bende senı öptüm canım evet canım daha yenı kız 5 gün oldu inşallh rabbım sanada bu günlere gelmeyi nasıp eder bana hiç gelmeyecekmiş gibi geliyodu
yok canım be ben bu arada buyuk temizlik yaptım boya cam filan derken ondan ne oldu bıttı hiç anlamadım dun de halılar geldi çok şükür bitirdim ama bende bittim
sağol bebem allah razı olsun dua edin
sağol canım
sağol canım senınde haberini okudum az önce çok üzüldüm rabbım sabır versin
evet canım başladım normalde adetim bu hafta gelecektim ama stresten heralde cuma günü geldi umutta yaptırıyorum canım bugun 5 günüm
sağol canım benım dualarıınzı bekliyorumAy cok sevindim tedavin hayrli olsun sonu bol bol bebekli olsun insallh
SlM kızlar nasılsıniz bizi küçük hmn öğlen cok korkuttu ani bir sancı ile ikibuklum kaldım hemen Dr a uçtuk baktikki hmn efendi dönüp dürüyor hersey norml rahim ağzı ölçümüz 4.2 o da harika dedi ve dedikiii bu kızın saclariiii çıkmış gülüyordu kızımŞimdi de tepiyor anası idrar kesem korkuyorum çıkacak alttan diye yani şükür durum iyi sorun yok gun icinde bir yada birkaç defa olan bıçak batması gibi süren sancıdan korkma bebek sinirucuna baskı yapıyordu bu da norml dedi ve dediki annesi gibi guzel olucak insallh bu kiz ağzı burnu hokka yanakları tombik dediki Eşimde diyor kiz sana benzesin bizim tarafa benzerse evde kalır insallh size benzer bnm ailem giritli olduğu icin bizde sarısın ve renkli gözlü cok Ay amn diyorum ki sağlıklı olsun da gerisi hoş kime benzediğinin de önemi yok
SlM kızlar nasılsıniz bizi küçük hmn öğlen cok korkuttu ani bir sancı ile ikibuklum kaldım hemen Dr a uçtuk baktikki hmn efendi dönüp dürüyor hersey norml rahim ağzı ölçümüz 4.2 o da harika dedi ve dedikiii bu kızın saclariiii çıkmış gülüyordu kızımŞimdi de tepiyor anası idrar kesem korkuyorum çıkacak alttan diye yani şükür durum iyi sorun yok gun icinde bir yada birkaç defa olan bıçak batması gibi süren sancıdan korkma bebek sinirucuna baskı yapıyordu bu da norml dedi ve dediki annesi gibi guzel olucak insallh bu kiz ağzı burnu hokka yanakları tombik dediki Eşimde diyor kiz sana benzesin bizim tarafa benzerse evde kalır insallh size benzer bnm ailem giritli olduğu icin bizde sarısın ve renkli gözlü cok Ay amn diyorum ki sağlıklı olsun da gerisi hoş kime benzediğinin de önemi yok
Cnm heran inan hepimiz icin dua ediyorummm Rabbim kucağını doldursun göbeğini de insallh cok umutlu ol olucak insallhsağol canım benım dualarıınzı bekliyorum
inşallh canımCnm heran inan hepimiz icin dua ediyorummm Rabbim kucağını doldursun göbeğini de insallh cok umutlu ol olucak insallh
merhabaaa kızlarrr..
nasılsınz?
selam herkese benim 9.günüm bugün sanki 2 gündür midem bulanıyor...dünki bhcg41,17 di..yükseldiği için midir acaba
bende öyle düşündümmmm...
ama bahanelerim var
hastayım boğazım şişmiş
bugün fıstıklarımı gördüm
bir yandan çay içiyorum bir yandan çerez
Cnm t ederiz dedik 2,5 cm üzeri olması lazım doguma yakın bu ölçü azalacak şimdilik süper dedi cok sevindim 23. Hafta bası 5.2 di kendi Dr um değil di Pazartesi kendi Dr um la görüşücez kontrolumuz var bakalım o zamn detaylı konuşuruzGeçmiş olsun canım şükür ki herşey yolunda.normalde rahim ağzı ölçüsü nedir bilen varmı.beni 3 yıl evvel 2,5cm açıklık var diye serklaja almışlardı.ama normal ölçü nedir bilmiyorum .merak ettim
maşallah diyorum senin güzel kızına
Cnm t ederiz dedik 2,5 cm üzeri olması lazım doguma yakın bu ölçü azalacak şimdilik süper dedi cok sevindim 23. Hafta bası 5.2 di kendi Dr um değil di Pazartesi kendi Dr um la görüşücez kontrolumuz var bakalım o zamn detaylı konuşuruzGeçmiş olsun canım şükür ki herşey yolunda.normalde rahim ağzı ölçüsü nedir bilen varmı.beni 3 yıl evvel 2,5cm açıklık var diye serklaja almışlardı.ama normal ölçü nedir bilmiyorum .merak ettim
kızlar şimdi anlatın bana nasıl devam edecek benım 12mm olmuş bana yavaş gibi geldi çünkü ben 2 gün 300 lük gonal f 2 günde 225 yaptık bugunden itibaren 300 yapmaya başladık benım aklıma gelen neden tekrar dozu yükseltti buda benım moralımı bozdu ben nelere dikkat etmem gerekiyor
hadı kızlar biraz sohbet edelim benım dilim şişmiş yaözledim sizi
e artık hamişlik havasına giriyorsun ondandır...
progestan kullanıyorsan o da yapar
oyyyy demek bebeklerini gördünnnn
fevkaladenin fevkininde fevkinde bi duygu olsa gerek..
maşallah fıstıklarına
senin kızını yerim ben...
cimcime...
Allahım nazarlardan korusun sizi...
Sen çirkin kız doğurmazsın kesinlikle...
pek bi güzel olacağı belli..
maşallh canım korkutmus senı biraz yerim ben onuSlM kızlar nasılsıniz bizi küçük hmn öğlen cok korkuttu ani bir sancı ile ikibuklum kaldım hemen Dr a uçtuk baktikki hmn efendi dönüp dürüyor hersey norml rahim ağzı ölçümüz 4.2 o da harika dedi ve dedikiii bu kızın saclariiii çıkmış gülüyordu kızımŞimdi de tepiyor anası idrar kesem korkuyorum çıkacak alttan diye yani şükür durum iyi sorun yok gun icinde bir yada birkaç defa olan bıçak batması gibi süren sancıdan korkma bebek sinirucuna baskı yapıyordu bu da norml dedi ve dediki annesi gibi guzel olucak insallh bu kiz ağzı burnu hokka yanakları tombik dediki Eşimde diyor kiz sana benzesin bizim tarafa benzerse evde kalır insallh size benzer bnm ailem giritli olduğu icin bizde sarısın ve renkli gözlü cok Ay amn diyorum ki sağlıklı olsun da gerisi hoş kime benzediğinin de önemi yok
kızlar şimdi anlatın bana nasıl devam edecek benım 12mm olmuş bana yavaş gibi geldi çünkü ben 2 gün 300 lük gonal f 2 günde 225 yaptık bugunden itibaren 300 yapmaya başladık benım aklıma gelen neden tekrar dozu yükseltti buda benım moralımı bozdu ben nelere dikkat etmem gerekiyor
maşallah canım size allah sağlık iyilik versin....
şey bu arada birşey diyecemhani kime benzediğinin önemi yok demişsin ya kayınvalidene benzerse ne olecek
sen nasıl başladın bıraz paylaşırmısıncanım hiç endişe etme benim dozumuda yükseltmişti vakti zamanında......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?