Tüp Bebek Günlüğümüz !

normal canım merak etme bence 5. güne görede 12mm iyi önemli olan yumurtalıkların ilaca cevap verip foliküllerin gelişmesi ki buda sende var bence büyüme hızıda iyi...
bence katkı maddeli her gıdadan uzak dur dengeli beslen çünkü bebişler geliyor kafein alımını azalt tüm işlerini bitir uzun zaman dinleneceksin nede olsa :))))

Ayyyyy :18::18::18:Allah korusun zuzum eşimde insallh anneme benzemez diyor cok uca ediyorummm Rabbim diyorummm kısımın suretini Hz Yusuf un gibi guzel yarat surekli de Yusuf süresi okuyorum Rabbim bilir insallh benzemez ona

allah korusun canım rabbim gönlünüze göre versi,nnnnn....

e tabii doktorunun söylemesi ayrı bi motive eder insanı...
bak araba kullanmanı yasaklaması fena olmuş ama kocişin sana bi şoför tahsis eder merak etme...

okuyup okuyup kaçıyom netten....
bebişlerimin olup olmadığını hemencik öğrenebilsem keşke...çok meraklıyım ben... neden böyleyimki...?

e tabii doktorunun söylemesi ayrı bi motive eder insanı...
bak araba kullanmanı yasaklaması fena olmuş ama kocişin sana bi şoför tahsis eder merak etme...

Evet cnm zaten arabayı yasaklayan Dr değil de kocam bnm Ve yarın itibariyle şoförle dolanicm o da hergün değil istirahat evden cok çıkmak yok dedii ve ben istemm dedim kimse raht edemem o zamn babana rica edicez heryere o götürecek seni dedi cok üzüldüm cooook Ben baskıya gelemem ki yandım yandimm ki ne yandimm

merhaba.....
nasılsınız bakıyım?

iyiyiz efenim sizde hamile hamile takılmaktasınız sanırım...

okuyup okuyup kaçıyom netten....
bebişlerimin olup olmadığını hemencik öğrenebilsem keşke...çok meraklıyım ben... neden böyleyimki...?

ahhhh ah keşke öyle bişi olsa hemen öğrenebilsek...

öpüyom sizi kızlarrr.... kaçıyom ben...

hemende gidiyosun e bende bay bay diyim o zaman

kızlar peşembeydi trasverim bu gün trasver gününü saymazsak 6. günüm aşırı nefes darlıgım var sanki astımlı gibi içinizde öyle olan varmı demin eczaneciye tansiyon ölçtürdüm 10--5 çıktı düşmüş düşmesi hamilelik işaretimidir sizce yumurta toplandıgı gün merkezde ölçmüşlerdi 11..7 ydi sizin nasıl tansiyondan degildir dedi eczacı nefes darlıgının kalpten gitmezsem iyidir..

sağol bebem çok teşekkur ederim telefondada rahatladım ama ne biliym ya çok zormuşşşş inşallah canım
heralde ya benım dilime etki etti

Son düzenleme:

olsun canım hiç düşünüpte bunaltma kendini...
eşinde iyiliğiniz için bu kararı aldı sonuçta...
öyle söylediğine bakma kıymaz abartmaz merak etme...

nefes darlığı bana başka bişey düşündürüyor...
iğne vururken e2 hormonu için kan veriyoruz en son kaç çıktı hatırlıyormusun ve kaç yumoş toplandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…