

Su cum maşallah Sona gelmişsin gibi..Opun belli olur yakında..
Ösledim valla ben senidee..
İnş hayırlı haberlerini almak nasib olur güselim..
Kendine iyi bak millstone seni çok öptüü
bende senı öptüm canım evet canım daha yenı kız 5 gün oldu inşallh rabbım sanada bu günlere gelmeyi nasıp eder bana hiç gelmeyecekmiş gibi geliyodu

hayırlı olsun su'cum tedavin sona gelmişsin nerdeyse
birdaha duyduğumda hamileyim dersin inş.
yok canım be ben bu arada buyuk temizlik yaptım boya cam filan derken ondan ne oldu bıttı hiç anlamadım dun de halılar geldi çok şükür bitirdim ama bende bittim

tebrikler suuu hayırlı olsun tedavinn...
sağol bebem allah razı olsun dua edin

canım hayırlı olsun tedavin...inşallah güzel haberlerini alırız...
sağol canım

cnm tedavin hayırlı olsun...
sağol canım senınde haberini okudum az önce çok üzüldüm rabbım sabır versin

su hosgeldın hzılı olmus tedavıye baslamıssın hatta bayagı yol almısısn masallah
nerde basladın suan
evet canım başladım normalde adetim bu hafta gelecektim ama stresten heralde cuma günü geldi umutta yaptırıyorum canım bugun 5 günüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…