maşallh canım korkutmus senı biraz yerim ben onu
kızlar şimdi anlatın bana nasıl devam edecek benım 12mm olmuş bana yavaş gibi geldi çünkü ben 2 gün 300 lük gonal f 2 günde 225 yaptık bugunden itibaren 300 yapmaya başladık benım aklıma gelen neden tekrar dozu yükseltti buda benım moralımı bozdu ben nelere dikkat etmem gerekiyor
Ayyyyy :18::18::18:Allah korusun zuzum eşimde insallh anneme benzemez diyor cok uca ediyorummm Rabbim diyorummm kısımın suretini Hz Yusuf un gibi guzel yarat surekli de Yusuf süresi okuyorum Rabbim bilir insallh benzemez ona
Cnm bnminsallh hepimiz guzl sağlıklı bebkler doğuracak insan bunları Dr dn duyunca cok hosuna gidiyor sizilerde paylaşmak istedimi çünkü cok korktuk ailecek artık araba kullanmamida yasakladı bu hoş olmadı Ama napimm kızım icin sabır iste
sen nasıl başladın bıraz paylaşırmısın
Canlarım ben cikiyorummm uykum var namazdan dn sonra yaticm biraz öptüm hepinizi uğrarım ayakta olursam gece
e tabii doktorunun söylemesi ayrı bi motive eder insanı...
bak araba kullanmanı yasaklaması fena olmuş ama kocişin sana bi şoför tahsis eder merak etme...
merhaba.....
nasılsınız bakıyım?
okuyup okuyup kaçıyom netten....
bebişlerimin olup olmadığını hemencik öğrenebilsem keşke...çok meraklıyım ben... neden böyleyimki...?
öpüyom sizi kızlarrr.... kaçıyom ben...
sağol bebem çok teşekkur ederim telefondada rahatladım ama ne biliym ya çok zormuşşşş inşallah canımşekerim yüksek dozda başladığında büyüme güzel gitmiştir düşürdüğünde de büyümede yavaşlama gördüğünden tekrar aynı doza çıkarmıştır..büyümesi yavaşlamasın diye...bi de daha iğnenin 5.günü bundan sonra asıl büyüme olur yumoşlarda merak etme..
kız dilini eşşek arısımı soktu
benim bildiğim bu iğneler göbeği şişirir senin dilinimi şişirdi acaba
Evet cnm zaten arabayı yasaklayan Dr değil de kocam bnmVe yarın itibariyle şoförle dolanicm o da hergün değil istirahat evden cok çıkmak yok dedii ve ben istemm dedim kimse raht edemem o zamn babana rica edicez heryere o götürecek seni dedi cok üzüldüm cooook Ben baskıya gelemem ki yandım yandimm ki ne yandimm
kızlar peşembeydi trasverim bu gün trasver gününü saymazsak 6. günüm aşırı nefes darlıgım var sanki astımlı gibi içinizde öyle olan varmı demin eczaneciye tansiyon ölçtürdüm 10--5 çıktı düşmüş düşmesi hamilelik işaretimidir sizce yumurta toplandıgı gün merkezde ölçmüşlerdi 11..7 ydi sizin nasıl tansiyondan degildir dedi eczacı nefes darlıgının kalpten gitmezsem iyidir..
çok heyecanlıyımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?