Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol bebem çok teşekkur ederim telefondada rahatladım ama ne biliym ya çok zormuşşşş inşallah canım
heralde ya benım dilime etki etti

ne demek canımmmm...
herşey yolunda gidecek Allahın izniyle...
ve bi bakmışsın OPU gelmiş...

evet kızlar opu için heyecanlanıyorum.kaç yumurta toplanacak,kaç embriyo oluşacak,kaçıncı gün transfer edilecek?bu sorular beni heyecanlandırıyo.ayrıca göğüslerim çok fena şişti.yürürken bile acıyo.midem de çok bulanıyo.galiba iğnelerin etkisi.ayrıca bir sorum daha var siz de mi iki tane çatlatma iğnesi oldunuz?

ay canım rabbım sabır versın ben daha 5 gün iğnemi vuruyorum ben zangır zangır titriyorum sana hak veriyorum neden iki tane vuruldu çatma iğnen

tam ben yazacaktım hep hürrem var ya son anda geldi cırcır konuştu

olsun hürrem her daim haklıdır
kendisi idolüm olur ama daha bi tane doğurmuşluğum yok yani

çok normal canım hangimiz opuya giderken heyecan duymadıkki...
bi sürü soru ve endişeyle...
2 çatlatma iğnesini çok yumoş olanlara verirler genelde ya da birini transfer olduktan bi kaç gün sonra tutunmaya yardım amaçlı vurdururlar..

ay canım rabbım sabır versın ben daha 5 gün iğnemi vuruyorum ben zangır zangır titriyorum sana hak veriyorum neden iki tane vuruldu çatma iğnen

bilmiyorum ki,bir tane verdiler tüm ilaçlarla aldım onu.sonra en son kontrolde bir tane daha verdiler.hatta sgk ödemiyo sen kendin alcan ikisini birde vurcan dedi.tabi akıllı ben o şaşkınlıkla sormayı unuttum.

anladım canım,mersi

hımmm,ben cerrahpaşa2dayım.kaç yumurtan oldu ki?galiba yumurta sayısına göre çatlatma iğnesinin sayısı belli oluyo.

hmm olabılır.bende 4 tane gorunuyodu ama 2tanesi küçüktü yarına büyümüş olurlarmı toplanmak için bilmiyorum:18::18:

ben kaçim kızlar.annem geldi bugün izmir'den.sürpriz yaptılar eşimle birlik olup.ben gelmicek diye biliyodum.onunla ilgileneyim.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…